Setari Cookie-uri

nu ma iubeste dar vine la mine pentru sex

De la: sirghea, la data 2010-02-01 16:21:03
De la: kudika109268, la data 2010-02-01 11:59:32pentru sirghea
dar nu ii pun pe toti in acceasi caruta caci asta ar insemna sa fiu si eu pe acolo is de tara ai uitat?
poate nu m-am exprimat bine dar totusi asta nu-i prima mea prioritate
am de invatat si chiar nu ma mai gandesc la astea
o zi buna

pai vezi...citeste ce ai scris....deci tu te detasezi de ...locul de bastina ...te situiezi undeva pe un piedestal ...si de acolo privesti in curtea cu ...."cocosei " si constati ca nu sunt de nasucul tau cel fin....deci nu sunt rau si chiar nu am nimic cu tine...dar vreau sa gindesti inainte de a spune ceva...vreau sa nu mai dai cel putin impresia ...ca ii desconsideri pe cei de linga tine ...pe cei cu care iti maninci traiul zi de zi ...si vei vedea ca incet incet lucrurile se vor schimba."suntem ceea ce gindim traim ceea ce suntem".cit despre faptul ca nu te mai intereseaza....nu cred...altfel de ce ai mai apelat aici?
ce daca nu-ti convin parerile unora sau altora ...gata iti iei jucariile si pleci? si cu asta ce ai rezolvat?
eu zic ca e momentul sa gindesti un pic mai profund la ce vrei sa realizezi in viata...sa-ti propui un scop si sa incerci sa-l indeplinesti.inca mai ai timp sa-ti revii.nu te supara pe mine ...nu iti zic cu rautate...

pe zi ce trece ma m-ai loveste cate ceva in cap dc eu? ghinionul trage la mine?
kudika109268
Postat pe 1 Februarie 2010 17:26
De la: kudika109268, la data 2010-02-01 17:26:06
dar nu ii pun pe toti in acceasi caruta caci asta ar insemna sa fiu si eu pe acolo is de tara ai uitat?
o zi buna

pai vezi...citeste ce ai scris....deci tu te detasezi de ...locul de bastina ...te situiezi undeva pe un piedestal ...si de acolo privesti in curtea cu ...."cocosei " si constati ca nu sunt de nasucul tau cel fin....deci nu sunt rau si chiar nu am nimic cu tine...dar vreau sa gindesti inainte de a spune ceva...vreau sa nu mai dai cel putin impresia ...ca ii desconsideri pe cei de linga tine ...pe cei cu care iti maninci traiul zi de zi ...si vei vedea ca incet incet lucrurile se vor schimba."suntem ceea ce gindim traim ceea ce suntem".cit despre faptul ca nu te mai intereseaza....nu cred...altfel de ce ai mai apelat aici?
ce daca nu-ti convin parerile unora sau altora ...gata iti iei jucariile si pleci? si cu asta ce ai rezolvat?
eu zic ca e momentul sa gindesti un pic mai profund la ce vrei sa realizezi in viata...sa-ti propui un scop si sa incerci sa-l indeplinesti.inca mai ai timp sa-ti revii.nu te supara pe mine ...nu iti zic cu rautate...

Eu ti-am zis sa ma cauti...
heroes
Postat pe 1 Februarie 2010 17:30
De la: heroes, la data 2010-02-01 17:30:58
o zi buna

dar te-ai pierdut cumva?
kudika109268
Postat pe 1 Februarie 2010 17:32
De la: kudika109268, la data 2010-02-01 17:32:35
o zi buna

dar te-ai pierdut cumva?
pai de regula asa cum gindesti....asa traiesti....deci daca ai un gind negativ...atragi tot ceva negativ asupra ta...sau cum spune ardeleanul..."cind e sa-ti mearga pe dos si in pi... dai de os"
sau ..."la omul sarac...ii cade pita in ca...si i se scoala pu..in biserica"...
asta sa te mai inveselesc un pic... zii ce ai mai patit?
RUY_BLAS
Postat pe 1 Februarie 2010 18:26
De la: sirghea, la data 2010-02-01 18:26:29
De la: kudika109268, la data 2010-02-01 17:32:35
o zi buna

dar te-ai pierdut cumva?
pai de regula asa cum gindesti....asa traiesti....deci daca ai un gind negativ...atragi tot ceva negativ asupra ta...sau cum spune ardeleanul..."cind e sa-ti mearga pe dos si in pi... dai de os"
sau ..."la omul sarac...ii cade pita in ca...si i se scoala pu..in biserica"...
asta sa te mai inveselesc un pic... zii ce ai mai patit?

