Setari Cookie-uri

buna, am o intrebare

De la: scorpio67, la data 2010-03-17 17:32:54
De la: cristinxxx, la data 2010-03-16 20:13:19De la: kudika132368,:"


pisica am ,dar nu ma pisicesc ca ...atunci nu as mai fi XENA a KUDICII! (daca ai cunostinte sa intelegi semnificatia acestui nume)!pai ori te innalti ori te cobori ??care dintre ele??si te cam repeti....spui aceleasi lucruri ....si nu mai ai haz....ca sa iti fac eu in necaz pai vezi ca ai inceput sa intelegi??? conflictele astea interminabile imi plac mie...ai ca ai inceput sa mai vii de acasa!!si....care e vocabularul ala al tau elevat??? "W.C" ambulant???ha...ha....ha.....ma faci sa rid?? ironia asta a voastra de prost gust am sesizat-o de mult ,de asta ma si razboiesc cu voi, de la tema misto-uri ....facute pe diferite topicuri!!dar se pare ca cerebelul tau lucreaza mai incet iti mai lipseste si SIM-ul de memorie sau ai foarte putini MB(megabaiti) si sa stii ca am ....atita inteligenta incit mai pot da si la altiii....daca vrei ....iti dau si tie putina sint plictisitoare pt. tine ca nu mai poti para
loviturile mele ....hi....hi....hi
nu-ti face griji ca dumnezeu are si avut grija de mine .....ca d'aia mi-a scos in cale site-ul asta mai vorbim daca vrei ....sint deschisa sa-ti raspund la orice provocare!!





"
Da....XENA-i personaj din desene animate ?!! !....sau de ce te regasesti in ea [/quote]

Cine e Xena? Un personaj de benzi desenate , devenit personaj de film, o printesa justitiara, dar Xena noastra nu-i decat o gluma proasta a naturii cu tendinte de schizofrenie si paranoia.Bine ca nu se crede Napoleon sau " razboinicul luminii" Becali. [/quote]

Se pare ca va cam ataca XENA asta din FILM!! nu-i asa?? si daca e asa cum spui ...paranoica ...insemna ca si voi suferiti de aceeasi boala ca vorbiti cu ea!! de ce nu o puteti ignora??? pt. ca va place.....schizofenia ei!! nu-i asa??? Eu nu sint decit EU si raman aceeasi care isi respecta principiile si va pune pe voi la colt ,astea care nu aveti ce face si va bagati nasul dind indicatii pretioase postind in termeni atit de sofisticati ca sa aratati lumii...vezi doamne cit de culte sinteti!! dar nu sinteti decit niste basici umflate cu aer puturos care cind se sparg miros mai rau decit un sconcs
Da tu cine te crezi (ca sa iti intorc moneda) de faci semenea afirmatii??? insemna ca esti tot o gluma proasta a genului feminin care are tendinte dictatoare !!! hi...hiii.......hi...(nu mai pot de satisfacuta ce sint)
Napoleon si Becali sint genul masculin asa ca nu ma pot identifica cu ei ....ca eu sint genul feminin!!
Renuntati ...dirijoarelor de himere....ca sinteti VARZA tocata la toate capitolele!!!













kudika132368
Postat pe 18 Martie 2010 08:19
RENUNTATI .....GIVE UP .....breeeee.......ca nici o sansa nu aveti ! aveti ochelari de cal si nu vedeti decit inainte?? pe la stinga ...pe la dreapta .....dar astea nu sint privelisti pt. voi .....sint pt. cei cu vederi largi asa ca Napoleon sau XENA......hi....hi....hi...(ce bobirnace va mai dau) !!!
kudika132368
Postat pe 18 Martie 2010 08:33
De la: kudika132368, la data 2010-03-18 08:33:40RENUNTATI .....GIVE UP .....breeeee.......ca nici o sansa nu aveti ! aveti ochelari de cal si nu vedeti decit inainte?? pe la stinga ...pe la dreapta .....dar astea nu sint privelisti pt. voi .....sint pt. cei cu vederi largi asa ca Napoleon sau XENA......hi....hi....hi...(ce bobirnace va mai dau) !!!


Dupa cat te umfli in pene , nu stiu care dintre noi e basica plina de aere puturoase de mare justitiara.
Dar tu lupta , da-i inainte in razboiul ala imaginar , daca altceva mai bun nu ai de facut.Spor la treaba!

