Setari Cookie-uri

Putin ajutor va rog? :sml-sign0163:

Buna. Am 13 ani, si am par mediu, saten, ondulat. Pe langa ca mil aranjez foarte greu si ca trebuie sa il intind in fiecare dimineata ca sa arate cumva, mai este si rar. As vrea daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi: ce sa folosesc ca sa imi creasca parul mai repede si sa se indese. Mie imi pare foarte rau ca trebe sa imi intind parul in fiecare dimineata, fiindca imi sta foarte bine cu bucle.Ma puteti ajuta si cu ceva care sa le defineasca mai bine sau sa le faca ceva sa arate mai bine? Mersi anticipat.
Alexandra_Blajo
Postat pe 11 Februarie 2010 21:42
draga mea am si eu kateva pr kare au aceasi prob k si tn ati spun k au fakut ele sper k o sa te ajute.....in primul rand parul tau s-a kam strikat de la atat intins iti poti rekapata inapoi volumul doar tuzundatuti putin parul doar o coafeza te poate ajuta si adupaia ar trebuii sa folosesti doar putina spuma de par si totul av fo ok
kudika114789
Postat pe 20 Februarie 2010 16:53
daca esti din bucuresti te trimit eu la un super salon, o super tipa o sa te sfatuiasca ce si cum si mai ales ca a facut scoala la C Valmie...e ieftin nu sunt preturi astronomice!!!!!!!!!!!!
mariagogota
Postat pe 20 Februarie 2010 17:00
De la: kudika114789, la data 2010-02-20 16:53:09draga mea am si eu kateva pr kare au aceasi prob k si tn ati spun k au fakut ele sper k o sa te ajute.....in primul rand parul tau s-a kam strikat de la atat intins iti poti rekapata inapoi volumul doar tuzundatuti putin parul doar o coafeza te poate ajuta si adupaia ar trebuii sa folosesti doar putina spuma de par si totul av fo ok



Ortografie ...ceva?
blondiewishes
Postat pe 21 Februarie 2010 23:42
fata spunea ka are parul rar ji ka vrea cva care sa'i defineasca buclele, nu ka i sa "stricat" parul ji ka tre sa se tunda
Blondys002
Postat pe 21 Februarie 2010 23:49
De la: Alexandra_Blajo, la data 2010-02-11 21:42:26 Buna. Am 13 ani, si am par mediu, saten, ondulat. Pe langa ca mil aranjez foarte greu si ca trebuie sa il intind in fiecare dimineata ca sa arate cumva, mai este si rar. As vrea daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi: ce sa folosesc ca sa imi creasca parul mai repede si sa se indese. Mie imi pare foarte rau ca trebe sa imi intind parul in fiecare dimineata, fiindca imi sta foarte bine cu bucle.Ma puteti ajuta si cu ceva care sa le defineasca mai bine sau sa le faca ceva sa arate mai bine? Mersi anticipat.




1.daca-ti pare rau ca-l intinzi si-ti sta bine cu bucle,nu pricep de ce-l intinzi????
2.normal ca e rar daca-l chinui in fiecare dimineata cu placa de intins.oricat ar fi de buna placa, folosita in exces iti distruge parul
3.ca sa creasca si sa fie mai des.....incearca sa nu-l mai chinui o perioada, lasa-l sa-si revina,nu-l mai intinde zilnic pt ca in ritmul asta vei ramane fara par.du-te la o coafeza, tunde-ti varfurile (daca ai varfurile roase nu mai creste) si foloseste masti pentru regenerare. pentru cresterea parului, am auzit de ceva sampon cu petrol,se gaseste in farmacii, dar nu stiu sa-ti dau amanunte, du-te la farmacie si intreaba.
catalina09
Postat pe 23 Februarie 2010 12:00
Pt definirea buclelor,mergi laun salon si ia-ti un produs PROFESIONAL(spre exemplu MATRIX e ceva mai ieftin fata de L OREAL etc), dar ai calitate si nu ai sa te trezesti cu faze de genu ca prima zi sta bine parul(pt ca ai utilizat produsul) pt k a doua zi sa nu ti-l mai poti descalci... Pt indesire eu am folosit urmatorul tratament super invechit, dar super eficient: un catel de usturoi, il tai cum vrei tu pe latime sau lungime si frectionezi pielea capului (inainte de a spala parul) ai grija frectionezi o suprafata mica a capului apoi tai din nou catelul(ii mai iei cate un strat: ideea e k zeama aceea putina de la usturoi sa ramana la radacina firului)si iar frectionezi o parte, si iar mai tai un strat...pana ai acoperit toata suprafata capului, apoi cu o maslina taiata(ii scoti samburele) procedezi la fel:frectionezi o suprafata mica,si mai tai un strat, iar frectionezi inca o suprafata mica (trebuie k la radacina parului sa simti umezeala), ieie masline din alea varsate in zeama lor, negre sau verzi, de care vrei. Stai cu acestea aplicate pe cap o juma de ora sau cat mai mult, si apoi te speli normal pe cap(nu iti va ramane nici un fel de miros din ceea ce ai aplicat, pt ca substantele sunt absorbite de radacina parului in jumatatea aceea de ora cat stai cu ele pe cap). Poti sa faci tratamentul asta de cate ori vrei tu, numai sa fie macar o luna neintrerupt, si nu uita, inainte de a te spala pe cap le aplici. Am mai auzit si de un tratament cu gaz pt indesirea parului, dar nu am incercat niciodata, cica e eficient. Bafta
oana84onutza
Postat pe 24 Februarie 2010 17:57