heroes vrea cautat dc?
poate s-a pierdut ziceam eu
sa-l cautam impreuna
ma duc la invatat
kudika109268
Postat pe 1 Februarie 2010 18:41
am cedat din nou acum o saptamana deci nu mai pierdeti vremea cu mine
poate peste cativa ani o sa ma urasc ca nu am putut sa-mi controlez iubirea acuma mersi tuturor
kudika109268
Postat pe 4 Februarie 2010 16:02
te inteleg perfect,am trecut de curand prin aceeasi situatie.si PESTE aceeasi situatie.crede-ma,se poate.si eu simteam ca clachez,mi-am pierdut un an de facultate,am pierdut prieteni,timp pretios in care m-as fi putut bucura si eu de viata.traiam si eu numai pt el si in asteptarea noptilor in care trebuia sa vina la mine,sa ma foloseasca pt nevoile lui fiziologice pe cand eu visam ca facem dragoste si stateam toata noaptea treaza doar ca sa-l privesc cum doarme....
uh shit,stiu exact prin ce treci si faptul ca ti se pare imposibil sa renunti la aceasta obsesie.iti dau o veste nasoala-nimeni n-o sa te ajute sa treci peste,tu singura trebuie sa-ti dai seama ca nu mai poti continua asa si sa te opresti.trebuie sa primesti o lovitura k sa te trezesti la realitate si sa-ti dai seama ca timpul nu te asteapta pe tine.....nu te asteapta sa iti pierzi timpul cu cineva care iti face mai mult rau decat bine.poate te crezi vreun fel de salvatoare a lui,poate ca e un viciat sau un instabil emotional care a suferit,vezi Doamne,toata viata,si tu ii oferi sex ca sa-l alini....
newsflash-nu esti datoare cu nimic fata de el.esti datoare fata de tine sa te respecti si sa-ti faci viata mai buna.pt ca nimeni nu o va face daca tu continui sa te balacesti in situatia asta distructiva
sau poate ca inconstient,iti plac telenovelele,drama....tuturor ne place.asa suntem noi,femeile.crede-ma,stiu ce zic.
iti doresc multa bafta si iluminare de minte.eu le-am gasit pe astea in timp,si nu zic ca a fost usor.
take care of you si astept vesti de la tine
radiohead96
Postat pe 4 Februarie 2010 20:47
te inteleg perfect,am trecut de curand prin aceeasi situatie.si PESTE aceeasi situatie.crede-ma,se poate.si eu simteam ca clachez,mi-am pierdut un an de facultate,am pierdut prieteni,timp pretios in care m-as fi putut bucura si eu de viata.traiam si eu numai pt el si in asteptarea noptilor in care trebuia sa vina la mine,sa ma foloseasca pt nevoile lui fiziologice pe cand eu visam ca facem dragoste si stateam toata noaptea treaza doar ca sa-l privesc cum doarme....
uh shit,stiu exact prin ce treci si faptul ca ti se pare imposibil sa renunti la aceasta obsesie.iti dau o veste nasoala-nimeni n-o sa te ajute sa treci peste,tu singura trebuie sa-ti dai seama ca nu mai poti continua asa si sa te opresti.trebuie sa primesti o lovitura k sa te trezesti la realitate si sa-ti dai seama ca timpul nu te asteapta pe tine.....nu te asteapta sa iti pierzi timpul cu cineva care iti face mai mult rau decat bine.poate te crezi vreun fel de salvatoare a lui,poate ca e un viciat sau un instabil emotional care a suferit,vezi Doamne,toata viata,si tu ii oferi sex ca sa-l alini....
newsflash-nu esti datoare cu nimic fata de el.esti datoare fata de tine sa te respecti si sa-ti faci viata mai buna.pt ca nimeni nu o va face daca tu continui sa te balacesti in situatia asta distructiva
sau poate ca inconstient,iti plac telenovelele,drama....tuturor ne place.asa suntem noi,femeile.crede-ma,stiu ce zic.
iti doresc multa bafta si iluminare de minte.eu le-am gasit pe astea in timp,si nu zic ca a fost usor.
radiohead96
Postat pe 4 Februarie 2010 20:47
Mai frate... lamuriti-ma si pe mine: indivizii astia nu pot oferi decat sex si atat... de ce mama dracului trebuie sa-i si iubiti? Nu puteti sa va limitati la a va simti bine cu ei, asta cand aveti voi chef, si gata? Si la un moment dat sa va gasiti ceva mai bun si sa le faceti vant definitiv? Pentru ce va place sa va framantati atata? Intrebarile mele se adreseaza tuturor celor care trec prin chestia asta, nu numai deschizatoarei topicului.
darksukkubus69
Postat pe 4 Februarie 2010 21:02
by the way....acum m-am uitat pe profilul tau si am vazut ca ai exact varsta mea...ce coincidenta....te iei prea in serios draga mea.
cred-de fapt sunt sigura-ca nu il iubesti.iti place tie sa crezi asta.orice situatie are o iesire,pe usa din spate sAu pe geam ,si tot o sa iesi pana la urma
eu am iesit,desi nu credeam,nimeni nu-mi mai dadea nici o sansa.iti place drama?iti place sa fii slaba?iti place sa pozezi in victima?iti place sa-ti planga toata lumea de mila si tu sa le spui tuturor"nu,sunt un caz pierdut...." si mie imi placea asta.si inca ce mult....
pana am pierdut un an de facultate.dupa-aia nu prea m-a mai incantat atat de mult perspectiva....
in fine,bat campii cred.cuvintele mele nu au cum sa ajunga pana la tine,stiu sigur.but....good luck!!!!
s-auzim de bine
radiohead96
Postat pe 4 Februarie 2010 21:04
De la: radiohead96, la data 2010-02-04 20:47:24te inteleg perfect,am trecut de curand prin aceeasi situatie.si PESTE aceeasi situatie.crede-ma,se poate.si eu simteam ca clachez,mi-am pierdut un an de facultate,am pierdut prieteni,timp pretios in care m-as fi putut bucura si eu de viata.traiam si eu numai pt el si in asteptarea noptilor in care trebuia sa vina la mine,sa ma foloseasca pt nevoile lui fiziologice pe cand eu visam ca facem dragoste si stateam toata noaptea treaza doar ca sa-l privesc cum doarme....

