Mai multe
Eu una cred ca n-o sa inteleg niciodata genul asta de femei.
|
||
|
Barbie30 Postat pe 1 Iulie 2010 09:12 |
||
|---|---|---|
De la: Barbie30, la data 2010-07-01 09:12:54Eu una cred ca n-o sa inteleg niciodata genul asta de femei. nici nu trebuie ! nu are respectul de sine ! l-a pierdut demult ! rezolvarea este la ea ! daca vrea .........
|
||
|
coldwind Postat pe 1 Iulie 2010 09:20 |
||
Din pacate se pare ca nu
|
||
|
|
||
|
Barbie30 Postat pe 1 Iulie 2010 09:23 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-07-01 08:40:12Tu crezi ca un copil are nevoie doar de bani ,haine si mancare??? Nu, draga mea, la fostul sot nu i-am interzis sa-si vada copii, pt ca el in primul rand m-a luat de sotie, m-a iubit, nici nu s-a pus problema sa nu recunoasca copii, desi nu i-am planificat nici pe ei, a fost natural sa-si asume raspunderea pe care si-l asuma un tata. Ca intre timp lucrurile intre noi s-au deteriorat, asta este alta poveste. Nu el este liber sa-i duca pe copii in vacante, vine la serbari, etc, le cumpara haine, acum deja se ocupa de ei, asa cum trebuie sa faca un tata. Si niciodata nu le-am interzis sa se vada, nu le impun intervale de timp, ii duce si aduce, cand vrea, si sunt fff apropiati unul de celalalt. Cealalta parte: NU cred ca un copil are nevioe numai de haine si mancare, nu stiu unde am afirmat asa ceva, ca-mi spui asta. Si inca ceva fff important: CAND MA CERT CU ACTUALUL PARTENER, NU SE INTAMPLA IN FATA COPIILOR. Si daca ma-mi da cate una, ca nu ma bate asa de tare, cum aveti impresia, doar imi da cate una peste cap, sa-mi revin din crizele de gelozie, NU se intampla nici decum in fata copiilor. Ei nu sufera de nimic, nici de saracie, sunt copii fericiti, veseli si echilibrati dpdv sufleteste. Imi pare f rau, daca ati crezut ca suntem o familie de descreierati, unde copii sunt abuzati psihic din cauza certurilor din familie. Categoric nu. Imi pare rau ca nu am fost mai explicita, dar daca scriu mai lung, imi reprosati, nu aveti rabdare sa cititi, si trageti concluzii gresite si aberati la un moment dat. |
||
|
kudika200590 Postat pe 1 Iulie 2010 11:42 |
||
" Si daca ma-mi da cate una, ca nu ma bate asa de tare, cum aveti impresia, doar imi da cate una peste cap" este ca dupa ce iti da o scatoalca d'aia din dragoste....neuronii tai se incarca de fericire?
