Setari Cookie-uri

Durere de cap

buna ziua.am si eu o intrebare la dumneavoastra,daca puteti sa ma ajutati.mama mea are o durere de cap care nu inceteaza de aproximativ 4 luni,a facut tot felul de analize,EEG,dar nu s`a descoperit nimic.Acum a fost trimisa sa faca coputeru tomograf(nu stiu exact despre ce este vorba).as dori sa stiu daca exista posibilitatea sa fie ceva grav ...chiar daca ea nu a avut alte simtome in afara acestor dureri.Multumesc pt ajutor
nedea
Postat pe 1 Septembrie 2008 17:51
poate fi de la cervicala
dute si la ortopedie sa i dea sa si faca un film.poate fi de la sinusuri,fiere,stomac,ovar!ochii! menopauza sau stres!sa si faca un control la medicul de familie si sa i dea consult de specialitate l...ginecologie,gastroenterologie,orl,oftalmologie,neurologie.sau sa faca o rezonanta magnetica nucleara direct la cap cu substanta de contrast daca e cazul.e mai scumpa dar e f elocventa....tomograful radiaza.
kudika112386
Postat pe 9 Octombrie 2008 19:40
EXISTA REMEDIU NATURIST CU REZULTATE SPECTACULOASE CHIAR LA MINE.(SI EU AM TRECUT PRIN ASA CEVA)SCRIE-MI PERSONAL LA ADRESA DE EMAIL!ASTEPT!!!!!!
ivanescu
Postat pe 18 Noiembrie 2008 20:18
Nu e e la cervical sa fac un eco abdominal si tiroidian, si eu am avut aceleasi simtome si a probleme cu fierea si cu glanda tiroida de la glanda e,sa faca un eco cel mai bine.Sanatate multa
marinmrl
Postat pe 3 Decembrie 2008 12:02
Buna,
Acceasi problema am avut-o si eu.Anul trecut ma durea capul ingrozitor si m-am decis sa merg la doctor.Medicul de familie mi-a recomandat sa ma duc la neurolog.Dupa discutiile avute cu doctorul am facut o EEG care nu mi-a iesit deloc bine ( ma durea capul cumplit in momentul in care am facut-o) iar doctorita mi-a recomandat urgent un RMN CEREBRAL.Cand am auzit m-am speriat teribil mai ales ca sunt claustrofoba si stiam ca implica,de asemenea si cat costa.Mi-am luat inima in dinti si l-am facut si pe acesta rezistand eroic 30 minute cat a durat.Rezultatul a fost negativ. Sunt sanatoasa.Intorcandu-ma la medicul neurolog si analizand rezultatul de la RMN mi-a zis ca este posibil sa am migrene care imi vor trece la menopauza. Nu mi-a venit sa cred asa ceva mai ales ca ma saturasem sa umblu cu geanta plina de pastile.Urmatorul pas a fost sa ma duc la oftalmologie, unde ,in urma consultului, bineinteles ca aveam nevoie de ochelari.Dupa ce mi-am pus ochelarii durerile de cap s-au rarit, dar nu au disparut.Pentru ca mi-am dorit tare mult sa scap de ele, mai ales ca ma confrunt cu asa ceva de cativa ani am facut " sapaturi" si am ajuns sa merg la ORL unde mi-a descoperit o sinuzita urata, de care , in urma tratamentului si a vizitelor dese la doctor sa-mi curete puroiul am scapat.Dureri de cap mai am foarte rar si culmea,imi trec cu un paractamol, numai ca nu voi scapa de ele niciodata pentru ca am spondiloza cervicala.Asa ca ma consolez cu gandul ca asta este, macar am incercat.Oricum nu mai sunt cum eram inainte.
Trebuie sa ai rabdare, sa gasesti medici buni si sa perseverezi.
Bafta!!!!
corin
Postat pe 10 Decembrie 2008 13:16
Eu una tot perseverez de vreo 10 ani degeaba.Am facut de la simple analize de sange pana la RMN toate investigatiile posibile,neurologie,oftamologie,ecograf,tomorafie,inclusiv o pehasmetrie(un tub bagat pe nas pana in stomac) m-au trimis la psihiatru..tot ce s-a putut am facut.Concluzia,pot sa mor linistita ca n-am nimic dar durerile de cap imi mananca zilele.
loretta
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:52
Lorreta, incearca la duhovnic! (vorbesc serios)
serbda
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:58
Been there,done that ;) mama tine si post si acatiste samd..asta este(ce spuneam era o paranteza apropo de a persevera si a avea rabdare,m-am obisnuit deja sa umblu cu calmantele in geanta)
loretta
Postat pe 12 Ianuarie 2009 12:01