Postat pe 19 Martie 2010 07:22
De la: scorpio67, la data 2010-03-19 07:22:06
De la: kudika132368, la data 2010-03-18 08:33:40RENUNTATI .....GIVE UP .....breeeee.......ca nici o sansa nu aveti ! aveti ochelari de cal si nu vedeti decit inainte?? pe la stinga ...pe la dreapta .....dar astea nu sint privelisti pt. voi .....sint pt. cei cu vederi largi asa ca Napoleon sau XENA......hi....hi....hi...(ce bobirnace va mai dau) !!!


Dupa cat te umfli in pene , nu stiu care dintre noi e basica plina de aere puturoase de mare justitiara.
Dar tu lupta , da-i inainte in razboiul ala imaginar , daca altceva mai bun nu ai de facut.Spor la treaba!


daca voi ati pus b_tu la tot ce am postat eu asta problema voastra ,mie mi-a parut bine ca m-ati crezut si ati purtat discutii pe marginea a ceea ce eu am scontat ca voi primi si asa a si fost!eu m-am distrat si voi ramaneti in continuare ofticate si ofilite ca nu ati putut sa va razboiti cu mine dupa cum spuneti ! razboi nu a fost doar in imaginatia aia a voastra bolnava, v-ati luat de numele cu care ma semnez eu si v-am dat apa la moara ca sa mai rid putin dar...altceva nimic!!asa ca .....ma umflu in pene ca eu am cistigat adica am obtinut ce am vrut si ...la revedere!!cam asa sta situatia SCORPIO dar daca nu va explic pe litere nu intelegeti!!
kudika132368
Postat pe 19 Martie 2010 10:34
nu te mira, ca sa inteleaga cineva ceva din ce scrii tu, chiar pe litere ar trebui sa scrii. cand doi iti spun ca esti beat, te duci si te culci. aici ti-au spus cel putin 20. esti exagerata si ai devenit deja penibila. te iei de toata lumea, te contrazici - ti-am mai spus, dar nu pricepi - si asta intr-o maniera deloc coerenta. extraordinar domne, ce te mai "rizi" tu pe forumul asta ca ti-am dat noi apa la moara. nu te supara ca te intreb, dar tu ce viata personala ai? daa, am inteles, te-ai mai laudat cu prietenii tai si cat esti tu de normala... nu se vede! daca ma intrebi pe mine, cred ca viata virtuala incepe sa puna stapanire pe tine, haaai ca deja parca incepi sa tii la noi, nu? parca nu poti sa-ti bei cafeaua sau sa cauti ceva pe net fara sa intri aici sa vezi cine ce a mai zis si cand

am avut si eu cunostinte ca tine, in viata reala. parca te si vad... ai un coeficient IQ sub 100, clar. iar dupa modul in care scrii, ai frustrari majore, treci de la o stare la alta si esti instabila emotional, poate si psihic.

Boca
Postat pe 19 Martie 2010 10:44
De la: Boca, la data 2010-03-19 10:44:19 nu te mira, ca sa inteleaga cineva ceva din ce scrii tu, chiar pe litere ar trebui sa scrii. cand doi iti spun ca esti beat, te duci si te culci. aici ti-au spus cel putin 20. esti exagerata si ai devenit deja penibila. te iei de toata lumea, te contrazici - ti-am mai spus, dar nu pricepi - si asta intr-o maniera deloc coerenta. extraordinar domne, ce te mai "rizi" tu pe forumul asta ca ti-am dat noi apa la moara. nu te supara ca te intreb, dar tu ce viata personala ai? daa, am inteles, te-ai mai laudat cu prietenii tai si cat esti tu de normala... nu se vede! daca ma intrebi pe mine, cred ca viata virtuala incepe sa puna stapanire pe tine, haaai ca deja parca incepi sa tii la noi, nu? parca nu poti sa-ti bei cafeaua sau sa cauti ceva pe net fara sa intri aici sa vezi cine ce a mai zis si cand

am avut si eu cunostinte ca tine, in viata reala. parca te si vad... ai un coeficient IQ sub 100, clar. iar dupa modul in care scrii, ai frustrari majore, treci de la o stare la alta si esti instabila emotional, poate si psihic.