|
||
|
miss_darine Postat pe 1 Iulie 2010 11:53 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-07-01 09:23:18Din pacate se pare ca nu Se pare ca si tu m-ai inteles f gresit, si-mi pare f rau. Daca vorbiti intre voi, si dati dreptate la afirmatiile celorlalte de pe forum fara ca eu sa fi spus, ca da, asa este, asa stau lucrurile, imi pare rau ca am deschis discutia pe acest forum. Am spus, ca am nevioe de sfaturi privitoare la cum sa ma ceara de sotie. De ce sta atunci cu mine? In loc sa-si caute pe alta, la care sa-i faca un copil, cu care sa nu se certe? De ce-i gelos si el cateodata cand ma vede doar vorbind cu cineva care arata mai bine? Daca chiar atat de mult ma dispretuieste, daca de mult nu contez pt el, asa cum spuneti voi? Cum il tin langa mine cu forta, daca fata dp vostru de vedere nu conteaza pt el? Si el vrea situatia asta. Mie nu-mi place asa, dar daca rup legatura cu el de tot, nici atatea sanse n-o sa mai am sa fim odata o familie, daca asa vrea si Domnul. Daca nu, nu. Mai vedem in timp ce o sa fie. Daca el nu ar vrea sa fie cu mine, demult nu ar veni, el este o fire care nu suporta sa i se spuna ce sa faca. Si lui ii place situatia asta: are copil cand vrea, are pe cineva la dispozitie cand vrea el, si toate astea fara sa-l coste nici un ban. Ce comod, nu-i asa? Si are mult iubita lui libertate , ca doar aia conteaza pt el, sa nu fie legat. Si profita de mine, stiu. Nu-si arata sentimentele fata de mine, ca stie, ca daca ar spune: Te iubesc, i-as raspunde instantaneu: Atunci hai sa ne casatorim. Si el nu vrea sa-si asume nici o responsabilitate. Deci el este imatur dp meu de vedere, nu eu care le asigur la copii un trai bun, ca vad ca la unele si asta este deja o problema, ma refer aici la Barbie30, care spune, ca un copil nu are nevoie doar de haine si de mancare. Stiu asta, dar au nevoie si de astea totusi. Si le ofer tot ce este mai bun, in limitele posibilitatilor mele, si doar v-am spus ca nu sunt muritoare de foame, sunt intr-o situatie buna, slava Domnului. Asa ca, nu ma folosesc de fata, sa il tin langa mine, el stie ce si cum si el a ales sa stea cu noi, si sa nu-si refaca viata cu alta, si nu l-am santajat, doar i-am spus o data, ca daca rupe legatura cu mine, s-a terminat totul. Si nu ma vrea de sotie, pt ca sunt fff geloasa, si il controlez si lui nu-i place asta. De aici se isca certurile dintre noi, ca il sacai fff mult. |
||
|
kudika200590 Postat pe 1 Iulie 2010 12:00 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-07-01 11:53:08" Si daca ma-mi da cate una, ca nu ma bate asa de tare, cum aveti impresia, doar imi da cate una peste cap" Nu, sigur ca nu, dar tocmai asta a fost ideea, sa ma ajutati cu cateva sfaturi, cum sa ma comport cu el, ca nu este situatia asa de neagra, pe cum pare. Ca doar tot va repet: daca nu l-as stresa cu scenele mele de gelozie, ar fi un scump, este receptiv la purtarea mea buna, ii place, se vede ca atunci este linistit si multumit. |
||
|
kudika200590 Postat pe 1 Iulie 2010 12:04 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-07-01 08:59:57 Precis tu esti perfecta. Sa-ti spun ceva : Lauda de sine, nu miroase a bine. Eu am incheiat discutia cu tine, da-ti cu parerile pe alt topic. |
||
|
kudika200590 Postat pe 1 Iulie 2010 12:13 |
||
De la: coldwind, la data 2010-07-01 09:01:50De la: miss_darine, la data 2010-07-01 08:59:57 Si tu muta-te cu parerile pe alt topic, ca de batjocura nu am nevoie, din partea unora care nu pun intrebari, doar afirma magarii. Si de unde stiti voi cum o sa reactioneze fata cand o sa creasca? O sa ma condamne pe mine, care am asteptat-o in timpul sarcinii, am nascut-o, n-am omorat-o, i-am dat sansa la viata, ca doar este a mea. Precis, ca daca faceam intrerupere, aia era problema voastra, ca sunt o criminala. Nu, eu mi-am asumat raspunderea pt fapta mea, ii cresc si educ bine, si o spun asta nu ca sa ma laud. V-am spus, imi pare rau ca am facut asta cu el, dar asta este, nu mai pot da timpul inapoi. Fata este, ma ocup de ea, de toti 3, nu ii neglijez, care e problema? Credeti ca o sa se bucure cand o sa creasca, ca tatal ei, nu a vrut sa-i dea ei nici numele lui, ca nu merita, pt ca nu a fost un copil planificat? Asta