Setari Cookie-uri

buna, am o intrebare

De la: kudika132368, la data 2010-03-12 08:13:10madame "scorpio" de unde sint scapata eu nu aveti voi de unde sa stiti......ca nu mi-ati facut nici o foaie de iesire de......niciunde! si nici nu mi-ati facut vizite pe la nr.9 sau Balaceanca! in toate discutiile anterioare ati pierdut esentialul mai bine zis sinteti "oarbe" metaforic vorbind!! sensul cuvintului "sarcasm" cauta-l in dictionar (apropoo......ai folosit un pleonasm - Sarcasmul prostiei - hi....hi....hi),sarcastic nu poate fi decit cineva inteligent ,adica un "geniu al raului"(vorba vine),in nici un caz sarcastic nu poate fi ...un prost!! nu l-ar duce mintea mintea sa-ti raspunda tie .......si sa te lasa in "no comment"!!!ha....ha.....ha.....si.....dreptate sa nu-mi dai ca nu mai e nimic "exiciting" dupa aia!da'.....parca erai la pamint...culcata de buna voie......nu ai ramas acolo???
De fapt.....hai sa-ti spun ......cu tine nu am nimic......doar m-am "jucat" putin ,mi se pare ca esti o fata cu bun simt ,chiar culta......si dupa cum ti-am mai spus imi placea sa-ti dau "foc" !un singur lucru din cite am vazut eu din tot acest "joc" iti lipseste-dar care este acela nu o sa-ti spun,trebuie sa descoperi singura(nu vreau sa-ti amintesc ce am citit pe alte subforumuri postat de tine)-!de fapt ...daca stau sa ma gindesc mai bine esti inzestrata cu bunatate ceea ce este o insusire mai rar intilnita in zilele noastre,dar ar trebui sa mai inveti CIT trebuie sa oferi din acesta rara "bijuterie " pe care o posezi, si cit nu!!
poti sa nu iei in considerare .....sau poti sa iei ......parerea mea......sau poti sa afisezi ceva "sarcastic "
ca sa ma dai gata.....oricum nu ma atinge, dar iti promit ca te las in pace si nu ma mai "joc" cu tine ,pt. ca de fapt pe undeva esti de apreciat!! si eu o fac!



Era vorba de Foaia de intrare , nu de iesire la nebuni, iar cat priveste sarcasmul, am vrut sa fiu blanda cu tine , dar vad ca la tine prostia este in stare pura , nealterata de nimic altceva, cum ar fi macar o scanteie de inteligentza.Iar tendintele piromane ar trebui si ele tratate , tot la nr.9.

Postat pe 14 Martie 2010 11:25
De la: one_size, la data 2010-03-14 11:02:27
De la: kudika132368, la data 2010-03-14 10:57:31
De la: one_size, la data 2010-03-14 10:17:28
De la: kudika132368, la data 2010-03-14 08:00:32
De la: one_size, la data 2010-03-13 14:26:10
De la: kudika132368, la data 2010-03-13 10:55:13
De la: one_size, la data 2010-03-12 09:46:29
De la: kudika132368, la data 2010-03-12 09:02:34breee......... "one size" vezi sa nu devii "doi size" amuzindu-te atit !!ca risul ingrasa!! si nu fac "pishu" contra vintului ,ci fac......pishu pe tine!!! ha.....ha.....ha....

ce am mai ras!
ma bucur pentru tine ca practici urino terapia dar din nefericire eu nu-s adepta asa ca iti urez succes cand faci pishu contra vantului sau de jos in sus..cred ca esti tare fericita!
si apropo cum de te-ai simtit?ca n-am facut nicio specificare!


creeeed.......ca te-ai strimbat de ris cind ai vazut ce "dedicatie ti-am facut!!urino terapia nu o practic ...ca asta ar insemna ca tu sa bei "pishu" meu si nici tie nu ti-o recomandasem asa ca ai gresit adresa! si ti-am spus doar ca nu fac "pishu " contra vintului si nici de jos in sus ...offff doamne ce grea de cap esti..........ti-am spus ca fac "pishu pe tine" si .....ma simt tare bine!


cred ca te crezi tare inteligenta si in sinea ta spui mama ce buna sunt..i-am mai zis vreo 2 asteia
pacat ca nu realizezi cand cineva se joaca cu tine..reactionezi exact cum isi doreste cel care se joaca cu tine..credeam ca ai mai mult de 2 neuroni...dar se pare ca esti tare doar in clanta in rest nimic special!si da asa este sunt grea de cap ca sa vezi...da sa stii ca nu pot sa te intrec pe tine tu ai luat deja premiul prostiei!
cat despre facutul tau..vezi draga mea ca tu insuti esti un wc ambulant la ce fel de vocabular ai...da nu-i nimic tu dai inainte cu tupeu!
si data viitoare cand mai postezi te rog eu posteaza si tu ceva mai inteligent ca devii plictisitoare! pisacioasa mica ce esti!




pai.......sint inteligenta....ca te-am incuiat si neavind ce sa-mi raspunzi ai trintit-o ca nuca in perete!si....sa-ti mai spun ceva ......EU m-am jucat cu tine.(cu voi).......aruncindu-ti momeala iar tu si altii la fel ca tine au "muscat-o" si inca cu pofta!! ai (ati ) sarit repede de c_r in sus si mi-ati facut mie jocul!!hi....hi....hi....si eu m-am distrat pe seama voastra! si....daca eram plictisoare ....nu se ajungea pe topicul asta la a treia pagina ......"terapeuto"!!! "reactionez" ca sa te (va)fac sa "reactionezi"(reactionati) ,nu ti-ai dat seama pina acum???daca nu....eee uite acuma ti-am spus eu!!! ca sa vezi ca nu sint "o pisacioasa mica" si ti-am dat mura in gura , ca la prosti!!!
" tare in clanta" sint- ai spus bine ,dar nu numai atit , si asta nu ai de unde sa o stii tu, crede-ma ca nici nu ai vrea sa afli cu ce "specialitati "ma mai ocup!!daca "premiul prostiei" mi l-ai dat tu insemna ca tu ai MASTERATUL si ai devenit MAESTRA PROSTILOR!FELICITARI!
iar....in ceea ce priveste...."WC-ul ambulant" ......mai studiaza la capitolul "expresii picante" ca se pare ca astea te cam depasesc!! de aia ti-am spus ca fac "pishu" pe tine , si inca....ca....ma simt si bine pe deasupra .....ca esti cam "expirata" se pare in mai multe privinte!!!ha...ha....ha...

P.S.- hai sa o lasam moarta asa cum a cazut ca ma plictisesti ,esti "slaba " rau in clanta , asa ca dezvolta-ti calitatile in alte cele, ca pe aici pt. mine esti neinteresanta!! esti "multimea vida" ce sa mai vorbim!!???


asa-i ca atunci cand te uiti in oglida iti vine sa te pupi singura?narcisista lu' mamica!
nici macar nu poti sa folosesti propriile cuvinte ci analizezi strict ce ti-am postat eu si pe langa mai bagi cat de buna si de desteapta esti tu!felicitari!
oricum mama m-a invatat sa nu ma pun cu prostu ca are mintea odihnita...se pare ca tu o ai atat de odihnita incat tu postezi tu razi singura...asa ca nu stiu cine pe cine plictiseste...da?
si cum a spus si rashela pe celalalt topic a te pune la mintea mea inseamna ca nu esti mai diferita decat mine..poate sa fii muuult mai proasta decat mine...asa ca daca nu-s interesanta...ia ignora-ma..ia vezi poti?
hai sa te vad cat de buna si de inteligenta esti...si nu imi raspunzi la acest comentariu!
succes!


mai.....intelingenta odihnita...... eu i-am raspuns lu' "rashela " pe celalalt topic ca nu va pot ignora!citeste in profunzime(ca de aia esti "expirata") si....folosesc si propriile cuvinte dar daca tu nu le vezi asta este altceva ,si.....folosesc si cuvintele tale analizindu-le dupa cum bine ai spus,ca sa te "bat" tot cu cuvintele tale ti-am mai spus ca esti grea de cap si fisa aia cade greu!! nu rid eu breeee.....alooooo.....iar bati cimpii???? nu tu te amuzai si rideai pina acum???ia reciteste-ti mesajele anterioare???
mult mai proasta decit tine nu sint .....dar sint diferita fata de tine si muuuuult mai inteligenta (ca bine le zic.....)si stii de ce .......ca ma pot cobori la orice nivel.....inclusiv si acela de "zero barat" al tau!!








tulai doamne fata draga daca pana acum pareai amuzanta acum esti de plans!
stiu pisi draga esti atat de inteligenta incat vorbesti cu multimea vida?
no comment!
bine fata uite tu esti cea mai desteapta..de pe planeta ..bine?hai fii fericita si tu ca recunosc asta!
esti un caz pierdut ma xeno a kudicii!si daca nu poti fi inteligenta pur si simplu nu poti ..asta-i viata!
ps nu esti atat de interesanta incat sa citesc ce postezi tu pe toata kudika!



domne' da tu esti monument de prostie nu doar p_oasta!! ia boceste un pic.....daca ma pot cobori la nivelul"multimii vide" inseamna ca pot vorbi cu "ea" - logic nu??
pai ori sint inteligenta ori nu....care dintre ele ca ....vad ca te contrazici singura!!
din cite inteleg .....vad ca ,....., cam citesti ce postez eu pe KUDIKA , "ma" ONE SIZE" ,si pe alte subforumuri .......asa ca .........sint interesanta , hi....hi....hi.....!!vorba aia ......"prostu' nu e prost destul pina nu e si fudul" asa ca tu te asemeni cu alaaaaaa "chelu' " care isi pune singur mina in cap!!!

