Setari Cookie-uri

fibroadenom

Buna de curand mama mea in varsta de 43 ani a facut o mamografie de unde am aflat ca are un fibroadenom de 44/55mm la sanul stang imi puteti sugera niste sfaturi ,ce putem face? uni spun operatie alti tratament nici numai stiu ce sa facem.
VA multumesc
adryx_healthy
Postat pe 4 Septembrie 2008 21:14
Decat operatie, MULT mai bine este un tratament al dezechilibrului hormonal. Mama ta este la varsta la care dezechilibrul hormonal se va accentua, lent dar sigur pana la menopauza, apoi va urma o "cadere" hormonala. Totul se poate tine in frau cu tratamente naturale.
dusa
Postat pe 10 Septembrie 2008 12:46
da acuma mama mea urmeaza un tratament naturist cu vreo zeci de medicamente si soluti dar se pare ca ia aparut unul si la sanul drept acuma doar ca este mai mic sper sa se vada rezultate curand
adryx_healthy
Postat pe 16 Septembrie 2008 18:57
Buna!Am si eu un fibroadenom.Sunt din Craiova.L-am descoperit in primavara anului trecut.Avea 2,5cm si mi s-a recomandata de catre toti medicii operatie.Asa ca am facut operatia.Cand m-am intors la endocrinologie la control se vedea la fel ca si cum nu ar fi fost operat.Am mers la Bucuresti la doamna doctor Marinescu Ileana.Mi-a facut un ecograf si a ramas uimita ca cei de aici mi-au descoperit fibroadenom cand de fapt el era un simplu dul de grasime.Eu sunt mai plinuta.Si mi-a spus ca e normal ca cel care m-a operat nu mi-a scos nimic pentru ca nu avea ce.A deschis si m-a inchis la loc pentru ca nu a gasit decat grasime.Asa ca mai consulta intai de toate mai multi medici.Multa bafta!
ramo_sheffa
Postat pe 5 Ianuarie 2009 21:44
M-am operat la sfarsitul lunii noiembrie in 2008, la Fundeni.
Aveam un fibroadenom....cu multe explicatii in fisa de externare.
sa stiti ca nu e de gluma....asa ca ma iertati dar va condam pe voi cei care recomandati mereu tratamente naturiste. Nu vreau sa va suparati pe mine, dar nu e de gluma si cel mai in masura este sa va spuna un medic ce sa faceti. Un medic bun!
Nici la mine nu se observa nimic cu exceptia taieturii, desi mi-au scos acel fibroadenom si mi-au facut 2 feluri de biopsii. Mi s-a spus ca la mamografie se vedea o consistenta ciudata si ca sa nu risc mai bine il operez. Asta am si facut. De ce sa ma trezesc peste catva timp ca s-a transformat in altceva??? Cum sa mai dorm linistita noaptea stiind ca nu scot o "dubiosenie" din mine....
A fost o operatie destul de simpla, si m-am bucurat de rezultate bune, CEEA CE NU POT SPUNE DESPRE O PACINETA DE VARSTA MEA (33) care s-a operat in aceeasi perioada si la analiza care se face dupa 30 zile a trebuit sa se programeze deja la citostatice (diagnosticul initial fusese tot un fibroadenom)
Judecati singure daca merita sa riscati!
cora75
Postat pe 31 Ianuarie 2009 21:07
Pt. Cora75: nu te supara, dar am si eu doua intrebari pentru tine:
1) Crezi ca medicii care mai fac 2 ani (cel putin) de cursuri de medicina alternativa (post universitar) si isi iau competenta in fitoterapie/homeopatie/TCM etc sunt mai putin competenti decat medicii alopati ? Eu cred ca medicii naturopati, prin calea pe care si-au ales-o, merg spre tratarea cauzelor si din acest motiv sunt mai aproape de REZOLVAREA CORECTA a problemelor, decat medicii cu cutitul.
2) Crezi ca daca te-ai operat ai rezolvat definitiv problema ? Poate ca nu stii dar recidivele la operatiile pt. probleme feminine (chist, fibroadenom, endometrioza etc) sunt undeva la 45-55 % (deci una din doua femei fac recidiva in 5 ani - dupa aceea nu se ia in calcul la statistica).
Daca, Doamne pazeste, ai avea ceva urat, abia dupa operatie incepe lupta.
