Sa fii singur poate fi o fericire! Nu la fel de placut este sa te simti singur! Dar cred ca stii deja ca poti sa te simti singur si cand -teoretic- ai pe cineva.

Eu cred ca e preferabil sa fii o perioada tu cu tine insuti. E o buna ocazie sa te cunosti mai bine si sa-ti oferi intreaga atentie.
Eu, cand sunt "intr-o relatie" , imi daruiesc tot timpul, toate gandurile si sentimentele, iar din partea cealalta...prea putina implicare... pentru ca omul atat poate! M-am convins ca nu e capabil de mai mult, ma iubeste "in felul lui".
Serios, nu te mai plange de singuratate, viata e atat de scurta, incat nu trebuie irosita cu pareri de rau! Ce-a fost a fost, poate ai iesit din asta mai intelept, nu face un capat de tara ca ai pus punct unei relatii! Mai ales ca deduc din I.D.-ul tau ca ai abea douazeci si ceva de ani... Eu am vreo 10 in plus fata de tine si nu mai vreau sa fiu dezamagita de ceilalti! Pur si simplu, ignor tot ce consider ca e "din afara", si ma gandesc ca eu (si familia, prietenii) imi sunt de ajuns! Daca as trai pe o insula pustie, cred ca nu m-as putea plictisi! Iubesc natura, lectura, planetele, animalutele, copiii cu care lucrez si - intr-un final- am invatat sa ma iubesc si pe mine! Asta trebuie sa faci si tu! Acorda-ti atentie!