Setari Cookie-uri

Nu mai am incredere

Am o problema pe care nici nu stiu cum sa o numesc.Nu mai am incredere in iubitul meu nu mai pot sa am pur si simlu oricat as incerca nu am incredere ...nu am probleme cu el ca nu imi acorda atentie sau ca nu se comporta frumos insa nu il mai cred sincer nu mai cred nimic din ce spune .Nu stiu e sa fac daca inainte bagam mana in foc pentru el acum nu il mai cred nici cand spune ca doarme sau face altceva .Am nevoie de un sfat nu stiu ce sa mai fac
danuta_72
Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:24
De la: kudika051287, la data 2010-01-22 21:24:05Am o problema pe care nici nu stiu cum sa o numesc.Nu mai am incredere in iubitul meu nu mai pot sa am pur si simlu oricat as incerca nu am incredere ...nu am probleme cu el ca nu imi acorda atentie sau ca nu se comporta frumos insa nu il mai cred sincer nu mai cred nimic din ce spune .Nu stiu e sa fac daca inainte bagam mana in foc pentru el acum nu il mai cred nici cand spune ca doarme sau face altceva .Am nevoie de un sfat nu stiu ce sa mai fac



consulta un psiholog pana nu o iei razna si strici toata relatia ...
Arthur_Rogers
Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:31
Cu ce tea dezamagit asa de tare? nu prea ai dat mai multe informatii.Cum de sa ajuns la asta? Daca nu mai ai incredere de ce mai stai cu el?Ai incercat sa stai de vb si sai ceri explicatii? comunicarea intr-o relatie e cea mai buna.Ar mai fi o varianta, sa te convingi de ceti spune, urmarindul.
kudika098645
Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:32
De la: kudika098645, la data 2010-01-22 21:32:24Cu ce tea dezamagit asa de tare? nu prea ai dat mai multe informatii.Cum de sa ajuns la asta? Daca nu mai ai incredere de ce mai stai cu el?Ai incercat sa stai de vb si sai ceri explicatii? comunicarea intr-o relatie e cea mai buna.Ar mai fi o varianta, sa te convingi de ceti spune, urmarindul.



intreaba-l ce se intampla....poate si u ai o parte din vina...
freakbabe
Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:39
Bineinteles, depinde si de ce a cauzat reactia asta a ta. Am trecut printr-o situatie asemanatoare, ma bucur sa spun ca am reusit sa trecem peste ea. Deci da, se poate trece peste ea, dar depinde cat de tare iti doresti asta... oricum, e un chin pentru amandoi sa impui niste frontiere de care sa nu treaca nimeni si nimic.

In concluzie, putem distinge doua situatii:

a) el nu ti-a provocat aceasta reactie prin nici o minciuna, astfel incat nu ai motive sa nu il crezi - caz in care cred ca trebuie sa treci tu peste, intai moral (sa analizezi clar daca iti doresti sa ramai cu el - pe mine asta m-a ajutat f tare)
b) chiar el a fost cel care a cauzat aceasta teama a ta - iar in aceast caz, din nou, tu trebuie sa faci diferenta intre gravitatea faptelor comise de el si sa cantaresti pe de o parte daca poti incerca sa schimbi ceva la el si pe de alta, daca merita sa incerci. Si da, desi multi spun ca nu e posibil, eu am reusit asta, cred eu, dar a fost nevoie de o sperietura.

