Mai multe
De la: andreea_n_x, la data 2010-03-28 13:09:41adica...io nu m/am exprimat...in termeni academici....ci cat se poate de....prozaici...si unii zic ca nu au inteles....d/apai cu o mana trebuiresc tinuti si cu o mana sa li se explice....!!! pai spune-mi mie numai o persoana care a inteles ce-ai vrut sa spui nu mai multe.... hai ca esti comica
|
||
|
ioanam859 Postat pe 28 Martie 2010 16:41 |
||
|---|---|---|
|
paiiaa...io nu cred ca sunt comica deloc!!!...si apoi...cititorii de pe kudika...si parerile lor...nu pot fi controlati...adica mai exact..parerile nu pot fi controlate...nu de catre alti cititori!!!..adica io chiar nu am de unde sa stiu cine a mai citit tot ce s/a scris pe acest topic!!!...ca n/oi fi tu singura...tu esti singura care ai postat ceva care sa se refere la ce am scris eu...ca raspuns la subiectul temei deschise....dar cine a mai citit si nu a postat nimic...asta nu se stie... ....ca si io fac la fel...cand citesc un subiect....daca regasesc parerea mea...(in mareee)..in postarea altcuiva...s/ar putea sa nu imi mai postez si eu parerea....deci rezulta ca...parerea mea nu apare pe un topic...dar eu am citit...ce scria acolo!!! ....asha ca daca tu nu ai inteles...nu inseamna ca nu a inteles nimeni...asha ca nu mai continua cu...ca nu ai inteles...ca devii tu comica!!! |
||
|
andreea_n_x Postat pe 28 Martie 2010 18:52 |
||
De la: ioanam859, la data 2010-03-28 16:41:46De la: andreea_n_x, la data 2010-03-28 13:09:41adica...io nu m/am exprimat...in termeni academici....ci cat se poate de....prozaici...si unii zic ca nu au inteles....d/apai cu o mana trebuiresc tinuti si cu o mana sa li se explice....!!! Comica ? E complet agramata si analfabeta. |
||
|
|
||
|
Postat pe 28 Martie 2010 18:55 |
||
| AUZI?!...IA DU/TE DRACULUI SCORPIO 67!!!!....mai du/te dracului...si nu ma face tu pe mine...agramata si analfabeta....ca daca te/ar lua cineva la puricat...nici pielea ta...nu ar face prea multi bani... | ||
|
andreea_n_x Postat pe 28 Martie 2010 19:06 |
||
| analfabetii sunt aia care nu stiu sa scrie....dupa cum vezi ..eu cam stiu....asha ca nu ai facut decat as ma jignesti...si/ti raspund cu aceeasi moneda...adica te jignesc eu!!! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 28 Martie 2010 19:09 |
||
De la: andreea_n_x, la data 2010-03-28 19:06:55AUZI?!...IA DU/TE DRACULUI SCORPIO 67!!!!....mai du/te dracului...si nu ma face tu pe mine...agramata si analfabeta....ca daca te/ar lua cineva la puricat...nici pielea ta...nu ar face prea multi bani... Macar cand dracui o faci corect! Ar trebui sa te oftic mai des! Sau de data asta ai scris cu piciorul de ai nimert-o?
|
||
|
Postat pe 28 Martie 2010 19:10 |
||
De la: andreea_n_x, la data 2010-03-28 19:09:29analfabetii sunt aia care nu stiu sa scrie....dupa cum vezi ..eu cam stiu....asha ca nu ai facut decat as ma jignesti...si/ti raspund cu aceeasi moneda...adica te jignesc eu!!! Sa inteleg ca stii ce-s analfabetzii , dar agramatii ce-or fi oare ? unii asa ca tine? Ia da fuga pe google si gaseste definitia!
|
||
|
Postat pe 28 Martie 2010 19:13 |
||
De la: andreea_n_x, la data 2010-03-28 19:09:29analfabetii sunt aia care nu stiu sa scrie....dupa cum vezi ..eu cam stiu....asha ca nu ai facut decat as ma jignesti...si/ti raspund cu aceeasi moneda...adica te jignesc eu!!! Mai dezlipeste ocheanele de pe monitor si ia o carte si citeste-o! Se cheama limba si literatura romana, clasele I-VIII.Spor la treaba!
|
||
|
Postat pe 28 Martie 2010 19:15 |
||
De la: andreea_n_x, la data 2010-03-28 18:52:46paiiaa...io nu cred ca sunt comica deloc!!!...si apoi...cititorii de pe kudika...si parerile lor...nu pot fi controlati...adica mai exact..parerile nu pot fi controlate...nu de catre alti cititori!!!..adica io chiar nu am de unde sa stiu cine a mai citit tot ce s/a scris pe acest topic!!!...ca n/oi fi tu singura...tu esti singura care ai postat ceva care sa se refere la ce am scris eu...ca raspuns la subiectul temei deschise....dar cine a mai citit si nu a postat nimic...asta nu se stie... pai ar trebuii sa te mai uiti odata...ca nu sunt singura care iti spune ca bati campii.....sti vorba aia..."cand unu iti spune ca esti beat, mergi mai departe, dar cand iti spun doi ca esti beat, mergi la culcare"..asa ca....ia vezi cum faci....