P.S. -acum ies de pe KUDIKA ca nu mai am timp , asa ca daca nu iti mai raspund sa nu crezi ca te "ignor" .Pe curind!






kudika132368
Postat pe 14 Martie 2010 11:35
De la: one_size, la data 2010-03-11 21:27:16ce ma amuza!
inca una care crede ca poate face pishu contra vantului!


Dac stau sa compar textele , asta nu pare afi soacra iadului 17250 care ne-a mancat pagini intregi? Aceeasi rautate dementa , aceleasi insiruiri de texte fara noima , doar ca lipsesc tapetele de emoticoane.

Postat pe 14 Martie 2010 11:48
De la: scorpio67, la data 2010-03-14 11:48:22
De la: one_size, la data 2010-03-11 21:27:16ce ma amuza!
inca una care crede ca poate face pishu contra vantului!


Dac stau sa compar textele , asta nu pare afi soacra iadului 17250 care ne-a mancat pagini intregi? Aceeasi rautate dementa , aceleasi insiruiri de texte fara noima , doar ca lipsesc tapetele de emoticoane.

Nu cred, doar ca este acelasi gen de frustrata lipsita de atentie in viata de zi cu zi ! Pur si simplu trebuie ignorata, pt ca daca o lipsim de jucaria preferata, pina la urma o sa se plictiseasca!
miss_darine
Postat pe 14 Martie 2010 12:15
De la: scorpio67, la data 2010-03-14 11:48:22
De la: one_size, la data 2010-03-11 21:27:16ce ma amuza!
inca una care crede ca poate face pishu contra vantului!


Dac stau sa compar textele , asta nu pare afi soacra iadului 17250 care ne-a mancat pagini intregi? Aceeasi rautate dementa , aceleasi insiruiri de texte fara noima , doar ca lipsesc tapetele de emoticoane.


breee..."scorpio" ...iar te maninca pielea..... ti-am spus ca nu ma mai joc cu tine....ca esti inofensiva de fapt!!ceeee....iti tine hangul " miss fanfara " aia prietena ta si iar ai prins curaj???stai cuminte ....ca stii ca "dementii" sint periculosi.....
kudika132368
Postat pe 14 Martie 2010 16:20
De la: scorpio67, la data 2010-03-14 11:25:01
De la: kudika132368, la data 2010-03-12 08:13:10madame "scorpio" de unde sint scapata eu nu aveti voi de unde sa stiti......ca nu mi-ati facut nici o foaie de iesire de......niciunde! si nici nu mi-ati facut vizite pe la nr.9 sau Balaceanca! in toate discutiile anterioare ati pierdut esentialul mai bine zis sinteti "oarbe" metaforic vorbind!! sensul cuvintului "sarcasm" cauta-l in dictionar (apropoo......ai folosit un pleonasm - Sarcasmul prostiei - hi....hi....hi),sarcastic nu poate fi decit cineva inteligent ,adica un "geniu al raului"(vorba vine),in nici un caz sarcastic nu poate fi ...un prost!! nu l-ar duce mintea mintea sa-ti raspunda tie .......si sa te lasa in "no comment"!!!ha....ha.....ha.....si.....dreptate sa nu-mi dai ca nu mai e nimic "exiciting" dupa aia!da'.....parca erai la pamint...culcata de buna voie......nu ai ramas acolo???
De fapt.....hai sa-ti spun ......cu tine nu am nimic......doar m-am "jucat" putin ,mi se pare ca esti o fata cu bun simt ,chiar culta......si dupa cum ti-am mai spus imi placea sa-ti dau "foc" !un singur lucru din cite am vazut eu din tot acest "joc" iti lipseste-dar care este acela nu o sa-ti spun,trebuie sa descoperi singura(nu vreau sa-ti amintesc ce am citit pe alte subforumuri postat de tine)-!de fapt ...daca stau sa ma gindesc mai bine esti inzestrata cu bunatate ceea ce este o insusire mai rar intilnita in zilele noastre,dar ar trebui sa mai inveti CIT trebuie sa oferi din acesta rara "bijuterie " pe care o posezi, si cit nu!!
poti sa nu iei in considerare .....sau poti sa iei ......parerea mea......sau poti sa afisezi ceva "sarcastic "
ca sa ma dai gata.....oricum nu ma atinge, dar iti promit ca te las in pace si nu ma mai "joc" cu tine ,pt. ca de fapt pe undeva esti de apreciat!! si eu o fac!



Era vorba de Foaia de intrare , nu de iesire la nebuni, iar cat priveste sarcasmul, am vrut sa fiu blanda cu tine , dar vad ca la tine prostia este in stare pura , nealterata de nimic altceva, cum ar fi macar o scanteie de inteligentza.Iar tendintele piromane ar trebui si ele tratate , tot la nr.9.



se pare ca nu te-ai linistit ....si mai vrei.....acuma ti-am vazut mesajul asta,imi scapase din vedere,asa ca iti mai dau ce cauti........tendintele piromane mi le tratati voi ,in speta tu,ca imi raspunzi ,asa ca la nr.9 ai un loc rezervat in calitate de "medic specialist",si stii ca medicii care trateaza nebunii sint mai nebuni ca pacientii lor! mai ales ca te "oferiiii" sa imi mai faci si foaie de intrare.....ti-am interpretat gresit "blindetea" ta care ma oripileaza de fapt, si in "prostia mea" alterata de o inteligenta sclipitoare dar pe care tu"o treci cu vederea si nu o apreciezi" si pe care nici macar" nu ai curajul sa o recunosti"
o sa te "tintesc" cu "sarcasmele mele" pina o sa te saturi!!

si sa-ti dau o informatie de ultima ora.....nu mai au locuri pe nicaieri.......asa ca o sa ramin sa ma "tratezi" tu......daca tot esti un" medic priceput de nebuni"












kudika132368
Postat pe 14 Martie 2010 16:45
De la: miss_darine, la data 2010-03-14 12:15:42
De la: scorpio67, la data 2010-03-14 11:48:22
De la: one_size, la data 2010-03-11 21:27:16ce ma amuza!
inca una care crede ca poate face pishu contra vantului!


Dac stau sa compar textele , asta nu pare afi soacra iadului 17250 care ne-a mancat pagini intregi? Aceeasi rautate dementa , aceleasi insiruiri de texte fara noima , doar ca lipsesc tapetele de emoticoane.

Nu cred, doar ca este acelasi gen de frustrata lipsita de atentie in viata de zi cu zi ! Pur si simplu trebuie ignorata, pt ca daca o lipsim de jucaria preferata, pina la urma o sa se plictiseasca!


mai........" Miss fanfara care face gargara " nu ai de unde sa stii tu ce fac eu in viata de zi cu zi.....asa ca abtine-te ca faci frectie la picior de lemn, adica "je m'am pish " pe tine!ca ......, crezi tu ca sint frustrata! frustrati ....sint neuronii tai "viabili" de 2bani .......asta care iti place sa "pupi fumeile" in bot pe alte topicuri! pupati-va in "priveto" daca va lipsesc masculii si va masturbati singure! iar "jucaria mea preferata" esti tu ....nu ti-ai dat seama???, si nu ma poti lipsi de ea decit daca dispari de pe acest site!









kudika132368
Postat pe 14 Martie 2010 17:03
De la: miss_darine, la data 2010-03-14 12:15:42
De la: scorpio67, la data 2010-03-14 11:48:22
De la: one_size, la data 2010-03-11 21:27:16ce ma amuza!
inca una care crede ca poate face pishu contra vantului!


Dac stau sa compar textele , asta nu pare afi soacra iadului 17250 care ne-a mancat pagini intregi? Aceeasi rautate dementa , aceleasi insiruiri de texte fara noima , doar ca lipsesc tapetele de emoticoane.

Nu cred, doar ca este acelasi gen de frustrata lipsita de atentie in viata de zi cu zi ! Pur si simplu trebuie ignorata, pt ca daca o lipsim de jucaria preferata, pina la urma o sa se plictiseasca!


Ai dreptate Darine!Ajunge o bata la un car de oale!

