Setari Cookie-uri

for you

Dragii mei, sunt un geaman din nascare ,as dori, daca se poate sa imi spuneti care este cea ma ibuna combinatie, ca zodiii ma refer, ptr noi gemenii si de ce !!!!!! Multumesc anticipat !!!!!!!!!!!!!!!!!!
kudika104593
Postat pe 16 Mai 2010 12:48
De la: kudika104593, la data 2010-05-16 12:48:16Dragii mei, sunt un geaman din nascare ,as dori, daca se poate sa imi spuneti care este cea ma ibuna combinatie, ca zodiii ma refer, ptr noi gemenii si de ce !!!!!! Multumesc anticipat !!!!!!!!!!!!!!!!!!




geaman??? combinatie?????

cred ca trei in unu
anastasia_m
Postat pe 16 Mai 2010 13:03
buna; eu sunt zodia gemeni si prietenul meu e leu; ne intelegem minunat; el e foarte atent, grijuliu si ma iubeste foarte mult. In plus e foarte rabdator si atent la orice imi doresc.
Cred ca leul ar fi cea mai buna alegere deorece gemenii sunt mai zburdalnici si mai schimbatori si au nevoie de ceva constant in viata lor, un echilibru si o iubire constanta.

Succes mult in gasirea unei perechi potrivite!
karina13
Postat pe 1 Iunie 2010 13:03
opusurile se atrag gemeni balanta
gemeni fecioara
yumy
Postat pe 1 Iunie 2010 13:16


e atat de simplu , cauta elemente ca si tine , semne de aer , balanta , varsator , sunt cele mai bune .
banalulanonim
Postat pe 1 Iunie 2010 16:23
LEGEA ATRACTIEI SI ZODIILE

Legea atractie demonstreaza faptul ca exista un plan spiritual si un plan material care pot conlucra. Filmul ”The Secret” si numeroase carti au adus la constinta publica aceasta lege fascinanta cu care oamenii isi pot indeplini visele si aspiratiile.

Legea atractiei este pusa in functiune, constient sau intamplator de persoana in cauza, atunci cand rezultatul unui eveniment nu era cel logic, asteptat si previzibil.

De exemplu: Un student cand merge la examen pregatit foarte bine, trece examenul deoarece indiferent ce subiect trage, il stie. Actiunea a fost realizata pe plan fizic (a invatat) rezultatul tot pe plan fizic (a trecut examenul).

Daca insa studentul nu stie aproape nimic din materia la care da examen, dar isi doreste puternic sa treaca si se focalizeaza puternic pe rezultatul pozitiv, atunci trage singurul subiect pe care il stie si trece examenul. Actiunea a fost realizata pe plan spiritual (focalizare mentala pozitiva) si rezultatul pe plan fizic (a trecut examenul). Oamenii numesc acest lucru noroc.

Cand insa un stundent este foarte bine pregatit, dar nu a citit ultimul examen si ii este foarte frica sa nu pice examenul, va avea ocazia sa extraga biletul cu acel unic subiect pe care nu il stie si frica lui sa devina realitate. Oamenii numesc acest lucru ghinion.

Legea atractiei arata ca indiferent pe ce se concentraza puternic o persoana va atrage acel lucru in viata sa.
De ce unele persoane se descurca mai bine sa atraga evenimente pozitive in unele sectoare din viata lor si in altele se chinuiesc mult? Zodiile, arata afinitatea energetica si karmica fata de energiile din univers. In functie de zodia in care te-ai nascut ai posibilitatea de a experimenta legea atractiei cu o usurinta fantastica.

IMPORTANT: Daca in viata ta experimentezi exact invers decat ceea ce iti este scris mai jos la zodia ta, atunci inseamna ca tocmai iti folosesti potentialul nativ impotriva ta din cauza gandirii negativiste. Esti ca si studentul anxios, care din cauza fricii, va pati exact lucrul de care ii este frica cel mai mult.
Zodia Gemeni

Punct forte in utilizarea legii atractiei:

Nativii din zodia Gemeni au o karma pozitiva la informatii si sunt mereu ascultati. Cu cat informatiile pe care le comunica sunt mai valoroase, cu atat si succesul lor este mai mare la public. Pot scrie articole, tine conferinte, sa predea etc. Oricand ei vor sa isi spuna cuvantul si sa invete pe altii, ocazia li se va ivi curand.

Blocajul specific in indeplinirea dorintei tale: Nu vrei sa te adaptezi, ci sa adaptezi lucrurile la tine.
Gemeni (21 Mai - 21 Iunie) - Trandafirul
Extrovertita, curioasa si isteata, femeia Gemeni stie sa aprecieze intotdeauna bunele maniere. Iata de ce clasicul buchet de trandafiri rosii o va cuceri mereu. Iar daca pe langa trandafiri, buchetul isi intregeste frumusetea cu cateva fire de narcise proaspete de primavara, succesul este garantat!
Astrologie: Compatibilitate, suflet pereche sau intalnire karmica?
• Subiectul va trata aspectele astrologice subtile ale unei relatii intre doua persoane de sex opus, deoarece este nevoie ca publicul larg sa fie informat despre diferentele spirituale pentru a-si putea explica fenomenele complexe care apar intr-o relatie de cuplu. Pentru acest lucru va vom raspunde la intrebarile de mai jos:

Compatibilitatea, cat de importanta este?

Fiecare om este compatibil cu o alta persoana intr-o masura suficienta incat sa poate colabora pe termen scurt. Puneti la intamplare doua persoane intr-o echipa si veti vedea, ca chiar daca nu vorbesc aceeasi limba, vor gasi modalitatile necesare pentru a duce la bun sfarsit sarcina care le-a fost intrebuintata. Dupa ani multi de studiu si practica astrologica, se poate afirma ca nu exista incompatibilitate totala. Un minimum de compatibilitate de aproximativ 35%-40% se gaseste intre oricare doua persoane luate la intamplare.
mai mult gasesti la specialistii in astrologie de la AstroDestin
Ceea ce un astrolog va poate spune, este cum veti relationa mai bine, care sunt acele parti unde sunteti compatibili: comunicare, sexualitate, ajutor reciproc,
MIMI1958
Postat pe 1 Iunie 2010 19:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Superstitii 3 De la: kudika171375 24 Aprilie 2010 13:39
matricea numerologica 93 De la: kudika447883 24 Octombrie 2011 11:30
eu varsator,el pesti 8 De la: Missty 8 Septembrie 2009 11:58
Au pestoaicele noroc in dragoste? 50 De la: dabijp 30 Noiembrie 2009 15:21
gemeni+ sagetator....rezistam??:))) 16 De la: l_diana_c 22 Aprilie 2009 17:20