Setari Cookie-uri

Gura lumii sau fericirea mea?

De la: marco918, la data 2010-02-05 15:56:12
De la: fluturas_, la data 2010-02-05 15:48:47
Si nu inteleg ... ce importanta mai au fostele relatii cand clar nu mai exista si mai ales de ce trebuie scoarmonit in trecut cand voi trebuie sa traiti prezentul !

... fostele relatii au o foarte mare importanta ... pentru oricine indiferent de avintul pe care il ia la un moment dat ... orice relatie poate fi considerata o casatorie in miniatura, mai mult sau mai putin ... nu cred ca cineva isi permite sa treaca cu vederea partenerului - lipsa de adaptare, lipsa de rabdare, pretentiile, certurile, inselatul, batai, minciuni ... iar oamenii incep sa isi revina din zburatul calare pe matura dupa idealuiri imposibile si sint mai atenti la detaliile pe care tocmai o fosta ''relatie'' le poate da ... e o chestie de bun simt si foarte practica ... sint si exceptii bineinteles dar conteaza mai putin ...

Nu spune nimeni ca nu au importanta doar ca unii pun prea mare accent pe asta ! Mie personal nu mi-ar place sa fiu controlata pentru ceva ce ...a fost!
fluturas_
Postat pe 5 Februarie 2010 16:00
De la: fluturas_, la data 2010-02-05 16:00:40
Si nu inteleg ... ce importanta mai au fostele relatii cand clar nu mai exista si mai ales de ce trebuie scoarmonit in trecut cand voi trebuie sa traiti prezentul !

... fostele relatii au o foarte mare importanta ... pentru oricine indiferent de avintul pe care il ia la un moment dat ... orice relatie poate fi considerata o casatorie in miniatura, mai mult sau mai putin ... nu cred ca cineva isi permite sa treaca cu vederea partenerului - lipsa de adaptare, lipsa de rabdare, pretentiile, certurile, inselatul, batai, minciuni ... iar oamenii incep sa isi revina din zburatul calare pe matura dupa idealuiri imposibile si sint mai atenti la detaliile pe care tocmai o fosta ''relatie'' le poate da ... e o chestie de bun simt si foarte practica ... sint si exceptii bineinteles dar conteaza mai putin ...

Nu spune nimeni ca nu au importanta doar ca unii pun prea mare accent pe asta ! Mie personal nu mi-ar place sa fiu controlata pentru ceva ce ...a fost!

... fluturas ... FII SINCERA ... SI TU DAI IMPORTANTA ... ORICINE ... doar nu vorbim de rime si gindacei aici ...

... stii ce e mai grav ... si mai des intilnit in romania ... multi ''traiesc prezentul'' inconstient ... trece timpul si se trezesc ca toata caruta de rahat pe care au produs-o ani de zile li se rastoarna in cap ... si se intreaba cu lacrimi in ochi - de ce ? ... pentru ca oamenii au memorie si au constiinta ...
marco918
Postat pe 5 Februarie 2010 16:03
De la: marco918, la data 2010-02-05 16:03:12
De la: fluturas_, la data 2010-02-05 16:00:40

... fluturas ... FII SINCERA ... SI TU DAI IMPORTANTA ... ORICINE ... doar nu vorbim de rime si gindacei aici ...

Crede-ma stii prea putine despre mine sa poti spune asta ! Nu am spus ca nu dau o importanta dar nu fac o obsesie din asta ! La naiba..e doar parerea mea !

Prietenul meu a avut destule femei prin cearceaf...si daca stau sa ma compar cu ele o sa ajung sa-mi mananc nervii, corect ? Imi vad de ceea ce sunt si ceea ce pot sa ofer mai bun din mine ! Nu ma intereseaza ce a avut ci ceea ce pot eu sa-i ofer !
fluturas_
Postat pe 5 Februarie 2010 16:06
... stii ce e mai grav ... si mai des intilnit in romania ... multi ''traiesc prezentul'' inconstient ... trece timpul si se trezesc ca toata caruta de rahat pe care au produs-o ani de zile li se rastoarna in cap ... si se intreaba cu lacrimi in ochi - de ce ? ... pentru ca oamenii au memorie si au constiinta ...