Si mai este ceva: exista un dr. in Austria cu peste 65.000 tumori (de toate soiurile) operate care sustine ca operatia "scoate" numai tesutul fizic, insa exista campul EMF asociat tumorii si care, daca nu este tratat, afecteaza tesuturile adiacente. Acest medic este singurul, dupa stiinta mea, care a avut curajul sa dea o explicatie la nr. enorm de recidive dupa operatie.
dusa
Postat pe 1 Februarie 2009 18:59
pentru dusa:
1) eu nu cred ca tratamentele homeopate sunt indicate in orice fel de afectiune. NU CRED CA REZOLVA ORICE FEL DE PBL.!!! Asta e parerea mea si nu as risca pentru nimic in lume!!!! Imi pare rau dar nimeni niciodata nu ma va convinge ca un tratament naturist m-ar putea ajuta mai mult decat o interventie chirurgicala indicata de un medic specialist, la timpul potrivit. Nu neg calitatile produselor homeopate, dar...nici nu-mi las viata in seama lor!
2) Sunt operata si voi face analize periodic. Oricum fiecare femeie ar trebui sa faca investigatii periodic. Cat despre acel camp EMF....nu cred ca se poate pune pbl la orice fel de fibroadenom: al meu s-a format in urma lactatiei mult prea abundenta dupa prima nastere (in urma cu 9 ani) si continua sa se dezvolte. Daca nu luam masuri acum, se putea transforma in cine stie ce problema majora. Insa acum nu este absolut nimic in neregula, nu a fost si nici nu va fi! Ceea ce spui tu sunt convinsa ca este adevarat, dar nu genaraliza, pt ca nu toate problemele sunt la fel!
Sanatate multa!
cora75
Postat pe 2 Februarie 2009 15:54
Este foarte interesant mesajul tau si mi-a dat foarte mult de gandit deoarece:
A) nu am afirmat ca tratamentele homeopate sunt indicate in orice fel de problema, cred ca asa ceva nu este posibil (nici macar in cazul tratamentelor alopate). Si eu personal am o mica retinere in cazul tratamentelor homeopate din 2 motive:
(a) exista mai multe scoli de homeopatie si fiecare se lauda ca detine adevarul absolut; eu sunt adepta scolii germane/daneze unde se trateaza bolile in functie de glandele dezechilibrate (dezechilibre masurate cu ajut. aparaturii electronice). La noi se merge pe homeopatia clasica sau scoala lui Vitoulkas, iar remediile se aleg pe baza de simptome, ca si la medicina alopata;
(b) in cazul meu remediile homeopate nu au au functionat dintr-un motiv usor de inteles: organismul meu era influentat de radiatii, asa ca a trebuit sa fac o serioasa cura de detoxifiere. Chiar daca la mine nu au mers, totusi am vazut persoane la care remediile au mers, deci nu pot nega valoarea homepatiei.
Eu personal prefer urmatoarele ramuri ale medicinei naturopate:
1) electromedicina - deoarece este cea mai bine documentata d.p.d.v. stiintific: s-au luat 19 premii Nobel sec. trecut pt. descoperiri privind activitatea electrica a celulelor, organelor si tesuturilor; urmatorii 10-15 ani vor aduce recunoasterea acestui tip de medicina;
2) terapia ortomoleculara: inventatorul ei, Linus Pauling, a fost singurul savant care a luat premiul Nobel de doua ori (cred ca nu i l-au dat degeaba)
3) fitoterapia - poate este cea mai usor de acceptat, desi exista tendinta de a se folosi remediile "dupa ureche" si fara a se apela la un fitoterapeut;
4) medicina chineza - mai putin acupunctura care este supraimportanta la noi, ci mai mult partea a medicinei taoiste care se ocupa cu alimentatia sanatoasa (alegerea alimentelor, structura dietei etc)
5 ) ayurveda, dar si aici cu retineri, pt. ca sunt mai multe scoli
Nu cred ca exista vreo ramura a medicinei care detine adevarul absolut: eu cred in medicina integrativa, conceptie (adoptata la Yale, Harvard, Standford, Mayo etc) care imbina med. naturist cu medicina alopata in functie de stadiul de boala, cauza bolii si terenul biologic al pacientei.
(B) Sunt uimita de inversunarea cu care combati tratamentele naturiste (pe care nu le-ai incercat), uitand ca prietena de la spital a patit-o tocmai din cauza unui diagnsotic ALOPAT pus gresit ! Dar daca ar fi facut termografie sau electrodiagnostic (la care sigur i-ar fi aparut "metaplazie") si ar fi verificat astfel rezultatul de la mamografie ?
