Setari Cookie-uri

Eu Scorpion si el balanta!!! ce ziceti de asta?

dienutaflori
Postat pe 16 Mai 2010 13:11
De la: dienutaflori, la data 2010-05-16 13:11:32



eu zic ca nu am nimic impotriva
anastasia_m
Postat pe 16 Mai 2010 13:15
mi-e mila de saraql baiat
dulceana_babyblue
Postat pe 24 Mai 2010 22:10
de aproape 5 ani tot cu o balanta stau, eu fiind tot balanta. stiu ca scorpionii sunt foarte gelosi si posesivi, iar aceasta ar putea fi o cauza pt. care el ar renunta la tine. barbatul balanta vrea libertate, pe care nici macar eu nu i-am putut-o acorda
nu inseamna ca nu e gelos, ca nu o sa-ti faca crize de gelozie, dar sa incerci sa-l tii in casa doar pt. tine, va fi foarte greu, deoarece noi balantele suntem dornice de aventura, de a socializa, nu de a sta ,,in casa,, unul langa altul.
are un mod aparte prin care te face sa-l iubesti, dar are si foarte multe defecte. la inceput e romantic, iubitor, te intelege, este langa tine, pana se plictiseste si vrea altceva
daca este inca tanar si considera ca nu si-a trait viata, nu o sa ai langa tine cel mai indicat baiat, pt. ca nu o sa se schimbe. mi-e ingrozitor de greu fara el, dar nu stiu daca il mai vreau inapoi, tocmai ca e foarte imatur si iresponsabil
kudika181837
Postat pe 27 Mai 2010 15:26
De la: anastasia_m, la data 2010-05-16 13:15:37
De la: dienutaflori, la data 2010-05-16 13:11:32



eu zic ca nu am nimic impotriva



se abtine cineva!?
geo_reincarcat_iara
Postat pe 27 Mai 2010 15:26
salutare si eu as vrea o parere daca suntem suntem varsatori si eu si el ?
kudika183757
Postat pe 27 Mai 2010 19:55
De la: kudika183757, la data 2010-05-27 19:55:22salutare si eu as vrea o parere daca suntem suntem varsatori si eu si el ?

o sa aveti un balbait
miss_darine
Postat pe 27 Mai 2010 19:58
nu mai cred in zodii....e cea mai mare idiotenie care putea vreodata inventata......fuck fuck fuck!!!!!!!!!
freakbabe
Postat pe 27 Mai 2010 20:01
Ce sa zic?felicitari,ca vi dintr-o zodie care preamareste sexul,si ca esti fericita dictonului"sex oricand,oriunde,cu oricine,oricat de mult"...practic esti"valabila"pt toate zodiile de barbati,pt ca toti isi doresc o astfel de partenera chiar daca unii nu si-o pot permite,ma refer la performante...
nu stiu de ce intrebi,cred ca este o noua relatie si ai frisoane sa afli mai multe detalii despre zodia lui sau compatibilitatea dintre voi...
Barbatul Balanta,este un iubitor de arta-deci ar trebui sa-ti imparti escapadele din dormitor si cu muzica,film,pictura,poezie,opera,discutii filozofice,concerte,muzee,plimbari romantice prin parc sau excursii exotice(dupa bugetul fiecaruia),practic convietuirea cu un asemenea specimen nu este decat...IDEALA!
Dar desigur exista si reversul medaliei,iar ca puncte slabe atribuim barbatilor Balanta,nevoia avida de libertate(pe care o traduc in libertinism),adeptii inflacarati ai celibatului,si dificultatea de a se desparti de cuibul parintesc,sunt foarte nehotarati si infantili,si fiind atat de tare iubitor de frumos,va calca stramb foarte usor...
kritzia
Postat pe 27 Mai 2010 23:46
De la: kudika183757, la data 2010-05-27 19:55:22salutare si eu as vrea o parere daca suntem suntem varsatori si eu si el ?

Toate materialele astro nu dau un procent mare pt aceasta relatie...dar ce spuneti voi???
nu depinde numai de zodie sa poti sa pastrezi o relatie ideala ,stim asta...vb despre zodii ca despre caracteristici universal valabile atribuite persoanelor nascute intre anumite perioade,asta este bagajul initial cu care pornesti la drum,dar pe langa asta se adauga,convingeri personale,educatia din familie,educatia din scoli,experienta proprie,deprinderi,etc

Am 2 buni,vechi prieteni ambii Varsatori,se stiu de la terminarea liceului,sunt casatoriti de ani buni,au copii si o relatie de invidiat...dar ei nu dau 2 bani pe astre
kritzia
Postat pe 28 Mai 2010 00:03
rectific:felicitari,ca vii dintr-o zodie...(pentru vulturii gramaticii si ortografiei)
kritzia
Postat pe 28 Mai 2010 00:10
buna fetelor... va rog sa-mi spuneti si mie ce sanse am eu rac si el sagetator?????
puymik
Postat pe 29 Mai 2010 19:43
RAC - SAGETATOR

