Mai multe
| 6 tipuri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Mi-as dori astrograma profesionala | ||
|
teo_1969 Postat pe 28 Februarie 2010 23:17 |
||
|---|---|---|
|
Astrograme pt.:compatibilitate,dragoste,bani,profesie,sanatate,casatorie,viata anterioara,viitor,ascendent,karma,destin Imi doresc astrograma de casatorie. O primavara frumoasa tuturor! Camelia |
||
|
babycamy Postat pe 28 Februarie 2010 23:37 |
||
|
Exista astrograme de compatibilitate,dragoste,bani,profesie,sanatate,casatorie,viata anterioara,viitor,ascendent,karma,destin. Mi-as dori o astrograma karmica. |
||
|
|
||
|
PalanFlorina Postat pe 28 Februarie 2010 23:46 |
||
|
Exiasta astrograme de compatibilitate, previzionala, profesionala, karmica, natala si astrograma dragostei! Eu personal as vrea sa stiu astrograma previzionala!
|
||
|
ilyberci Postat pe 1 Martie 2010 00:12 |
||
|
Exista sase tipuri de astrograme: - astrograma dragostei; - astrograma de compabilitate; - astrograma profesionala; - astrograma previzionala; - astrograma natala; - astrograma karmica. Astrograma profesionala mi-ar fi foarte utila... |
||
|
Postat pe 1 Martie 2010 00:22 |
||
|
6 feluri de astrograme :-astrograma dragostei, -de compabilitate, -profesionala, -previzionala, -natala si -karmica. as dori sa aflu astrograma previzionala!!!multumesc |
||
|
clodete Postat pe 1 Martie 2010 00:32 |
||
| Exista 11 tipuri de astrogame.Acestea sunt : de compatibilitate,dragoste,bani,profesie,sanatate,casatorie,viata anterioara,viitor,ascendent,karma si destin.Pe mine m-ar interesa astrograma in dragoste:) | ||
|
loricik88 Postat pe 1 Martie 2010 00:41 |
||
|
Exista 6 tipuri de astrograme : astrograma karmica, de compabilitate, profesionala, a dragostei, previzionala si natala. m-am hotarat cu greu daca as vrea sa stiu sau nu, dar m-ar interesa astrograma karmica... |
||
|
kudikudi Postat pe 1 Martie 2010 01:02 |
||
| Astrograme de compatibilitate ,previzionala,profesionala,karmica,a dragostei,natala.Mie mi-a trimis acvaria ASTROGRAMA PERSONALA recunosc nu am inteles nimic din acel cerc si multe sectoare de cerc,problema este ca ti se cere ora nasterii,nu am intrebat-o niciodata pe mama la ce ora m-am nascut.Tata zicea ca mama a plecat sa ma nasca de la un bal.Curios este ca acum 40 de ani am avut un zodiac de-al bunicii mele in care eu eram in zodia fecioarei,acum sint in cea a leului,mai aproape de adevar erau cele din zodiacul bunicii din pacate l-am imprumutat la o prietena care la rindul ei l-a dat la alta si asa am ramas fara el. | ||
|
kudika116539 Postat pe 1 Martie 2010 01:16 |
||
|
Sunt urmatoarele astrograme:astrograma previzionala,astrograma karmica,astrograma de cuplu,astrograma dragostei,astrograma natala,astrograma profesionala,Numerograma M-ar interesa astrograma karmica,in special sansa de a reantalni sufletul pereche(daca nu a aparut deja ) |
||
|
kudika127477 Postat pe 1 Martie 2010 01:18 |
||
|
Exista 6 tipuri de astrograme : astrograma de compatibilitate; astrograma previzional�; astrograma profesional�; astrograma karmic�; astrograma dragostei; astrograma natal�. Cel mai mult imi doresc o astrograma a dragostei. |
||
|
nina_gaina89 Postat pe 1 Martie 2010 01:43 |
||
| Exista 6 feluri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Mi-as dori astrograma dragostei. | ||
|
d3yw Postat pe 1 Martie 2010 04:35 |
||
| Buna! exsta astrograma karmica,a dragostei,de compatibilitate,natala,profesionala,previzionala...dar pe mine m-ar interesa cel mai mult cea a dragostei si a compatbilitati:X tare mult mi-as dori sa aflu c ma asteapta in viitorul apropiat ceva bun in viata mea sentimentala? sau numai asecuri ca pana acum?:( va poopik!!muahhh!* | ||
|
kudika082809 Postat pe 1 Martie 2010 04:40 |
||
| Exista 6 tipuri de astrograme:de compatibilitate,previzionala,profesionala,karmica,de dragoste si natala.M-ar interesa din totul sufletul astrograma de draagoste.E atat de important pentru mine,la fel de mult cum tin la viata mea. | ||
|
crisandra_kudika Postat pe 1 Martie 2010 05:58 |
||
Exista 6 tipuri de astrograme:de compatibilitate,previzionala,profesionala,karmica,de dragoste si natala. mi-as dori o astrograma de compatibilitate
|
||
|
geanynutza24 Postat pe 1 Martie 2010 07:17 |
||
|
Exista sase tipuri de astrograme: de compatibilitate, previzionala, profesionala, karmica, dragoste si astrograma natala. Eu imi doresc sa stiu astrograma previzionala. |
||
|
kudika116892 Postat pe 1 Martie 2010 07:42 |
||
sunt 6,dragoste,compatibilitate,profesional,natala,karmica,previzionala
|
||
|
theod_72 Postat pe 1 Martie 2010 07:43 |
||
|
compatibilitate, dragoste, bani, profesie, casatori, sananate, viitor, viata anterioara, ascendent, karma, destin. ma intereseaza viitorul |
||
|
hereea Postat pe 1 Martie 2010 08:20 |
||
| Sunt 6 tipuri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. A� dori astrograma profesionala | ||
|
leutanug Postat pe 1 Martie 2010 08:58 |
||
|
Exista 6 feluri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Mi-as dori astrograma previzionala.. cu fiecare primavara ne simtim mai impliniti si vesnic iubiti! o primavara cu multe impliniri tuturor!
