Mai multe
|
am o problema!trebuie sa indepartez niste negi genitali.momentan urmez un tratament dat de ginecolog dar intr-un viitor apropiat(1 saptamana) va trebui sa apelez la:cauterizare,crioterpaie etc.....nu stiu ce sa aleg. Imi poate cineva sugera din proprie experienta o metoda buna?si nu foarte dureroasa? eu sincer as opta ptr crioterapie! |
|
vampirush Postat pe 28 Iunie 2010 21:50 |
|---|
|
CE INSEamna negi genitali te referi ca ai fost deja infectata cu virusul hpv,,exista o solotie ptr verugi f buna,,ce,i drept,,scumpa rau,,,cam 1milion lei vechi,,,daca ai si inautru nu mai ai cum,,,tre s amergi pe laser e cel mai bine,,eu am patit,asa ceva nu am rezistat ce,i drept,,imi pare rau,sa auzi asta dar e f dureros,,,insa amt boala prin contact sexual,,nus tiu dc are leg dar asa mi,a zis medica,,si aveam superficial,,exterior,,insa am avut un an,,ingrozitor de 7 ani,,nu am mai avut nimic,,, dupa acesta experienta,,hpv,,deci opteaza ptr laser,,,e cel mai,,nedureros,,daca ai doar pe afara cauta acea solutie,,imi pare ,teribil de rau ca nu mais tiu,,cum se numeste,, dar e extrem d e bun medicul ar trebui s astie |
|
botez Postat pe 4 Iulie 2010 13:01 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| vrea sa ma paraseasca fiindca sunt bolnava | 117 | De la: mirunaandreea 14 Aprilie 2013 21:48 |
| am nevoie de un sfat | 22 | De la: kudika442318 19 Octombrie 2011 21:05 |
| intoarce capul dupa femei pe strada | 119 | De la: kudika503046 30 Iunie 2012 20:38 |
|
|
||
| Ce se intampla? | 43 | De la: Deeliaaaa 18 Septembrie 2011 13:10 |
| M-am indragostit de un tip care e obsedat de o alta tipa | 17 | De la: kudika409507 12 August 2011 21:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.