Postat pe 14 Martie 2010 18:23
De la: kudika132368, la data 2010-03-14 11:35:32
De la: one_size, la data 2010-03-14 11:02:27
De la: kudika132368, la data 2010-03-14 10:57:31
De la: one_size, la data 2010-03-14 10:17:28
De la: kudika132368, la data 2010-03-14 08:00:32
De la: one_size, la data 2010-03-13 14:26:10
De la: kudika132368, la data 2010-03-13 10:55:13
De la: one_size, la data 2010-03-12 09:46:29
De la: kudika132368, la data 2010-03-12 09:02:34breee......... "one size" vezi sa nu devii "doi size" amuzindu-te atit !!ca risul ingrasa!! si nu fac "pishu" contra vintului ,ci fac......pishu pe tine!!! ha.....ha.....ha....

ce am mai ras!
ma bucur pentru tine ca practici urino terapia dar din nefericire eu nu-s adepta asa ca iti urez succes cand faci pishu contra vantului sau de jos in sus..cred ca esti tare fericita!
si apropo cum de te-ai simtit?ca n-am facut nicio specificare!


creeeed.......ca te-ai strimbat de ris cind ai vazut ce "dedicatie ti-am facut!!urino terapia nu o practic ...ca asta ar insemna ca tu sa bei "pishu" meu si nici tie nu ti-o recomandasem asa ca ai gresit adresa! si ti-am spus doar ca nu fac "pishu " contra vintului si nici de jos in sus ...offff doamne ce grea de cap esti..........ti-am spus ca fac "pishu pe tine" si .....ma simt tare bine!


cred ca te crezi tare inteligenta si in sinea ta spui mama ce buna sunt..i-am mai zis vreo 2 asteia
pacat ca nu realizezi cand cineva se joaca cu tine..reactionezi exact cum isi doreste cel care se joaca cu tine..credeam ca ai mai mult de 2 neuroni...dar se pare ca esti tare doar in clanta in rest nimic special!si da asa este sunt grea de cap ca sa vezi...da sa stii ca nu pot sa te intrec pe tine tu ai luat deja premiul prostiei!
cat despre facutul tau..vezi draga mea ca tu insuti esti un wc ambulant la ce fel de vocabular ai...da nu-i nimic tu dai inainte cu tupeu!
si data viitoare cand mai postezi te rog eu posteaza si tu ceva mai inteligent ca devii plictisitoare! pisacioasa mica ce esti!




pai.......sint inteligenta....ca te-am incuiat si neavind ce sa-mi raspunzi ai trintit-o ca nuca in perete!si....sa-ti mai spun ceva ......EU m-am jucat cu tine.(cu voi).......aruncindu-ti momeala iar tu si altii la fel ca tine au "muscat-o" si inca cu pofta!! ai (ati ) sarit repede de c_r in sus si mi-ati facut mie jocul!!hi....hi....hi....si eu m-am distrat pe seama voastra! si....daca eram plictisoare ....nu se ajungea pe topicul asta la a treia pagina ......"terapeuto"!!! "reactionez" ca sa te (va)fac sa "reactionezi"(reactionati) ,nu ti-ai dat seama pina acum???daca nu....eee uite acuma ti-am spus eu!!! ca sa vezi ca nu sint "o pisacioasa mica" si ti-am dat mura in gura , ca la prosti!!!
" tare in clanta" sint- ai spus bine ,dar nu numai atit , si asta nu ai de unde sa o stii tu, crede-ma ca nici nu ai vrea sa afli cu ce "specialitati "ma mai ocup!!daca "premiul prostiei" mi l-ai dat tu insemna ca tu ai MASTERATUL si ai devenit MAESTRA PROSTILOR!FELICITARI!
iar....in ceea ce priveste...."WC-ul ambulant" ......mai studiaza la capitolul "expresii picante" ca se pare ca astea te cam depasesc!! de aia ti-am spus ca fac "pishu" pe tine , si inca....ca....ma simt si bine pe deasupra .....ca esti cam "expirata" se pare in mai multe privinte!!!ha...ha....ha...

P.S.- hai sa o lasam moarta asa cum a cazut ca ma plictisesti ,esti "slaba " rau in clanta , asa ca dezvolta-ti calitatile in alte cele, ca pe aici pt. mine esti neinteresanta!! esti "multimea vida" ce sa mai vorbim!!???


asa-i ca atunci cand te uiti in oglida iti vine sa te pupi singura?narcisista lu' mamica!
nici macar nu poti sa folosesti propriile cuvinte ci analizezi strict ce ti-am postat eu si pe langa mai bagi cat de buna si de desteapta esti tu!felicitari!
oricum mama m-a invatat sa nu ma pun cu prostu ca are mintea odihnita...se pare ca tu o ai atat de odihnita incat tu postezi tu razi singura...asa ca nu stiu cine pe cine plictiseste...da?
si cum a spus si rashela pe celalalt topic a te pune la mintea mea inseamna ca nu esti mai diferita decat mine..poate sa fii muuult mai proasta decat mine...asa ca daca nu-s interesanta...ia ignora-ma..ia vezi poti?
hai sa te vad cat de buna si de inteligenta esti...si nu imi raspunzi la acest comentariu!
succes!


mai.....intelingenta odihnita...... eu i-am raspuns lu' "rashela " pe celalalt topic ca nu va pot ignora!citeste in profunzime(ca de aia esti "expirata") si....folosesc si propriile cuvinte dar daca tu nu le vezi asta este altceva ,si.....folosesc si cuvintele tale analizindu-le dupa cum bine ai spus,ca sa te "bat" tot cu cuvintele tale ti-am mai spus ca esti grea de cap si fisa aia cade greu!! nu rid eu breeee.....alooooo.....iar bati cimpii???? nu tu te amuzai si rideai pina acum???ia reciteste-ti mesajele anterioare???
mult mai proasta decit tine nu sint .....dar sint diferita fata de tine si muuuuult mai inteligenta (ca bine le zic.....)si stii de ce .......ca ma pot cobori la orice nivel.....inclusiv si acela de "zero barat" al tau!!








tulai doamne fata draga daca pana acum pareai amuzanta acum esti de plans!
stiu pisi draga esti atat de inteligenta incat vorbesti cu multimea vida?
no comment!
bine fata uite tu esti cea mai desteapta..de pe planeta ..bine?hai fii fericita si tu ca recunosc asta!
esti un caz pierdut ma xeno a kudicii!si daca nu poti fi inteligenta pur si simplu nu poti ..asta-i viata!
ps nu esti atat de interesanta incat sa citesc ce postezi tu pe toata kudika!



domne' da tu esti monument de prostie nu doar p_oasta!! ia boceste un pic.....daca ma pot cobori la nivelul"multimii vide" inseamna ca pot vorbi cu "ea" - logic nu??
pai ori sint inteligenta ori nu....care dintre ele ca ....vad ca te contrazici singura!!
din cite inteleg .....vad ca ,....., cam citesti ce postez eu pe KUDIKA , "ma" ONE SIZE" ,si pe alte subforumuri .......asa ca .........sint interesanta , hi....hi....hi.....!!vorba aia ......"prostu' nu e prost destul pina nu e si fudul" asa ca tu te asemeni cu alaaaaaa "chelu' " care isi pune singur mina in cap!!!

P.S. -acum ies de pe KUDIKA ca nu mai am timp , asa ca daca nu iti mai raspund sa nu crezi ca te "ignor" .Pe curind!








te crezi prea importanta..dar na daca nu o faci tu atunci cine.... si daca m-as pune eu la mintea ta ti-as raspunde cu aceeleasi cuvinte de mahala sau de wc ambulant..vezi tu asta-i diferenta ca desi pot nu vreau sa ma cobor la nivelul tau de inteligenta...
si ai dreptate proverbul mai sus mentionat ti se potriveste ca o manusa!
PS.nu ma intereseaza cand intri sau iesi!sau crezi ca am devenit atat de intime incat sa ne dam raportul cand intram sau iesim?
one_size
Postat pe 15 Martie 2010 09:30
cum sa ingrase rasul???...poate ala de la gradina zoologica
andreea_n_x
Postat pe 15 Martie 2010 09:39
monument de prostie...e pleonasm....monument...era suficient
andreea_n_x
Postat pe 15 Martie 2010 09:41
De la: andreea_n_x, la data 2010-03-15 09:41:06monument de prostie...e pleonasm....monument...era suficient


oooooh.......a mai aparut o "studenta" care ma studiaza!! ah.....ce bucuroasa sint! alo....tu stii ce-i ala un pleonasm??? ia defineste .....ce e???da' nu te duce sa cauti pe internet...ca nu ma mai joc...stiii.....monumentele sint de mai multe feluri.....monumentul eroilor, monumentul ridicat in cinstea celor cazuti la datorie....si monumentul PROSTILOR.....asa ca tine!!
kudika132368
Postat pe 15 Martie 2010 14:25
...vai....rad q pofta forumul asta e ca un banc foarte buuun

...oare sa ma bag si eu la sfada?...
freakbabe
Postat pe 15 Martie 2010 14:28
De la: andreea_n_x, la data 2010-03-15 09:39:13cum sa ingrase rasul???...poate ala de la gradina zoologica


ha...ha....ha....cine ride la gradina zoologica???? maimutzele ....poate...cind te privesc!!
kudika132368
Postat pe 15 Martie 2010 14:35
De la: freakbabe, la data 2010-03-15 14:28:55...vai....rad q pofta forumul asta e ca un banc foarte buuun

...oare sa ma bag si eu la sfada?...


daca vrei sa te bagi ....oricind!!! cu placere asteptam noi abonati!!