Stimata domnita,lasand la o parte indicatiile pertinente,daca imi comunicati valoarea ph-ului corpului d-voastra de pe buletinul de analiza,v-as putea recomanda si eu ceva;

traian.tataru@yahoo.com
traiant
Postat pe 12 Ianuarie 2009 13:59
la stomatolog a fost? chiar daca nu are carii poate fi o obturatie care preseaza pe nerv si o poate aduce in pragul nebuniei de durere. trebuie sa stabileasca unde este localizata durerea si de acolo sa porneasca in aflarea cauzelor.
eleain
Postat pe 12 Ianuarie 2009 15:22
De la: eleain, la data 2009-01-12 15:22:32la stomatolog a fost? chiar daca nu are carii poate fi o obturatie care preseaza pe nerv si o poate aduce in pragul nebuniei de durere. trebuie sa stabileasca unde este localizata durerea si de acolo sa porneasca in aflarea cauzelor.



Daca intrebarea era penru mine,da am fost :)...singurul sfat "medical" de cand ma tot chinui cu durerile pe care l-am primit a fost sa iau calmante la inceputul durerii si sa sper ca o sa treaca cu varsta.
loretta
Postat pe 15 Ianuarie 2009 14:40
draga loretta, daca ai gasit antidotul, pls, sa-l scri pe site. am dureri de cap de 15 ani, mie nu-mi trec durerile cu nici un calmant. de analize, m-am saturat , am facut toate analizele, RMN, stomak, ginecologie, etc. totul sooper bine. insa eu tot am dureri, ma trezesc noaptea cu dureri ingrozitoare, sau dimineatza, asta de 2 sau chiar 3 ori pe luna shi ma tin durerile cca 2 zile. mc mult
avalentin
Postat pe 4 Februarie 2009 23:41
Tare mi-ar fi placut sa gasesc remediul la durere..ce stiu sa iti spun e ca la debutul durerii ori sa bei o cafea tare ori sa iei calmantele tot asa,la debutul durerii,pentru ca daca apuca sa se instaleze in toata regula cu greu o sa mai aiba eva efect :(.Numai bine si sanatate multa.
loretta
Postat pe 5 Februarie 2009 17:41
exact aceasi problema am si eu ma confrunt cu durei de cap da foarte multi ani le duc pe picioare cam 3 sau 4 zile cind dispar , dispar pur si simplu de la sine calmantele nu au aproape nici un efect doar ca imi intorc stomacul pe dos.
maria1931
Postat pe 5 Februarie 2009 18:50
LORETTA DRAGA EU NU SUNT MEDIC DAR TE-AS PUTEA AJUTA PENTRU CA MA OCUP DE CELE MAI BUNE PRODUSE NATURALE AVIZATE MEDICAL SI VREAU SA ITI SPUN CA SI EU AVEAM GROAZNICE DURERI DE CAP.CREDEMA UNEORI IMI CURGEAU LACRIMILE DE DURERE SI NU SUNT COPIL.NU MAI PUTEAM NICI SA CONDUC,TREBUIA SA VIN ACASA SA MA INDOP CU KETONAL SI SA STAU IN PAT,ALTFEL NU IMI TRECEA.IMAGINEAZA-TI CA AM FOST LA NEUROLOG,LA TOT FELUL DE FILME.LA OCHI SI NIMIC.DIN GRESALA AM AJUNS LA ACESTE PRODUSE MINUNATE CARE M-AU FACUT BINE.TI-LE RECOMAND CU FOARTE MARE INCREDERE.DACA TE INTERESEAZA I-A LEGATURA CU MINE ADINA MARY@YAHOO.COM

