Setari Cookie-uri

Diferenta de varsta....

De la: kudika6, la data 2010-04-30 13:39:05Buna. Am si eu o intrebare: ce parere aveti de diferenta de varsta de aproape 16 ani, dintre doua persoane? Ar trebui sa conteze asa tare? Atata timp cat cei doi se iubesc si chiar par a fi potriviti... Multumesc!

Eu am 20 de ani,si iubitul meu este cu 20 de ani mai mare ca mine....este un om plin de viata,are mai multa energie decat mine:)),noi nu ne vedem varstele.....ne intelegem extraordinar in toare,pur si simplu ne potrivim in to,fara nici un sacrificiu,suntem foarte naturali.mie imi plac cluburile,lui si mmai mult(l-am invatat eu sa mearga in cluburi),ii place sa mearga in fiecare dimineata la cafea....este un om de afaceri.scumpa niciodata nu va fi o problema varsta,atat timp cat esti cu capul pe umeri si analizezi totul la rece,adica sa fii sincera cu tn cand studiezi faptul ca va potriviti sau nu.eu cu al meu,parca am fi o singura persoana...
kudika074284
Postat pe 17 Iulie 2010 20:26
De la: kudika6, la data 2010-04-30 13:39:05Buna. Am si eu o intrebare: ce parere aveti de diferenta de varsta de aproape 16 ani, dintre doua persoane? Ar trebui sa conteze asa tare? Atata timp cat cei doi se iubesc si chiar par a fi potriviti... Multumesc!

deci..esti tu cu cineva?
ca sa stiu..poate ma trezesc cu oale sparte...strachini zvarlite
asa..trec..fac slalom...si-ti zic:
mai devreme sau mai tarziu...o sa fie gelos pe tineretea ta...
toate sunt frumoase intodeauna frumoase la inceput...
poate fi asa..sau poate fi frumos...nu pot sti, nu??
totusi...e destul de riscant...
si totusi...incantator...
so:
daca e ok si ati vorbit si de future...e ok...
daca va intalniti seara, putin pat..si cam atat -adica atunci cand ai nevoie de el, el nu e- ...nu te risca!
dragon_fly88
Postat pe 20 Iulie 2010 21:03
Cred ca am sa las timpul sa treaca si sper ca el sa decida mai bine... Altceva nu am ce face... Multumesc mult pentru toate sfaturile, parerile....
kudika6
Postat pe 25 Iulie 2010 15:55
De la: kudika6, la data 2010-07-25 15:55:56Cred ca am sa las timpul sa treaca si sper ca el sa decida mai bine... Altceva nu am ce face... Multumesc mult pentru toate sfaturile, parerile....

bine bine..si daca nu se hotaraste si tu ramai inca indragostita si...cu ochii in soare?
dragon_fly88
Postat pe 25 Iulie 2010 16:07
De la: kudika6, la data 2010-05-02 01:51:01Mi-a zis doar ca a iubit doua femei si ca a suferit mult dupa ele, iar acum simte ca are o piatra in loc de inima si ca nu mai poate iubi, ca nu vrea sa stie ca voi ajunge si eu asa si mai ales din cauza lui... Zice ca simte ca am investit foarte multe sentimente pentru el si ca incearca sa ma tina la "distanta" ca sa nu ajung sa sufar mai tarziu... si recent mi-a zis ca ii este frica sa puna suflet pentru ca o sa ne despartim , pentru ca as putea oricand sa ma trezesc intr-o buna zi si sa zic - ce cauta mosneagul asta langa mine?- si sa il las, iar atunci ar fi prea tarziu pentru el sa isi mai caute pe cineva cu care sa intemeieze o familie... Incearca sa ma tina la distanta nesunandu-ma o zi sau doua, dar urmatoarea zi in care ma suna vorbim la telefon si cate o ora si ceva... Am incercat sa pun capat relatiei mele cu el, sau ce o fi, i-am zis sa nu ma mai caute ca e mai bine asa, si el mi-a respectat decizia, au fost vreo 3 luni in care nu mai stiam nimic unul de altul dar dupa o intalnire accidentala iar am inceput sa vorbim si sa iesim impreuna. Acum ma rog de el si ii zic ca doresc ca in momentul in care el vrea sa puna capat la tot, sa puna, dar imi raspunde ca nu vrea si in secunda urmatoare ma ia in brate si se uita la mine cu o privire parca plina de dragoste. Doar ca odata ce zice ca inimia lui e de piatra si ca nu mai poate iubi, de ce simt si altceva? Mie frica sa nu imi fac sperante degeaba, si pana la urma asa si e, mie frica ca la sfarsit sa nu sufar.....si ma oftica la culme ca am ajuns sa iubesc atat de mult o persoana ca el care ma face sa innebunesc ori de placere si bucurie ori de dracii pe care ii am din cauza lui. M-am saturat de incertitudinea asta. as vrea sa pot zice punct, si punct sa fie.
Oricum iti multumesc din suflet pentru sfaturi/ parere! Chiar aveam nevoie si de parerile altora;) Sper sa iti pot fi si eu cumva de ajutor, vreodata.

suna putin ca o relatie obositoare pentru tine. pe de alta parte, daca o privesti ca pe o relatie temporara si o traiesti fara griji, poti obtine maximul din ea. succes
Histria
Postat pe 25 Iulie 2010 19:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce ma sfatuiti ? Cum sa ii zic ca sunt maritata fara sa il pierd ? 79 De la: perce_neige 22 Iulie 2010 13:57
barbatii inseala si femeile frumoase si urate si perfecte 6 De la: felixcat 20 Iulie 2009 16:59
ii dai inimii ce vrea si...degeaba 11 De la: arhanghel 13 Decembrie 2009 18:22
ce prefera barbatii? 257 De la: battleofwits 29 Noiembrie 2010 13:58
intelegeti barbatii care iubesc dar nu o spun? 25 De la: cristiana_cris 12 Noiembrie 2009 15:36