Mai multe
|
C� ne iubim - �i-o �tie lumea toat� - E-adev�rat ; Dar c�t ne vom iubi Nici noi nu �tim, Nici lumea nu va �ti... �i nu va �ti-o, poate, niciodat�... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ne-am cunoscut �n �ara-n care-alt'dat� Manon Lescaut iubi pe Des Grieux, �ntr-un amurg de toamn�, orchestrat� �n violet, �n alb, �n roz �i-n bleu. �i ne-am iubit �nt�ia oar�-n parcul �n care Nimfele de marmur� privesc, Cu ochii-ntreb�tori, c�tre peluza Pe care-un Zeu �i preg�te�te arcul, S�-�i bat� joc de cei ce-l ocolesc... �i ne-am iubit!... �i-aduci aminte?... Bluza - Ah!... Bluza ta pe s�nu-�i decoltat P�rea un peplum de m�tase, sf�iat Pe s�nul unei Venere ce moare!... �i ne-am iubit cu-at�ta nebunie, C� statuile albe ne-au privit Cu ochi gelo�i, Iar zeul a-mpietrit �n m�n� cu-o s�geat�-otr�vitoare!... �i ne-am iubit, �i-azi toat� lumea �tie C� ne iubim... Dar c�t ne vom iubi Nici noi nu �tim, Nici lumea nu va �ti!... asta e preferata mea...sper sa va placa si voua
|
||
|
callybra Postat pe 5 Octombrie 2011 19:02 |
||
|---|---|---|
Am citit ,,Invitatie la vals'' cand eram la liceu. Doamne, ce impresionata am fost. Cred ca am s-o recitesc acum, mi-e dor.... de dor
|
||
|
GHEISA_ Postat pe 20 Mai 2012 11:16 |
||
O carte despre o frumoasa, chiar daca pe alocuri trista, poveste de dragoste, si pe care am citit-o de curand "Slammed" se numeste, scrisa de Colleen Hoover. Recomand din suflet acest roman. Si mai recomand o carte, doar ca nu este un roman, ci o carte ce cuprinde 33 de relatari ale unor cupluri, ce sunt impreuna, cei mai multi dintre ei de multi ani, "Love Love Love", iar autoarea este o jurnalista germana, Anna Butterbrod. Nu stiu daca exista si in limba romana. |
||
|
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 21 Februarie 2014 15:42 |
||
| Si mi-a placut mult si "Memoriile unei gheise", doar ca banuiesc ca multa lume a citit deja acest roman. | ||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 21 Februarie 2014 15:43 |
||
| O carte de dragoste superba "Vicontele care ma iubea" - Julia Quinn | ||
|
kudika_959072 Postat pe 27 Martie 2014 12:54 |
||
As vrea sa recomd cartea Whitney dragostea mea,regatul viselor,amnezie..sunt toate din aceasi serie....scrise de judhit mnchnaut
|
||
|
Rusu_Florentina_Andreea_1 Postat pe 31 Ianuarie 2016 16:42 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| despre carti | 11 | De la: LiveFromHell 13 Iulie 2010 09:50 |
| Amurg | 60 | De la: kudika_972424 19 August 2014 02:05 |
| Castiga best-seller-ul �Castigatorii� de Jack Welch | 1 | De la: catalog_cursuri 20 Ianuarie 2011 16:03 |
|
|
||
| Ce carti citeste femeia secolului XX?! | 148 | De la: angelradios 2 Septembrie 2010 11:56 |
| Hamam | 6 | De la: kudika406206 2 Iunie 2011 11:49 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.