pai da...uite si acuma rid ..de tine ca iar imi dai apa la moara!! si ma bat si pe burta de satisfactie ca sinteti niste handi dependente de ce mai postez eu pe forumul asta!! ha ha ha ...atacatelor! vad ca stii si ce mai postez si pe alte topicuri...eeeee he he...te-am prins!! ma urmaresti???de ce ?? ca sa vezi cit sint de coerenta?? ha ha ha ha!!!de ce nu ma poti ignora??? ca esti atit de capatinoasa incit vrei tu neaparat sa-mi inchizi gura??nu-i asa CIOCA-BOCA??? nu reusesti ,sa nu-ti faci vise!!
legat de viata mea personala ,ce te foote grija?? vrei sa afli?? fa sapaturi adinci daca vrei sa stii!!
si daca crezi ca viata virtuala m-a acaparat nu mai crede ca esti credula ....dar ma rog asta se poate vindeca
apropo de testul de IQ----esti incapabila sa vezi ca va las sa ma testati atit cit vreau eu sa va las sa vedeti asa ca ...abtinete ca iar ai dat cu muciii in fasole!!
stiu ce vreau, stiu cind vreau , stiu cu cine vreau .......sint stapina pe tot ceea ce pot si.....daca pot sa stau de vorba omeneste si apoi sa trec la a sta de vorba draceste inseamna ca sint puternica !
si tu esti frustrata de puterea mea!! CIOCA=BOCA!!
kudika132368
Postat pe 19 Martie 2010 14:28
scenariu:o camera intunecoasa,,,,,,,,,,,,,, intr-un coltz prafuit un birou vechi pe care sta un calculator la fel de vechi si brusc in acea obscuritate apar doua maini slabe, tremurand de "imotzii",,,,,,,,,,,,,, tot ce se vede in acel intuneric sunt acele maini si niste dintzii aproape galbeni prin care ies suierand tot felul de cuvinte abea inteligibile"stiu ce vreau, stiu cind vreau , stiu cu cine vreau .......sint stapina pe tot ceea ce pot si.....daca pot sa stau de vorba omeneste si apoi sa trec la a sta de vorba draceste inseamna ca sint puternica",,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,si tot repeta la nesfarsit aceste cuvinte ca pe o ruga ce ar aduce-o la lumina dar din pacate este prea tarziu nimeni nu-i da "ascultare"
Dontyyy
Postat pe 19 Martie 2010 14:41
De la: Dontyyy, la data 2010-03-19 14:41:59scenariu:o camera intunecoasa,,,,,,,,,,,,,, intr-un coltz prafuit un birou vechi pe care sta un calculator la fel de vechi si brusc in acea obscuritate apar doua maini slabe, tremurand de "imotzii",,,,,,,,,,,,,, tot ce se vede in acel intuneric sunt acele maini si niste dintzii aproape galbeni prin care ies suierand tot felul de cuvinte abea inteligibile"stiu ce vreau, stiu cind vreau , stiu cu cine vreau .......sint stapina pe tot ceea ce pot si.....daca pot sa stau de vorba omeneste si apoi sa trec la a sta de vorba draceste inseamna ca sint puternica",,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,si tot repeta la nesfarsit aceste cuvinte ca pe o ruga ce ar aduce-o la lumina dar din pacate este prea tarziu nimeni nu-i da "ascultare"


scenariul asta e de pe timpul comunistilor si e expirat! mai incearca nu ai talent in regizari!! ruga mea ar fi sa nu mai incerci tu sa te dai rotunda ca esti patrata ! si ascultare vad ca-mi dati toate ! dialogul este cu voi !! daca as vorbi singura ar fi monolog si nu as mai avea raspunsurile voastre!! asa ca ti-am spus mai incearca ca la filmul ala de mai sus nu se uita nimeni!! esti un PARTZ
ca sa o citez pe prietena ta Celia_29!
kudika132368
Postat pe 19 Martie 2010 15:04
medicamente!!medicamenteeeeeeeeeeeeeeeee!! este cat se poate de "moderna"
Dontyyy
Postat pe 19 Martie 2010 15:08
De la: Dontyyy, la data 2010-03-19 15:08:28 medicamente!!medicamenteeeeeeeeeeeeeeeee!! este cat se poate de "moderna"

cred ca a trecut de faza asta, eu as trece-o direct la camasa de forta, ca vad ca s-a dezlantuit peste tot
miss_darine
Postat pe 19 Martie 2010 15:12
De la: miss_darine, la data 2010-03-19 15:12:56
De la: Dontyyy, la data 2010-03-19 15:08:28 medicamente!!medicamenteeeeeeeeeeeeeeeee!! este cat se poate de "moderna"

cred ca a trecut de faza asta, eu as trece-o direct la camasa de forta, ca vad ca s-a dezlantuit peste tot


darine

latura mea cea umana imi spune ca totusi poate mai are o sansa
Dontyyy
Postat pe 19 Martie 2010 15:15
De la: kudika132368, la data 2010-03-19 10:34:11
De la: scorpio67, la data 2010-03-19 07:22:06
De la: kudika132368, la data 2010-03-18 08:33:40RENUNTATI .....GIVE UP .....breeeee.......ca nici o sansa nu aveti ! aveti ochelari de cal si nu vedeti decit inainte?? pe la stinga ...pe la dreapta .....dar astea nu sint privelisti pt. voi .....sint pt. cei cu vederi largi asa ca Napoleon sau XENA......hi....hi....hi...(ce bobirnace va mai dau) !!!


