Artemis25
143 mesaje
Oras: bucuresti
Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 17:43
Buna ziua!
Vreau sa scap de cateva kg care s-au depus de curand, mai mult pe burta.
Nu caut o dieta prea stricta, deoarece trebuie sa dau jos doar vreo 4-5 kg, insa nu pot renunta la paine. Eu deocamdata am trecut pe graham, nu stiu daca e cea mai indicata, astept si alte pareri....
Cei care ati reusit sa slabiti...ce fel de paine ati consumat in perioada respectiva?
Adevarata genialitate a unui barbat nu consta in a cuceri o femeie dorita de toti, ci in a gasi o femeie de pret intr-o fiintza necunoscuta.
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 21:50
De la: Artemis25, la data 2010-06-27 17:43:16Buna ziua!
Nu caut o dieta prea stricta, deoarece trebuie sa dau jos doar vreo 4-5 kg, insa nu pot renunta la paine. Eu deocamdata am trecut pe graham, nu stiu daca e cea mai indicata, astept si alte pareri....
Cei care ati reusit sa slabiti...ce fel de paine ati consumat in perioada respectiva?
fara paine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 21:51
Fetele eu am auzit ca painea prosteste!Asa o fi ?
"Mi-a luat toata viata sa inteleg ca nu trebuie sa inteleg totul"-Rene Coty
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 21:53
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 22:04
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 22:05
"Mi-a luat toata viata sa inteleg ca nu trebuie sa inteleg totul"-Rene Coty
utad
535 mesaje
Oras: galati
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 19:34
lasind gluma la o parte,incearca sa limitezi consumul de piine bauturi acidulate dulciuri combinatii carne+orez paste cartofi;chiar si ptr 4-5 kg e greu caci nu slabim de unde vrem noi,eu tin un regim strict de cam 2 luni,nu ptr slabire din motive medicale,si mi sau subtiat picioarele
andra_ale
124 mesaje
Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 10:58
daca nu poti fara paine...cea mai buna e cea de secara! pararea mea, sa nu sariti pe mine:P
Eu cu painea de secara ma simt satula, chiar si dupa o felie mica...are un gust mai ciudat, dar te obisnuiesti cu ea si e foarte satioasa:)
Te pup si multa vointa!
Artemis25
143 mesaje
Oras: bucuresti
Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 18:29
Multumesc Andra. Deocamdata vad ca Graham-ul imi face foarte bine, dar voi incerca si secara..macar sa vad cum e.
Adevarata genialitate a unui barbat nu consta in a cuceri o femeie dorita de toti, ci in a gasi o femeie de pret intr-o fiintza necunoscuta.
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 20:44
De la: Artemis25, la data 2010-06-27 17:43:16Buna ziua!
Graham.... are multa faina alba in ea
Ideea e sa treci la faina integrala 100% pentru toate fainoasele (paine, paste etc.)
Politicienii sunt precum scutecele: trebuie schimbati des si din aceleasi motive
RoxyRoxx
328 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 11:02
De la: andra_ale, la data 2010-07-22 10:58:08daca nu poti fara paine...cea mai buna e cea de secara! pararea mea, sa nu sariti pe mine:P
Eu cu painea de secara ma simt satula, chiar si dupa o felie mica...are un gust mai ciudat, dar te obisnuiesti cu ea si e foarte satioasa:)
Te pup si multa vointa!
Mie mi se pare foarte grea ..adica nu pot sa o mananc, ceii drept ma satur repede de la ea
RoxyRoxx
328 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 11:03
De la: utad, la data 2010-07-16 19:34:22lasind gluma la o parte,incearca sa limitezi consumul de piine bauturi acidulate dulciuri combinatii carne+orez paste cartofi;chiar si ptr 4-5 kg e greu caci nu slabim de unde vrem noi,eu tin un regim strict de cam 2 luni,nu ptr slabire din motive medicale,si mi sau subtiat picioarele
Si eu vreau sa slabesc la coapse. Sunt mica de inaltime si coapsele parca imi dau batai de cap asa putin..
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 11:12
De la: RoxyRoxx, la data 2013-11-30 11:03:49De la: utad, la data 2010-07-16 19:34:22lasind gluma la o parte,incearca sa limitezi consumul de piine bauturi acidulate dulciuri combinatii carne+orez paste cartofi;chiar si ptr 4-5 kg e greu caci nu slabim de unde vrem noi,eu tin un regim strict de cam 2 luni,nu ptr slabire din motive medicale,si mi sau subtiat picioarele
Si eu vreau sa slabesc la coapse. Sunt mica de inaltime si coapsele parca imi dau batai de cap asa putin..
Daca asta iti este constructia corporala, oricat ai incerca sa slabesti si sa faci
sport, n-o sa slabesti prea mult in zona coapselor. O sa slabesti in alte zone, dar nu acolo.
Mai bine pentru tine ar fi sa incepi sa inveti sa-ti iubesti corpul asa cum e.
Lasati-va prostiti in continuare de acelasi jeg uman, pe numele lui: gospodarul_neintelijentul/quid_pro_quo/gongoi/athos/roxy/ovidiu etc, pe diferite topicuri, deschise la misto. Aratati cat sunteti de tampiti si creduli, acceptandu-i toate rahaturile pe care vi le toarna pe gat, dupa cum acceptati si minciunile turnate de kurva aia agramata de titanika. Primiti ceea ce meritati.