da dovada de maturitate? Voi lasati-ma cu predicile voastre, cum ca numai eu sunt fff vinovata. Si el isi are partea de vina. De unde stiti, ca fata n-o sa-mi spuna tocmai, ca: Acestui om, care nu m-a recunoscut, la care i-a fost rusine sa ma recunoasca, tu i-ai dat voie sa ma vada, desi nu merita? Care nu da dovada de maturitate, ca nu se ocupa de copilul asta, care e sange din sangele lui? Ca doar la 32 de ani nu era nici el deja copil, sa nu stie ca si el se joaca cu sufletul uni copil, copilul lui, pe care il reneaga, de parca ar fi un nimeni. Si eu inca sa-i mai caut toanele, sa fiu o doamna cu el, asta vreti sa spuneti? Sa-l las sa o vada, ha? Sa faca in continuare ce vrea el, si eu sa fiu o carpa, o bleaga, care tot nu-i impune nimic? Pt ce? C a nu a recunoscut-o, ca nu ne ajuta cu nimic? Inca eu sa fiu buna cu el? Nu caut razbunare, dar eu imi am limitele mele, impuse de mine. Daca pana acum, in 5 ani nu a fost capabil sa o recunoasca, desi o iubeste, n-o duce in excursii cu prietenii, unde e bunatatea lui, n-o duce la un teatru de papusi, niciunde... Si nici parintii lui nu se prea intereseaza de fata, numai la serbari vin, ca sa-i vada lumea, de Craciun si Paste. Cam atat, doar de vazul lumii, ca ei aduc atatea si atatea cadouri, dar niciodata nu au grija de ea, nu o ingrijesc ei cand este bolnava...etc. Sunt niste falsi, dp meu de vedere. |
||
|
kudika200590 Postat pe 1 Iulie 2010 12:40 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-07-01 09:12:54Eu una cred ca n-o sa inteleg niciodata genul asta de femei. Femeile cred ca daca o femeie fuge de acasa e din cauza lipsei de afectiune oferite,femeile cred ca daca un caine fuge de acasa e din cauza lipsei de afectiune oferite,femeile cred ca daca un barbat fuge de acasa e din cauza ca barbatii sunt porci. Sper, ca citatul asta nu te refereai la mine. |
||
|
kudika200590 Postat pe 1 Iulie 2010 12:42 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-07-01 08:59:57 Daca nu m-as fi ocupat de copii, daca i-as fi abandonat, daca nu as fi recunosct-o, atunci n-as fi avut coloana vertebrala. |
||
|
kudika200590 Postat pe 1 Iulie 2010 12:54 |
||
De la: kudika200590, la data 2010-07-01 12:40:31De la: coldwind, la data 2010-07-01 09:01:50De la: miss_darine, la data 2010-07-01 08:59:57 copila te va judeca pana la urma ! ca vrei sau ca nu vrei ! si pe tine si pe el ! ai cerut pareri si fiecare le-a spus dupa cum l-a taiat capul ! nu inteleg de ce te superi?!!! esti foarte agresiva ! te cred ca nu stii ce sa faci dar .......... !! in sfarsit fiecare face dupa cum il taie capul ! nu inteleg de ce ai mai deschis topicul ! numai ca sa te certi cu cineva ? sa-ti descarci nervii? iti doresc tot binele din lume !
|
||
|
coldwind Postat pe 1 Iulie 2010 12:55 |
||
De la: coldwind, la data 2010-07-01 12:55:37De la: kudika200590, la data 2010-07-01 12:40:31De la: coldwind, la data 2010-07-01 09:01:50De la: miss_darine, la data 2010-07-01 08:59:57 Nu am vrut sa ma cert cu nimeni, voi m-ati facut o carpa, fara sa intrebati nimic, ca eu nu am coloana vertebrala, etc. Doar v-am povestit pe scurt cam ce s-a intamplat, intamplarile a 6 ani nu le poti povesti pe scurt, ca toate sa intelegeti totul cum s-a intamplat. Mi-a promis ca ne mutam in chirie, ca recunoaste fata, de buna voie si nesilit de nimeni, el nu s-a tinut de cuvant, iar eu sa nu am dreptul sa fiu macar nervoasa? Nu-mi descarc nervii pe voi, v-am cerut pareri, cum sa-l fac sa se apropie mai mult de mine. |
||
|
kudika200590 Postat pe 1 Iulie 2010 13:11 |
||
De la: kudika200590, la data 2010-07-01 12:13:42De la: miss_darine, la data 2010-07-01 08:59:57 te-ai inervat ai?..bineinteles ca sunt perfecta si cand ma uit in oglinda sunt f multumita de ceea ce vad ...acu' chiar am simtit nevoia sa ma laud on topic: o femeie cu 2 copii isi inseala sotu' cu care nu era fericita....divorteaza, da peste unu' aidoma ex-ului si hotaraste ea instant sa-i faca si astuia un copil, ca sigur il leaga definitiv si irevocabil de ea...numai ca nu i-a iesit pasenta...iar acum intra pe forum si vrea sfaturi si intelegere? sorry, dar isi merita soarta! The end!...stai linistita ca n-o sa mai intru pe topicul tau ca sa te agresez cu realismul meu!
