Mai multe
|
Citatul preferat este: "Iubirea e ca vinul.E bine cand il gusti, dar dupa ce bei o sticla intreaga, ai dureri de cap." Julio Iglesias |
||
|
cecyly Postat pe 13 Februarie 2010 22:27 |
||
|---|---|---|
| Iubeste-ma cand o merit cel mai putin - atunci am nevoie mai mult (Proverb chinezesc) | ||
|
i_love_milka_with_strawberry Postat pe 14 Februarie 2010 00:50 |
||
|
E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie... |
||
|
|
||
|
l3lytza Postat pe 14 Februarie 2010 10:36 |
||
| Dragostea este primul lucru capabil sa schimbe total viata unei persoane de la o clipa la alta! | ||
|
deiutza_20 Postat pe 14 Februarie 2010 12:15 |
||
|
1. "Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze" 2. " Dragostea are ratiunea proprie care nu tine cont de adevarata ratiune" 3. " Leoaica tanara, iubirea..." (Nichita Stanescu)
|
||
|
dorina2010 Postat pe 14 Februarie 2010 13:24 |
||
|
Acum sunt mai pustiu ca totdeauna De cand ma simt tot mai bogat de tine Si-mi stau pe tample soarele si luna Acum mi-e cel mai rau si cel mai bine Si uite, n-are cine sa ne-ajute Abia-si mai tine lumea ale sale Si-ntr-un perete alb de muze mute Nebunii negrii cauta o cale R: Si te iubesc cu mila si cu groaza Tot ce-i al tau mi se cuvine mie Ca un nebun de alb ce captureaza Regina neagra pentru vesnicie Prin gari descreierate – accidente Marfare triste vin in miezul verii Iar eu sunt plin de gesturi imprudente Ca sa te-apropii si ca sa te sperii Jur-imprejur privelisti aberante Copii fragili ducand parintii-n spate Batrani cu sanii gri de os pe pante Si albatrosi venind spre zari uscate Mi-e dor de tine si iti caut chipul In fiecare margine a firii In podul palmei daca iau nisipul Simt un inel jucandu-se de-a mirii Te-aud in batalii din vreme-n vreme Ostasii garzii tale ti se-nchina Iubita mea cu foarte mari probleme Cu chip slavon si nume de regina |
||
|
ancasobo Postat pe 14 Februarie 2010 15:41 |
||
|
• Iubirea nu e doar un zambet, nu e doar o floare, iubirea e un suflet ranit si apoi vindecat de altul... • Iubirea trebuie invatata, incercata si experimentata... prima atingere nu reprezinta niciodata expresia ei desavarsita... • Fara dragoste suntem orfani de toate, fara pasiune suntem ca o moara de vant spanzurata in vid! • Prietenia este asemenea unei iubiri fara aripi... • Daca nu ai iubi, cum ai putea pretui orbitoarea lumina a soarelui si mangaietoarea lumina a lunii? • Masurarea vietii omului nu este in functie de timp, ci de buna ei folosire. Doar o viata traita pentru altii este o viata care merita traita. • Dreptatea poate sa ne avertizeze asupra ceea ce este bine sa evitam; insa doar inima ne spune ceea ce este mai potrivit sa facem... • Nu exista indatorire pe care s-o subestimam mai mult, decat aceea de a fi fericiti... • Iubirea de tara, iubirea de parinti, de prieteni si de tot ceea ce ne inconjoara este pretutindeni si ne copleseste in fiecare minut pe care-l traim. • Am o banala intrebare pentru voi...: "Dragostea s-a nascut prin femeie sau Femeia s-a nascut din Dragoste...?" • Invatati sa lasati pe chipul vostru sa infloreasca un zambet. Este darul pe care-l oferiti aproapelui, este darul pe care-l oferiti intregului Univers! • Fiecare are propria sa filozofie a iubirii..., unii si-au faurit-o din lemn, altii din piatra... • Dragostea este intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului • Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta... • Nu putem merge departe in prietenie, daca nu suntem dispusi sa ne iertam unii altora micile defecte... • Nu incerca sa gasesti iubirea absoluta, pentru ca nu exista. • O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara. • Dragostea sau Iubirea este un giuvaer de mare pret, dat in dar fiecarei fiinte umane. Daca l-ai pierdut, viata ta nu mai are nici un sens... OCTAVIAN PALLER |
||
|
mosescucris Postat pe 14 Februarie 2010 16:57 |
||
Dragostea e asemeni febrei; nu le putem stapani pe nici una si nici nu putem limita durata sau intensitatea lor.