Mai multe nu iti mai pot spune, doar tu cunosti raspunsul in functie de situatia concreta. Insa iti doresc din tot sufletul sa reusesti sa depasesti aceasta situatie care sta in calea fericirii voastre.
Clara_Teodora
Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:42
el a facut o gresala si nu o pot uita.Practic nu m-a inselat insa dupa o cearta intre noi el a sunat o fosta prietena si au vorbit iar eu am aflat la cateva zile .Eram la el si ea a aflat vazandu-ne la web apoi a inceput sa trimitra msj spunand k ii pare bn ca nu s-au intalint si k sa imi zica mie k ma iubeste din suflet nu din gura iar apoi ia mai trimis un msj in care trimitea un fost msj pe care i la trimis el.El sustine k i la trimis de mult inainte sa ne cunoastem noi .Faza e ca nu il mai cred nu mai pot orice ar spune eu cred k e o minciuna
danuta_72
Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:54
Ai pierdut increderea pentru ca......? Nici nu mai conteaza de ce ! Poti scapa de senzatia de insecuritate doar bazandu-te pe tine. Adica, iti spune ca e undeva si tu nu poti sa crezi. Daca te-ai duce acolo sa verifici, indiferent ce ai descoperi, ce s-ar schimba ? Tot nu ar fi cu tine cand vrei tu, cand ai tu nevoie. Esti sigura ca e nevoie sa-l verifici, doar ca sa te linistesti ? Daca afli adevarul, cum reactionezi ? Certurile care ar urma, te-ar calma ? ar rezolva ceva ?
Poate ar trebui sa il tratezi cu putina indiferenta si sa-l faci curios legat de preocuparile tale in absenta lui. Sau poate ar fi mai bine sa ramaneti prieteni si sa cauti alt partener . Tu stii cel mai bine ce urmeaza sa faci !
maria_zada
Postat pe 22 Ianuarie 2010 22:03
Problema cu relatiile e ca nu exista niciodata o reteta, o solutie standard, pe care sa o poti aplica cu succes indiferent de situatie...
Decizia e a ta, bineinteles, dar cand vei hotari trebuie sa iei in calcul modul cum s-a comportat el fata de tine, sau cum se comporta cat timp sunteti impreuna, nu atat timp cat ati fost certati. Oricum, eu as fi atenta si la alt aspect: cand v-ati impacat dupa acea cearta, el te-a cautat? Adica e important ce a cautat el exact la fosta, si daca s-a intors la tine din proprie initiativa sau ai facut tu concesii pentru a fi iar impreuna.
Consider ca daca ai ales ca dupa asta sa te impaci cu el, ar trebui sa incerci sa treci peste situatia asta, sa incerci sa ai incredere in el (si inca o data, asta [porneste de la nivel psihologic). Oricum, e clar ca bariera pe care o cladesti tu singura nu va aduce decat neplaceri... pe care nu ti le doresc.
Clara_Teodora
Postat pe 22 Ianuarie 2010 22:09
Avand in vedere ca din cauza lui ti-ai pierdut increderea, tot el joaca un rol fff important ca sa ti-o recapeti, am trecut prin ceva asemanator, numai ca faptele lui erau mult mai grave si l-am prins cu gogoasa in sac, am vrut sa renunt in prima faza, insa el prin vorbe si fapte m-a ajutat sa-mi revin, spre exemplu m-a adus fata in fata cu persoana(adik am avut o discutie in 3) si apoi multe multe multe chestii ce au urmat se verificau k imi spunea adevarul, si mi-a trecut... Deci daca tine la tine si la relatie, el poate repara multe, normal ca si tu trebuie sa ai rabdare si sa nu pornesti neaparat de la ideea ca minte, minciuna are picioare scurte pana la urma...
oana84onutza
Postat pe 8 Februarie 2010 17:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nu am nici cea mai vaga idee ce sa fac... 33 De la: valy90 26 Octombrie 2010 21:28
sfaturi competente 21 De la: stem_29 9 Noiembrie 2010 23:20
sunt trista :( puteti sa ma inveseliti putin? 84 De la: kudika311399_silvia 23 Decembrie 2010 15:33
oare sunt indragostita de el sau e doar un joc? 14 De la: addiction 28 Martie 2012 17:18
un sfat: sa ii spun ce simt sau nu? 19 De la: valy90 29 Noiembrie 2010 12:25