|
||
|
ioanam859 Postat pe 29 Martie 2010 17:12 |
||
|
da??...ce chestie banala!!..daca/mi spun 2 ca sunt beat...cred ca ii iau la bataie pe amandoi!!...asha de beat ce li se pare lor ca sunt!!! ...agramata sau ne/agramata cum zic unii ca sunt eu...macar eu am ceva de spus pe forumul asta...in comparatie cu unii care pierd timpu aiurea...pe aicea...si care nu stiu decat sa se ia de gramatica unora si altora.....plus de asta...pe net pot sa scriu in ce limba vreau...si pot sa fiu si anagramata...cum zic unii...stiti ceva???..,,ma pupati undeva!!!! ....aia e!!!!!!!! |
||
|
andreea_n_x Postat pe 29 Martie 2010 18:15 |
||
| ioanam859 poti sa te duci dracului si tu ..de mana cu...scorpio 67....ca vad ca 2 vorbe la un loc...ca lumea n/aveti...nu stiti decat sa va luati de lume aiurea!!!! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 29 Martie 2010 18:17 |
||
De la: scorpio67, la data 2010-03-28 19:15:33De la: andreea_n_x, la data 2010-03-28 19:09:29analfabetii sunt aia care nu stiu sa scrie....dupa cum vezi ..eu cam stiu....asha ca nu ai facut decat as ma jignesti...si/ti raspund cu aceeasi moneda...adica te jignesc eu!!! ...deci...repet...poti sa te duci dracului....ca io stau cu ochii pe monitor...cat am pofta...si nu ma poate impiedica unu ca tine..punct...am citit destula literatura....cand eram la scoala....dar scoala nu dureaza o viatza!!!!....s/o mai zic??..n/o mai zic...nu stiu de unde dracului traiesc unii....ca din citit nu mi se pare ca se poate!!!!....voi sunteti din aia cu capul in nori!!!...care traiesc din carti!! |
||
|
andreea_n_x Postat pe 29 Martie 2010 18:19 |
||
| iata ai dreacu...ce deshtepti s/a facut ei!!!....ca sa parafrazez pe altcineva!!!...da agramata ce sunt!! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 29 Martie 2010 18:23 |
||
De la: andreea_n_x, la data 2010-03-29 18:23:26iata ai dreacu...ce deshtepti s/a facut ei!!!....ca sa parafrazez pe altcineva!!!...da agramata ce sunt!! Ei s-a facut , pentru ca ei era de fapt unul singur, nu-i asa ca-i grea aritmetica? Vai de creierul ala de musca pe care il ai!
|
||
|
Postat pe 29 Martie 2010 18:26 |
||
De la: andreea_n_x, la data 2010-03-29 18:19:17De la: scorpio67, la data 2010-03-28 19:15:33De la: andreea_n_x, la data 2010-03-28 19:09:29analfabetii sunt aia care nu stiu sa scrie....dupa cum vezi ..eu cam stiu....asha ca nu ai facut decat as ma jignesti...si/ti raspund cu aceeasi moneda...adica te jignesc eu!!! Si scoala aia multa ai facut-o in subconstient nu-i asa, de aia in constientul tau bate vantul si acuma, ca cele doua parti ale creierasului tau de molusca nu s-au pupat nici acum, |
||
|
Postat pe 29 Martie 2010 18:28 |
||
| scorpio67...tu n/ai altceva mai bun de facut decat sa ma pupi pe mine undeva???? | ||
|
andreea_n_x Postat pe 29 Martie 2010 20:03 |
||
| scorpio67...tu ce treaba ai cu ce scriu eu???...ai deschis tu topicul???e problema ta???...zau ca nu inteleg...ce treaba ai tu cu parerea mea...indiferent cum m/as exprima eu daca asta e esentza?!! | ||
|
andreea_n_x Postat pe 29 Martie 2010 20:05 |
||
De la: andreea_n_x, la data 2010-03-29 18:17:32ioanam859 poti sa te duci dracului si tu ..de mana cu...scorpio 67....ca vad ca 2 vorbe la un loc...ca lumea n/aveti...nu stiti decat sa va luati de lume aiurea!!!! dracui in post? io zic sa te duci fuguta la tata popa sa-ti dea niscaiva canoane, pt ca altfel ramai neimpartasita
|
||
|
miss_darine Postat pe 29 Martie 2010 20:56 |
||