|
||
|
tirinuta Postat pe 14 Februarie 2010 20:14 |
||
| In tinerete iubim cu toata puterea noastra, care scade din ce in ce; de la o varsta, omul iubeste cu toata slabiciunea, care creste din ce in ce. (Balzac) | ||
|
kudika026560 Postat pe 14 Februarie 2010 21:56 |
||
| ,, Nu iubesti o femeie pentru ca este frumoasa, ci ea este frumoasa pentru ca o iubesti'' -Autor necunoscut | ||
|
theangy Postat pe 14 Februarie 2010 23:30 |
||
|
PERNA MEA PASTREAZA PARFUMUL TAU ,ASA CUM INIMA MEA PASTREAZA DRAGOSTEA CE TI-O PORT GASESTE-MA ! INDICIUL ESTE DRAGOSTE ! CAND IUBESTI PUTERNIC GASESTI INTOTDEAUNA CEVA NOU IN PERSOANA IUBITA ! Pascal CE E DRAGOSTEA ?NEVOIA DE A IESI DIN TINE INSUTI ! Charles Baudelaire DRAGOSTEA E UN JOC IN DOI UNDE AMANDOI CASTIGA !Marcel Proust DRAGOSTE ESTE SPATIUL SI TIMPUL MASURATE CU INIMA! Marcel Proust |
||
|
medy0000 Postat pe 15 Februarie 2010 03:17 |
||
|
Unde iubirea-i mare,si cea mai mica indoiala in teama se tranforma. William Shakespeare |
||
|
AleLuvAndrei Postat pe 15 Februarie 2010 14:03 |
||
|
Castigatoarele sunt: kudika109605 kudika113615 alexya01 Acestea sunt rugate sa dea un mesaj privat pe contul concurskudika pentru a li se explica modalitatea prin care pot intra in posesia premiului. |
||
|
concursKudika Postat pe 15 Februarie 2010 16:54 |
||
Dupa mine c-am asa este? Dragostea e intotdeauna rabdatoare si draguta. Niciodata nu e geloasa. Dragostea nu e laudaroasa sau increzuta. Nu este nepoliticoasa sau egoista. Dragostea nu supara si nu poarta pica. Dragostea nu gaseste placere in pacatele altora…dar gaseste placere in adevar. Este intotdeuna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere…si sa indure…orice urmeaza.”.. sau “Dragostea noastra e ca vantul..Nu o pot vedea..dar o pot simti.
|
||
|
pop50 Postat pe 15 Februarie 2010 17:55 |
||
De la: concursKudika, la data 2010-02-01 14:50:37Poti castiga o carte de neuitat, care reuneste citate ce surprind esenta scrierilor lui Paulo Coelho, cu ilustratii superbe semnate de Catalina Estrada daca participi la concursul nostru! Tot ceea ce trebuie sa faci este [b]sa ne spui in acest topic de forum care este citatul tau preferat referitor la iubire.[/b] |
||
|
kudika116892 Postat pe 16 Februarie 2010 05:37 |
||
|
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate, dragostea nu este invidioasa, dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuuviincios, nu cauta folosul sau, nu se aprinde de manie; nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, sufera toate, crede toate, nadajuieste toate, rabda toate. Dragostea nu piere niciodata." Corinteni 134: 8 Un om binecuvantat l-am rugat pe Dumnezeu sa mi dea putere; dar el mia facut slab ca eu sa invat simplitatea si smerenia L-am rugat sa ma ajute sa fac fapte mari dar El m-a micsorat ca eu sa fac fapte bune l-am rugat sa-mi dea bogatie ca eu sa fiu fericit; dar El m- a facut sarac, ca eu sa devin intelept l-am rugat sa-mi dea toate lucrurile ca sa pot gusta viata dar El mi-a dat viata ca sa pot gusta toate lucrurile nu am primit nimic din tot ce am cerut, dar am primittot ce a fost mai bun pentru mine. Autor necunoscut |
||
|
kudika116892 Postat pe 16 Februarie 2010 05:52 |
||
| "O dragoste apusa e ca un vulcan: niciodata nu poti zice ca a trecut pericolul de a izbucni din nou."O.Goga | ||
|
nelyda87 Postat pe 16 Februarie 2010 13:23 |
||
De la: concursKudika, la data 2010-02-15 16:54:01Castigatoarele sunt: |
||
|
maria_ungurean Postat pe 16 Februarie 2010 13:55 |
||
De la: concursKudika, la data 2010-02-01 14:50:37Poti castiga o carte de neuitat, care reuneste citate ce surprind esenta scrierilor lui Paulo Coelho, cu ilustratii superbe semnate de Catalina Estrada daca participi la concursul nostru! Tot ceea ce trebuie sa faci este [b]sa ne spui in acest topic de forum care este citatul tau preferat referitor la iubire.[/b]''Iubirea este aripa daruita de D-zeu sufletului,pentru ca sa urce la El'' |
||
|
ella_mysterious Postat pe 16 Februarie 2010 23:37 |
||
| si castigatorul care e? :) | ||
|
c0rn3li4 Postat pe 17 Februarie 2010 00:24 |
||
|
Castigatoarele sunt: kudika109605 kudika113615 alexya01 Acestea sunt rugate sa dea un mesaj privat pe contul concurskudika pentru a li se explica modalitatea prin care pot intra in posesia premiului. |
||
|
inutza05 Postat pe 17 Februarie 2010 11:05 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concurs Vazutlatv.ro | 2553 | De la: concursKudika 19 Martie 2010 17:54 |
| Concurs Meli Melo – Paris | 518 | De la: michelline_bv 25 Februarie 2010 09:22 |
| Concurs Papucei.ro! | 1694 | De la: concursKudika 5 Octombrie 2009 17:07 |
|
|
||
| Castiga una dintre cele 3 cutii Bijoux Leonidas! | 528 | De la: concursKudika 18 Martie 2012 23:25 |
| Castiga un cadou de vara de la NIVEA special pentru aceasta vara | 125 | De la: concursKudika 10 Iulie 2009 16:58 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.