|
||
|
miss_darine Postat pe 1 Iulie 2010 13:18 |
||
pentru ca tu esti o femeie asa deosebita, ai toate calitatile ce si le poate dori un barbat de la tine:gelozie, nebunie, cu un aer de usuratica, disperata si etc, d'aia nefericitu nu te vrea, ii este frica ca nu poate sa se ridice la nivelul asteptarilor tale!
|
||
|
size_back Postat pe 1 Iulie 2010 13:36 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-07-01 13:18:44De la: kudika200590, la data 2010-07-01 12:13:42De la: miss_darine, la data 2010-07-01 08:59:57 Si tu chiar crezi ca tot anturajul tau este asa de multumit de tine precum crezi, ha? Asta chiar e buna. Si realism nu este aceesi lucru cu batjocura, si tu ai dat dovada ca nu vrei sa ajuti cu sfaturi, ci sa razi de oameni, ca tie asa-ti pica bine |
||
|
kudika200590 Postat pe 1 Iulie 2010 13:41 |
||
De la: size_back, la data 2010-07-01 13:36:41pentru ca tu esti o femeie asa deosebita, ai toate calitatile ce si le poate dori un barbat de la tine:gelozie, nebunie, cu un aer de usuratica, disperata si etc, d'aia nefericitu nu te vrea, ii este frica ca nu poate sa se ridice la nivelul asteptarilor tale! Aha |
||
|
kudika200590 Postat pe 1 Iulie 2010 13:45 |
||
De la: kudika200590, la data 2010-07-01 11:42:35De la: Barbie30, la data 2010-07-01 08:40:12Tu crezi ca un copil are nevoie doar de bani ,haine si mancare??? singura de aici care abereaza,si nu ii pasa de nimeni,decat de propia persoana esti tu. Tu cea care nu a facut un copil din dragoste,ci din dorinta de a avea un barbat propietate. Scuza-ma ca-s dura cu tine,dar vad ca asa iti place,din moment ce-ti place si tratamentul sotului,inseamna ca esti o persoana careia asa ii place sa traiasca,in batai ,certuri si alte lucruri. Desii spui ca nu se intampla in fata copiilor,nu te cred.Si daca ar fi asa,copii te simt,te vad,simt ca nu e in regula,pe copii ii afecteaza.Copii si-ar dorii o familie,ceva ce tu nu poti sa le oferi,din moment ce iti ocupi timpul gandidu-te cum sa-l faci pe acest barbat sa te ia de sotie. Acest barbat sta langa tine pt fetita,de acest lucru sunt sigura,alceva nu-l tine langa tine.Ca nu-i pica bine ca vorbesti cu alecineva,e vorba de orgoliu masculin,in nici-un caz de iubire,asa ca stai linistita. In loc sa ai ca preocupare copii,iti faci viata o telenovela. Mi se pare f urat. |
||
|
DydiG Postat pe 1 Iulie 2010 15:01 |
||
De la: DydiG, la data 2010-07-01 15:01:05De la: kudika200590, la data 2010-07-01 11:42:35De la: Barbie30, la data 2010-07-01 08:40:12Tu crezi ca un copil are nevoie doar de bani ,haine si mancare??? scuze am gresit nu sot,concubin,ca sot probabil nu o sa fie niciodata. Eu am avut rabdarea sa-ti citesc toate postarile,pe acest subiect si am observat cum te contrazici. Odata e el inovat,odata esti doar tu vinovata,odata el e un scump,odata este o jigodie....nici tu nu sti ce vrei,decat ca il vrei de sot. Copii au si mama si tata in viata,chiar daca unul se ocupa mai mult si unul mai putin de ei.Tu nu trebuie sa le umplii sufeltul cu rautate fata de tatal lor,din contra ,tre sa-i inveti sa-si iubeasca si sa-si respecte tatal,fiecare pe tatal care il are,ca saracii de ei nici macar nu mai stiu ce inseamna familie. |