stiu gresesc mult fata de mine
am incercat nu mai vorbisem cu el de saptamana trecuta si azi zbang s-a nimerit drept in fata mea la care nu am stiut cum sa reactionez pur si simplu am intors spatele si am trecut ca si cum as fi trecut pe langa un strain
insa ma durea sufletul mai tare ca l-am vazut,nu-mi doream asta pentru ca stiam ca daca se intampla iar calc stramb si iarasi imi rup piciorul
apoi ca si cum nu ar fi fost de ajuns s-a nimerit iar in drumul meu la vreo 100 m in fata m-a vazut si mergea mai incet ca sa-l ajung m-am facut si eu ca ma dor picioarele si am incetinit s-a infuriat cum se poate sa nu-l bag eu in seama? poate incep sa-l tratez si eu la fel cum a facut el poate e mai bine asa ii platesc cu propria moneda sa vad si eu cat o tine
kudika109268
Postat pe 4 Februarie 2010 23:04
De la: darksukkubus69, la data 2010-02-04 21:02:37Mai frate... lamuriti-ma si pe mine: indivizii astia nu pot oferi decat sex si atat... de ce mama dracului trebuie sa-i si iubiti? Nu puteti sa va limitati la a va simti bine cu ei, asta cand aveti voi chef, si gata? Si la un moment dat sa va gasiti ceva mai bun si sa le faceti vant definitiv? Pentru ce va place sa va framantati atata? Intrebarile mele se adreseaza tuturor celor care trec prin chestia asta, nu numai deschizatoarei topicului.

probabil din cauza ca pana nu-ti dai singur seama ca te calci singur in picioare nu o sa mai accepti
si faptul sa ma limitez doar la a ma simti bine poate ca ai dreptate asta asa ar fi corect pentru a nu suferi in ziua de azi
kudika109268
Postat pe 4 Februarie 2010 23:07
De la: radiohead96, la data 2010-02-04 21:04:01by the way....acum m-am uitat pe profilul tau si am vazut ca ai exact varsta mea...ce coincidenta....te iei prea in serios draga mea.
cred-de fapt sunt sigura-ca nu il iubesti.iti place tie sa crezi asta.orice situatie are o iesire,pe usa din spate sAu pe geam ,si tot o sa iesi pana la urma
eu am iesit,desi nu credeam,nimeni nu-mi mai dadea nici o sansa.iti place drama?iti place sa fii slaba?iti place sa pozezi in victima?iti place sa-ti planga toata lumea de mila si tu sa le spui tuturor"nu,sunt un caz pierdut...." si mie imi placea asta.si inca ce mult....
pana am pierdut un an de facultate.dupa-aia nu prea m-a mai incantat atat de mult perspectiva....
in fine,bat campii cred.cuvintele mele nu au cum sa ajunga pana la tine,stiu sigur.but....good luck!!!!
s-auzim de bine

