Mai multe
| Dupa a doua cezariana mi s-a facut procedura de legare a trompelor. Totusi acum dupa 8 ani am o intarziare a menstruatiei de 2 saptamani-ceea ce nu mi s-a mai intaplat niciodata . Am facut un test de sarcina,deoarece la ecografie doctorului i s-a parut ca vede sarcina ( am vazut si eu!) . A iesit negativ,dar testul l-am facut seara-nu dimineata si in plus nu i-am spus ca luam deja de 24 ore antibiotic. Oare testul a fost fals negativ? A mai facut cineva test de sarcina cand lua antibiotic? Ce sa cred..ce sa fac? | ||
|
Alinta Postat pe 7 Martie 2010 13:46 |
||
|---|---|---|
da, eu, si a iesit pozitiv, si avea dreptate . iar daca doctorul vede sarcina la echo nu cred ca mai era nevoie de un test. esti gravida.
|
||
|
Shhh Postat pe 7 Martie 2010 14:54 |
||
| fals negativ...daca e prea devereme..daca mai trece un timp...o sa iasa pozitiv...daca e intr/adevar o sarcina...asta o spun din experienta.....dar poate ca nu e valabil pentru toata lumea...acaeeasi experienta!! | ||
|
|
||
|
andreea_n_x Postat pe 7 Martie 2010 16:36 |
||
|
pai daca medicul nu a fost sigur ca ecografia arata o sarcina-sau altceva..de aceea m-a pus sa fac testul de sarcina! Abia astept sa termin tratamentul pe care mi l-a dat-pt. altceva si apoi sa repet testul. Intre timp...astept si pareri din experienta voastra...off... MULTUMESC MULT PT. COMENTARIILE PRIMITE PANA ACUM! SI...LA MULTI ANI, DOAMNELOR!!
|
||
|
Alinta Postat pe 8 Martie 2010 16:31 |
||
| A vazut ceva dar nu stie ce...posibil sac gestational fara embrion vizibil,evident....de ce nu ceri parerea si altui medic decat sa stai incordata inca doua saptamani? Existenta unei sarcini se poate confirma si mai exact prin analize de sange,nu doar dozarea hcg-ului din urina...de ce nu a cerut asta? mergi la alt dr...bafta.... | ||
|
_oktober_ Postat pe 8 Martie 2010 16:56 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| achizitionare pensule profesionale | 1 | De la: kudika328557 4 Noiembrie 2010 12:01 |
| Ma ofer pentru a fi mama surogat | 21 | De la: kudika376098 8 Februarie 2020 21:05 |
| PpAaRrTtYy... | 55 | De la: fante_de_dorobanti 31 August 2010 12:31 |
|
|
||
| efecte postinor2 | 4 | De la: LiveFromHell 6 Mai 2011 09:49 |
| Vreau sa imi pun sterilet | 2 | De la: kudika_pudika 25 Ianuarie 2011 01:58 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.