Dupa cat te umfli in pene , nu stiu care dintre noi e basica plina de aere puturoase de mare justitiara.
Dar tu lupta , da-i inainte in razboiul ala imaginar , daca altceva mai bun nu ai de facut.Spor la treaba!


daca voi ati pus b_tu la tot ce am postat eu asta problema voastra ,mie mi-a parut bine ca m-ati crezut si ati purtat discutii pe marginea a ceea ce eu am scontat ca voi primi si asa a si fost!eu m-am distrat si voi ramaneti in continuare ofticate si ofilite ca nu ati putut sa va razboiti cu mine dupa cum spuneti ! razboi nu a fost doar in imaginatia aia a voastra bolnava, v-ati luat de numele cu care ma semnez eu si v-am dat apa la moara ca sa mai rid putin dar...altceva nimic!!asa ca .....ma umflu in pene ca eu am cistigat adica am obtinut ce am vrut si ...la revedere!!cam asa sta situatia SCORPIO dar daca nu va explic pe litere nu intelegeti!!


Si personajul lui Cervantes s-a razboit cu morile de vant si a sfarsit prost .Si el vedea balauri in bietele mori , ce sa faci , era un biet nebun ca si tine.

Postat pe 19 Martie 2010 20:59
De la: miss_darine, la data 2010-03-19 15:12:56
De la: Dontyyy, la data 2010-03-19 15:08:28 medicamente!!medicamenteeeeeeeeeeeeeeeee!! este cat se poate de "moderna"

cred ca a trecut de faza asta, eu as trece-o direct la camasa de forta, ca vad ca s-a dezlantuit peste tot



eeee.... nu-i asa ca ai vrea tu sa-mi pui camasa aia de forta...da nu prea reusesti! si asta nu prea iti da pace , nu-i asa?? si vezi...mai incet cu insinuarile ca iar ma iau de tine si iar fugi.....ceee.. ai inceput sa scoti iar capul??? Floricico !!vezi sa nu te ofilesc iar.....
kudika132368
Postat pe 20 Martie 2010 13:33
De la: Dontyyy, la data 2010-03-19 15:15:24
De la: miss_darine, la data 2010-03-19 15:12:56
De la: Dontyyy, la data 2010-03-19 15:08:28 medicamente!!medicamenteeeeeeeeeeeeeeeee!! este cat se poate de "moderna"

cred ca a trecut de faza asta, eu as trece-o direct la camasa de forta, ca vad ca s-a dezlantuit peste tot


darine

latura mea cea umana imi spune ca totusi poate mai are o sansa


ooooh....mersi pt. sansa care mi-o acorzi!! o sa iau in considerare .....doar ca deocamdata nu am nevoie!! ca sa cistig .....ce am dorit, am avut sanse intotdeauna! si acuma am ......nu vezi??sansa aia umana acorda'io umanitatii ...ca poate io' sint inumana(doar cu voi bineinteles)!!
kudika132368
Postat pe 20 Martie 2010 13:46
De la: scorpio67, la data 2010-03-19 20:59:24
De la: kudika132368, la data 2010-03-19 10:34:11
De la: scorpio67, la data 2010-03-19 07:22:06
De la: kudika132368, la data 2010-03-18 08:33:40RENUNTATI .....GIVE UP .....breeeee.......ca nici o sansa nu aveti ! aveti ochelari de cal si nu vedeti decit inainte?? pe la stinga ...pe la dreapta .....dar astea nu sint privelisti pt. voi .....sint pt. cei cu vederi largi asa ca Napoleon sau XENA......hi....hi....hi...(ce bobirnace va mai dau) !!!


Dupa cat te umfli in pene , nu stiu care dintre noi e basica plina de aere puturoase de mare justitiara.
Dar tu lupta , da-i inainte in razboiul ala imaginar , daca altceva mai bun nu ai de facut.Spor la treaba!


daca voi ati pus b_tu la tot ce am postat eu asta problema voastra ,mie mi-a parut bine ca m-ati crezut si ati purtat discutii pe marginea a ceea ce eu am scontat ca voi primi si asa a si fost!eu m-am distrat si voi ramaneti in continuare ofticate si ofilite ca nu ati putut sa va razboiti cu mine dupa cum spuneti ! razboi nu a fost doar in imaginatia aia a voastra bolnava, v-ati luat de numele cu care ma semnez eu si v-am dat apa la moara ca sa mai rid putin dar...altceva nimic!!asa ca .....ma umflu in pene ca eu am cistigat adica am obtinut ce am vrut si ...la revedere!!cam asa sta situatia SCORPIO dar daca nu va explic pe litere nu intelegeti!!