de ce nu ar ajunge cuvintele tale la mine?
nu bati campii ai are dreptate o sa fie o iesire pe unde?????
voi afla la un moment dat cand imi va veni mintea la cap daca nu s-a pierdut pe drum
pfffffff
kudika109268
Postat pe 4 Februarie 2010 23:10
am niste probleme de sanatate insa el a fost cel care ma fugarit la medic si sa ii spun ce se intampla de ce naiba il intereseaza doar e vorba de sanatatea mea nu al lui nu?

kudika109268
Postat pe 4 Februarie 2010 23:15
darksukkubus69
Postat pe 4 Februarie 2010 23:31
De la: darksukkubus69, la data 2010-02-04 23:31:32

kudika109268
Postat pe 5 Februarie 2010 14:10
De la: darksukkubus69, la data 2010-02-04 21:02:37Mai frate... lamuriti-ma si pe mine: indivizii astia nu pot oferi decat sex si atat... de ce mama dracului trebuie sa-i si iubiti? Nu puteti sa va limitati la a va simti bine cu ei, asta cand aveti voi chef, si gata? Si la un moment dat sa va gasiti ceva mai bun si sa le faceti vant definitiv? Pentru ce va place sa va framantati atata? Intrebarile mele se adreseaza tuturor celor care trec prin chestia asta, nu numai deschizatoarei topicului.
Pai..." indivizii" astia sint BARBATI deci cu caracter mai pragmatic si cumuleaza cumva (2in1),dragostea cu sexul si sexul cu dragostea,iar unele FEMEI nu'nteleg ca na ...asta este si vor separat, desenat cumva sa'nteleaga !!!!!
cristinxxx
Postat pe 5 Februarie 2010 14:27
De la: kudika109268, la data 2010-02-04 23:15:56am niste probleme de sanatate insa el a fost cel care ma fugarit la medic si sa ii spun ce se intampla de ce naiba il intereseaza doar e vorba de sanatatea mea nu al lui nu?

dak e vorba de vreo boala venerik crede-ma ca in intereseaza :))logic..
Shhh
Postat pe 5 Februarie 2010 14:29
o zi buna

nu am timp acuma promit ca te caut cand am da?promit
kudika109268
Postat pe 5 Februarie 2010 15:33

... nu te amagi din nou ... si tu esti folosita si inca nu iai dat vint ... si nici nu ai gasit unul mai bun ... ... asa ca nu vad rostul criticii si al ''sfaturilor'' tale ...

... nu e vina nimanui ca ea, ca si tine, accepta asta ... in speranta unor schimbari deosebite de situatie ... cu super happy end si floricele ... e chestie pur de moralitate, caracter si valori ... astepti ca toate astea sa iti fie ''donate'' de un prost carismatic ... e nu e chiar asa ...
marco918
Postat pe 5 Februarie 2010 15:45
Ofer servicii de divinatie in Tarot, probabil cele mai bune servicii de pe internet, moralitate, profesionalism. Analize personalizate realizate cu mult suflet si pasiune analizele personalizate care nu sunt generate automat de vreun program de calculator precum pe alte site-uri. Nu lasa viitorul sa te prinda nepregatit.Fii cu un pas inainte si lasa tarotul sa iti dezvaluie viitorul si de ce nu chiar sa te ajute sa iti schimbi viata in bine.
Prezicerile mele sunt intotdeauna sincere .
Confidentialitatea este respectata si garantata. pt. mai multe detalii accesati site-ul http://tarotkitty.webs.com/
Cristinakitty
Postat pe 5 Februarie 2010 16:19
Marco draga, discutia dintre noi se afla pe alt topic... cu ce ma rog sunt eu folosita, ca nu stiu... si nici nu-mi amintesc sa fi scris vreodata undeva ca as vrea ceva mai bun... daca vroiam, nu pierdeam timp scriind "vreau ceva mai bun", il gaseam si scriam eu dupa aia...
darksukkubus69
Postat pe 5 Februarie 2010 17:57
Esti idealista incA..dar o sa-ti treaca