Acestia doi au teluri si dorinte diferite. Sagetatorul este un temerar care nu se prinde sexual. Racul are nevoie de dragoste si siguranta pe care sagetatorul nu i-o da. Racul traieste pentru viitor, sagetatorul pentru aici si acum. Cand sagetatorul se plictiseste doreste noi orizonturi, iar racul se simte necajit si amarat. Nu exista perspective nici macar pentru o relatie.
Compatibilitate Rac - Balanta

Racul si Balanta isi compenseaza perfect lipsurile in aceasta relatie. Ambii cauta o relatie echilibrata; vor fi delectati de pasiunea comuna pentru frumos si lux, mai ales cand este vorba de propria casa. Isi pot uni energiile intr-un mod armonios daca vor dori sa lucreze impreuna pentru un scop comun. Desi aceasta relatie evolueaza mai lent decat altele, la inceput considerand chiar ca au prea putin in comun, totusi, cu cat ajung sa se cunoasca mai bine, cu atat vor recunoaste si vor respecta calitatile celuilalt.

Nici Racul si nici Balanta nu se feresc sa combine puterea mintii cu sentimetele. Exprimarea sentimentelor si a fericirii sunt importante pentru Rac si Balanta. Racul apreciaza farmecul si tactul Balantei. Balanta, iubitoare a frumusetii si a armoniei, va aprecia la partenerul Rac dorinta de a avea un camin confortabil si siguranta ce decurge din asta. Balanta poate oferi Racului noi perspective asupra unor situatii. Racul trebuie sa cunoasca toate aspectele legate de o problema pentru a putea lua decizia corecta. La randul sau, Racul poate usura luarea unei decizii de catre Balanta.

Luna (emotii) guverneaza Racul si planeta Venus (dragoste) guverneaza Balanta. Acesti parteneri impartasesc dragostea fata de casa, familie si romantism. Balanta estae cunoscuta pentru natura echilibrata. Ambii parteneri doresc o viata armonioasa, fara conflicte. Mai mult decat oricare alta pereche de semne astrologice, aceasta induce un sentiment de stabilitate persoanelor ce o inconjoara. In ciuda armoniei si a fericirii din interiorul caminului, totusi, Balantele care pun accent pe intelect, pot fi snoabe si cu un aer de superioritate.

Racul este un semn de apa, iar balanta de aer. Balanta priveste viata strict prin prisma intelectului, in timp ce Racul traieste o experienta a simturilor. Racul este multumit atunci cand nevoile sentimentale ii sunt satisfacute, in timp ce Balanta se concentreaza doar asupra lucrurilor care ii stimuleaza mintea. Uneori, Racului si Balantei le este greu sa se inteleaga unul pe celalalt. Ambii ar trebui sa accepte faptul ca vad lumea diferit.

Racul si Balanta sunt semne principale. In aceasta relatie ar putea aparea dispute in ceea ce priveste autoritatea. Daca greutatea cu care Balanta adopta o hotarare il irita pe Rac, aceasta va accepta propunerile partenerului. Ambii sunt initiatori, ceea ce poate reprezenta o problema daca ideile si abordarile lor difera.

Gusturile lor comune fac ca relatia sa fie armonioasa.
Oana25_healthy
Postat pe 13 Iulie 2010 17:26
Compatibilitate Rac - Sagetator

Cand Racul si Sagetatorul fac pereche, e nevoie de multa rabdare pentru ca relatia sa se dezvolte. Cu timpul, cei doi parteneri vor descoperi ca au foarte multe lucruri sa-si ofere unul celuilalt. Prima impresie este aceea ca Sagetatorul este cel care isi doreste o viata aventuroasa si care iubeste adrenalina, iar Racul este satisfacut de siguranta emotionala. La inceputul relatiei, Racul s-ar putea sa-si doreasca mai mult decat ii poate oferi Sagetatorul. Dar, cu timpul, Sagetatorul va invata sa aprecieze sprijinul sentimental oferit de Rac.

Partenerii abordeaza viata diferit.; Racul pune accent pe sentimente si traditie, iar Sagetatorul este hoinarul nelinistit. Sentimentele Racului pot fi coplesitoare pentru partener care, la randul sau, accepta cu greu dorinta acestuia de a se dedica activitatilor exterioare cuplului. Un partener rac poate oferi Sagetatorului un camin sigur, un loc in care Sagetatorii isi pot indeplini visele. Spiritul liber al Sagetatorului aduce in viata jumatatii sale diversitatea si pasiunea care lipseau.

Luna (emotii) guverneaza zodia Cancerului, iar Jupiter (filozofie) guverneaza Sagetatorul. Luna reprezinta dragoste si instinct maternal, in timp ce Jupiter simbolizeaza optimism, noroc si calatorii. Aceasta combinatie a energiilor feminine si masculine asigura dezvoltare si expansiune. Cele doua semne se pot sustine unul pe celalalt. Atunci cand doresc atingerea aceluiasi scop, isi pot combina energiile, iar rezultatul este extraordinar.
Racul este un semn de apa, iar Sagetatorul un semn de foc.