Si personajul lui Cervantes s-a razboit cu morile de vant si a sfarsit prost .Si el vedea balauri in bietele mori , ce sa faci , era un biet nebun ca si tine.


EU nu sint personajul lui Cervantes si nici alte asemanari pe care le faci tu SCORPIO draga,incearca sa fii mai obiectiva si nu subiectiva daca vrei sa obtii o discutie mai cerebrala!!Nu te vad nici balaur (ca m-as speria de tine si as fugi) si nici moara de vint ....eu te personalizez ca fiind SCORPIO cu care am un dialog mai mult negativ decit pozitiv asa ca inceteaza sa mai cauti personaje cu care sa ma asemeni ,asta daca bineinteles nu suferi de vre'o fobie!!nu-mi arati decit ca vrei sa evidentiezi ca as fi "nebuna". Nu sint si tu stii asta foarte bine , numai ca esti ranita in amorul propriu si nu poti trece peste asta!!
deee...dreptul la replica ai auzit?? uite cam asta fac eu pe aici! dau replici ...unele comode...altele incomode...depinde de caz!! unele ma amuza, altele ma instiga la ..rele si uite asa ma mai destind!!cind nu am altele de facut!! vezi-ti de ale tale , tu nu esti chiar de teapa ....aici ma abtin.....ca o sa tulbur iarasi apele .....si daca vrei sa mai dialogam (repet numai daca vrei) hai sa o facem altfel!!ti-am mai spus dealtfel ca mi-am format deja o parere despre tine,si nu ma face sa cred ca am gresit!! asa ca stai mai bine deoparte si vizioneaza circul din umbra! si ...daca te maninca sa te bagi ..fa-o dar cu cap!!
















kudika132368
Postat pe 20 Martie 2010 14:14
De la: Dontyyy, la data 2010-03-19 15:08:28 medicamente!!medicamenteeeeeeeeeeeeeeeee!! este cat se poate de "moderna"


sa-ti aduc ceva sa nu mai ai halucinatii????
kudika132368
Postat pe 20 Martie 2010 14:18
De la: kudika132368, la data 2010-03-20 14:14:23
De la: scorpio67, la data 2010-03-19 20:59:24
De la: kudika132368, la data 2010-03-19 10:34:11
De la: scorpio67, la data 2010-03-19 07:22:06
De la: kudika132368, la data 2010-03-18 08:33:40RENUNTATI .....GIVE UP .....breeeee.......ca nici o sansa nu aveti ! aveti ochelari de cal si nu vedeti decit inainte?? pe la stinga ...pe la dreapta .....dar astea nu sint privelisti pt. voi .....sint pt. cei cu vederi largi asa ca Napoleon sau XENA......hi....hi....hi...(ce bobirnace va mai dau) !!!


Dupa cat te umfli in pene , nu stiu care dintre noi e basica plina de aere puturoase de mare justitiara.
Dar tu lupta , da-i inainte in razboiul ala imaginar , daca altceva mai bun nu ai de facut.Spor la treaba!


daca voi ati pus b_tu la tot ce am postat eu asta problema voastra ,mie mi-a parut bine ca m-ati crezut si ati purtat discutii pe marginea a ceea ce eu am scontat ca voi primi si asa a si fost!eu m-am distrat si voi ramaneti in continuare ofticate si ofilite ca nu ati putut sa va razboiti cu mine dupa cum spuneti ! razboi nu a fost doar in imaginatia aia a voastra bolnava, v-ati luat de numele cu care ma semnez eu si v-am dat apa la moara ca sa mai rid putin dar...altceva nimic!!asa ca .....ma umflu in pene ca eu am cistigat adica am obtinut ce am vrut si ...la revedere!!cam asa sta situatia SCORPIO dar daca nu va explic pe litere nu intelegeti!!


Si personajul lui Cervantes s-a razboit cu morile de vant si a sfarsit prost .Si el vedea balauri in bietele mori , ce sa faci , era un biet nebun ca si tine.