|
||
|
bella08 Postat pe 1 Martie 2010 09:00 |
||
Exista 6 feluri de astrograme: de dragoste,compatibilitate,profesonala,previzionala,natala si karmica.M-ar interesa cea de dragoste
|
||
|
PisoiPitik Postat pe 1 Martie 2010 09:02 |
||
Exista 6 feluri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Mi-as dori astrograma previzionala.
|
||
|
m_encike85 Postat pe 1 Martie 2010 09:08 |
||
| Exista 6 tipuri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Mi-as dori astrograma previzionala.Va pup si o primavara frumoasa va doresc! | ||
|
mariapet3se Postat pe 1 Martie 2010 09:09 |
||
|
Astrograme de compatibilitate,dragoste,bani,profesie,sanatate,casatorie,viata anterioara,viitor,ascendent,karma,destin Personal m-ar interesa cea astrograma banilor. Va multumesc,
|
||
|
ClaudiaRem Postat pe 1 Martie 2010 09:11 |
||
| BUNA SUNT 11 ASTOGRAME SI MA INTERESEAZA CEA DE VIITOR | ||
|
kudika080878 Postat pe 1 Martie 2010 09:33 |
||
|
SI ACESTEA SUNT : DE COMPATIBILITATE, DRAGOSTE ,BANI,PROFESIE ,SANATATE,CASATORIE , VIATA ANTERIOARA,VIITOR, ASCENDENT, KARMA,DESTIN.
|
||
|
kudika080878 Postat pe 1 Martie 2010 09:37 |
||
| Sunt 6 tipuri de astrograme:astrograma de compatibilitate, astrograma previzionala, astrograma profesionala, astrograma karmica, astrograma dragostei, astrograma natala. Daca voi castiga doresc astrograma dragostei.Va multumesc anticipat. | ||
|
A_ZEITA Postat pe 1 Martie 2010 09:55 |
||
| Din ce am inteles de aici sunt 6 tipuri de astrograma:astrograma de compatibilitate,astrograma previzionala' astrograma profesionala, astrograma karmica, astrograma dragostei, si astrograma natala;m-ar interesa cea previzionala. | ||
|
uigres Postat pe 1 Martie 2010 09:57 |
||
| Sunt disponibile 6 tipuri de astrograme:astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica.Daca voi castiga doresc astrograma de bani.Va multumesc anticipat. | ||
|
maftei_daniela2003 Postat pe 1 Martie 2010 09:59 |
||
| Conform astrologilor astrodestin exista 6 feluri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Mi-as dori astrograma karmica. | ||
|
DienutzaX Postat pe 1 Martie 2010 10:01 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Castiga unul dintre cele 3 super premii puse la bataie de BeautySpell.ro! | 570 | De la: concursKudika 9 August 2012 14:55 |
| Castiga un voucher de 500 RON oferit de Zega Store! | 640 | De la: concursKudika 5 Aprilie 2013 19:34 |
| Castiga un voucher Otter in valoare de 300 de lei! | 204 | De la: albinuta_eu 23 Noiembrie 2011 10:30 |
|
|
||
| concurs DanceON | 152 | De la: AndraMicu 15 Aprilie 2011 11:06 |
| Concurs: Castiga un dar de la Mos! | 2494 | De la: ggm 16 Decembrie 2009 16:13 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.