| pai la asha replici asha raspunsuri!!...da io ce le facusem userilor astora de s/au luat de mine ca sunt analfabeta ..si ce au mai zis ei pe acolo??...m/am adresat eu catre ei??..nu..eu mi/am scris parerea vis/a/vis de subiectul topicului--ce am crezut eu de cuviinta...daca jicneam eu prin ce am zis...mai ales pe deschizatoarea topicului ash fi inteles sa fiu luata in primire...dar ashaaa??!!...care/i treaba???? | ||
|
andreea_n_x Postat pe 29 Martie 2010 21:10 |
||
| andreea, eu ti-am mai spus la un moment dat ca scrii foarte mult si fara inteles, incearca sa fi mai concisa si sa raspunzi strict legat de subiect, fara sa mai divaghezi aiurea, pt ca nu scrii numai pt tine! | ||
|
miss_darine Postat pe 29 Martie 2010 21:20 |
||
| cu referire la subiectul deschis...parerea mea este k tu nu ar trebui sa cauti orgasmul,te poti simti bine si fara sa ai orgasm insa pentru asta trebuie sa fii trup si suflet concentrata asupra actului sexual si nu asupra ideii ca nu vei atinge orgasmul,idee care practic determina acest blocaj...incearca sa gandesti pozitiv...gandeste te ca va iubiti mult iar actul sexual vine din dorinta de a va uni trupurile si nu pentru a-ti determina tie orgasmul...daca vrei sa atingi orgasmul stai tu deasupra este pozitia care iti da libertatea maxima de miscare astfel incat iti gasesti acel punct G si acest lucru iti va rezolva si problema neplacutului gand k el sta deasupra si te domina....preia tu initiativa si gaseste ti punctele sesibile din corp... | ||
|
laura010203 Postat pe 29 Martie 2010 22:09 |
||
De la: andreea_n_x, la data 2010-03-29 20:03:20scorpio67...tu n/ai altceva mai bun de facut decat sa ma pupi pe mine undeva???? Sa te pupe tata ( odihneasca-se in pace) pe lumea ailalta!
|
||
|
Postat pe 29 Martie 2010 22:20 |
||
De la: andreea_n_x, la data 2010-03-29 20:05:38scorpio67...tu ce treaba ai cu ce scriu eu???...ai deschis tu topicul???e problema ta???...zau ca nu inteleg...ce treaba ai tu cu parerea mea...indiferent cum m/as exprima eu daca asta e esentza?!! Esenta lui ZERO barat!
|
||
|
Postat pe 29 Martie 2010 22:20 |
||
De la: andreea_n_x, la data 2010-03-29 18:17:32ioanam859 poti sa te duci dracului si tu ..de mana cu...scorpio 67....ca vad ca 2 vorbe la un loc...ca lumea n/aveti...nu stiti decat sa va luati de lume aiurea!!!! in primul rand te rog frumos sa imi vorbesti civilizat, pentru ca eu am vb frumos cu tine. Ti-am spus doar ca o iei rau pe campii...incepi sa spui o parere si apoi ajungi la alte alea pe care le ai in capul tau..daca vrei sa ajuti un om cu o parere, incearca sa dai parerea....nu aiureli pe campii....cat despre faptul ca esti sau nu agramata, sau mai stiu eu cum....nu ti-am spus niciodata asta...chiar daca la tine cuvintele se despart prin bara oblica si nu prin liniuta orizontala....
|
||
|
ioanam859 Postat pe 30 Martie 2010 16:55 |
||
am si eu o mare dilemaaaa ajutatima ku un sfat se poate ramanae insarcinata dak baiatul a skapatputin de tot inauntru sau afra nu se stie sigur cert este k a fost doar putin si a fost dupa o sapt de la menstruatieee am dureri menstruale aku dar trebuie sami vina in apriele nush p kat knu este regulat si dak e sa fiuinsarcinata exista pastile cv pt a o oprii pt k aiki sunt intrerzise avorturilee si in ro nu pot pleka deokjamdataa va rog in suflet ajutatima
|
||
|
kudika114789 Postat pe 30 Martie 2010 17:03 |
||
De la: scorpio67, la data 2010-03-29 22:20:17De la: andreea_n_x, la data 2010-03-29 20:03:20scorpio67...tu n/ai altceva mai bun de facut decat sa ma pupi pe mine undeva???? ce aveti in capul ala oare?