EU nu sint personajul lui Cervantes si nici alte asemanari pe care le faci tu SCORPIO draga,incearca sa fii mai obiectiva si nu subiectiva daca vrei sa obtii o discutie mai cerebrala!!Nu te vad nici balaur (ca m-as speria de tine si as fugi) si nici moara de vint ....eu te personalizez ca fiind SCORPIO cu care am un dialog mai mult negativ decit pozitiv asa ca inceteaza sa mai cauti personaje cu care sa ma asemeni ,asta daca bineinteles nu suferi de vre'o fobie!!nu-mi arati decit ca vrei sa evidentiezi ca as fi "nebuna". Nu sint si tu stii asta foarte bine , numai ca esti ranita in amorul propriu si nu poti trece peste asta!!
deee...dreptul la replica ai auzit?? uite cam asta fac eu pe aici! dau replici ...unele comode...altele incomode...depinde de caz!! unele ma amuza, altele ma instiga la ..rele si uite asa ma mai destind!!cind nu am altele de facut!! vezi-ti de ale tale , tu nu esti chiar de teapa ....aici ma abtin.....ca o sa tulbur iarasi apele .....si daca vrei sa mai dialogam (repet numai daca vrei) hai sa o facem altfel!!ti-am mai spus dealtfel ca mi-am format deja o parere despre tine,si nu ma face sa cred ca am gresit!! asa ca stai mai bine deoparte si vizioneaza circul din umbra! si ...daca te maninca sa te bagi ..fa-o dar cu cap!!


















Fa-ma si pe mine sa inteleg , pentru ce atata razboi inutil , pornit din nimic! Ce castigi, ce crezi ca obtii? Sunt doar niste personaje virtuale.

Postat pe 20 Martie 2010 14:32
www.videoeuro.blogspot.com 128€€€€€€
kudika148840
Postat pe 20 Martie 2010 17:54
uite SCORPIO hai sa stam putin de vorba mai pe larg si am sa te las sa ma cunosti putin mai mult decit las de obicei!!
nu sint in razboi cu nimeni , nu bravez cind spun ca intr-adevar uneori imi permit sa fac garagatza pentru ca ..asta se cere! si ....intr-adevar ma.....distreaza(chiar daca unii inclina sa creada raman atacata---nuuuu gresit )
Aceste mesaje nu raman pentru posteritate si nici pentru eternitate asa ca le iau si dau replici ca atare! si.....cine incearca sa ma complexeze sau face afirmatii de care habar nu are(referindu-se la persoana mea ,cum ca as fi nu stiu cum sau ca sint ...mai stiu eu ce...)crede-ma ca imi sint perfect paralele pt. ca eu stiu foarte bine cine sint ,imi cunosc foarte bine valoarea ,stau pe o treapte sociala solida, si....nu ma clatina nimic!
Traiesc de foarte multi ani intr-o tara extrem de civilizata cu foarte multa disciplina,cu un nivel de trai ridicat si cu oameni care au o cu totul alta mentalitate ! in aceasta societate trebuie sa fii ca ei pt. ca daca nu ,nu ai ce sa cauti printre ei! nu te gindi la Europa ,e foarte departe de acest continent!este o a doua mare putere a lumii!
Ti-am spus aceste lucruri in prealabil ca sa poti intelege ce va urma ce vreau sa-ti spun!
Siiii ...traind in alt mediu de atita timp si mentalitatea mea este schimbata ...sint la origine romanca ,imi pastrez limba si unele dintre obiceiuri dar am devenit ceea ce inseamna sociatatea unde traiesc acum! site-uri ca acesta(Kudika) nu exista pe aici, asa ca ...escapadele mele pe acest site ma destind si chiar iti spun inca odata ca ma distreaza ..de ce ??? ai sa ma intrebi!!
pt. ca imi pot permite sa vorbesc rom,pt. ca pot de ride si da replici dupa cum imi pofteste inima ,pt. ca pot fi "rea" (ceea ce pe aici nu pot),pt. ca nu stiu cine este persoana care imi raspunde si nici nu trebuie sa imi fac procese de constiinta ca am fost nepoliticoasa, pt. ca uneori imi place sa fiu taioasa,pt. ca nu imi doresc prieteni virtuali,intr-un cuvint pt. ca pot spune tot ceea ce-mi trasneste prin cap...amuzindu-ma!
Eu sint un outsider ,si sincer privind in ansamblu tot ceea ce se posteaza pe aici , oglindeste bine societatea rom.actuala si chiar as putea spune o defineste incepind cu presedintele care face cam acelasi lucru (exista si KUDIKA presidentiala si parlamentara din pacate )ceea ce este trist (pt. mine)!!nu tin prelegeri ci doar am facut unele constatari care din pacate trebuie sa spun ca mi-au lasat un gust amar!
Dar..., cum eu nu pot schimba nimic, ma alatur majoritatii si fac ce face toata lumea pe aici!! (mai sint si exceptii)pt. ca latura mea personala nu este afectata cu nimic!!
Nu sint dependenta virtuala cum a afirmat cineva, diferenta de fus orar este foarte mare,orele nu coincid ,cind este dimineata la voi ,la mine este seara si cind imi termin treburile imi permit sa stau o ora sau doua sa mai vad ce zice lumea! atit si nimic mai mult! deci...imi place deocamdata ca orice noutate si cind o sa ma plictisesc .....probabil ca o sa o las balta!
Si cu tine nu am nimic ....ti-am mai spus... scuze daca te-am ranit cu cuvinte nu tocmai potrivite!
imi permit sa-ti dau un sfat(asta nu inseamna ca si trebuie sa-l urmezi) - am vazut ca ai mai avut divergente si cu "kitty_krieger" pe nu stiu ce topic , nu lasa "cearta" de pe Kudika sa-ti afecteze judecata si cu atit mai putin sa-ti schimbi starea sufleteasca devenind nervoasa si furioasa pe cineva care este poate un imbecil(a)si care de fapt nu are nici o insemnatate pt. tine!