Postat pe 6 Februarie 2009 22:35
Adina Mary bine de stiut ca exista remedii pt dureri de cap SI MAI ALES NATURALE pt ca cele clasice medicamentoase fac mai mult rau decat bine Ms ms.
maria1931
Postat pe 8 Februarie 2009 13:04
De la: loretta, la data 2009-01-12 11:52:37Eu una tot perseverez de vreo 10 ani degeaba.Am facut de la simple analize de sange pana la RMN toate investigatiile posibile,neurologie,oftamologie,ecograf,tomorafie,inclusiv o pehasmetrie(un tub bagat pe nas pana in stomac) m-au trimis la psihiatru..tot ce s-a putut am facut.Concluzia,pot sa mor linistita ca n-am nimic dar durerile de cap imi mananca zilele.
solutia
Postat pe 26 Februarie 2009 06:02
Daca vrei sa scapi de ele, scrie mi la ella_mitrut@yahoo.com! Te pot ajuta.
solutia
Postat pe 26 Februarie 2009 06:04
Daca vrei sa scapi de ele, scrie mi la ella_mitrut@yahoo.com! Te pot ajuta.
solutia
Postat pe 26 Februarie 2009 06:04
Buna Loretta! Iti vor trece precis cand vei ajunge la menopauza,precis. Sanatate.
51160
Postat pe 29 Martie 2009 10:01
si eu am avut dureri de cap, am facut toate investigatiile posibile si mi-au iesit bine. Totusi, dupa ce am mai studiat problema, am ajuns la concluzia ca aceste dureri de cap sunt pe fond de stres, atunci cand nu se iriga bine creierul. Cand am crizele de durere, ma frectionez bine cu un gel de la plafar, numit "puterea ursului", dupa care ma leg la cap cu ceva de lana. Simt atunci ceva ce parca m-ar furnica, cred ca stimuleaza circulatia sangelui, caci dupa aceea ma mai lasa...si culmea de cand am inceput sa procedez asa am nu am mai luat nurofen plus (ajunsesem sa i-au la dureri mari si cate 10/zi). Doar cateodata, cand durerile sunt mai puternice si trebuie sa plec de acasa, mai iau 2 pastile de paracetamol pe zi.
healthy000859
Postat pe 14 Mai 2009 13:38
De la: edorina05, la data 2009-03-29 10:01:56Buna Loretta! Iti vor trece precis cand vei ajunge la menopauza,precis. Sanatate.