(C) Mamografia este o analiza periculoasa deoarece:
- rata de eroare este de aprox 25 %
- doza de radiatii este de 5 ori mai mare decat a unei radiografii pulmonare
- strivitul sanului creste riscul de C.
(D) spui ca ajutorul maxim pe care-l poti avea de la un medic este "o inteventie chirurgicala ... la timpul potrivit". Eu cred ca ajutorul maxim pe care-l poti avea de la un medic (indiferent specializarea) este sa NU ajungi la operatie ! Eu chiar cred in povestea cu medicul chinez platit atunci cand este pacientul sanatos ... si asta pentru ca aceasta poveste pune scoate in evidenta tot ceea ce are mai bun medicina energetica: PREVENTIA bolilor !
dusa
Postat pe 4 Februarie 2009 17:54
te admir, dusa, pentru luxul de amanunte cu care scrii. Si nu vreau sa te contrazic sub nicio forma. DAr am convingerile mele!
Sunt de acord ca cel mai bine e sa previi, sub orice forma, boala! Ar fi aberant sa sustin alceva! Insa in momentul in care s-a descoperit boala in sine si este intr-un stadiu care ridica oarece probleme sau riscuri, eu apelez cu toata increderea la solutia data de un medic specialist foarte bun in domeniu, chiar daca asta inseamna interventie chirurgicala.
Vad problema exact ca pe un mar mucegait intr-o parte...si oricat de mult as incerca sa-l spal cu simt de raspundere...nu da rezultate decat daca inlatur "buba" cu cutitul. Atunci ramane restul marului sanatos! Asa vad eu problema cu nesesitatea unei interventii chirurgicale.
Asta am simtit cand am facut conizatie, asta am simtit cand am suferit acum 2 luni operatia la san. N-am prevenit boala (cel putin pbl. cu conizatia nici nu aveam cum) si solutia optima a fost bisturiul.
Oricum, toata admiratia mea pt cat de documentata esti!
Sanatate multa!
cora75
Postat pe 5 Februarie 2009 15:17
Draga mea,
Trebuie sa recunosc ca m-am documentat de ... FRICA ! Am doua generatii inaintea mea care au avut cancer la san si-ti dai seama ca atunci cand mi-a spus dr. ginecolog (acum 4 ani) ca am fibroadenoame (doua, mai mari de 5 cm), mi-a cazut tavanul in cap ! Vreo 3 luni nu am fost om, apoi m-am gandit ca trebuie sa fac ceva ... si am inceput sa citesc ca sa aflu ce. Eu am exclus ideea de operatie pt. ca erau prea multe organe ce trebuiau scoase, dupa parerea dr. . Pressingul familiei era sa scot tot, dar au tacut din le-am aratat ca rata de supravietuire pt. cancer la san este de 1.47 % dupa 5 ani la femeile care s-au operat si au facut si citostatice. Inainte de a citi acel articol care mi-a schimbat viata credeam ca operatia + citostaticele (eventual) rezolva totul, daca este sa nu mearga cu tratamentele naturiste. Ei bine, din pacate, nu este asa ! Nu exista nimic "safe", nici operatie, nici medicamente, nici nimic. Asa ca dupa ce am citit mii de pg (si nu exagerez deloc) am ajuns la concluzia ca solutia este sa stau pe tratament naturist (in special electroterapie) si sa imi minimizez riscurile. Aici este o discutie si mai lunga pe care o s-o las pentru cazul in care vreuna dintre voi vrea sa lupte pe acest front.
Scuza-ma pt. deviatie, cora75, dar cred ca si tu trebuie sa-ti pui problema, mai devreme sau mai tarziu, DE CE a mucegait marul ? Pentru ca daca nu-ti pui problema, s-ar putea ca si restul marului (acum sanatos) sa mucegaiasca ...
dusa
Postat pe 6 Februarie 2009 16:42
Draga mea dusa,
fibroadenomul meu nu era deloc periculos. S-a format din cauza lactatiei mult prea abundente cand am nascut prima data si s-au blocat niste canale pt ca nici bebe, nici pompa, nici nervii mei nu reuseau sa scoata tot laptele care se forma cu o viteza de speriat! Am intarcat bebele la aproape 1 an si timp de un an am facut tratamente sa stopez lactatia. N-a mers cu nimic. Abia la 3 ani ai piticului am observat ca se terminase.. Dar ramasese o problema pe care o simteam si care ma durea si ma ardea: aceste fibroadenom care inca nu putea fi depistat la control, dar pe care eu il percepeam ca pe ceva cel putin deranjant.