P.S.- nu stiu de ce dar tu imi placi (nu am uitat cind m-ai intrebat daca sint neam cu nikita-- atunci am ris eu) si nu cred ca as putea sa ma sfadesc cu tine!!vezi ca ...mai sint bancuri bune...si pe topicul DESCHISUL CARTII !
kudika132368
Postat pe 15 Martie 2010 14:44
De la: one_size, la data 2010-03-15 09:30:38
De la: kudika132368, la data 2010-03-14 11:35:32
De la: one_size, la data 2010-03-14 11:02:27
De la: kudika132368, la data 2010-03-14 10:57:31
De la: one_size, la data 2010-03-14 10:17:28
De la: kudika132368, la data 2010-03-14 08:00:32
De la: one_size, la data 2010-03-13 14:26:10
De la: kudika132368, la data 2010-03-13 10:55:13
De la: one_size, la data 2010-03-12 09:46:29
De la: kudika132368, la data 2010-03-12 09:02:34breee......... "one size" vezi sa nu devii "doi size" amuzindu-te atit !!ca risul ingrasa!! si nu fac "pishu" contra vintului ,ci fac......pishu pe tine!!! ha.....ha.....ha....

ce am mai ras!
ma bucur pentru tine ca practici urino terapia dar din nefericire eu nu-s adepta asa ca iti urez succes cand faci pishu contra vantului sau de jos in sus..cred ca esti tare fericita!
si apropo cum de te-ai simtit?ca n-am facut nicio specificare!


creeeed.......ca te-ai strimbat de ris cind ai vazut ce "dedicatie ti-am facut!!urino terapia nu o practic ...ca asta ar insemna ca tu sa bei "pishu" meu si nici tie nu ti-o recomandasem asa ca ai gresit adresa! si ti-am spus doar ca nu fac "pishu " contra vintului si nici de jos in sus ...offff doamne ce grea de cap esti..........ti-am spus ca fac "pishu pe tine" si .....ma simt tare bine!


cred ca te crezi tare inteligenta si in sinea ta spui mama ce buna sunt..i-am mai zis vreo 2 asteia
pacat ca nu realizezi cand cineva se joaca cu tine..reactionezi exact cum isi doreste cel care se joaca cu tine..credeam ca ai mai mult de 2 neuroni...dar se pare ca esti tare doar in clanta in rest nimic special!si da asa este sunt grea de cap ca sa vezi...da sa stii ca nu pot sa te intrec pe tine tu ai luat deja premiul prostiei!
cat despre facutul tau..vezi draga mea ca tu insuti esti un wc ambulant la ce fel de vocabular ai...da nu-i nimic tu dai inainte cu tupeu!
si data viitoare cand mai postezi te rog eu posteaza si tu ceva mai inteligent ca devii plictisitoare! pisacioasa mica ce esti!




pai.......sint inteligenta....ca te-am incuiat si neavind ce sa-mi raspunzi ai trintit-o ca nuca in perete!si....sa-ti mai spun ceva ......EU m-am jucat cu tine.(cu voi).......aruncindu-ti momeala iar tu si altii la fel ca tine au "muscat-o" si inca cu pofta!! ai (ati ) sarit repede de c_r in sus si mi-ati facut mie jocul!!hi....hi....hi....si eu m-am distrat pe seama voastra! si....daca eram plictisoare ....nu se ajungea pe topicul asta la a treia pagina ......"terapeuto"!!! "reactionez" ca sa te (va)fac sa "reactionezi"(reactionati) ,nu ti-ai dat seama pina acum???daca nu....eee uite acuma ti-am spus eu!!! ca sa vezi ca nu sint "o pisacioasa mica" si ti-am dat mura in gura , ca la prosti!!!
" tare in clanta" sint- ai spus bine ,dar nu numai atit , si asta nu ai de unde sa o stii tu, crede-ma ca nici nu ai vrea sa afli cu ce "specialitati "ma mai ocup!!daca "premiul prostiei" mi l-ai dat tu insemna ca tu ai MASTERATUL si ai devenit MAESTRA PROSTILOR!FELICITARI!
iar....in ceea ce priveste...."WC-ul ambulant" ......mai studiaza la capitolul "expresii picante" ca se pare ca astea te cam depasesc!! de aia ti-am spus ca fac "pishu" pe tine , si inca....ca....ma simt si bine pe deasupra .....ca esti cam "expirata" se pare in mai multe privinte!!!ha...ha....ha...

P.S.- hai sa o lasam moarta asa cum a cazut ca ma plictisesti ,esti "slaba " rau in clanta , asa ca dezvolta-ti calitatile in alte cele, ca pe aici pt. mine esti neinteresanta!! esti "multimea vida" ce sa mai vorbim!!???


asa-i ca atunci cand te uiti in oglida iti vine sa te pupi singura?narcisista lu' mamica!
nici macar nu poti sa folosesti propriile cuvinte ci analizezi strict ce ti-am postat eu si pe langa mai bagi cat de buna si de desteapta esti tu!felicitari!
oricum mama m-a invatat sa nu ma pun cu prostu ca are mintea odihnita...se pare ca tu o ai atat de odihnita incat tu postezi tu razi singura...asa ca nu stiu cine pe cine plictiseste...da?
si cum a spus si rashela pe celalalt topic a te pune la mintea mea inseamna ca nu esti mai diferita decat mine..poate sa fii muuult mai proasta decat mine...asa ca daca nu-s interesanta...ia ignora-ma..ia vezi poti?
hai sa te vad cat de buna si de inteligenta esti...si nu imi raspunzi la acest comentariu!
succes!


mai.....intelingenta odihnita...... eu i-am raspuns lu' "rashela " pe celalalt topic ca nu va pot ignora!citeste in profunzime(ca de aia esti "expirata") si....folosesc si propriile cuvinte dar daca tu nu le vezi asta este altceva ,si.....folosesc si cuvintele tale analizindu-le dupa cum bine ai spus,ca sa te "bat" tot cu cuvintele tale ti-am mai spus ca esti grea de cap si fisa aia cade greu!! nu rid eu breeee.....alooooo.....iar bati cimpii???? nu tu te amuzai si rideai pina acum???ia reciteste-ti mesajele anterioare???
mult mai proasta decit tine nu sint .....dar sint diferita fata de tine si muuuuult mai inteligenta (ca bine le zic.....)si stii de ce .......ca ma pot cobori la orice nivel.....inclusiv si acela de "zero barat" al tau!!








tulai doamne fata draga daca pana acum pareai amuzanta acum esti de plans!
stiu pisi draga esti atat de inteligenta incat vorbesti cu multimea vida?
no comment!
bine fata uite tu esti cea mai desteapta..de pe planeta ..bine?hai fii fericita si tu ca recunosc asta!
esti un caz pierdut ma xeno a kudicii!si daca nu poti fi inteligenta pur si simplu nu poti ..asta-i viata!
ps nu esti atat de interesanta incat sa citesc ce postezi tu pe toata kudika!



domne' da tu esti monument de prostie nu doar p_oasta!! ia boceste un pic.....daca ma pot cobori la nivelul"multimii vide" inseamna ca pot vorbi cu "ea" - logic nu??
pai ori sint inteligenta ori nu....care dintre ele ca ....vad ca te contrazici singura!!
din cite inteleg .....vad ca ,....., cam citesti ce postez eu pe KUDIKA , "ma" ONE SIZE" ,si pe alte subforumuri .......asa ca .........sint interesanta , hi....hi....hi.....!!vorba aia ......"prostu' nu e prost destul pina nu e si fudul" asa ca tu te asemeni cu alaaaaaa "chelu' " care isi pune singur mina in cap!!!

P.S. -acum ies de pe KUDIKA ca nu mai am timp , asa ca daca nu iti mai raspund sa nu crezi ca te "ignor" .Pe curind!








te crezi prea importanta..dar na daca nu o faci tu atunci cine.... si daca m-as pune eu la mintea ta ti-as raspunde cu aceeleasi cuvinte de mahala sau de wc ambulant..vezi tu asta-i diferenta ca desi pot nu vreau sa ma cobor la nivelul tau de inteligenta...
si ai dreptate proverbul mai sus mentionat ti se potriveste ca o manusa!
PS.nu ma intereseaza cand intri sau iesi!sau crezi ca am devenit atat de intime incat sa ne dam raportul cand intram sau iesim?



sint importanta pt.ca mi se da importanta ,nu ai observat????nu ma cred eu ..mai ONE SIZE!!pfff...iti mai lipseste si simtul de observatie
siii....sa te pui la mintea mea....vrei ,da nu poti !!sa te innalti la nivelul meu de inteligentza mahala este pe acolo pe unde te invirti tu ...ca de aia ai un vocabular limitat ! iar proverbele din ce am postat anterior imi mentin afirmatia ca te incadrezi perfect ...ca intr-un sablon!!
intima cu tine nu am sa fiu niciodata....si nici nu am fost.....doar te-am atentionat ca ma intorc sau ca nu am sa uit sa-ti raspund ,dar esti prea marginalizata ca sa intelegi!!
intimitaile mele o sa le impart cu cineva de pe site-ul asta cind o fi bunica iarasi fata mare
Pe curind!










kudika132368
Postat pe 15 Martie 2010 18:03
De la: scorpio67, la data 2010-03-14 18:23:33
De la: miss_darine, la data 2010-03-14 12:15:42
De la: scorpio67, la data 2010-03-14 11:48:22
De la: one_size, la data 2010-03-11 21:27:16ce ma amuza!
inca una care crede ca poate face pishu contra vantului!


Dac stau sa compar textele , asta nu pare afi soacra iadului 17250 care ne-a mancat pagini intregi? Aceeasi rautate dementa , aceleasi insiruiri de texte fara noima , doar ca lipsesc tapetele de emoticoane.

Nu cred, doar ca este acelasi gen de frustrata lipsita de atentie in viata de zi cu zi ! Pur si simplu trebuie ignorata, pt ca daca o lipsim de jucaria preferata, pina la urma o sa se plictiseasca!


