Setari Cookie-uri

Concurs: Dragostea. Citate

A iubi nu inseamna a ne privi unul pe celalalt, ci a privi amandoi in aceeasi directie. – Antoine de Saint-Exupery
tudor_mirela81
Postat pe 5 Februarie 2010 11:45
A iubi inseamna a trai viata celuilalt. Sa uiti de tine si sa te daruiesti cu totul celuilalt fara a astepta vreodata ceva in schimb, aceasta este adevarata iubire care te inalta si te purifica de tot ce e murdar in lumea aceasta...
luiss_luiza
Postat pe 5 Februarie 2010 13:40
Dragostea e ca focul, daca nu o intretii, se stinge.

M. I. Lermontov
drag05h
Postat pe 5 Februarie 2010 15:36
Lucru ciudat primul semn al iubirii adevarate la un barbat tanar e sfiala si la o fata e indrazneala . E de mirare si totusi nimic nu e mai firesc . Cele 2 sexe incearca sa se apropie si imbraca unul insusirile celuilalt . Mizerabilii- Victor Hugo
Lore_dulcik
Postat pe 5 Februarie 2010 16:04
Dragostea este o batalie, dragostea este un razboi, dragostea este o maturizare.

James Baldwin
kudika041452
Postat pe 5 Februarie 2010 17:47
Dragostea rãmâne. Doar oamenii se schimbã.
(Alchimistul)
mamae
Postat pe 5 Februarie 2010 17:49
"Dragostea e cea mai importanta si mai vulnerabila traire a oamenilor." (Brida)
adriana_lolea
Postat pe 5 Februarie 2010 20:23
"Daca am fi lacrimi, am avea nevoie de motive; daca am fi cuvinte, am avea nevoie de sens, dar suntem oameni si avem nevoie de dragoste" .

IuliaGabriela14
Postat pe 5 Februarie 2010 20:37
"Numai dragostea poate sfida uitarea si timpul..." ( Maitreyi Devi)
RUDOLF
Postat pe 5 Februarie 2010 20:47
Daca vrei sa fii iubit, iubeste. (Seneca)
blondy_x
Postat pe 5 Februarie 2010 20:58
"Dragostea inseamna sa iti dai inima si sufletul intreg celui care ti le va zdrobi" (Charles Dickens)

...dragostea e ceva sfant..
Fluturash16
Postat pe 5 Februarie 2010 22:48
"Dragostea este puterea de a iubi neconditionat o persoana imperfecta " Ana Suldac
Fluturash16
Postat pe 5 Februarie 2010 23:04
Imi place foarte mult un citat..chiar al lui Paulo Coelho,dar care consider eu surprinde intocmai dragostea:
"E periculos sã iubeºti! Iubirea e ca un drog. La început ai senzaþia de euforie, de abandon total. Apoi, a doua zi, vrei mai mult, încã nu e un viciu, dar îþi place senzaþia ºi îþi închipui cã o poþi þine sub control. Te gândeºti la persoana iubitã vreme de douã minute ºi uiþi de ea vreme de trei ore. În scurt timp însã, te obiºnuieºti cu acea persoanã ºi începi sã fii complet dependent de ea. Acum te gândeºti la ea trei ore ºi o uiþi douã minute. Dacã ea nu e lângã tine, încerci aceeaºi senzaþie ca ºi drogaþii când nu îºi obþin drogul. În acel moment, aºa cum drogaþi furã ºi se înjosesc ca sã facã rost de ceea ce le trebuie, ºi tu eºti dispus sã faci orice pentru dragoste!"
yoyo_gurl
Postat pe 6 Februarie 2010 00:21
Cand dragostea vorbeste, vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia raiului.
William Shakespeare
kudika083623
Postat pe 6 Februarie 2010 10:54
"Aceasta sa fie onoarea voastra: sa iubiti tot mai mult decat sunteti iubiti si sa nu fiti niciodata al doilea." (Nietzsche)
Aylinne
Postat pe 6 Februarie 2010 11:02
O iubire mare e mai curand un proces de autosugestie, trebuie timp si complicitate pentru formarea ei, orice iubire e ca un monodeism, voluntar la inceput, patologic pe urma.Camil Petrescu
annabella04
Postat pe 7 Februarie 2010 10:44
:"Ce ai facut cu minunile pe care Dumnezeu le-a semanat in zilele tale? Ce ai facut cu talantii pe care ti i-a incredintat Stapanul tau? I-ai ingropat adanc intr-o pivnita pentru ca ti-a fost frica sa nu-i pierzi.Atunci asta ti-e mostenirea : certitudinea ca ti-ai irosit viata."
Paulo COELHO-"La raul Piedra am sezut si-am plans"
incantare
Postat pe 7 Februarie 2010 12:03
Iubirea este cea mai frumoasã muzicã din partitura vieþii. Fãrã ea, ai fi un etern afon în corul imens al omenirii.
sunset18
Postat pe 7 Februarie 2010 13:16
Cand luna-n noptile de vara
Isi va ninge blondele-i vapai
Eu voi visa mereu baiatul
Cu ochi adanci ca ochii tai
the_only
Postat pe 7 Februarie 2010 13:31
Iubirea este un fum fãcut din arborii suspinelor. Purificatã, e un foc în ochii celor ce se iubesc. Tulburatã, este o mare hrãnitã cu lacrimile celor ce se îndrãgesc. ªi încã ce mai e? E nebunia cea mai înþeleaptã, fierea ce înãbuºã, dulceaþa ce ne mântuie.-WILLIAM SHAKESPEARE
bebelusha1412
Postat pe 7 Februarie 2010 14:15
""Iubirea nu se poate defini într-o singurã formulã, fiindcã nimeni nu iubeºte identic