In fine. Asta a fost cauza. Cu Dumnezeu inainte!
Despre fibroadenoamele tale stii ceva...? Mie medicul mi-a spus ca un fibroadenom nu este periculos, atata timp cat ramane un simplu fibroadenom.
Sanatate multa!
cora75
Postat pe 7 Februarie 2009 19:14
inclin sa ii dau dreptate dusei. nu e normal sa dureze asa mult sau sa fie asa abundenta o lactatie. sigur a fost un dezechilibru endocrinologic pe undeva.de aceea trebuie cautata cauza, altfel de cate ori vei avea copii risti sa repeti problema.
camiflorea
Postat pe 9 Februarie 2009 07:50
pot sa ti spun ca eu am avut fibroadenom mamar pe care am incercat sa l tratatez si nu a mers pana la urma tot la opoeratie am ajuns dar sa stii ca primul pas este tratamentul, numai in cazul in care nu da inapoi sa se resoarba totalatunci trebuie operat,in cazul meu am incercat cu tratament timp de 10 ani si tot la operatie am ajuns , operatia este foarte simpla si nedureroasa,sfatul meu este sa incerci cu tratament si apoi operatia nu asa te au sfatuit si medicii?
mami_crina
Postat pe 9 Februarie 2009 16:04
Draga mea, camiflorea, am deja si al doilea copil si secretia lactata a fost din belsug, dar nu exagerat ca la primul BB.
Totul este acum foarte normal si analizele au demonstrat ca nu e nimic in neregula si nici nu a fost.
Dealtfel in spital am intalnit f multe paciente care prezentau acelasi diagnostic, din aceleasi cauze.
In afara de asta cunosc prietene de ale mamei mele si alte cunostinte care au fost operate de fibroadenom cu 15 si 20 de ani in urma si nu au absolut nimic. Au avut extragere sectoriala din san, dar totul a reintrat in normal si in ziua de azi, dupa 15-20 de ani, sunt perfect sanatoase si analizele lor sunt perfecte.
Inteleg teama si disperarea unora, dar nu toti avem aceleasi pbl. Nu sunt inconstienta, raman sub supraveghere medicala (asa cum fac papanicolau de 2 ori/an, asa voi face investigatii pt sani periodic) iar in rest sunt perfect optimista si imi vad de viata mea implinita si frumoasa!
Sanatate multa!
cora75
Postat pe 9 Februarie 2009 16:06
mami crina, eu am facut tratament dar numai 3 luni. Apoi medicul mi-a recomandat operatia si l-am ascultat. Nu stiu exact cui te-ai adresat....Eu am vb despre cazul meu... si am convingerea ca am procedat f bine!
Am inteles ca ai trecut prin acelasi lucru ca si mine, doar ca eu am facut-o mai repede.
Sanatate multa!
cora75
Postat pe 9 Februarie 2009 16:09
Daca imi permiteti, as interveni si eu cu o precizare: cine vrea sa faca tratament NATURAL trebuie sa se gandeasca la MINIM 6 luni pana la primele rezultate, iar la tumorile solide de tipul fibromului, fibroadenomului chiar mai mult, minim 9 luni ! Si acest tratament da rezultate numai daca este CORECT (cu diagnostic profesional al terenului biologic) si COMPLET (adica inclusiv dieta personalizata si stil de viata corespunzator).
Iar pentru minimizarea riscului de C, trebuie tinut tratament o viata, NU in sensul ca trebuie luate vesnic medicamente/remedii, ci in sensul ca trebuie avuta o alimentatie specifica care sa "duca" organismul in zona cu pH normal.
dusa
Postat pe 10 Februarie 2009 18:03
As vrea sa recomand tuturor femeilor cu probleme la sani, articolul:
"Radiation Warning: Mammograms and CT scans expose patients to atomic bomb levels of radiation" pe care-l gasiti pe link-ul: http://www.naturalnews.com/025767.html
dusa
Postat pe 5 Martie 2009 10:08

AICI ! (tratamente la cabinet)
ACOLO ! (tratamente distale)
Pentru ADULTI SI COPII
TERAPIE CU LUMINA SI APA VIE
ENGLEZA si ROMANA si EBRAICA.
PROFESIONALISM , RESPECT , CREATIVITATE , ARMONIE , SANATATE.