Ai dreptate Darine!Ajunge o bata la un car de oale!


oooooh......ce spiritual!!mai dat gata cu replica asta! esti prietena sau sluga miss-ului???ca pari a fi avocatul apararii ce???miss-ul nu se poate apara singura ca are o gramada de neuroni viabili si cunoaste o gramada de termeni academici ???are nevoie de slugi probabil si tu care esti buna la munca voluntara te-ai oferit nuuuu????ce face ???cum te rasplateste ???cu un "pupic in priveto"???
kudika132368
Postat pe 15 Martie 2010 18:17
De la: kudika132368, la data 2010-03-15 18:03:57>

sint importanta pt.ca mi se da importanta ,nu ai observat????nu ma cred eu ..mai ONE SIZE!!pfff...iti mai lipseste si simtul de observatie
siii....sa te pui la mintea mea....vrei ,da nu poti !!sa te innalti la nivelul meu de inteligentza mahala este pe acolo pe unde te invirti tu ...ca de aia ai un vocabular limitat ! iar proverbele din ce am postat anterior imi mentin afirmatia ca te incadrezi perfect ...ca intr-un sablon!!
intima cu tine nu am sa fiu niciodata....si nici nu am fost.....doar te-am atentionat ca ma intorc sau ca nu am sa uit sa-ti raspund ,dar esti prea marginalizata ca sa intelegi!!
intimitaile mele o sa le impart cu cineva de pe site-ul asta cind o fi bunica iarasi fata mare
Pe curind!


sigur ma pisi cum le stii tu pe toate ca un om mare!ai dreptate eu nu pot sa ma "innalt" la nivelul tau!si nici nu ma pot cobora pentru ca asta ar insemna sa devin o frustrata ca tine si sa incep cu afirmatii la adresa ta si asta nu va duce decat la un conflict interminabil!
si chiar de m-as invarti in mahala mai pisi vezi ca noi avem un vocabular mai elevat!se pare ca in centru s-a lipsit in masa cand s-a impartit bunul simt...da imi place faci pe lupul moralist si pe xena kudicii
poate de data asta ai sa sesizezi si tu ironia din mesaje..ca deja ai devenit plictisitoare da stiu asta ti se trage de la atata inteligenta!
mergi cu dumnezeu inainte fata draga!
one_size
Postat pe 16 Martie 2010 09:30
De la: one_size, la data 2010-03-16 09:30:16
De la: kudika132368, la data 2010-03-15 18:03:57>

sint importanta pt.ca mi se da importanta ,nu ai observat????nu ma cred eu ..mai ONE SIZE!!pfff...iti mai lipseste si simtul de observatie
siii....sa te pui la mintea mea....vrei ,da nu poti !!sa te innalti la nivelul meu de inteligentza mahala este pe acolo pe unde te invirti tu ...ca de aia ai un vocabular limitat ! iar proverbele din ce am postat anterior imi mentin afirmatia ca te incadrezi perfect ...ca intr-un sablon!!
intima cu tine nu am sa fiu niciodata....si nici nu am fost.....doar te-am atentionat ca ma intorc sau ca nu am sa uit sa-ti raspund ,dar esti prea marginalizata ca sa intelegi!!
intimitaile mele o sa le impart cu cineva de pe site-ul asta cind o fi bunica iarasi fata mare
Pe curind!


sigur ma pisi cum le stii tu pe toate ca un om mare!ai dreptate eu nu pot sa ma "innalt" la nivelul tau!si nici nu ma pot cobora pentru ca asta ar insemna sa devin o frustrata ca tine si sa incep cu afirmatii la adresa ta si asta nu va duce decat la un conflict interminabil!
si chiar de m-as invarti in mahala mai pisi vezi ca noi avem un vocabular mai elevat!se pare ca in centru s-a lipsit in masa cand s-a impartit bunul simt...da imi place faci pe lupul moralist si pe xena kudicii
poate de data asta ai sa sesizezi si tu ironia din mesaje..ca deja ai devenit plictisitoare da stiu asta ti se trage de la atata inteligenta!
mergi cu dumnezeu inainte fata draga!


pisica am ,dar nu ma pisicesc ca ...atunci nu as mai fi XENA a KUDICII! (daca ai cunostinte sa intelegi semnificatia acestui nume)!pai ori te innalti ori te cobori ??care dintre ele??si te cam repeti....spui aceleasi lucruri ....si nu mai ai haz....ca sa iti fac eu in necaz pai vezi ca ai inceput sa intelegi??? conflictele astea interminabile imi plac mie...ai ca ai inceput sa mai vii de acasa!!si....care e vocabularul ala al tau elevat??? "W.C" ambulant???ha...ha....ha.....ma faci sa rid?? ironia asta a voastra de prost gust am sesizat-o de mult ,de asta ma si razboiesc cu voi, de la tema misto-uri ....facute pe diferite topicuri!!dar se pare ca cerebelul tau lucreaza mai incet iti mai lipseste si SIM-ul de memorie sau ai foarte putini MB(megabaiti) si sa stii ca am ....atita inteligenta incit mai pot da si la altiii....daca vrei ....iti dau si tie putina sint plictisitoare pt. tine ca nu mai poti para
loviturile mele ....hi....hi....hi
nu-ti face griji ca dumnezeu are si avut grija de mine .....ca d'aia mi-a scos in cale site-ul asta mai vorbim daca vrei ....sint deschisa sa-ti raspund la orice provocare!!







kudika132368
Postat pe 16 Martie 2010 12:01
De la: kudika132368, la data 2010-03-16 12:01:03
De la: one_size, la data 2010-03-16 09:30:16
De la: kudika132368, la data 2010-03-15 18:03:57>

sint importanta pt.ca mi se da importanta ,nu ai observat????nu ma cred eu ..mai ONE SIZE!!pfff...iti mai lipseste si simtul de observatie
siii....sa te pui la mintea mea....vrei ,da nu poti !!sa te innalti la nivelul meu de inteligentza mahala este pe acolo pe unde te invirti tu ...ca de aia ai un vocabular limitat ! iar proverbele din ce am postat anterior imi mentin afirmatia ca te incadrezi perfect ...ca intr-un sablon!!
intima cu tine nu am sa fiu niciodata....si nici nu am fost.....doar te-am atentionat ca ma intorc sau ca nu am sa uit sa-ti raspund ,dar esti prea marginalizata ca sa intelegi!!
intimitaile mele o sa le impart cu cineva de pe site-ul asta cind o fi bunica iarasi fata mare
Pe curind!


sigur ma pisi cum le stii tu pe toate ca un om mare!ai dreptate eu nu pot sa ma "innalt" la nivelul tau!si nici nu ma pot cobora pentru ca asta ar insemna sa devin o frustrata ca tine si sa incep cu afirmatii la adresa ta si asta nu va duce decat la un conflict interminabil!
si chiar de m-as invarti in mahala mai pisi vezi ca noi avem un vocabular mai elevat!se pare ca in centru s-a lipsit in masa cand s-a impartit bunul simt...da imi place faci pe lupul moralist si pe xena kudicii
poate de data asta ai sa sesizezi si tu ironia din mesaje..ca deja ai devenit plictisitoare da stiu asta ti se trage de la atata inteligenta!
mergi cu dumnezeu inainte fata draga!


pisica am ,dar nu ma pisicesc ca ...atunci nu as mai fi XENA a KUDICII! (daca ai cunostinte sa intelegi semnificatia acestui nume)!pai ori te innalti ori te cobori ??care dintre ele??si te cam repeti....spui aceleasi lucruri ....si nu mai ai haz....ca sa iti fac eu in necaz pai vezi ca ai inceput sa intelegi??? conflictele astea interminabile imi plac mie...ai ca ai inceput sa mai vii de acasa!!si....care e vocabularul ala al tau elevat??? "W.C" ambulant???ha...ha....ha.....ma faci sa rid?? ironia asta a voastra de prost gust am sesizat-o de mult ,de asta ma si razboiesc cu voi, de la tema misto-uri ....facute pe diferite topicuri!!dar se pare ca cerebelul tau lucreaza mai incet iti mai lipseste si SIM-ul de memorie sau ai foarte putini MB(megabaiti) si sa stii ca am ....atita inteligenta incit mai pot da si la altiii....daca vrei ....iti dau si tie putina sint plictisitoare pt. tine ca nu mai poti para
loviturile mele ....hi....hi....hi
nu-ti face griji ca dumnezeu are si avut grija de mine .....ca d'aia mi-a scos in cale site-ul asta mai vorbim daca vrei ....sint deschisa sa-ti raspund la orice provocare!!









mai pisi mai hai mai depune un pic de efort stiu ca poti...ce naibi ma dezamagesti...ti-am mai spus eu nu ma pot "innalta" ce o fi asa greu de inteles?
si sa iti spun si de ce cuvantul "innalta" nu exista mai pisi inteligenta in dex...asa ca....
loviturile tale? cand ti-am zis ca te crezi prea importanta!tu nu m-ai crezut ca asta-i doar in mintea ta...care duce lipsa profunda de circumvolutii iar sinapsele vad ca iti joaca feste!
si lasa pisi nu imi duce tu grija la memorie sau la sim..mai bine te-ai uita in gradina ta!
si sa iti mai zic o chestie tu vii si te iei de x si y da da tu draga din strafundul mintii tale un sfat si nu mai comenta ce au zis altii!dar stiu tu te-ai "innaltat" pe un podium si nu mai poti privi in jos!
si cum nu am ce discuta cu tine caci esti prea hinteligenta ma scuzi,da?deschisa la provocari poti sa fii..nu ma intereseaza..ti-am mai zis ironic ca nu ma interesezi!chiar nu pricepi?
one_size
Postat pe 16 Martie 2010 13:01
De la: kudika132368,:"
[/quote]

pisica am ,dar nu ma pisicesc ca ...atunci nu as mai fi XENA a KUDICII! (daca ai cunostinte sa intelegi semnificatia acestui nume)!pai ori te innalti ori te cobori ??care dintre ele??si te cam repeti....spui aceleasi lucruri ....si nu mai ai haz....ca sa iti fac eu in necaz pai vezi ca ai inceput sa intelegi??? conflictele astea interminabile imi plac mie...ai ca ai inceput sa mai vii de acasa!!si....care e vocabularul ala al tau elevat??? "W.C" ambulant???ha...ha....ha.....ma faci sa rid?? ironia asta a voastra de prost gust am sesizat-o de mult ,de asta ma si razboiesc cu voi, de la tema misto-uri ....facute pe diferite topicuri!!dar se pare ca cerebelul tau lucreaza mai incet iti mai lipseste si SIM-ul de memorie sau ai foarte putini MB(megabaiti) si sa stii ca am ....atita inteligenta incit mai pot da si la altiii....daca vrei ....iti dau si tie putina sint plictisitoare pt. tine ca nu mai poti para
loviturile mele ....hi....hi....hi
nu-ti face griji ca dumnezeu are si avut grija de mine .....ca d'aia mi-a scos in cale site-ul asta mai vorbim daca vrei ....sint deschisa sa-ti raspund la orice provocare!!