|
||
|
yogeolove Postat pe 30 Martie 2010 17:13 |
||
De la: kudika114789, la data 2010-03-30 17:03:15am si eu o mare dilemaaaa ajutatima ku un sfat se poate ramanae insarcinata dak baiatul a skapatputin de tot inauntru sau afra nu se stie sigur cert este k a fost doar putin si a fost dupa o sapt de la menstruatieee am dureri menstruale aku dar trebuie sami vina in apriele nush p kat knu este regulat si dak e sa fiuinsarcinata exista pastile cv pt a o oprii pt k aiki sunt intrerzise avorturilee si in ro nu pot pleka deokjamdataa va rog in suflet ajutatima |
||
|
kudika114789 Postat pe 30 Martie 2010 17:26 |
||
De la: kudika114789, la data 2010-03-30 17:26:39De la: kudika114789, la data 2010-03-30 17:03:15am si eu o mare dilemaaaa ajutatima ku un sfat se poate ramanae insarcinata dak baiatul a skapatputin de tot inauntru sau afra nu se stie sigur cert este k a fost doar putin si a fost dupa o sapt de la menstruatieee am dureri menstruale aku dar trebuie sami vina in apriele nush p kat knu este regulat si dak e sa fiuinsarcinata exista pastile cv pt a o oprii pt k aiki sunt intrerzise avorturilee si in ro nu pot pleka deokjamdataa va rog in suflet ajutatima Cred ca poti sa stai linistita de data asta...adica sanse sunt, dar nu's prea mari Dat fiind ca ai fost la o saptamana dupa menstruatie, nu erai fertila 100%. Oricum calculeaza-ti pe cat ar trebui sa-ti vina, si asteapta..oricum nu cred ca ai ramas. Pastile eu stiu ca exista doar cele de a 2a zi, nicidecum pt mai tarziu.. Dar cred ca esti safe, de data asta! Data viitoare aveti mai multa grija!
|
||
|
Miss_Stardust Postat pe 30 Martie 2010 20:31 |
||
De la: Miss_Stardust, la data 2010-03-30 20:31:17De la: kudika114789, la data 2010-03-30 17:26:39De la: kudika114789, la data 2010-03-30 17:03:15am si eu o mare dilemaaaa ajutatima ku un sfat se poate ramanae insarcinata dak baiatul a skapatputin de tot inauntru sau afra nu se stie sigur cert este k a fost doar putin si a fost dupa o sapt de la menstruatieee am dureri menstruale aku dar trebuie sami vina in apriele nush p kat knu este regulat si dak e sa fiuinsarcinata exista pastile cv pt a o oprii pt k aiki sunt intrerzise avorturilee si in ro nu pot pleka deokjamdataa va rog in suflet ajutatima eu cred ca nu-i safe deloc! daca ciclul nu este regulat..la fel si perioada de ovulatie este neregulata...metoda caledarului este cat de cat ok pt cele cu ciclu menstrual regulat..si nici asa nu-i safe..si iti spun asta din proprie experienta! asta-i consecinta cand te mananca fofo de la 15 ani! nu exista pastile pe care sa le iei ca pe bomboane..nu iti ramane decat sa astepti sa vezi daca esti insarcinata! |
||
|
one_size Postat pe 30 Martie 2010 20:38 |
||
De la: kudika114789, la data 2010-03-30 17:26:39De la: kudika114789, la data 2010-03-30 17:03:15am si eu o mare dilemaaaa ajutatima ku un sfat se poate ramanae insarcinata dak baiatul a skapatputin de tot inauntru sau afra nu se stie sigur cert este k a fost doar putin si a fost dupa o sapt de la menstruatieee am dureri menstruale aku dar trebuie sami vina in apriele nush p kat knu este regulat si dak e sa fiuinsarcinata exista pastile cv pt a o oprii pt k aiki sunt intrerzise avorturilee si in ro nu pot pleka deokjamdataa va rog in suflet ajutatima "iubita"...la varsta asta ar trebuii sa te ocupi cu scoala nu cu sex-ul...si daca tot vrei sa-ti incepi viata sexuala, intai documenteaza-te si tu putin...despre metodele cotraceptive...despre una alta....si foloseste prezervativ cel mai sigur, pentru ca nu numai un copil poate aparea in urma unui contact sexual. daca ai norocul sa iei vreun virus "frumusel" de care sa nu mai scapi niciodata ce faci?...ai auzit de HPV???...e cel mai raspandit virus genital, si totusi foarte putina lume stie de el....eu zic sa iti folosesti capul inainte sa faci ceva...si abea apoi alte parti ale corpului....
|
||
|
ioanam859 Postat pe 30 Martie 2010 22:00 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| femeie berbec... | 4 | De la: mariana_veronik2009 1 Noiembrie 2009 17:40 |
| inaltime | 37 | De la: pickard 19 Februarie 2011 23:33 |
| Suvite blonde cu decolorant Kallos. | 3 | De la: Saranghee_Kira_1 15 Septembrie 2012 17:45 |
|
|
||
| Cartomantie, clarviziune, astrologie | 1 | De la: kudika100071 10 Ianuarie 2010 10:38 |
| Moda pe strada | 1 | De la: petitealx 12 Mai 2010 16:43 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.