kudika132368
Postat pe 21 Martie 2010 09:20
cum a tacut lumea putin, te-ai dus la mesajele din urma si ai mai citat putin sa te bagi in seama.
ti se pune o intrebare simpla si tu te apuci de romane.
cersetoare de atentie!

nu ai fost in stare sa fii on topic nici macar o data
RUSINE, rusine sa-ti fie

aa, si mai am o intrebare, de ce n-ai mai pus emoticoni d-aia zambareti, nu te mai distrezi? aaaa, nuu, sper ca nu e asa.

deci data viitoare astept multi emoticoni ca pe topicul celalalt ca altfel nu ma prind, o sa incep sa sper iar ca te-ai atacat. haaai sa nu ma dezamagyyy
Boca
Postat pe 22 Martie 2010 13:02
De la: Boca, la data 2010-03-22 13:02:05cum a tacut lumea putin, te-ai dus la mesajele din urma si ai mai citat putin sa te bagi in seama.
ti se pune o intrebare simpla si tu te apuci de romane.
cersetoare de atentie!

nu ai fost in stare sa fii on topic nici macar o data
RUSINE, rusine sa-ti fie

aa, si mai am o intrebare, de ce n-ai mai pus emoticoni d-aia zambareti, nu te mai distrezi? aaaa, nuu, sper ca nu e asa.

deci data viitoare astept multi emoticoni ca pe topicul celalalt ca altfel nu ma prind, o sa incep sa sper iar ca te-ai atacat. haaai sa nu ma dezamagyyy


bree.....tzatzo cind vorbesc serios cu cineva nu ma amuz si nici nu are rost sa pun fete zimbarete pe ici pe colo !d'aia esti mamaie tu ca nu intelegi mai nimic! si pot sa scriu o gramada de romane daca vreau ,apropo...nu iti era adresat tie , de ce l-ai citit?? cine m-a intrebat m-a bagat in seama ,de ce esti atit de redusa si nu vezi esentialul problemei?? eu nu iti adresasem nici o postare TIE ,tu ai fost prima care te-ai apucat sa faci comentarii la adresa mea, asa ca cersetoare de atentie cine este ??? TU!!
eu nu am veleitati d'astea ca tine sa fiu ON TOPIC , nici nu mi-a trecut prin cap asa ceva , dar se pare ca tu le ai cu asa ceva daca te-a luat gura pe dinainte si ai spus-o!!
SA=MI fie rusine?? stai bine cu capul?? nu mi-e !! nu are de ce!! si cu atit mai putin ca o spui tu!!
ca m-am pus la mintea ta ,daa....ma distreaza ca atacata esti tu,ca nu mai stii ce sa mai postezi asa de ranita esti in amorul propriu!! Tu ai cautat-o!
siii... nu mai spera ca ... SPERANDO C*CANDO!!
kudika132368
Postat pe 22 Martie 2010 15:24
creatura pe care te-a creat Dumnezeu ca sa faca misto de umanitate, nu stiu cum sa-ti mai spun.... Nu mi-era adresat mie nimic, dar ti-am promis eu atentia, dar tu ai uitat cate fac eu pt tine, d-aia te simti asa bine acuma, dar nu-ti dai seama. in fine.
ma intriga faptul ca folosesti niste cuvinte care nu ti s epotrivesc, pe langa cele 15 uzuale din vocabularul tau. cum faci? scrii cu dictionarul in fatza? suferi de dedublare apersonalitatii? ziceam si io, NU TREB SA RASPUNZI, ca nu mor de curiozitate, incerc sa-ti evidentiez niste lucruri, asa imi expun eu punctul de vedere.