Ce "fericire" tinand cont ca am durerile de cap de 10 ani si eu am 20 acum 8-)
loretta
Postat pe 14 Mai 2009 21:57
am dureri permenente de cap de la spondiloza cervicala . Daca ati avut rezultate cu remedii naturiste si vreti sa mi le spuneti va rog tare mult. Multumesc
ValericaA
Postat pe 28 Mai 2009 10:32
daca stiti un remediu pentru spondiloza vas fi recunoscatoare. multumesc
ValericaA
Postat pe 28 Mai 2009 10:43
Buna ziua,
Doresc sa va impartasesc cateva detalii despre un produs NOU, unic pe piata din Romania. Este vorba despre absorbante active LOVE MOON ale corporatiei Winalite (www.edera.ro) care se deosebesc de oricare altele, prin faptul ca au incorporat in ele o banda dintr-un materal special (patentat) care, in contact cu corpul emite o mare concentratie de ioni negativi. Este un produs revolutionar, cu actiune imediata si eficace. Ionii negativi (anionii),datorita sarcinii electrice negative distrug bacteriile anaerobe(care au sarcina electrica pozitiva) avand astfel efecte benefice in starea generala de sanatate si in numeroase afectiuni : eroziune si infectii ale colului uterin cu toate tipurile de bacterii, candidoze, chist ovarian, miom uterin, fibromiom, endometrioza, infectia cailor urinare, prolaps vaginal, incontinenta urinara, arsuri si uscaciune vaginala (la menopauza), dismenoree, scurgeri excesive, herpes, cancer de col uterin etc. Actiunea generarii de anioni este complet naturala si nu are nici o contraindicatie. In plus, elimina mirosurile. Atentie ! - foarte important este ca se livreaza impreuna cu un card de autoanalize (GRATIS !) pentru aflarea imediata a starii de sanatate (in special a colului uterin) etc. In Romania aceste produse abea incep sa fie cunoscute, in lume fiind deja un miliard de beneficiari ai produsului In lume, inclusiv in America, se afla pe piata deja de 2 ani. Produsele au cetificate FDA-USA si UE. Diferenta de pret fata de absorbantele obisnuite este nesemnificativa, in raport cu multele avantaje oferite de tampoanele anionice cu protectie activa. O veste foarte bine primita de doamne si domnisoare care au optat deja pentru absorbantele LOVE MOON : de curand produsele firmei noastre s-au diversificat, iar preturile s-au micsorat, devenind mult mai atractive si accesibile tuturor femeilor care au probleme de sanatate sau doresc sa le previna. De acum inainte veti putea beneficia nu numai de absorbantele pentru ciclu normal, ciclu abundent sau pentru uz zilnic, ci si de absorbante mini, absorbantele pentru bikini, talpici cu emisii de infrarosii si de ioni negativi sau seturi cu plasturi impotriva durerilor de ciclu (ofera mai mult de 16 ore de alinare a durerilor, disconfort abdominal, eliminarea durerilor cauzate de raceala si este ideal pentru intretinerea ovarelor sau ingrijirea dupa avort).
.
Relatii : loapersonal@yahoo.com si 0745.074.755
kudika028076
Postat pe 1 August 2009 18:46
Buna,

Si eu am avut dureri de cap foarte mari si inca mai am,am facut tomograful si a rezultat o circulatie foarte proasta a sangelui(creierul nu se oxigeaza cum trebuie),iar acum trebuie sa fac RMN.
Sa merga sa-si faca tomograful,nu este de gluma cu dureile astea,acum iau pastile pentru circulatie de 4 luni.
Multa sanatate.
croitoru_gabriella_yahoo_com
Postat pe 9 Septembrie 2009 20:49
Subiect interesant

In general o durere de cap cu o perioada mai lunga ne sugereaza ca avem o dereglare interna iar creierul nostru raspunde foarte rapid.Dupa cum vedeti nu prea sunt situatii rezolvate ci doar ceva inbunatatiri. Deci creierul nu are nici o vina si el ne da un semnal ca undeva este o problema mai dificil de rezolvat. Repet din nou ca acest corp uman este ca un super-computer si are toate tipurile de programe. Acum un program a fost deranjat sau sa stricat iar creierul nostru raspunde printr-un reflex dureros.Eu cred ca aceasta durere poate fi fixata relativ usor dar depinde de intelegerea voastra.Eu repet Dumnezeu a creat un om cu capacitatea de auto vindecare si asta va o spun cu toata taria. Pentru mai multe informatii ma puteti contacta.

Costello

clungu@hotmail.com
kudika009311
Postat pe 9 Decembrie 2009 12:27
loretta la tine durerile de cap pot fi pe fond nervos
ciresik_dulce
Postat pe 9 Decembrie 2009 13:18
De la: Costello, la data 2009-12-09 12:27:39Subiect interesant

In general o durere de cap cu o perioada mai lunga ne sugereaza ca avem o dereglare interna iar creierul nostru raspunde foarte rapid.Dupa cum vedeti nu prea sunt situatii rezolvate ci doar ceva inbunatatiri. Deci creierul nu are nici o vina si el ne da un semnal ca undeva este o problema mai dificil de rezolvat. Repet din nou ca acest corp uman este ca un super-computer si are toate tipurile de programe. Acum un program a fost deranjat sau sa stricat iar creierul nostru raspunde printr-un reflex dureros.Eu cred ca aceasta durere poate fi fixata relativ usor dar depinde de intelegerea voastra.Eu repet Dumnezeu a creat un om cu capacitatea de auto vindecare si asta va o spun cu toata taria. Pentru mai multe informatii ma puteti contacta.