"
[/quote]Da....XENA-i personaj din desene animate ?!! !....sau de ce te regasesti in ea
cristinxxx
Postat pe 16 Martie 2010 20:13
De la: cristinxxx, la data 2010-03-16 20:13:19De la: kudika132368,:"


pisica am ,dar nu ma pisicesc ca ...atunci nu as mai fi XENA a KUDICII! (daca ai cunostinte sa intelegi semnificatia acestui nume)!pai ori te innalti ori te cobori ??care dintre ele??si te cam repeti....spui aceleasi lucruri ....si nu mai ai haz....ca sa iti fac eu in necaz pai vezi ca ai inceput sa intelegi??? conflictele astea interminabile imi plac mie...ai ca ai inceput sa mai vii de acasa!!si....care e vocabularul ala al tau elevat??? "W.C" ambulant???ha...ha....ha.....ma faci sa rid?? ironia asta a voastra de prost gust am sesizat-o de mult ,de asta ma si razboiesc cu voi, de la tema misto-uri ....facute pe diferite topicuri!!dar se pare ca cerebelul tau lucreaza mai incet iti mai lipseste si SIM-ul de memorie sau ai foarte putini MB(megabaiti) si sa stii ca am ....atita inteligenta incit mai pot da si la altiii....daca vrei ....iti dau si tie putina sint plictisitoare pt. tine ca nu mai poti para
loviturile mele ....hi....hi....hi
nu-ti face griji ca dumnezeu are si avut grija de mine .....ca d'aia mi-a scos in cale site-ul asta mai vorbim daca vrei ....sint deschisa sa-ti raspund la orice provocare!!





"
[/quote]Da....XENA-i personaj din desene animate ?!! !....sau de ce te regasesti in ea [/quo

ha ha.....ha ha ha ha ha ha ha ha hai ca esti trasnet mai cristinxxx chiar am ris cu pofta de data asta....uite vezi d'aia imi place mie KUDIKA ca dau peste exemplare ca voi si ma satisface teribil !
imi frec palmele de placere!! XENA este.....dar nu iti spun ....cauta pe internet si studiaza legenda acestui nume.....si nu mai afisa stupiditati ca o sa devii sigur un personaj din desene animate!!

si pt.cultura ta generala .....metaforic vorbind , pe acest site vreau sa ma identific cu acest personaj!!te roade grija???sau esti invidioasa ca am ales eu prima ,semnatura asta???hai nu mai fii ca daca vrei iti dau si tie idei













kudika132368
Postat pe 17 Martie 2010 08:17
De la: one_size, la data 2010-03-16 13:01:43
De la: kudika132368, la data 2010-03-16 12:01:03
De la: one_size, la data 2010-03-16 09:30:16
De la: kudika132368, la data 2010-03-15 18:03:57>

sint importanta pt.ca mi se da importanta ,nu ai observat????nu ma cred eu ..mai ONE SIZE!!pfff...iti mai lipseste si simtul de observatie
siii....sa te pui la mintea mea....vrei ,da nu poti !!sa te innalti la nivelul meu de inteligentza mahala este pe acolo pe unde te invirti tu ...ca de aia ai un vocabular limitat ! iar proverbele din ce am postat anterior imi mentin afirmatia ca te incadrezi perfect ...ca intr-un sablon!!
intima cu tine nu am sa fiu niciodata....si nici nu am fost.....doar te-am atentionat ca ma intorc sau ca nu am sa uit sa-ti raspund ,dar esti prea marginalizata ca sa intelegi!!
intimitaile mele o sa le impart cu cineva de pe site-ul asta cind o fi bunica iarasi fata mare
Pe curind!


sigur ma pisi cum le stii tu pe toate ca un om mare!ai dreptate eu nu pot sa ma "innalt" la nivelul tau!si nici nu ma pot cobora pentru ca asta ar insemna sa devin o frustrata ca tine si sa incep cu afirmatii la adresa ta si asta nu va duce decat la un conflict interminabil!
si chiar de m-as invarti in mahala mai pisi vezi ca noi avem un vocabular mai elevat!se pare ca in centru s-a lipsit in masa cand s-a impartit bunul simt...da imi place faci pe lupul moralist si pe xena kudicii
poate de data asta ai sa sesizezi si tu ironia din mesaje..ca deja ai devenit plictisitoare da stiu asta ti se trage de la atata inteligenta!
mergi cu dumnezeu inainte fata draga!


pisica am ,dar nu ma pisicesc ca ...atunci nu as mai fi XENA a KUDICII! (daca ai cunostinte sa intelegi semnificatia acestui nume)!pai ori te innalti ori te cobori ??care dintre ele??si te cam repeti....spui aceleasi lucruri ....si nu mai ai haz....ca sa iti fac eu in necaz pai vezi ca ai inceput sa intelegi??? conflictele astea interminabile imi plac mie...ai ca ai inceput sa mai vii de acasa!!si....care e vocabularul ala al tau elevat??? "W.C" ambulant???ha...ha....ha.....ma faci sa rid?? ironia asta a voastra de prost gust am sesizat-o de mult ,de asta ma si razboiesc cu voi, de la tema misto-uri ....facute pe diferite topicuri!!dar se pare ca cerebelul tau lucreaza mai incet iti mai lipseste si SIM-ul de memorie sau ai foarte putini MB(megabaiti) si sa stii ca am ....atita inteligenta incit mai pot da si la altiii....daca vrei ....iti dau si tie putina sint plictisitoare pt. tine ca nu mai poti para
loviturile mele ....hi....hi....hi
nu-ti face griji ca dumnezeu are si avut grija de mine .....ca d'aia mi-a scos in cale site-ul asta mai vorbim daca vrei ....sint deschisa sa-ti raspund la orice provocare!!









mai pisi mai hai mai depune un pic de efort stiu ca poti...ce naibi ma dezamagesti...ti-am mai spus eu nu ma pot "innalta" ce o fi asa greu de inteles?
si sa iti spun si de ce cuvantul "innalta" nu exista mai pisi inteligenta in dex...asa ca....
loviturile tale? cand ti-am zis ca te crezi prea importanta!tu nu m-ai crezut ca asta-i doar in mintea ta...care duce lipsa profunda de circumvolutii iar sinapsele vad ca iti joaca feste!
si lasa pisi nu imi duce tu grija la memorie sau la sim..mai bine te-ai uita in gradina ta!
si sa iti mai zic o chestie tu vii si te iei de x si y da da tu draga din strafundul mintii tale un sfat si nu mai comenta ce au zis altii!dar stiu tu te-ai "innaltat" pe un podium si nu mai poti privi in jos!
si cum nu am ce discuta cu tine caci esti prea hinteligenta ma scuzi,da?deschisa la provocari poti sa fii..nu ma intereseaza..ti-am mai zis ironic ca nu ma interesezi!chiar nu pricepi?


hai sa te mai dezamagesc putin! Dex-ul ala al tau se pare ca e cam expirat, se pare ca la ora de latina ai cam chiulit, cind se faceau pe la scolile generale, si...daca ai uitat, sa stii ca bazele limbii romane se trag din lb. latina veche asa ca treci putin si pe la orele de la care ai chiulit!
In gradina mea sint o gramada de trandafiri ,nu stiai???d'aia esti tu otravita ....de frumusetea lor !!
Eu nu dau sfaturi....ce nu intelegi???....te prinzi cam greu....ca nu sint inteleapta sint doar INTELIGENTA!! ha....ha,,,ha....Si daaaa sint fruntasa...stau pe podium ....nu pot sa ma uit in jos ca imi vine ameteala si greata cind vad cite "ochiul boului" infloresc!!
sa te scuz??? bine .te scuz. daca vrei. Ai ramas si tu in NO COMMENT 。。。。。


poate vrei sa spui "circumvolutiuni"...hi...hi...hi ce mai rid !!
kudika132368
Postat pe 17 Martie 2010 09:22
De la: kudika132368, la data 2010-03-17 09:22:48
De la: one_size, la data 2010-03-16 13:01:43
De la: kudika132368, la data 2010-03-16 12:01:03
De la: one_size, la data 2010-03-16 09:30:16
De la: kudika132368, la data 2010-03-15 18:03:57>

sint importanta pt.ca mi se da importanta ,nu ai observat????nu ma cred eu ..mai ONE SIZE!!pfff...iti mai lipseste si simtul de observatie
siii....sa te pui la mintea mea....vrei ,da nu poti !!sa te innalti la nivelul meu de inteligentza mahala este pe acolo pe unde te invirti tu ...ca de aia ai un vocabular limitat ! iar proverbele din ce am postat anterior imi mentin afirmatia ca te incadrezi perfect ...ca intr-un sablon!!
intima cu tine nu am sa fiu niciodata....si nici nu am fost.....doar te-am atentionat ca ma intorc sau ca nu am sa uit sa-ti raspund ,dar esti prea marginalizata ca sa intelegi!!
intimitaile mele o sa le impart cu cineva de pe site-ul asta cind o fi bunica iarasi fata mare
Pe curind!


