Mai multe
| 6 tipuri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Astrograma profesionala mi-as dori | ||
|
fetitza12 Postat pe 28 Februarie 2010 16:43 |
||
|---|---|---|
| 6 tipuri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Astrograma profesionala mi-as dori | ||
|
fetitza12 Postat pe 28 Februarie 2010 16:43 |
||
|
|
||
|
fetitza12 Postat pe 28 Februarie 2010 16:44 |
||
|
||
|
||
|
||
|
6 tipuri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Astrograma profesionala as dori ms anticipat
|
||
|
kudika090659 Postat pe 28 Februarie 2010 16:50 |
||
exista 6 tipuri de astrograme:de compatibilitate,profesionala,natala.karmica,previzionala si a dragostei.eu as dori sa aflu astograma dragostei.multumesc!
|
||
|
lalishor Postat pe 28 Februarie 2010 16:53 |
||
|
6 tipuri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. cea natala. |
||
|
nickname2890117 Postat pe 28 Februarie 2010 16:55 |
||
EXISTA 6 TIPURI: A DRAGOSTEI,DE COMPATIBILITATE,PROFESIONALA,PREVIZIONALA,NATALA SI KARMICA.SUNT CURIOASA DE CUM AR ARATA ASTROGRAMA PREVIZIONALA. MULTUMESC! |
||
|
anaa_sweet26 Postat pe 28 Februarie 2010 17:01 |
||
|
buna exista urmatoarele astrograme : natala,viata anterioara,viitor,dragoste,casatorie,compatibilitate, sanatate,profesie,bani,destin. as dori o astrograma pentru sanatate va multumesc |
||
|
mm30051953 Postat pe 28 Februarie 2010 17:08 |
||
Exista 6 feluri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Mi-as dori astrograma dragostei sau profesionala
|
||
|
kudika035989 Postat pe 28 Februarie 2010 17:14 |
||
Exista 6 tipuri de astrograme: de compatibilitate, previzionala, profesionala, karmica, a dragostei si natala. Mi-as dori astragrama pt. dragoste.
|
||
|
nicole77 Postat pe 28 Februarie 2010 17:17 |
||
|
Exista 6 tipuri de astrograme: - astrograma dragostei - astrograma de compabilitate - astrograma profesionala - astrograma previzionala - astrograma natala - astrograma karmica Mi-as dori o astrograma profesionala |
||
|
kudika091938 Postat pe 28 Februarie 2010 17:19 |
||
| Exista 6 feluri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Mi-as dori astrograma dragostei | ||
|
piersicutza Postat pe 28 Februarie 2010 17:21 |
||
|
Exista 6 tipuri de astrograme: - astrograma dragostei - astrograma de compabilitate - astrograma profesionala - astrograma previzionala - astrograma natala - astrograma karmica Mi-as dori o astrograma profesionala |
||
|
violetacurea Postat pe 28 Februarie 2010 17:26 |
||
| Sunt 6 feluri de astrograme : astrograma dragostei,astrograma de compabilitate,astrograma profesionala,astrograma previzionala, astrograma natala si astrograma karmica. Mi-as dori foarte mult astrograma dragostei. | ||
|
roxy_moxy Postat pe 28 Februarie 2010 17:33 |
||
| 6 tipuri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. | ||
|
paandora Postat pe 28 Februarie 2010 17:34 |
||
| 6 tipuri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. | ||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
| exista 6 feluri de astrograme:-astrograma dragostei, -astrograma de compatibilitate, -astrograma profesionala, -astrograma de previzionala, -astrograma natala, -astrograma karmica. Mi-as dori o astrograma a dragostei. | ||
|
razvanel Postat pe 28 Februarie 2010 17:37 |
||
| exista 6 feluri de astrograme:-astrograma dragostei, -astrograma de compatibilitate, -astrograma profesionala, -astrograma de previzionala, -astrograma natala, -astrograma karmica. Mi-as dori o astrograma a dragostei. | ||
|
razvanel Postat pe 28 Februarie 2010 17:37 |
||
|
razvanel Postat pe 28 Februarie 2010 17:38 |
||
| Exista 6 tipuri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Mi-as dori astrograma previzionala. | ||
|
allina_cammy Postat pe 28 Februarie 2010 17:38 |
||
|
razvanel Postat pe 28 Februarie 2010 17:39 |
||
|
razvanel Postat pe 28 Februarie 2010 17:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Castiga un pachet Slabeste Usor oferit de Silk Day Spa! | 280 | De la: petculescu 6 Iunie 2011 08:29 |
| Castiga bestsellerul Cartea Pierduta a Vrajitoarelor oferit de editura Litera! | 124 | De la: concursKudika 16 Iunie 2013 09:10 |
| Castiga un cantar de bucatarie de la Dr. Oetker! | 251 | De la: concursKudika 10 Iulie 2015 17:02 |
|
|
||
| Castiga un abonament pe 6 luni la revista Casa Mea! | 594 | De la: ad__83 12 Iulie 2011 17:21 |
| Castiga saptamanal o pereche de Pantofi Kudika! - 25-30 iunie | 613 | De la: concursKudika 1 Iulie 2013 11:11 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.