Setari Cookie-uri

Concurs: Dragostea. Citate

A iubi nu inseamna a ne privi unul pe celalalt, ci a privi amandoi in aceeasi directie. � Antoine de Saint-Exupery
tudor_mirela81
Postat pe 5 Februarie 2010 11:45
A iubi inseamna a trai viata celuilalt. Sa uiti de tine si sa te daruiesti cu totul celuilalt fara a astepta vreodata ceva in schimb, aceasta este adevarata iubire care te inalta si te purifica de tot ce e murdar in lumea aceasta...
luiss_luiza
Postat pe 5 Februarie 2010 13:40
Dragostea e ca focul, daca nu o intretii, se stinge.

M. I. Lermontov
drag05h
Postat pe 5 Februarie 2010 15:36
Lucru ciudat primul semn al iubirii adevarate la un barbat tanar e sfiala si la o fata e indrazneala . E de mirare si totusi nimic nu e mai firesc . Cele 2 sexe incearca sa se apropie si imbraca unul insusirile celuilalt . Mizerabilii- Victor Hugo
Lore_dulcik
Postat pe 5 Februarie 2010 16:04
Dragostea este o batalie, dragostea este un razboi, dragostea este o maturizare.

James Baldwin
kudika041452
Postat pe 5 Februarie 2010 17:47
Dragostea r�m�ne. Doar oamenii se schimb�.
(Alchimistul)
mamae
Postat pe 5 Februarie 2010 17:49
"Dragostea e cea mai importanta si mai vulnerabila traire a oamenilor." (Brida)
adriana_lolea
Postat pe 5 Februarie 2010 20:23
"Daca am fi lacrimi, am avea nevoie de motive; daca am fi cuvinte, am avea nevoie de sens, dar suntem oameni si avem nevoie de dragoste" .

IuliaGabriela14
Postat pe 5 Februarie 2010 20:37
"Numai dragostea poate sfida uitarea si timpul..." ( Maitreyi Devi)
RUDOLF
Postat pe 5 Februarie 2010 20:47
Daca vrei sa fii iubit, iubeste. (Seneca)
blondy_x
Postat pe 5 Februarie 2010 20:58
"Dragostea inseamna sa iti dai inima si sufletul intreg celui care ti le va zdrobi" (Charles Dickens)

...dragostea e ceva sfant..
Fluturash16
Postat pe 5 Februarie 2010 22:48
"Dragostea este puterea de a iubi neconditionat o persoana imperfecta " Ana Suldac
Fluturash16
Postat pe 5 Februarie 2010 23:04
Imi place foarte mult un citat..chiar al lui Paulo Coelho,dar care consider eu surprinde intocmai dragostea:
"E periculos s� iube�ti! Iubirea e ca un drog. La �nceput ai senza�ia de euforie, de abandon total. Apoi, a doua zi, vrei mai mult, �nc� nu e un viciu, dar ��i place senza�ia �i ��i �nchipui c� o po�i �ine sub control. Te g�nde�ti la persoana iubit� vreme de dou� minute �i ui�i de ea vreme de trei ore. �n scurt timp �ns�, te obi�nuie�ti cu acea persoan� �i �ncepi s� fii complet dependent de ea. Acum te g�nde�ti la ea trei ore �i o ui�i dou� minute. Dac� ea nu e l�ng� tine, �ncerci aceea�i senza�ie ca �i droga�ii c�nd nu �i ob�in drogul. �n acel moment, a�a cum droga�i fur� �i se �njosesc ca s� fac� rost de ceea ce le trebuie, �i tu e�ti dispus s� faci orice pentru dragoste!"
yoyo_gurl
Postat pe 6 Februarie 2010 00:21
Cand dragostea vorbeste, vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia raiului.
William Shakespeare
kudika083623
Postat pe 6 Februarie 2010 10:54
"Aceasta sa fie onoarea voastra: sa iubiti tot mai mult decat sunteti iubiti si sa nu fiti niciodata al doilea." (Nietzsche)
Aylinne
Postat pe 6 Februarie 2010 11:02
O iubire mare e mai curand un proces de autosugestie, trebuie timp si complicitate pentru formarea ei, orice iubire e ca un monodeism, voluntar la inceput, patologic pe urma.Camil Petrescu
annabella04
Postat pe 7 Februarie 2010 10:44
:"Ce ai facut cu minunile pe care Dumnezeu le-a semanat in zilele tale? Ce ai facut cu talantii pe care ti i-a incredintat Stapanul tau? I-ai ingropat adanc intr-o pivnita pentru ca ti-a fost frica sa nu-i pierzi.Atunci asta ti-e mostenirea : certitudinea ca ti-ai irosit viata."
Paulo COELHO-"La raul Piedra am sezut si-am plans"
incantare
Postat pe 7 Februarie 2010 12:03
Iubirea este cea mai frumoas� muzic� din partitura vie�ii. F�r� ea, ai fi un etern afon �n corul imens al omenirii.
sunset18
Postat pe 7 Februarie 2010 13:16
Cand luna-n noptile de vara
Isi va ninge blondele-i vapai
Eu voi visa mereu baiatul
Cu ochi adanci ca ochii tai
the_only
Postat pe 7 Februarie 2010 13:31
Iubirea este un fum f�cut din arborii suspinelor. Purificat�, e un foc �n ochii celor ce se iubesc. Tulburat�, este o mare hr�nit� cu lacrimile celor ce se �ndr�gesc. �i �nc� ce mai e? E nebunia cea mai �n�eleapt�, fierea ce �n�bu��, dulcea�a ce ne m�ntuie.-WILLIAM SHAKESPEARE
bebelusha1412
Postat pe 7 Februarie 2010 14:15
""Iubirea nu se poate defini �ntr-o singur� formul�, fiindc� nimeni nu iube�te identic

