Setari Cookie-uri

Concurs Tarot

6 tipuri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Mi-as dori astrograma profesionala
teo_1969
Postat pe 28 Februarie 2010 23:17
Astrograme
pt.:compatibilitate,dragoste,bani,profesie,sanatate,casatorie,viata anterioara,viitor,ascendent,karma,destin

Imi doresc astrograma de casatorie.
O primavara frumoasa tuturor!
Camelia
babycamy
Postat pe 28 Februarie 2010 23:37
Exista astrograme de compatibilitate,dragoste,bani,profesie,sanatate,casatorie,viata anterioara,viitor,ascendent,karma,destin.

Mi-as dori o astrograma karmica.
PalanFlorina
Postat pe 28 Februarie 2010 23:46
Exiasta astrograme de compatibilitate, previzionala, profesionala, karmica, natala si astrograma dragostei!
Eu personal as vrea sa stiu astrograma previzionala!
ilyberci
Postat pe 1 Martie 2010 00:12
Exista sase tipuri de astrograme:
- astrograma dragostei;
- astrograma de compabilitate;
- astrograma profesionala;
- astrograma previzionala;
- astrograma natala;
- astrograma karmica.
Astrograma profesionala mi-ar fi foarte utila...

Postat pe 1 Martie 2010 00:22
6 feluri de astrograme :-astrograma dragostei,
-de compabilitate,
-profesionala,
-previzionala,
-natala si
-karmica.
as dori sa aflu astrograma previzionala!!!multumesc
clodete
Postat pe 1 Martie 2010 00:32
Exista 11 tipuri de astrogame.Acestea sunt : de compatibilitate,dragoste,bani,profesie,sanatate,casatorie,viata anterioara,viitor,ascendent,karma si destin.Pe mine m-ar interesa astrograma in dragoste:)
loricik88
Postat pe 1 Martie 2010 00:41
Exista 6 tipuri de astrograme : astrograma karmica, de compabilitate, profesionala, a dragostei, previzionala si natala.
m-am hotarat cu greu daca as vrea sa stiu sau nu, dar m-ar interesa astrograma karmica...
kudikudi
Postat pe 1 Martie 2010 01:02
Astrograme de compatibilitate ,previzionala,profesionala,karmica,a dragostei,natala.Mie mi-a trimis acvaria ASTROGRAMA PERSONALA recunosc nu am inteles nimic din acel cerc si multe sectoare de cerc,problema este ca ti se cere ora nasterii,nu am intrebat-o niciodata pe mama la ce ora m-am nascut.Tata zicea ca mama a plecat sa ma nasca de la un bal.Curios este ca acum 40 de ani am avut un zodiac de-al bunicii mele in care eu eram in zodia fecioarei,acum sint in cea a leului,mai aproape de adevar erau cele din zodiacul bunicii din pacate l-am imprumutat la o prietena care la rindul ei l-a dat la alta si asa am ramas fara el.
kudika116539
Postat pe 1 Martie 2010 01:16
Sunt urmatoarele astrograme:astrograma previzionala,astrograma karmica,astrograma de cuplu,astrograma dragostei,astrograma natala,astrograma profesionala,Numerograma
M-ar interesa astrograma karmica,in special sansa de a reantalni sufletul pereche(daca nu a aparut deja )
kudika127477
Postat pe 1 Martie 2010 01:18
Exista 6 tipuri de astrograme :

astrograma de compatibilitate;
astrograma previzional�;
astrograma profesional�;
astrograma karmic�;
astrograma dragostei;
astrograma natal�.