||
|
DydiG Postat pe 1 Iulie 2010 15:12 |
||
|
[quote name='kudika200590' date='2010-07-01 13:41:21] Si tu chiar crezi ca tot anturajul tau este asa de multumit de tine precum crezi, ha? Asta chiar e buna. Si realism nu este aceesi lucru cu batjocura, si tu ai dat dovada ca nu vrei sa ajuti cu sfaturi, ci sa razi de oameni, ca tie asa-ti pica bine[/quote] eram convinsa ca ai sa te cramponezi doar de prima fraza,care a fost ironica apropos,...de restul nici nu te-a interesat...incearca sa mai citesti odata si fara nervi...este povestea vazuta cu ochii mei si din cate observ a marii majoritati...si ca sa numai zici ca sunt rea iti dau un mic sfat...ocupa-te de copii daca zici ca te intereseaza totusi soarta lor si mai putin de barbati...pt ca la capitolul asta ar trebui sa-ti fie clar ca nu te pricepi si alegi aiurea...cel putin pana in momentul in care nu te vei mai crampona de orice mascul imberb s-ai faci si altuia un al 4-lea copil! |
||
|
miss_darine Postat pe 1 Iulie 2010 15:41 |
||
| Se spune ca daca un caine pleaca de acasa este din cauza lipsei de afectiune,daca o pisica pleaca de acasa ,la fel din cauza lipsei de afectiune,daca un barbat pleaca de acasa este pt ca barbatii sunt niste porci.Ar trebui sa cautam ceva gresli si in curtea noastra nu numai la ELLa faza cu sarcina ascunsa doar de dragul de a-l"incatusa"am ramas fara replica.Pana la urma ai ce tai dorit.Sti maxima asta:ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca.Uneori nu realizam ca primim ce ne-am dorit datorita avalansei de evenimente care intervin .Sper sa nu te fi deranjat cu parerile mele ,numai bine! | ||
|
vera_ Postat pe 1 Iulie 2010 20:31 |
||
| nu dau sfat ca nu sunt in masura avand o varsta atat de frageda pe langa a dvs. Problema e ca se poate sa fi dat vrabia din mana pe cioara de pe gard. Chiar asa rau a fost primul incat sa tanjti dupa celalalt,care dupa cum ati scris v-a si batut samd.??. ..Trageti linie..si insumati. Da cu virgula nu?Cam multe schimbari si siretlicuri feminine. Ati obtinut ce v-ati propus.Divort.Copil cu celalalt.Iesiri impreuna si cu fetita. Gelozia mai e de lucrat.Insa el se simte constrans.L-ati luat prea repede. Sentimentele probabil nici nu`i erau consolidate cand a aflat ,de aici si socul imens. I-ati invartit pe degete,desi uneori situatia pare inversata. e NEVOIE DE o detasare ,zic eu,cu ochi impartiali. Adica,mai degraba va axati pe copii , munca si chestii care sa implice strict persoana dvs...si lasati dragostea mai usor.De multe ori ia mintile,pana si celor maturi. Pacat doar ca n-a mners cu primul...Dar deh.. iarasi dragostea.:) Este ,oricum,de apreciat faptul ca i-ati recunoscut totusi si ati divortat.Multe femei nu renunta nici la sot,fiindu-le asigurata bunastarea materiala... Deci na...Oricum. Sa va cresteti copiii frumos, si la cat mai putine certuri cu partenerul. Incercati sa fiti mai indiferenta fata de mofturile barbatului...O zi buna | ||
|
noisette Postat pe 1 Iulie 2010 22:27 |
||
|
590 ,SWEET 007,MIMISOR....(ORICUM SUNTETI UNA SI ACEEASI) CARE DIN VOI CONTINUATI MASCARADA LA TOPICUL ASTA?????? Kudika e in pana de topicuri!
