De la: Full_Metal_Jacket, la data 2010-05-05 11:13:22De la: Dontyyy, la data 2010-05-05 10:55:45De la: Full_Metal_Jacket, la data 2010-05-05 10:51:48De la: Dontyyy, la data 2010-05-05 10:46:26ce bine imi pare ca ai luat tzeapa
Da acuma are gyros pe teapa Si sa nu te plangi ca iar iti fac pofta
trebuie sa recunosc ,,,,,,,,,,salata a scris aseara pe mine si spre rusinea mea nu stiu ce-i gyros fa-mi pofta te rog!!! adica sa pot spune dupa aceea yumi,yumi
http://www.steakpoint.net/images/gyros.jpg
acuma asta ar fi varianta "crestineasca" (din care de porc) a unei altevariante islamiste numita döner http://freuli.net/blog/wp-content/uploads/2010/02/D%C3%B6ner.jpg (carne de vitel, pui si alte amestecaturi)
Defapt un fast food poate cunosti denumirea sandwich grec. Ambele varianta se consuma ori cu orez, cartofi prajiti sau bulgur (griu) si salata sau in paine turtita si un sos cu iaurt, castravete si usturoi....
Nimic altceva decat carne la rotisor taiata feliute subtiri si asortata cu diverse ...si sos....
Eu cred ca vrei sa-ti bati joc de mine...
Si pe mine tot salata a fost, dar am fost atat de pofticiosa ca nu am putut sa mai fac si poze dar promit data viitoare ca fac si poze
suna absolut deliciossssssssssssss,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,daca faci cinste sunt dispusa sa incerc mai ales in asa companie!!! si m-am suparat toata noaptea n-am dormit cu gandul la pozele tale
|
Dontyyy Postat pe 5 Mai 2010 11:21
|
De la: kudika097876, la data 2010-05-02 18:52:41
Adresez intrebarea urmatoare in special doamnelor:ce parere aveti de o domnisoara care dupa o vacanta de 10 zile in Grecia se intoarce cu o groaza de poze in care-si ia limba-n gura cu un grec pe care l-a cunoscut acolo,poze in niste ipostaze demne de doi iubiti care sunt impreuna de cel putin cateva luni?Precizez ca domnisoara respectiva nu avea o relatie stabila acasa.Repet,sunt curios in special de raspunsurile doamnelor.Vi se pare normal,e prea incitant ca sa puteti rezista tentatiei,ati face la fel daca ati avea ocazia?Multumesc.
ati lua limba cu un grec e de-a dreptul scandalos.......mi-as lua-o si eu
curiosii mor repede ,nu stiai?
ce dracu are daca te ia valul?
|
Celia_29 Postat pe 5 Mai 2010 11:32
|
De la: Dontyyy, la data 2010-05-05 11:21:06De la: Full_Metal_Jacket, la data 2010-05-05 11:13:22De la: Dontyyy, la data 2010-05-05 10:55:45De la: Full_Metal_Jacket, la data 2010-05-05 10:51:48De la: Dontyyy, la data 2010-05-05 10:46:26ce bine imi pare ca ai luat tzeapa
Da acuma are gyros pe teapa Si sa nu te plangi ca iar iti fac pofta
trebuie sa recunosc ,,,,,,,,,,salata a scris aseara pe mine si spre rusinea mea nu stiu ce-i gyros fa-mi pofta te rog!!! adica sa pot spune dupa aceea yumi,yumi
http://www.steakpoint.net/images/gyros.jpg
acuma asta ar fi varianta "crestineasca" (din care de porc) a unei altevariante islamiste numita döner http://freuli.net/blog/wp-content/uploads/2010/02/D%C3%B6ner.jpg (carne de vitel, pui si alte amestecaturi)
Defapt un fast food poate cunosti denumirea sandwich grec. Ambele varianta se consuma ori cu orez, cartofi prajiti sau bulgur (griu) si salata sau in paine turtita si un sos cu iaurt, castravete si usturoi....
Nimic altceva decat carne la rotisor taiata feliute subtiri si asortata cu diverse ...si sos....
Eu cred ca vrei sa-ti bati joc de mine...
Si pe mine tot salata a fost, dar am fost atat de pofticiosa ca nu am putut sa mai fac si poze dar promit data viitoare ca fac si poze
suna absolut deliciossssssssssssss,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,daca faci cinste sunt dispusa sa incerc mai ales in asa companie!!! si m-am suparat toata noaptea n-am dormit cu gandul la pozele tale
Iti fac cinste cu varianta greceasca si promit cu prima ocazie cand fac salata o sa pun poze. Dar aseara eram atat de pofticiosa ca nu am reusit sa aibe salata decat cateva secunde un aspect frumos, si am tabarat pe ea
|
|
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 5 Mai 2010 11:35
|
cunosc,,,,,,,,,,,,,,,,,,,daca mi-e pofta nimic nu rezista!
|
Dontyyy Postat pe 5 Mai 2010 11:38
|
Mai bine vezi-ti de copil si nevasta
Ia uite dom'le ce dileme au unii! Ca de ce si-a facut nevasta-sa poze acu' nush cati ani. Si apoi sta si plange ca-n povestea cu drobul de sare.... "Prostia omeneasca"
|
kitty_krieger Postat pe 5 Mai 2010 11:44
|
De la: kudika097876, la data 2010-05-05 09:36:17De la: salitos, la data 2010-05-04 13:41:43da la fel as face, nu stii niciodata ce iese...
dar care e faza ce reprezinta povestea asta pentru tine?
[/quote
Suntem impreuna de 1 an si jumatate si avem un baietel de 4 luni.Treaba cu tzatziki s-a intamplat acum 3 ani si pur si simplu am gasit pozele printre pozele pe care le are cu rude,cu prieteni si cu mine.Acum,m-am gandit asa:ce voi raspunde peste vreo 4-5 ani,cand fiul nostru va vedea si el pozele si ne va intreba cine e cu mama lui in poze?Un prieten bun,de pe vremea cand era mama tanara si nelinistita care tocmai o tinea pe mama de sani,s-o protejeze de razele soarelui ?
mai stii si tu ca sunt anumite poze pe care pana la o anumita varsta a copilului va trebui sa le tii intr un loc bine ascuns. greseala ei ca le tine impreuna cu toate celalalte. acum tu nu ai ce sa faci decat sa o rogi sa le schimbe locul...
nu mai fii asa ingrijorat, iti cunosti sotia mai bine decat noi, daca e genul de persoana cu un comportament nepotrivit, tu stii asta mai bine, dar parerea mea e ca au vb si inainte pe mail ceva, e povestea mai lunga, daca zici ca erau intimi in comportament, dar noi femeile de obicei nu spunem tot adevarul de teama de a nu ne ranii partenerul. ideea de baza e ca nu reprezinta nimic, iar pozele le tine pentru ca probabil arata ea foarte bine in ele.
las-o asa cum a cazut ca e bine. totul e in regula! cresteti-va copilul linistiti si iubiti-va mult, nu va mai impiedica ti in detalii minore din trecut!!!
|
salitos Postat pe 5 Mai 2010 12:24
|