ce exprimare !!!!!!!!!!!!! super literara, bravo tie

ma refer la raluca si ce sa mai zic de metal l-am citat aici;

" draga mea am si eu kateva pr kare au aceasi prob k si tn ati spun k au fakut ele sper k o sa te ajute.....in primul rand parul tau s-a kam strikat de la atat intins iti poti rekapata inapoi volumul doar tuzundatuti putin parul doar o coafeza te poate ajuta si adupaia ar trebuii sa folosesti doar putina spuma de par si totul av fo ok "

Asa ca ia si tu in calcul sfatirile care spun sa mergi la un salon de specialisti.Daca te iei dupa ceilalti ai putea ramane fara par.
vasi_2010
Postat pe 24 Februarie 2010 19:00
De la: Alexandra_Blajo, la data 2010-02-11 21:42:26 Buna. Am 13 ani, si am par mediu, saten, ondulat. Pe langa ca mil aranjez foarte greu si ca trebuie sa il intind in fiecare dimineata ca sa arate cumva, mai este si rar. As vrea daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi: ce sa folosesc ca sa imi creasca parul mai repede si sa se indese. Mie imi pare foarte rau ca trebe sa imi intind parul in fiecare dimineata, fiindca imi sta foarte bine cu bucle.Ma puteti ajuta si cu ceva care sa le defineasca mai bine sau sa le faca ceva sa arate mai bine? Mersi anticipat.


Acelasi tratament il aplicam si eu parului meu la varsta ta..:| Iar dupa 3 ani de folosire zilnica a placii am ajuns sa nu mai am par in cap..(imi cadea in prostie iar varfurile erau mereu despicate) Eu zic sa incerci sa renunti la placa daca vrei un par sanatos. Iti poti prepara masti singura (niste filoe de vitamina A si E, miere, iaurt etc) gasesti o gramada "retete" pe net :)
Aleka
Postat pe 26 Februarie 2010 03:06
NOU!! Tratament brazilian OrganiQ cu keratina - 100% natural - pentru indreptarea parului!! Cea mai inovativa,

revolutionara si sanatoasa aparitie in materie de ingrijirea parului, acum disponibil si la tine acasa !! Rezultate

uimitoare pana la 4 Luni !!Ai un par greu de aranjat? Petreci ore intregi chinuindu-te sa iti aranjezi parul dar iti

distrugi structura parului cu diferite aparate pentru indreptarea parului? Solutia este tratamentul brazilian cu

keratina, care iti va lasa parul drept, matasos, foarte stralucitor si cel mai important : SANATOS !! Parul tau va

arata ingrijit si aranjat chiar daca il lasi sa se usuce liber dupa ce il speli. Acest tratament este 100% organic,

fara chimicale, complet sigur si cu rezultate uimitoare !! Renuntati la indreptari chimice ale parului, la placa, la

timp pierdut cu indreptarea parului cu peria sau la banii cheltuiti la salon. Este cel mai potrivit pentru par

vopsit, decolorat, fara viata ! Pret complet tratament la domiciliu: 650RON ( Produse speciale pentru ingrijire dupa

tratament , pentru rezultate indelungate - sampon si balsam - incluse in pret ). Contact : ymirsy@yahoo.com
ymirsy
Postat pe 14 Martie 2011 14:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Celulita 4 De la: kudikaalex 5 Noiembrie 2009 07:49
buna 1 De la: lollyta_10 7 Mai 2011 00:14
indreptare par permanenta si semipermanenta 1 De la: kudika387260 25 Aprilie 2011 20:03
par 3 De la: albinuta1981 8 Decembrie 2008 22:03
CONCURS: Castiga o placa de par Remington! 1 De la: kudika503843 6 Februarie 2012 11:31