|
||
|
Barbie30 Postat pe 6 Iulie 2010 10:59 |
||
| paraseste-l! nu te merita, desi si tu ai cam gresit. un barbat nu se tine cu un copil. poate ai fost pentru el doar o etapa de viata, nu viata insasi.daca il tratezi cu indiferenta s-ar putea sa-l trezesti. dar si sa va despartiti. oricum, viata voastra e un chin. poate sunt dura, dar trebuia sa-ti spun. ai grija de tine si de copii, iar iubirea adevarata va veni intr-o zi si pentru tine. crede-ma! | ||
|
gretaioana Postat pe 10 Iulie 2010 12:11 |
||
De la: kudika200590, la data 2010-06-30 19:00:11Va multumesc pt pareri si critici. Salut, am tot citit ce ai scris. Inteleg ca ai crezut vorbele unui barbat, atunci cand erai cu el in pat, greseala spun eu. Barbatii spun multe, iti vand o imagine foarte buna, doar doar sa cazi. Pana la urma a fost alegerea ta, ca sa renunti la fostul tau sot, la tot. El nu are ce cauta in decizita ta, pentru ca tu ai facut-o, deoarece asa ai simtit. Nu inteleg, de ce vrei sa dai vina pe el, ca din cauza lui...cand tu singura ai luat decizia. El nu a facut nimic, nu a spus nici da, nici ba...si a astat doar si a asteptat, pentru ca i-a convenit. Referitor la intoarcerile lui la tine, gandeste-te... ii convin, nu te ajuta cu casa, nu plateste pentru intretinerea copilului, vine si pleca cand vrea, etc. Gandeste-te, pleaca cu prietenii de cate ori are chef, chiar daca voi aveti nevoie de el acasa. Eu cred ca omul acesta, nu este facut sa aiba o familie, cel putin nu cu tine. Nu merita, pentru ca asa iti pierzi cei mai frumosi ani din viata ta. |
||
|
keep_shining Postat pe 12 Iulie 2010 11:39 |
||
|
Draga mea,tare ti-ai mai complicat viata !!! In viata,cu cat doresti mai mult, ceva, de aceea nu-l ai !!! Schimba strategia !!! Incearca sa te bucuri de libertate,asa cum se bucura si el !!! Dar la tine-i mai complicat,caci ai copiii,insa incearca sa intelegi ca acum ,dupa toata aceasta "poveste",n-are sens sa te cramponezi de hartii !!! Da-i de inteles ca nu mai doresti mariajul,caci dragoste cu forta nu se face !!! Vezi cum reactioneaza ??? Incearca sa privesti detasat relatia,caci,probabil,l-ai " sufocat "si simte nevoia sa " evadeze "!!! Dragostea nu trebuie sa te tina prizonier cu forta,trebuie sa te tina prizonier de buna voie !!! Asa ai procedat si cu copilul,si n-a fost corect !!! Trebuie sa-ti indrepti dragostea mai mult catre copii,sa nu mai fie el pe primul loc !!! Vei vedea ca se va schimba in bine !!! Iti doresc toate cele bune si mai asteptam vesti !!! |
||
|
kudika133347 Postat pe 12 Iulie 2010 20:53 |
||
| Iubita tu te-ai folosit de copil de prima data adica iai dat nastere din interes si acum continui la fel.Tu chiar crezi ca dragoste cu sila se poate? Si el 5 ani de zile daca te iubea putea sa te ceara an casatorie dar el se complacea asa sa te aiba cand vrea dar fara prea multe obligatii sper ca nu te superi mi-am spus doar parerea. Si cred ca ar fi timpul sa gandesti si la viitorul tau si al copiiilor | ||
|
ines34 Postat pe 12 Iulie 2010 21:14 |
||
|
