Mai multe
| 6 tipuri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica.Toate sunt importante, dar cred ca cea profesionala | ||
|
iulia1971 Postat pe 1 Martie 2010 10:02 |
||
|---|---|---|
|
Exista 6 feluri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Mi-as dori astrograma dragostei. |
||
|
kudika029927 Postat pe 1 Martie 2010 10:04 |
||
|
6 tipuri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. As vrea astrograma dragostei |
||
|
|
||
|
jullya_dulcik Postat pe 1 Martie 2010 10:14 |
||
| 6 tipuri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. M-ar interesa astrograma dragostei. Multumesc. | ||
|
gabrielle7 Postat pe 1 Martie 2010 10:15 |
||
| Sunt 6 tipuri de astrograme, cea pe care mi-o doresc eu este Astrograma dragostei. | ||
|
kudika130463 Postat pe 1 Martie 2010 10:31 |
||
| Buna!Sunt 6 astrograme, iar cea pe care o vreau eu e cea karmica! | ||
|
adela01 Postat pe 1 Martie 2010 10:41 |
||
| 6 tipuri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Astrograma dragoste :D.sau compatibilitate | ||
|
gabytza156 Postat pe 1 Martie 2010 10:57 |
||
| 6 tipuri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Astrograma profesionala mi-as dori | ||
|
fetitza12 Postat pe 1 Martie 2010 11:10 |
||
| 6 tipuri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Astrograma profesionala mi-as dori | ||
|
||
|
||
|
fetitza12 Postat pe 1 Martie 2010 11:11 |
||
|
Multumim KUDIKA penrtu acest concurs!!! Exista 6 tipuri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Astrograma profesionala m-ar interesa in mod special. |
||
|
mosescucris Postat pe 1 Martie 2010 11:13 |
||
|
Tipuri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Mi-as dori astrograma dragostei |
||
|
roxxanna060679 Postat pe 1 Martie 2010 11:15 |
||
|
Exista 6 tipuri de astrograme: Astrograma Natala Astrograma Karmica Astrograma Dragostei Astrograma de Compatibilitate Astrograma Profesionala Astrograma Previzionala Sunt interesata de astrograma dragostei. Multumesc |
||
|
raisa27 Postat pe 1 Martie 2010 12:52 |
||
| Exista 6 feluri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica.As dori sa-mi cunosc destinul | ||
|
clau22cj Postat pe 1 Martie 2010 12:53 |
||
|
Exista 6 tipuri de astrograme: astrograma de compatibilitate, previzionala, profesionala, karmica, natala si astrograma dragostei. Pe mine personal ma intereseaza astrograma de compatibilitate. Multumesc. |
||
|
kudika021252 Postat pe 1 Martie 2010 12:54 |
||
|
Exista 11 tipuri de astrograme: Astrograme de compatibilitate,dragoste,bani,profesie,sanatate,casatorie,viata anterioara,viitor,ascendent,karma,destin M-ar interesa astrograma viitor |
||
|
elena130 Postat pe 1 Martie 2010 13:05 |
||
|
6 tipuri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica mi-as dori astrograma dragostei |
||
|
kudika061550 Postat pe 1 Martie 2010 13:07 |
||
|
compatibilitate,dragoste,bani,profesie,sanatate,casatorie,viata anterioara,viitor,ascendent,karma,destin. Sunt interestaa de cea de casatorie |
||
|
mallyabiank Postat pe 1 Martie 2010 13:17 |
||
| Exista 6 feluri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Mi-as dori astrograma dragostei. | ||
|
kudika120868 Postat pe 1 Martie 2010 13:49 |
||
|
Sunt 6 tipuri de astrograme: dragoste, compatibilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Ma intereseaza cea previzionala. |
||
|
CADY_2009 Postat pe 1 Martie 2010 13:58 |
||
| Exista 6 tipuri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. M-ar interesa cea previzionala | ||
|
maaruaa Postat pe 1 Martie 2010 14:01 |
||
Exista 6 feluri de astrograme : astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Mi-as dori astrograma dragostei.
|
||
|
alexandra2 Postat pe 1 Martie 2010 14:11 |
||
| Raspunsul este: astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Mi-as dori astrograma viitor. | ||
|
liliarc Postat pe 1 Martie 2010 14:23 |
||
buna, sper ca mai este loc si pentru cei mai noi. Exista 6 tipuri de astrograme: compatibilitate, previzionala, profesionala, karmica, a dragostei si natala. As dori o astrograma karmica, poate asa as intelege de ce am avut o viata atat de incercata si de ce am trecut prin cea mai mare durere pe care o poate suporta o mama. Mi-ar fi de ajutor sa pot merge mai departe. Va multumesc pentru sansa.
|
||
|
kudika015755 Postat pe 1 Martie 2010 14:32 |
||
|
Astrograme de compatibilitate,dragoste,bani,profesie,sanatate,casatorie,viata anterioara,viitor,ascendent,karma,destin m-ar interesa astrograma de dragoste
|
||
|
ablejdea Postat pe 1 Martie 2010 14:38 |
||
| Exista sase tipuri de astrograme: cea natala ,cea karmica, cea profesionala, cea previzionala,cea a dragostei si cea de compatibilitate.Mi-as dori o astrograma karmica pentru ca mi-ar placea sa aflu ce am fost intr-o viata anterioara si ce pasi am de urmat in continuare. | ||
|
Yulyutza Postat pe 1 Martie 2010 14:51 |
||
| ...Buna! va urmaresc mereu, va citesc articolele ... am fost multumita de raspunsurile dvs. de pana acum , pentru concurs avand in vedere ca exista 6 tipri de astrograme, cum ar fi: astrograma de compatibilitate, a dragostei, profesionala, previzionala, natala si karmica... as fi interesata de astrograma de compatibilitate...Va multumesc, o zi buna! | ||
|
kudika076705 Postat pe 1 Martie 2010 15:14 |
||
|
Tipurile de astrograme sunt: compatibilitate,dragoste,bani,profesie,sanatate,casatorie,viata anterioara,viitor,ascendent,karma,destin M-ar interesa foarte tare destinul
|
||
|
kudika85 Postat pe 1 Martie 2010 15:52 |
||
Sunt disponibile 6 tipuri de astrograme:astrograma dragostei, de compabilitate, profesionala, previzionala, natala si karmica. Mi-as dori astrograma dragostei
|
||
|
Iubytzy_k Postat pe 1 Martie 2010 16:03 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Wizz Air iti da aripi sa descoperi Europa | 460 | De la: concursKudika 22 August 2012 15:08 |
| Concurs 208 Metode Inedite De Seductie | 80 | De la: concursKudika 13 Octombrie 2009 15:40 |
| Castiga cupcakes-uri delicioase de la Stephany's.ro! | 144 | De la: stelya 25 Octombrie 2012 02:54 |
|
|
||
| Concurs Charm! | 1282 | De la: concursKudika 5 Octombrie 2009 16:36 |
| Castiga unul din cele 3 pachete cu Ulei de Argan BIO de la Organique! | 372 | De la: concursKudika 30 Aprilie 2012 10:16 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.