Asta e cu totul si cu totul altceva ! Putine cercetari despre omul ala e altceva dar nu obsesie pentru fostele lui relatii sau partenere .. zic si eu..sunt mica , nu stiu multe...deci..trecem peste..
fluturas_
Postat pe 5 Februarie 2010 16:07
De la: fluturas_, la data 2010-02-05 16:07:47

Asta e cu totul si cu totul altceva ! Putine cercetari despre omul ala e altceva dar nu obsesie pentru fostele lui relatii sau partenere .. zic si eu..sunt mica , nu stiu multe...deci..trecem peste..

... nu vorbim de obsesii ... ... dar auzi ca au terminat-o in scandal ... el/ea a avut o aventura cu baiatul de la cablu ... sau ca ... stii si tu ... mizilicuri picante ...
marco918
Postat pe 5 Februarie 2010 16:11
De la: marco918, la data 2010-02-05 16:11:09

... nu vorbim de obsesii ... ... dar auzi ca au terminat-o in scandal ... el/ea a avut o aventura cu baiatul de la cablu ... sau ca ... stii si tu ... mizilicuri picante ...

da, acum ma gandeam ca poate aici nu e vorbba de obsesie. nici n-am citit bine ce a spus tipa. dar sunte care ajung in astfel de extreme.

anyway..sigur nu era instalatorul ?
fluturas_
Postat pe 5 Februarie 2010 16:13
De la: fluturas_, la data 2010-02-05 16:13:18
De la: marco918, la data 2010-02-05 16:11:09

da, acum ma gandeam ca poate aici nu e vorbba de obsesie. nici n-am citit bine ce a spus tipa. dar sunte care ajung in astfel de extreme.

anyway..sigur nu era instalatorul ?

... poate ... azi se poarta ca unul sa fie de fatzada si cu sponsorshipul iar altul sa se foloseasca de frisca gratis ... se pare ca s-au trezit multi deja si nu le mai convine ...
marco918
Postat pe 5 Februarie 2010 16:18
De la: andreetz25, la data 2010-02-03 02:58:03 Am un prieten de cateva luni pe care il iubesc si il respect, el la randul lui face aceleasi lucruri fata de mine. De vreo 3 zile, lumea rea i-a spus multe lucruri urate despre mine, lucruri pe care le-am demonstrat categoric cu dovezi ca au fost pure invenzii sau presupuneri. Are incredere in mine si sentimentele nu i s-au schimbat cu nimic dar ceva s-a stricat, nu ne-am certat niciodata si chestia asta a venit k o lovitura puternica. Nu stiu cum sa fac sa revina situatia la noormal..Am mai avut 3 relatii inainte, 2 de vreo 3 ani fiecare si una de cateva luni. Uneori ma simt vinovata pt k am impresia k barbatii vor numai virgine care sunt vazute ca iubita lor draguta si scumpa si nu fete care au mai avut si alti barbati in pat :( iubitul meu ma vede cea mai draguta, finuta si dulce iubita dar simt k ceva s-a schimbat in gandirea lui, sufera de vorbele spuse si vreau sa opresc lucrurl....cum reusesc sa trec de acest impas? :(

Fiindca viitorul se cladeste pe trecut de'aia....
Nici nu cred ca este atat de afectat pe cat crezi tu ca este !

cristinxxx
Postat pe 5 Februarie 2010 16:25
Fiindca viitorul se cladeste pe trecut de'aia....
cristinxxx
Postat pe 5 Februarie 2010 16:26
De la: cristinxxx, la data 2010-02-05 16:26:23Fiindca viitorul se cladeste pe trecut de'aia....

...atat timp cat din trecut nu faci o piedica !
fluturas_
Postat pe 5 Februarie 2010 16:30
De la: fluturas_, la data 2010-02-05 16:30:00
De la: cristinxxx, la data 2010-02-05 16:26:23Fiindca viitorul se cladeste pe trecut de'aia....

...atat timp cat din trecut nu faci o piedica !
Nu...este pstamentul viitorului,cumva !!!!
cristinxxx
Postat pe 5 Februarie 2010 16:34
De la: fluturas_, la data 2010-02-05 16:06:05
Prietenul meu a avut destule femei prin cearceaf...si daca stau sa ma compar cu ele o sa ajung sa-mi mananc nervii, corect ? Imi vad de ceea ce sunt si ceea ce pot sa ofer mai bun din mine ! Nu ma intereseaza ce a avut ci ceea ce pot eu sa-i ofer !