Tudor Mu�atescu
anne26
Postat pe 7 Februarie 2010 18:06
Iubirea nu se poate defini �ntr-o singur� formul�, fiindc� nimeni nu iube�te identic

Tudor Mu�atescu
rainbowdots
Postat pe 7 Februarie 2010 22:26
Iubirea nu se poate defini �ntr-o singur� formul�, fiindc� nimeni nu iube�te identic

Tudor Mu�atescu
rainbowdots

Tudor Mu�atescu
rainbowdots

Tudor Mu�atescu
rainbowdots

Tudor Mu�atescu
rainbowdots
Iubirea este cea mai inalta fericire la care poate ajunge omul, caci numai prin ea cunoaste ca el e mai mult decat el insusi, ca e una cu totul. � Rabindranath Tagore
florinlestat
Postat pe 7 Februarie 2010 23:00
Dragostea este ca un z�mbet, niciodata nu are valoare daca n-o daruiesti.
kudika18121981
Postat pe 8 Februarie 2010 10:21
Cred ca toate citatele despre iunire sunt frumoase atunci cand iubesti.Citesc cu mare drag cartile lui Paulo Colho unde sunt sute de citate frumoase despre iubire,despre traieri,despre oameni.Nu o sa va dau un citat din Paulo Coelho pentru ca deja sunt destule pe acest forum,o sa va dau un alt citat preferat de mine despre iubire:
"Sa-�i spun ce este dragostea adevarata. E credinta oarba, umilinta fara preget, supunere desavarsita, �ncredere �i daruire impotriva ta �nsuti, impotriva lumii �ntregi. Dragostea inseamn� sa iti dai inima si sufletul �ntreg celui care ti le va zdrobi."-Charles Dickens
Va pup si nu uitati sa va iubiti mult ,mai ales luna aceasta...Love is in the air.....
andreea_3
Postat pe 8 Februarie 2010 13:34
" �i atunci d�-le naibi de socoteli �i de cifre.
�tii s� spui c�t� dragoste ai �n tine? Un kil? Un litru?
Nu �tii, nu?
�i atunci, d�-o naibii de matematic�.
Inventeaz� ceea ce nu exist�.
Pentru c� ceea ce exist� apar�ine tuturor.
Dar, dac� reu�e�ti s� g�se�ti ceea ce nu exist�, atunci ai ceva numai al t�u. �i, dac� cineva vede ceea ce vezi tu, atunci ai g�sit pe cineva care tr�ie�te ceea ce tr�ie�ti �i tu.
Nu-l l�sa s� plece. Opre�te-l! Tr�ie�te povestea! Poveste�te!
Pove�tile sunt ca oamenii.
Nu sunt f�cute s� tr�iasc� singure.
�ntr-un col� al lumii este cineva care tr�ie�te o poveste ce se oglineste �ntr-a ta.
Uit�-te �n jur!
Acel cineva nu e a�a departe!"
Giulia Carcasi
Aleka
Postat pe 8 Februarie 2010 13:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs: Castiga unul dintre cele 6 pachete pentru protectia solara oferite de Ivatherm! 1057 De la: concursKudika 17 August 2010 14:31
Concurs: Viata incepe vineri 107 De la: skyee 2 Februarie 2010 19:21
Castiga unul dintre cele 3 super premii puse la bataie de BeautySpell.ro! 570 De la: concursKudika 9 August 2012 14:55
Concurs Pantene saptamana 2 399 De la: concursKudika 4 Octombrie 2010 11:36
Castiga una dintre cele 21 de bratari Diva Universal! - saptamana 3 192 De la: concursKudika 19 Noiembrie 2013 07:36