Costello

clungu@hotmail.com
croitoru_gabriella_yahoo_com
Postat pe 19 Februarie 2010 15:33
De la: healthy002469, la data 2009-08-01 18:46:20Buna ziua,
Doresc sa va impartasesc cateva detalii despre un produs NOU, unic pe piata din Romania. Este vorba despre absorbante active LOVE MOON ale corporatiei Winalite (www.edera.ro) care se deosebesc de oricare altele, prin faptul ca au incorporat in ele o banda dintr-un materal special (patentat) care, in contact cu corpul emite o mare concentratie de ioni negativi. Este un produs revolutionar, cu actiune imediata si eficace. Ionii negativi (anionii),datorita sarcinii electrice negative distrug bacteriile anaerobe(care au sarcina electrica pozitiva) avand astfel efecte benefice in starea generala de sanatate si in numeroase afectiuni : eroziune si infectii ale colului uterin cu toate tipurile de bacterii, candidoze, chist ovarian, miom uterin, fibromiom, endometrioza, infectia cailor urinare, prolaps vaginal, incontinenta urinara, arsuri si uscaciune vaginala (la menopauza), dismenoree, scurgeri excesive, herpes, cancer de col uterin etc. Actiunea generarii de anioni este complet naturala si nu are nici o contraindicatie. In plus, elimina mirosurile. Atentie ! - foarte important este ca se livreaza impreuna cu un card de autoanalize (GRATIS !) pentru aflarea imediata a starii de sanatate (in special a colului uterin) etc. In Romania aceste produse abea incep sa fie cunoscute, in lume fiind deja un miliard de beneficiari ai produsului In lume, inclusiv in America, se afla pe piata deja de 2 ani. Produsele au cetificate FDA-USA si UE. Diferenta de pret fata de absorbantele obisnuite este nesemnificativa, in raport cu multele avantaje oferite de tampoanele anionice cu protectie activa. O veste foarte bine primita de doamne si domnisoare care au optat deja pentru absorbantele LOVE MOON : de curand produsele firmei noastre s-au diversificat, iar preturile s-au micsorat, devenind mult mai atractive si accesibile tuturor femeilor care au probleme de sanatate sau doresc sa le previna. De acum inainte veti putea beneficia nu numai de absorbantele pentru ciclu normal, ciclu abundent sau pentru uz zilnic, ci si de absorbante mini, absorbantele pentru bikini, talpici cu emisii de infrarosii si de ioni negativi sau seturi cu plasturi impotriva durerilor de ciclu (ofera mai mult de 16 ore de alinare a durerilor, disconfort abdominal, eliminarea durerilor cauzate de raceala si este ideal pentru intretinerea ovarelor sau ingrijirea dupa avort).
.
Relatii : loapersonal@yahoo.com si 0745.074.755


concluzia acestei postari: va puneti absorbante love moon si se vindeca toate bolile care au ca simptom si durerea de cap! sau postarea este off topic?
camiflorea
Postat pe 7 Aprilie 2010 14:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
scleroza in placi 25 De la: bianca_grecu 21 Ianuarie 2010 10:47
am o problema ff mare!!!! 3 De la: office_salinasusesi_ro 24 Martie 2010 08:35
buna 3 De la: fericire 10 Ianuarie 2010 03:04
sangerari in timpul actului sexual 17 De la: AnamariaAlazne 16 Martie 2010 15:31
abonament ptr sanatatea ta !!! 1 De la: healthy006322 13 Octombrie 2009 16:25