... fluturash ... inconstient te compari cu ele si esti comparata cu ele ... si asta te va obosi ... sa tot dai ce e mai bun din tine ... relatiile sociale de durata inseamna un crescendo normal si natural ... asa se mentin relatiile normale si frumoase ...

... cind unul e mai ''experimentat'' si celalat nu, se pot intimpla si minuni, dar mai rar ... de obicei ''experientza'' aduce si niste clisee bazate pe intimplari anterioare care s-au terminat jalnic, aduce si niste reactii testate inainte care nu sint tocmai sanatoase ... nu e bine sa arzi etapele doar pentru a fi la ''moda'' ... schimbul de parteneri nu duce la nimic bun ... indiferent ca vorbim de barbati sau de femei ... in dragoste ''experientza'' este o povara ... pierzi savoarea increderii ...
marco918
Postat pe 5 Februarie 2010 16:40
De la: marco918, la data 2010-02-05 16:40:21

... fluturash ... inconstient te compari cu ele si esti comparata cu ele ... si asta te va obosi ... sa tot dai ce e mai bun din tine ... relatiile sociale de durata inseamna un crescendo normal si natural ... asa se mentin relatiile normale si frumoase ...

... cind unul e mai ''experimentat'' si celalat nu, se pot intimpla si minuni, dar mai rar ... de obicei ''experientza'' aduce si niste clisee bazate pe intimplari anterioare, aduce si niste reactii testate inainte care nu sint tocmai sanatoase ... nu e bine sa arzi etapele doar pentru a fi la ''moda'' ... schimbul de parteneri nu duce la nimic bun ... indiferent ca vorbim de barbati sau de femei ... in dragoste ''experientza'' este o povara ... pierzi savoarea increderii ...

nu pot sa te contrazic ! inca sunt in perioada in care mentalitatea mea e in continua miscare

nu pot decat sa citesc si s abag la cap pentru viitor
fluturas_
Postat pe 5 Februarie 2010 16:45
De la: fluturas_, la data 2010-02-05 16:45:51
De la: marco918, la data 2010-02-05 16:40:21

... cind unul e mai ''experimentat'' si celalat nu, se pot intimpla si minuni, dar mai rar ... de obicei ''experientza'' aduce si niste clisee bazate pe intimplari anterioare, aduce si niste reactii testate inainte care nu sint tocmai sanatoase ... nu e bine sa arzi etapele doar pentru a fi la ''moda'' ... schimbul de parteneri nu duce la nimic bun ... indiferent ca vorbim de barbati sau de femei ... in dragoste ''experientza'' este o povara ... pierzi savoarea increderii ...

nu pot sa te contrazic ! inca sunt in perioada in care mentalitatea mea e in continua miscare

nu pot decat sa citesc si s abag la cap pentru viitor

... fluturas ... nu te dadacesc ... relatiile umane sint aceleasi de cind se stiu oamenii ... mii de ani ... folosim citate si proverbe care sint la fel de adevarate si astazi ... relatiile umane nu se vor schimba niciodata indiferent de ''moda'' zilei sau de tehnologia pe care o vom folosi ... nu trebuie sa ajungi la 80 de ani ca sa stii ce ai gresit in viata ... pot cumpara haine la ''moda'' dar nu imi pot permite sa ma joc cu viata mea sau a celor din jur ... nu avem atitea sentimente ca sa le impartim la mai multi ... de aceea oamenii cauta jumatatea ''perfecta'' si se indeparteaza de ea tot mai mult cu fiecare ''relatie'' care nu merge ...
marco918
Postat pe 5 Februarie 2010 17:01
Suntei o pereche foarte buna dupa spusele tale. (anii).
lasa lumea. o sa pierzi daca o asculti. o sa regreti. o sa fie si mai rau.
kudika454656
Postat pe 14 Februarie 2010 11:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Si noi, astea grasute? 128 De la: alecsutza5 29 Noiembrie 2012 10:54
diferenta mare de varste intre parteneri? 21 De la: duduniu 26 Decembrie 2008 01:09
Confort la cele mai mici preturi 1 De la: inventator 7 Decembrie 2008 16:18
Exista vampiri???? 191 De la: laramira 18 Ianuarie 2010 09:03
ce parere aveti despre relatiile reluate?adik te desp de el esti cu altu apoi revi la primu 13 De la: nadasurf 30 Aprilie 2010 09:43