ma dau batuta cseno, vrei sa stii ce ma ataca, da, ma ataca prostia si ingamfarea, in cazul de fatza ale tale.
asta e, sunt prea slaba, recunosc! plang sa stii
Boca
Postat pe 23 Martie 2010 10:23
De la: Boca, la data 2010-03-23 10:23:21creatura pe care te-a creat Dumnezeu ca sa faca misto de umanitate, nu stiu cum sa-ti mai spun.... Nu mi-era adresat mie nimic, dar ti-am promis eu atentia, dar tu ai uitat cate fac eu pt tine, d-aia te simti asa bine acuma, dar nu-ti dai seama. in fine.
ma intriga faptul ca folosesti niste cuvinte care nu ti s epotrivesc, pe langa cele 15 uzuale din vocabularul tau. cum faci? scrii cu dictionarul in fatza? suferi de dedublare apersonalitatii? ziceam si io, NU TREB SA RASPUNZI, ca nu mor de curiozitate, incerc sa-ti evidentiez niste lucruri, asa imi expun eu punctul de vedere.

ma dau batuta cseno, vrei sa stii ce ma ataca, da, ma ataca prostia si ingamfarea, in cazul de fatza ale tale.
asta e, sunt prea slaba, recunosc! plang sa stii


mamaaaaa..sa stii ca m'ai dat gata cu esprimarile tale!! "creatura care te-a creat dumnezeu"==pfffff(ca sa te citez) ai vrea tu sa fii ca mine, da dumnezeu ala de care vorbesti tu a fost mai zgircit cind a creat'o pe CIOCA BOCA (ce bine ma simt in pielea mea hi..hi..hi) ... nu te mai lega de ce nu trebuie ca te asemenei cu un CD zgiriat care repeta mereu aceeasi fraza muzicala!! nu mi-ai promis nimic! mai sus dormeai, inca sforaiai si spuneai ca te plictisesc!! esti rosie ca un rac fiert de furie ca nu reusesti nimic cu mine pe aici si pe nici unde de altfel! apropo... vezi ca ti-am lasat un cadou pe alt topic unde iarasi te-ai legat de mine aiurea , si dupa aia te intrebi - ce oare are cu mine??? (RELATII=BARBATI=ceva cu fetele din saloane!! )
si ma simt extrem de bine ...numai ca asta nu iti dai tu seama!
nu ti-am spus bree...MAMAIE ..mai inainte ca pot sa fiu cum vreau eu sa fiu ..si "rea" si "buna"asa ca nu stii tu ce mi sa potriveste mie ca nu ai de unde!!
tu esti atit de limitata ...ca tot ai treaba cu vocabularul meu...esti invidioasa ca este atit de variat ???
nu fi...pune mina si mai invata si tu ...ti-am mai spus!
nu sufar de nimic ...eu sint doar EU in functie de persoana cu care stau de vorba!!ce nu intelegi ??
depinde doar de cum sint abordata!
da de ce va legati voi in general fumeile astea de pe Kudika de prostie ?? se pare ca atunci cind alte arme nu mai aveti categorisiti oamenii prosti sau nebuni!!da tu esti cea mai cea dintre toate! de ce nu iti dai seama singurica....???
poate ca sint ingimfata ..poate ca nu....proasta ...asta mai las-o jos ca altceva nu mai stii(ti-am dovedit ca nu sint, dar nu ai sa o recunosti niciodata )
io' zic sa stai linistita ca pina la urma chiar ai sa plangi...ca inca nu mi-am folosit tot arsenalul de arme ca sa te jignesc si...crede-ma ca sint experta!!
poate oi' fi grasa ...nu stiu ..dar stiu ca la capitolul intelect esti SUPER SLABA!!
kudika132368
Postat pe 23 Martie 2010 13:51
daca porti purta sutienul fara bretele credca asa ar fi cel mai bine. chiar daca bretelele sunt din silicon tot se vad.
symona_nedelcu
Postat pe 24 Martie 2010 16:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Rochie de inchiriat? 1 De la: ramonaccca 19 Mai 2008 17:01
femeia leu si barbatul varsator 2 De la: geo_xx 1 Noiembrie 2009 16:45
ziua indragostitilor 1 De la: kudika476983 13 Februarie 2012 15:49
inger sau demon? 4 De la: sirghea 24 Iunie 2010 21:32
foarte dezamagita.. 4 De la: little_white_dove 25 Februarie 2009 03:48