Sagetatorul iubeste libertatea, in timp ce Racul tanjeste dupa securitate si stabilitate emotionala, iar aceste nevoi stau la baza felului in care privesc viata, planurile si relatiile. Pot avea conceptii diferite, dar atunci cand isi unesc energiile complementare, pot iesi scantei, iar visele pot deveni realitate. Daca pretuiesc prietenia dintre ei si respecta parerile celuilalt, pot rezolva de obicei, conflictele care apar.
Oana25_healthy
Postat pe 13 Iulie 2010 17:26
Compatibilitate Scorpion - Balanta

Relatia dintre Balanta si Scorpion se bazeaza pe sentimente. Scorpionul poate avea uneori sentimente confuze, insa Balanta il va ajuta sa-si gaseasca echilibrul. La randul sau, Scorpionul detine o calitate ce o va ajuta de multe ori pe Balanta: puterea de a se concentra.

Sunt foarte compatibili pentru ca isi doresc aceleasi lucruri unul de la celalalt: Balanta este fericita intr-o relatie echilibrata si intima, iar Scorpionul vrea intimitate emotionala si sexuala. Pot avea o relatie sincera, solida si satisfacatoare.

Pot lucra foarte bine impreuna, combinand puterea emotionala cu cea sentimentala. Scorpionul este mai rabdator decat Balanta. In ciuda diferentelor, ambii parteneri accepta riscurile si profita de orice ocazie; nu se plictisesc aproape niciodata. Sunt fermecatori. Le face placere sa se uimeasca reciproc si sa-si seduca partenerul. Faptul ca sunt diferiti - Scorpionul este secretos, iar Balanta deschisa - poate crea probleme, uneori avand dificultati in a se intelege reciproc.

Balanta este guvernata de Venus (dragoste), iar Scorpionul de Marte (Pasiune) si Pluto (Putere). Influenta lui Marte garanteaza o relatie activa. Ambii doresc sa evite conflictele. In timp ce Scorpionul viseaza in taina la razbunare, Balanta ar face orice pentru a nu avea parte de conflicte.
Oana25_healthy
Postat pe 13 Iulie 2010 17:27
Compatibilitate Varsator - Varsator

Acestui cuplu ii place sa aiba multi prieteni, sa-i ajute pe cei din jur si, in general sa schimbe lumea. Sunt activi si extrovertiti. Se inteleg foarte bine, provocand uneori gelozia prietenilor lor.

Sunt independenti si cosmopoliti. Isi petrec o mare parte a timpului departe de casa. Lucreaza foarte bine in echipa, ca parte a unui intreg: o organizatie, o firma sau un grup. Uneori au probleme in ceea ce priveste perceperea si exprimarea sentimentelor, fie ca sunt ale lor, fie ale celorlalti. Impartasesc anumite idei legate de comportamentul oamenilor.

Saturn si Uranus guverneaza Varsatorul. Uranus aduce idei noi. Iesind mereu in evidenta prin viziunile idealiste, Varsatorul este supranumit "Einstein al zodiacului", fiind extrem si excentric. Pot fi prea profunzi pentru restul lumii si adesea sunt perceputi doar prin prisma intelectului lor. Totusi, datorita influentei lui Saturn, cei doi dobandesc responsabilitate, tenacitate si etica, ce ii vor ajuta sa rezolve orice problema care apare in cuplu. Aceasta etica ii determina pe cei din jur sa ii respecte.
Oana25_healthy
Postat pe 13 Iulie 2010 17:29
Eu sunt scorpion si am trait 18 ani langa un nativ balanta, dar Dumnezeu mi l-a luat. Asa a vrut EL, dar pot sa-ti spun ca n-am intalnit om mai tandru si mai generos. As vrea sa ma mai nasc odata si sa-l am tot pe el de sot
mariasamoila16
Postat pe 14 Iulie 2010 20:59
scumpikairina
Postat pe 3 August 2010 21:08
eu cred in horoscop..ce pot spune e ca si eu am fost f indragostita de un tip din zodia balanta..
intr-adevar , au un fel aparte de a te iubi daca reusesti sa faci asta.au un spirit critic f bun si sunt spontani cand nu sunt de acord cu ceva la tine ..par inofensivi la inceput si au niste idei fff bune ... poti simti o mare atractie pt el.
Balanta' are nevoie de libertate multa, de lux, de iubire , de prietenie sincera...eu stiu k scorpionii sunt posesivi tare, in general au tendinta de a-si batjocorii partenerii prin cuvinte urate si gelozie in exces...iar Balantele au nevoie de cineva care sa fie independent ca ei..si mai echilibrati decat ei. oricum..succes..ai fi o norocoasa
Charlotte_Ayiline
Postat pe 12 August 2010 09:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu gemeni el varsator 13 De la: kudika077331 27 Octombrie 2009 20:41
Fecioara 29 De la: lisqeene 18 August 2009 21:21
FEMEIA GEMENI -BARBAT TAUR 5 De la: tequila_cu_varza 28 Ianuarie 2010 13:13
buna 1 De la: kudika074074 24 Iulie 2010 13:37
Care este compatibilitatea dintre femeia capricorn si barbatu Rac??? 2 De la: LoveSmartFashion 16 Ianuarie 2011 17:14