c fc mm
concordia
Postat pe 5 Februarie 2010 20:21
De la: concordia, la data 2010-02-05 20:21:00Esti idealista incA..dar o sa-ti treaca

c fc mm

eu?pai ce vrei sa ma omor?pentru k nu ma iubeste unu?insa nu pot sta asa il voi face sa se indragosteasca de mine apoi sa fie sanatos ,stiu ca va dura ceva,intre timp imi vad de viata si de scoala si sper sa cunosc pe altul
kudika109268
Postat pe 6 Februarie 2010 14:41
schimba-l iubita...cand gasesti unul mai bun
concordia
Postat pe 6 Februarie 2010 16:26
Scumpo e lumea plina de barbati si tu iti mananci ficatii aiurea pt un fraier ... care nu stie ce vrea .. ia da i si tu jet o data de 2 ori sa vezi ce bine o sa fie ... chiar nu poti sa te debarasezi de el putin ? nu e el totul,ci tu vrei sa fie el totul pt tine ! nu zic sa ti gasesti altu sau sa uiti complet de el ci doar vreau sa te fac sa intelegi ca nimeni nu e de neinlocuit ! distreaza te mai mult ,traieste mai mult si o sa fie bine ,invata sa iei de la oameni doar ceea ce te face pt tine fericita !
Tropicana
Postat pe 6 Februarie 2010 18:10
De la: concordia, la data 2010-02-06 16:26:26schimba-l iubita...cand gasesti unul mai bun

da dar tre sa ma joc si eu putin nu? am ajuns sa cred ca pot trai fara el si parca as fi cu altul doar sa crape
unde gasesc altul mai bun? pe aici mai rar
kudika109268
Postat pe 6 Februarie 2010 18:51
De la: Tropicana, la data 2010-02-06 18:10:49 Scumpo e lumea plina de barbati si tu iti mananci ficatii aiurea pt un fraier ... care nu stie ce vrea .. ia da i si tu jet o data de 2 ori sa vezi ce bine o sa fie ... chiar nu poti sa te debarasezi de el putin ? nu e el totul,ci tu vrei sa fie el totul pt tine ! nu zic sa ti gasesti altu sau sa uiti complet de el ci doar vreau sa te fac sa intelegi ca nimeni nu e de neinlocuit ! distreaza te mai mult ,traieste mai mult si o sa fie bine ,invata sa iei de la oameni doar ceea ce te face pt tine fericita !

cand citeam parca mi te-am imaginat putin mai
da asa o sa fac
kudika109268
Postat pe 6 Februarie 2010 18:57
De la: geo_xx, la data 2010-01-11 22:47:19
De la: horry, la data 2010-01-11 21:31:37si nu mai umbla cu altele si totusi nu suntem impreuna si eu am multe caderi nervoase ce pot face?

ce adresa ai?

GEO?un avatar mai nasp anu gaseai?Cre'ca toti care il observa zic ca e cwwwwr!!!!!!!!!!!!!!!

si on topic:

Femeie,esti cwwwrva lui!!!Chiar nu-ti dai seama?Pun pariu ca iti vb si f urat,poate te mai si palmuieste uneori cand comentezi.CHiar vrei sa-ti petreci tot restul vietii asa?
Karbon
Postat pe 6 Februarie 2010 19:51
De la: horry, la data 2010-01-11 21:36:31sa ma abtin knd il doresc knd el e totul?si singurul?
?
te poti abtine sa nu te respecti?asta faci daca accepti ce iti face el..te foloseste sa se simta bine dar cand va avea o relatie ce vei face?chiar asa sa te injosesti?nu realizezi si tu macar ca meriti mai mult?nu te merita si cred ca ar trebui sa iti dai seama...
DeBoRhA
Postat pe 6 Februarie 2010 22:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
OARE DE CE SUNT FEMEILE ATAT DE NEFERICITE???? 4 De la: geo_reincarcat_iara 21 Septembrie 2010 18:33
cele mai importante calitati? 308 De la: kudika_963026 28 Aprilie 2014 14:43
Noua lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii 329 De la: _oktober_ 19 Ianuarie 2011 16:25
Chiar așa sunt b�rbații? 59 De la: MayanMistica 30 Octombrie 2011 23:01
ce face o femeie sa fie atrasa de un barbat? 73 De la: r_girl 20 Mai 2009 15:06