sigur ma pisi cum le stii tu pe toate ca un om mare!ai dreptate eu nu pot sa ma "innalt" la nivelul tau!si nici nu ma pot cobora pentru ca asta ar insemna sa devin o frustrata ca tine si sa incep cu afirmatii la adresa ta si asta nu va duce decat la un conflict interminabil!
si chiar de m-as invarti in mahala mai pisi vezi ca noi avem un vocabular mai elevat!se pare ca in centru s-a lipsit in masa cand s-a impartit bunul simt...da imi place faci pe lupul moralist si pe xena kudicii
poate de data asta ai sa sesizezi si tu ironia din mesaje..ca deja ai devenit plictisitoare da stiu asta ti se trage de la atata inteligenta!
mergi cu dumnezeu inainte fata draga!


pisica am ,dar nu ma pisicesc ca ...atunci nu as mai fi XENA a KUDICII! (daca ai cunostinte sa intelegi semnificatia acestui nume)!pai ori te innalti ori te cobori ??care dintre ele??si te cam repeti....spui aceleasi lucruri ....si nu mai ai haz....ca sa iti fac eu in necaz pai vezi ca ai inceput sa intelegi??? conflictele astea interminabile imi plac mie...ai ca ai inceput sa mai vii de acasa!!si....care e vocabularul ala al tau elevat??? "W.C" ambulant???ha...ha....ha.....ma faci sa rid?? ironia asta a voastra de prost gust am sesizat-o de mult ,de asta ma si razboiesc cu voi, de la tema misto-uri ....facute pe diferite topicuri!!dar se pare ca cerebelul tau lucreaza mai incet iti mai lipseste si SIM-ul de memorie sau ai foarte putini MB(megabaiti) si sa stii ca am ....atita inteligenta incit mai pot da si la altiii....daca vrei ....iti dau si tie putina sint plictisitoare pt. tine ca nu mai poti para
loviturile mele ....hi....hi....hi
nu-ti face griji ca dumnezeu are si avut grija de mine .....ca d'aia mi-a scos in cale site-ul asta mai vorbim daca vrei ....sint deschisa sa-ti raspund la orice provocare!!









mai pisi mai hai mai depune un pic de efort stiu ca poti...ce naibi ma dezamagesti...ti-am mai spus eu nu ma pot "innalta" ce o fi asa greu de inteles?
si sa iti spun si de ce cuvantul "innalta" nu exista mai pisi inteligenta in dex...asa ca....
loviturile tale? cand ti-am zis ca te crezi prea importanta!tu nu m-ai crezut ca asta-i doar in mintea ta...care duce lipsa profunda de circumvolutii iar sinapsele vad ca iti joaca feste!
si lasa pisi nu imi duce tu grija la memorie sau la sim..mai bine te-ai uita in gradina ta!
si sa iti mai zic o chestie tu vii si te iei de x si y da da tu draga din strafundul mintii tale un sfat si nu mai comenta ce au zis altii!dar stiu tu te-ai "innaltat" pe un podium si nu mai poti privi in jos!
si cum nu am ce discuta cu tine caci esti prea hinteligenta ma scuzi,da?deschisa la provocari poti sa fii..nu ma intereseaza..ti-am mai zis ironic ca nu ma interesezi!chiar nu pricepi?


hai sa te mai dezamagesc putin! Dex-ul ala al tau se pare ca e cam expirat, se pare ca la ora de latina ai cam chiulit, cind se faceau pe la scolile generale, si...daca ai uitat, sa stii ca bazele limbii romane se trag din lb. latina veche asa ca treci putin si pe la orele de la care ai chiulit!
In gradina mea sint o gramada de trandafiri ,nu stiai???d'aia esti tu otravita ....de frumusetea lor !!
Eu nu dau sfaturi....ce nu intelegi???....te prinzi cam greu....ca nu sint inteleapta sint doar INTELIGENTA!! ha....ha,,,ha....Si daaaa sint fruntasa...stau pe podium ....nu pot sa ma uit in jos ca imi vine ameteala si greata cind vad cite "ochiul boului" infloresc!!
sa te scuz??? bine .te scuz. daca vrei. Ai ramas si tu in NO COMMENT 。。。。。


poate vrei sa spui "circumvolutiuni"...hi...hi...hi ce mai rid !!


tie iti este straina si limba romana ..de latina ce sa mai vorbim! si sa stii ca sunt imuna la tentativele tale "misto-uri" sau cuvinte care ai crede ca m-ar putea enerva sa iti raspund cu aceeasi moneda...da pe cuvant imi place ca esti insistenta!
one_size
Postat pe 17 Martie 2010 10:24
mai ONE SIZE ....ce nu intelegi??te iau la misto ca esti depasita , nu mai raspunde ca nu mai faci fata!
eu pe linga lb. rom mai vorbesc inca trei care probabil ca tie iti sint necunoscute! si ca sa vezi ca ramai tot pe linga podium ,daca nu ma exprimam corect in lb.rom nu mai intelegeai tu mistouri----le mele!!vezi ...d'aia esti depasita !! mi-ai raspuns cu monede agramate ceeee.....ai uitat?? renunta ...ca asta e lucrul cel mai bun pt. tine!!
kudika132368
Postat pe 17 Martie 2010 14:36
De la: kudika132368, la data 2010-03-17 14:36:04mai ONE SIZE ....ce nu intelegi??te iau la misto ca esti depasita , nu mai raspunde ca nu mai faci fata!
eu pe linga lb. rom mai vorbesc inca trei care probabil ca tie iti sint necunoscute! si ca sa vezi ca ramai tot pe linga podium ,daca nu ma exprimam corect in lb.rom nu mai intelegeai tu mistouri----le mele!!vezi ...d'aia esti depasita !! mi-ai raspuns cu monede agramate ceeee.....ai uitat?? renunta ...ca asta e lucrul cel mai bun pt. tine!!



lasa pisi nu te mai stresa daca fac eu fata sau nu..nu de alta da ti se netezeste creierasul si ramai fara circumvolutiile si asa inexistente ( CIRCUMVOLÚȚIE, circumvoluții, s.f. 1. Fiecare dintre cutele (alungite și sinuoase) de pe suprafața exterioarã a creierului, mãrginite de șanțuri 2. (Rar) Ocol circular sau în spiralã în jurul unui punct sau al unui ax central. [Var.: circumvoluțiúne s.f.] – Din fr. circonvolution. )
asta asa ca tot te dai desteapta! si poate ti se ard naibi sinapsele!
si inca 3 limbi pe langa limba romana m-ai dat pe spate.. stai ca de fapt tu iar te lauzi!
oricum s-ar putea sa nu iti mai raspund am reusit ce am urmarit!
multumesc!
one_size
Postat pe 17 Martie 2010 14:50
De la: one_size, la data 2010-03-17 14:50:32
De la: kudika132368, la data 2010-03-17 14:36:04mai ONE SIZE ....ce nu intelegi??te iau la misto ca esti depasita , nu mai raspunde ca nu mai faci fata!
eu pe linga lb. rom mai vorbesc inca trei care probabil ca tie iti sint necunoscute! si ca sa vezi ca ramai tot pe linga podium ,daca nu ma exprimam corect in lb.rom nu mai intelegeai tu mistouri----le mele!!vezi ...d'aia esti depasita !! mi-ai raspuns cu monede agramate ceeee.....ai uitat?? renunta ...ca asta e lucrul cel mai bun pt. tine!!



lasa pisi nu te mai stresa daca fac eu fata sau nu..nu de alta da ti se netezeste creierasul si ramai fara circumvolutiile si asa inexistente ( CIRCUMVOLÚ?IE, circumvolu?ii, s.f. 1. Fiecare dintre cutele (alungite ?i sinuoase) de pe suprafa?a exterioarã a creierului, mãrginite de ?an?uri 2. (Rar) Ocol circular sau în spiralã în jurul unui punct sau al unui ax central. [Var.: circumvolu?iúne s.f.] – Din fr. circonvolution. )
asta asa ca tot te dai desteapta! si poate ti se ard naibi sinapsele!
si inca 3 limbi pe langa limba romana m-ai dat pe spate.. stai ca de fapt tu iar te lauzi!
oricum s-ar putea sa nu iti mai raspund am reusit ce am urmarit!
multumesc!