Tudor Muºatescu
anne26
Postat pe 7 Februarie 2010 18:06
Iubirea nu se poate defini într-o singurã formulã, fiindcã nimeni nu iubeºte identic

Tudor Muºatescu
rainbowdots
Postat pe 7 Februarie 2010 22:26
Iubirea nu se poate defini într-o singurã formulã, fiindcã nimeni nu iubeºte identic

Tudor Muºatescu
rainbowdots

Tudor Muºatescu
rainbowdots

Tudor Muºatescu
rainbowdots

Tudor Muºatescu
rainbowdots
Iubirea este cea mai inalta fericire la care poate ajunge omul, caci numai prin ea cunoaste ca el e mai mult decat el insusi, ca e una cu totul. – Rabindranath Tagore
florinlestat
Postat pe 7 Februarie 2010 23:00
Dragostea este ca un zâmbet, niciodata nu are valoare daca n-o daruiesti.
kudika18121981
Postat pe 8 Februarie 2010 10:21
Cred ca toate citatele despre iunire sunt frumoase atunci cand iubesti.Citesc cu mare drag cartile lui Paulo Colho unde sunt sute de citate frumoase despre iubire,despre traieri,despre oameni.Nu o sa va dau un citat din Paulo Coelho pentru ca deja sunt destule pe acest forum,o sa va dau un alt citat preferat de mine despre iubire:
"Sa-þi spun ce este dragostea adevarata. E credinta oarba, umilinta fara preget, supunere desavarsita, încredere ºi daruire impotriva ta însuti, impotriva lumii întregi. Dragostea inseamnã sa iti dai inima si sufletul întreg celui care ti le va zdrobi."-Charles Dickens
Va pup si nu uitati sa va iubiti mult ,mai ales luna aceasta...Love is in the air.....
andreea_3
Postat pe 8 Februarie 2010 13:34
" ªi atunci dã-le naibi de socoteli ºi de cifre.
ªtii sã spui câtã dragoste ai în tine? Un kil? Un litru?
Nu ºtii, nu?
ªi atunci, dã-o naibii de matematicã.
Inventeazã ceea ce nu existã.
Pentru cã ceea ce existã aparþine tuturor.
Dar, dacã reuºeºti sã gãseºti ceea ce nu existã, atunci ai ceva numai al tãu. ªi, dacã cineva vede ceea ce vezi tu, atunci ai gãsit pe cineva care trãieºte ceea ce trãieºti ºi tu.
Nu-l lãsa sã plece. Opreºte-l! Trãieºte povestea! Povesteºte!
Poveºtile sunt ca oamenii.
Nu sunt fãcute sã trãiascã singure.
Într-un colþ al lumii este cineva care trãieºte o poveste ce se oglineste într-a ta.
Uitã-te în jur!
Acel cineva nu e aºa departe!"
Giulia Carcasi
Aleka
Postat pe 8 Februarie 2010 13:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs Pantene saptamana 3 254 De la: angelo_micnegrusiurat 11 Octombrie 2010 12:23
Castiga saptamanal o pereche de Pantofi Kudika! - 25-30 iunie 613 De la: concursKudika 1 Iulie 2013 11:11
Concurs: Puma Urban Motion 579 De la: concursKudika 10 Iunie 2009 18:08
Kudika si Always te invita la rasfat si premii 314 De la: maryyyana10 13 Decembrie 2009 14:36
Esselte iti ofera 10 seturi de produse cosmetice Oriflame! 597 De la: concursKudika 28 Octombrie 2012 17:44