Inteleg ca tu ai ramas insarcinata intentionat cand deja vedeai ca el nu te ia in excursii cu el, asta trebuia sa fie un mare semnal de alarma pt tine, sa iti dai seama ca nu te iubeste cu adevarat si ca nu merita. Dar tu ce ai facut, ti-ai rupt si mai mult craca de sub picioare, i-ai dauit un copil ca sa te umileasca cum vrea el de-acum incolo, ca vede cat de dipserata esti, daca ai fost in stare sa recurgi la siretlicul asta cu copilul, il mai si rogi sa te ia de nevasta, fii convinsa ca nu te va lua de nevasta decat atunci cand va fi prea batran, gras si impotent si se va teme sa nu ramana singur. Din cele doua variante propuse de el eu as fi preferat sa recunoasca copilul in acte si sa nu se mai intereseze de noi, e pervers dupa parerea mea, te-a pacalit doar ca sa nu recunoasca nicium copilul. Esti diperata si face ce vrea din tine, parerea mea. Dar asta nu e vina ta, e vina lui ca nu are un caracter de om bun, imi pare rau ca spun asta. O intrebare am, el te ajuta la cresterea copilului?? |
||
|
anutzzaa Postat pe 12 Iulie 2010 23:19 |
||
| Eu in locul tau nu as mai insista cu casatoria, pe ca si dupa casatorie nu crede tu ca va fi vreun familist pt ca nici acum nu e. In locul tau l-as da in judecata si i-as cere pensie alimentara. | ||
|
anutzzaa Postat pe 12 Iulie 2010 23:25 |
||
|
Buna, imi pare rau ca treci prin ceea ce treci dar ti-ai facut-o si cu mana ta. Ai o varsta, o experienta de viata si totusi nu ai invatat nimic din ea. Din pacate vad din ce in ce mai multe femei care se degradeaza moral ( altele nici in dictionar nu gasesc cuvantul ), gandesc cat o amiba, sunt dependente de barbatul de langa ele, nu au demnitate, verticalitate si apoi se mira ca sunt tratate cu dispret. Atata timp cat tu nu te respecti pe tine ca om, nu poti pretinde de la altii respect. Stiu ca sunt dura in ceea ce iti spun, dar cred cu toata convingerea ca suntem tratati de ceilalti asa cum si cat le permitem , iar tu .... le-ai tot permis: primului sot sa te bata, dar nu ai invatat nimic ci doar ai cautat alinare in bratele altuia, apoi te-ai lipit ca matca de pilic de acesta folosindu-te de un copil care nu are nici o vina s.a.m.d. Gelozia nu este o scuza. Gelozia arata posesivitate si nesiguranta in fortele proprii. Practic tot ceea ce ai facut a fost sa te lupti cu teama de a nu-l pierde si ai mers din greseala in greseala. Asa ce ai castigat in afara de faptul ca traiesti continuu cu teama ca te poate lasa? Trezeste-te, incearca sa gandesti rational cu mintea si lasa sentimentele inimii , nu le mai amesteca. Iti urez succes! |
||
|
Yoyupy Postat pe 12 Iulie 2010 23:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| IONUTZCOIUTZ cer ajutor | 0 | De la: 9 Februarie 2011 21:51 |
| cu 9 luni inainte de nunta, am aflat ca logodnicul meu avea sotie din 2009 si un copil din "flori" | 11 | De la: kudika_1018613 11 Noiembrie 2016 20:41 |
| ....o iubire sf cu un viol | 20 | De la: bruneagra25 24 Iunie 2009 15:40 |
|
|
||
| MERITA OARE SACRIFICIUL MEU? | 28 | De la: Lisssa 15 Iulie 2010 13:39 |
| sa divortez? sau..ce sa fac? | 27 | De la: rashela 14 Mai 2010 21:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.