ha...ha...ha...iar ma faci sa rid ..zau!!! te ataci rau... mai ONE SIZE daca ai juns sa citezi definitii din dictionare !!ce inseamna stiam si ca este cuvint tot de origine latina si asta stiam ,numai ca in contextul folosit de tine se folosea CIRCUMVOLUTIUNI draga "pisi"!!dupa cum ai vazut ca in definitia postata de tine mai sus la Variatii {Var}la singular CIRCUMVOLUTIUNE iar la plural CIRCUMVOLUTIUNI!!! si...sigurantekle o sa ti sa arda tie daca te mai strofoci atita!! pai...ma laud ca cu ce ..,.hi..hi..hi pe cind tu ....ramai cu ce ai urmarit!! ha ha ha








kudika132368
Postat pe 17 Martie 2010 15:10
De la: kudika132368, la data 2010-03-17 15:10:56
De la: one_size, la data 2010-03-17 14:50:32
De la: kudika132368, la data 2010-03-17 14:36:04mai ONE SIZE ....ce nu intelegi??te iau la misto ca esti depasita , nu mai raspunde ca nu mai faci fata!
eu pe linga lb. rom mai vorbesc inca trei care probabil ca tie iti sint necunoscute! si ca sa vezi ca ramai tot pe linga podium ,daca nu ma exprimam corect in lb.rom nu mai intelegeai tu mistouri----le mele!!vezi ...d'aia esti depasita !! mi-ai raspuns cu monede agramate ceeee.....ai uitat?? renunta ...ca asta e lucrul cel mai bun pt. tine!!



lasa pisi nu te mai stresa daca fac eu fata sau nu..nu de alta da ti se netezeste creierasul si ramai fara circumvolutiile si asa inexistente ( CIRCUMVOLÚ?IE, circumvolu?ii, s.f. 1. Fiecare dintre cutele (alungite ?i sinuoase) de pe suprafa?a exterioarã a creierului, mãrginite de ?an?uri 2. (Rar) Ocol circular sau în spiralã în jurul unui punct sau al unui ax central. [Var.: circumvolu?iúne s.f.] – Din fr. circonvolution. )
asta asa ca tot te dai desteapta! si poate ti se ard naibi sinapsele!
si inca 3 limbi pe langa limba romana m-ai dat pe spate.. stai ca de fapt tu iar te lauzi!
oricum s-ar putea sa nu iti mai raspund am reusit ce am urmarit!
multumesc!


ha...ha...ha...iar ma faci sa rid ..zau!!! te ataci rau... mai ONE SIZE daca ai juns sa citezi definitii din dictionare !!ce inseamna stiam si ca este cuvint tot de origine latina si asta stiam ,numai ca in contextul folosit de tine se folosea CIRCUMVOLUTIUNI draga "pisi"!!dupa cum ai vazut ca in definitia postata de tine mai sus la Variatii {Var}la singular CIRCUMVOLUTIUNE iar la plural CIRCUMVOLUTIUNI!!! si...sigurantekle o sa ti sa arda tie daca te mai strofoci atita!! pai...ma laud ca cu ce ..,.hi..hi..hi pe cind tu ....ramai cu ce ai urmarit!! ha ha ha


pai pisi singura care se oftica esti tu..chiar nu ai inteles? .si sa iti explic ca daca ai avea putine cunostinte de anatomie ai sti ca pluralul este "circumvolutii"si ti-am dat din dex sa vezi ca esti un caz pierdut si drept urmare asta este ultima discutie..te las sa latri ca iti cam place ...
asa ca drum bun!
one_size
Postat pe 17 Martie 2010 15:23
De la: cristinxxx, la data 2010-03-16 20:13:19De la: kudika132368,:"


pisica am ,dar nu ma pisicesc ca ...atunci nu as mai fi XENA a KUDICII! (daca ai cunostinte sa intelegi semnificatia acestui nume)!pai ori te innalti ori te cobori ??care dintre ele??si te cam repeti....spui aceleasi lucruri ....si nu mai ai haz....ca sa iti fac eu in necaz pai vezi ca ai inceput sa intelegi??? conflictele astea interminabile imi plac mie...ai ca ai inceput sa mai vii de acasa!!si....care e vocabularul ala al tau elevat??? "W.C" ambulant???ha...ha....ha.....ma faci sa rid?? ironia asta a voastra de prost gust am sesizat-o de mult ,de asta ma si razboiesc cu voi, de la tema misto-uri ....facute pe diferite topicuri!!dar se pare ca cerebelul tau lucreaza mai incet iti mai lipseste si SIM-ul de memorie sau ai foarte putini MB(megabaiti) si sa stii ca am ....atita inteligenta incit mai pot da si la altiii....daca vrei ....iti dau si tie putina sint plictisitoare pt. tine ca nu mai poti para
loviturile mele ....hi....hi....hi
nu-ti face griji ca dumnezeu are si avut grija de mine .....ca d'aia mi-a scos in cale site-ul asta mai vorbim daca vrei ....sint deschisa sa-ti raspund la orice provocare!!





"
[/quote]Da....XENA-i personaj din desene animate ?!! !....sau de ce te regasesti in ea [/quote]

Cine e Xena? Un personaj de benzi desenate , devenit personaj de film, o printesa justitiara, dar Xena noastra nu-i decat o gluma proasta a naturii cu tendinte de schizofrenie si paranoia.Bine ca nu se crede Napoleon sau " razboinicul luminii" Becali.

Postat pe 17 Martie 2010 17:32
De la: one_size, la data 2010-03-17 15:23:24
De la: kudika132368, la data 2010-03-17 15:10:56
De la: one_size, la data 2010-03-17 14:50:32
De la: kudika132368, la data 2010-03-17 14:36:04mai ONE SIZE ....ce nu intelegi??te iau la misto ca esti depasita , nu mai raspunde ca nu mai faci fata!
eu pe linga lb. rom mai vorbesc inca trei care probabil ca tie iti sint necunoscute! si ca sa vezi ca ramai tot pe linga podium ,daca nu ma exprimam corect in lb.rom nu mai intelegeai tu mistouri----le mele!!vezi ...d'aia esti depasita !! mi-ai raspuns cu monede agramate ceeee.....ai uitat?? renunta ...ca asta e lucrul cel mai bun pt. tine!!



lasa pisi nu te mai stresa daca fac eu fata sau nu..nu de alta da ti se netezeste creierasul si ramai fara circumvolutiile si asa inexistente ( CIRCUMVOLÚ?IE, circumvolu?ii, s.f. 1. Fiecare dintre cutele (alungite ?i sinuoase) de pe suprafa?a exterioarã a creierului, mãrginite de ?an?uri 2. (Rar) Ocol circular sau în spiralã în jurul unui punct sau al unui ax central. [Var.: circumvolu?iúne s.f.] – Din fr. circonvolution. )
asta asa ca tot te dai desteapta! si poate ti se ard naibi sinapsele!
si inca 3 limbi pe langa limba romana m-ai dat pe spate.. stai ca de fapt tu iar te lauzi!
oricum s-ar putea sa nu iti mai raspund am reusit ce am urmarit!
multumesc!


ha...ha...ha...iar ma faci sa rid ..zau!!! te ataci rau... mai ONE SIZE daca ai juns sa citezi definitii din dictionare !!ce inseamna stiam si ca este cuvint tot de origine latina si asta stiam ,numai ca in contextul folosit de tine se folosea CIRCUMVOLUTIUNI draga "pisi"!!dupa cum ai vazut ca in definitia postata de tine mai sus la Variatii {Var}la singular CIRCUMVOLUTIUNE iar la plural CIRCUMVOLUTIUNI!!! si...sigurantekle o sa ti sa arda tie daca te mai strofoci atita!! pai...ma laud ca cu ce ..,.hi..hi..hi pe cind tu ....ramai cu ce ai urmarit!! ha ha ha


pai pisi singura care se oftica esti tu..chiar nu ai inteles? .si sa iti explic ca daca ai avea putine cunostinte de anatomie ai sti ca pluralul este "circumvolutii"si ti-am dat din dex sa vezi ca esti un caz pierdut si drept urmare asta este ultima discutie..te las sa latri ca iti cam place ...
asa ca drum bun!



stii ceva ..ajung la concluzia ca TU mai ONE SIZE ori esti P_OASTA ori esti P_OASTA!!!
ca oricum o dau tot acolo ajung!!! sensul cuvintului VARIATII il intelegi??? SCRIE CLAR IN DEFINITIA TA ce variatii se folosesc bai...mioapo!! iar anatomia nu are nici o legatura cu discutia in speta!! creierul ala al tau a ramas cam nedezvoltat si e putin cam neted ca santulele alea de care vorbesti te-au cam ocolit!! Si in DEX ala al tau scrie de CIRCUMVOLUTION ...puneti ochelari de aproape ca sa vezi mai bine!! si se traduce CIRCUMVOLUTIUNE la feminin singular!!asa ca taci si sapa....ca tot pe linga podium esti!! de ce sint un caz pierdut???ca nu-mi cenzurez niciodata "dedicatiile"" ca sa va perii pe voi si sa va fac o impresie buna??? niciodata nu am s 'o fac!! eu nu latru ...tu latrii la luna ...si daca o sa o mai faci mult o sa te latre cainii pe tine!! ha...ha...ha...

MERSI pt. urare !!nu o sa ma abat de la poteca!!












kudika132368
Postat pe 18 Martie 2010 07:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pantofi albi 9 De la: lorelay_me 28 Decembrie 2008 16:46
simt ca nu mai vreau sa traiesc 11 De la: miss_darine 9 Ianuarie 2010 18:53
...am nevoie de parerile voastre... :( 7 De la: tayita 30 Iulie 2009 02:26
vopsitul parului 232 De la: anamariab1 23 Noiembrie 2014 02:06
prietena cu un capricorn. va rog un sfat!!!!!! 24 De la: kudika031402 16 Mai 2010 01:42