Cel mai mult imi doresc o astrograma a dragostei.
nina_gaina89
Postat pe 1 Martie 2010 01:43
Exista 6 feluri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Mi-as dori astrograma dragostei.
d3yw
Postat pe 1 Martie 2010 04:35
Buna! exsta astrograma karmica,a dragostei,de compatibilitate,natala,profesionala,previzionala...dar pe mine m-ar interesa cel mai mult cea a dragostei si a compatbilitati:X tare mult mi-as dori sa aflu c ma asteapta in viitorul apropiat ceva bun in viata mea sentimentala? sau numai asecuri ca pana acum?:( va poopik!!muahhh!*
kudika082809
Postat pe 1 Martie 2010 04:40
Exista 6 tipuri de astrograme:de compatibilitate,previzionala,profesionala,karmica,de dragoste si natala.M-ar interesa din totul sufletul astrograma de draagoste.E atat de important pentru mine,la fel de mult cum tin la viata mea.
crisandra_kudika
Postat pe 1 Martie 2010 05:58
Exista 6 tipuri de astrograme:de compatibilitate,previzionala,profesionala,karmica,de dragoste si natala. mi-as dori o astrograma de compatibilitate
geanynutza24
Postat pe 1 Martie 2010 07:17
Exista sase tipuri de astrograme: de compatibilitate, previzionala, profesionala, karmica, dragoste si astrograma natala.
Eu imi doresc sa stiu astrograma previzionala.
kudika116892
Postat pe 1 Martie 2010 07:42
sunt 6,dragoste,compatibilitate,profesional,natala,karmica,previzionala
theod_72
Postat pe 1 Martie 2010 07:43
compatibilitate, dragoste, bani, profesie, casatori, sananate, viitor, viata anterioara, ascendent, karma, destin.
ma intereseaza viitorul
hereea
Postat pe 1 Martie 2010 08:20
Sunt 6 tipuri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. A� dori astrograma profesionala
leutanug
Postat pe 1 Martie 2010 08:58
Exista 6 feluri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Mi-as dori astrograma previzionala..
cu fiecare primavara ne simtim mai impliniti si vesnic iubiti!
o primavara cu multe impliniri tuturor!

bella08
Postat pe 1 Martie 2010 09:00
Exista 6 feluri de astrograme: de dragoste,compatibilitate,profesonala,previzionala,natala si karmica.M-ar interesa cea de dragoste
PisoiPitik
Postat pe 1 Martie 2010 09:02
Exista 6 feluri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Mi-as dori astrograma previzionala.
m_encike85
Postat pe 1 Martie 2010 09:08
Exista 6 tipuri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Mi-as dori astrograma previzionala.Va pup si o primavara frumoasa va doresc!
mariapet3se
Postat pe 1 Martie 2010 09:09
Astrograme de compatibilitate,dragoste,bani,profesie,sanatate,casatorie,viata anterioara,viitor,ascendent,karma,destin
Personal m-ar interesa cea astrograma banilor.

Va multumesc,
ClaudiaRem
Postat pe 1 Martie 2010 09:11
BUNA SUNT 11 ASTOGRAME SI MA INTERESEAZA CEA DE VIITOR
kudika080878
Postat pe 1 Martie 2010 09:33
SI ACESTEA SUNT :
DE COMPATIBILITATE, DRAGOSTE ,BANI,PROFESIE ,SANATATE,CASATORIE , VIATA ANTERIOARA,VIITOR, ASCENDENT, KARMA,DESTIN.
kudika080878
Postat pe 1 Martie 2010 09:37
Sunt 6 tipuri de astrograme:astrograma de compatibilitate, astrograma previzionala, astrograma profesionala, astrograma karmica, astrograma dragostei, astrograma natala. Daca voi castiga doresc astrograma dragostei.Va multumesc anticipat.
A_ZEITA
Postat pe 1 Martie 2010 09:55
Din ce am inteles de aici sunt 6 tipuri de astrograma:astrograma de compatibilitate,astrograma previzionala' astrograma profesionala, astrograma karmica, astrograma dragostei, si astrograma natala;m-ar interesa cea previzionala.
uigres
Postat pe 1 Martie 2010 09:57
Sunt disponibile 6 tipuri de astrograme:astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica.Daca voi castiga doresc astrograma de bani.Va multumesc anticipat.
maftei_daniela2003
Postat pe 1 Martie 2010 09:59
Conform astrologilor astrodestin exista 6 feluri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Mi-as dori astrograma karmica.
DienutzaX
Postat pe 1 Martie 2010 10:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga unul dintre cele 3 super premii puse la bataie de BeautySpell.ro! 570 De la: concursKudika 9 August 2012 14:55
Castiga un voucher de 500 RON oferit de Zega Store! 640 De la: concursKudika 5 Aprilie 2013 19:34
Castiga un voucher Otter in valoare de 300 de lei! 204 De la: albinuta_eu 23 Noiembrie 2011 10:30
concurs DanceON 152 De la: AndraMicu 15 Aprilie 2011 11:06
Concurs: Castiga un dar de la Mos! 2494 De la: ggm 16 Decembrie 2009 16:13