LIGHT MASSAGE and LIGHT COSMETIC ,
SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA SI
CONSILIERE PSIHOLOGICA,
REFLEXOTERAPIE ,
MASAJ DE RELAXARE SI TERAPEUTIC,
TRATAMENTE COSMETICE
TRATAMENTE ENERGETICE
CU LUMINA POLARIZATA (BIOPTRON PRO) ,
RAZE INFRAROSII SI HELIU(CERAGEM).
dar si
TIBETAN REIKI , ASCENSION REIKI, PRANIC HEALING ,FENG SHUI, RADIESTEZIE si INFORENERGETICA,CHI_CHUNG MEDICAL, PSIHOTERAPIE PRANICA, FENG SHUI PRANIC&VASTU,
CRISTALOTERAPIE PRANICA , CROMOTERAPIE,MELOTERAPIE, AROMOTERAPIE , etc) dar si cursuri de
USUI and TIBETAN REIKI, ASCENSION REIKI, POWER KI
oferim gratuit cu IUBIRE SI RECUNOSTINTA
LEAVING WATER THERAPY
APA VIE
=apa structurata si energizata cu proprietati terapeutice si bactericide .
Cerem si oferim seriozitate.
Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati.
ioana.bobocea@yahoo.com
0744.300.432 (IOANA)
Fix ; 021.420.80.96




IOANA1947
Postat pe 23 Octombrie 2009 10:07

AICI ! (tratamente la cabinet)
ACOLO ! (tratamente distale)
Pentru ADULTI SI COPII
TERAPIE CU LUMINA SI APA VIE
ENGLEZA si ROMANA si EBRAICA.
PROFESIONALISM , RESPECT , CREATIVITATE , ARMONIE , SANATATE.
LIGHT MASSAGE and LIGHT COSMETIC ,
SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA SI
CONSILIERE PSIHOLOGICA,
REFLEXOTERAPIE ,
MASAJ DE RELAXARE SI TERAPEUTIC,
TRATAMENTE COSMETICE
TRATAMENTE ENERGETICE
CU LUMINA POLARIZATA (BIOPTRON PRO) ,
RAZE INFRAROSII SI HELIU(CERAGEM).
dar si
TIBETAN REIKI , ASCENSION REIKI, PRANIC HEALING ,FENG SHUI, RADIESTEZIE si INFORENERGETICA,CHI_CHUNG MEDICAL, PSIHOTERAPIE PRANICA, FENG SHUI PRANIC&VASTU,
CRISTALOTERAPIE PRANICA , CROMOTERAPIE,MELOTERAPIE, AROMOTERAPIE , etc) dar si cursuri de
USUI and TIBETAN REIKI, ASCENSION REIKI, POWER KI
oferim gratuit cu IUBIRE SI RECUNOSTINTA
LEAVING WATER THERAPY
APA VIE
=apa structurata si energizata cu proprietati terapeutice si bactericide .
Cerem si oferim seriozitate.
Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati.
ioana.bobocea@yahoo.com
0744.300.432 (IOANA)
Fix ; 021.420.80.96




IOANA1947
Postat pe 23 Octombrie 2009 10:15
micronoduli intracavitarii?imi poate spune cineva ce sunt?
healthy008294
Postat pe 5 Noiembrie 2009 01:11
Buna,
fibroadenomul este tot una cu nodul sau tumora ?
Callyope_healthy
Postat pe 13 Noiembrie 2009 17:48
Dragele mele doresc sa va ofer cateva detalii despre absorbantele active LOVE MOON ale corporatiei Winalite (www.edera.ro) care se deosebesc de oricare altele, prin faptul ca au incorporat in ele o banda dintr-un materal special (patentat) care, in contact cu corpul emite o mare concentratie de ioni negativi.
Este un produs , cu actiune imediata si eficace,acesti Ionii negativi (anionii),datorita sarcinii electrice negative distrug bacteriile anaerobe(care au sarcina electrica pozitiva) avand astfel efecte benefice in starea generala de sanatate si in numeroase afectiuni : eroziune si infectii ale colului uterin cu toate tipurile de bacterii, candidoze, chist ovarian, miom uterin, fibromiom, endometrioza, infectia cailor urinare, prolaps vaginal, incontinenta urinara, arsuri si uscaciune vaginala (la menopauza), dismenoree, scurgeri excesive, herpes, cancer de col uterin etc.
Actiunea generarii de anioni este complet naturala si nu are nici o contraindicatie.
In plus, elimina mirosurile.
Atentie ! - foarte important este ca se livreaza impreuna cu un card de autoanalize (GRATIS !) pentru aflarea imediata a starii de sanatate (in special a colului uterin) etc.
In Romania aceste produse abia incep sa fie cunoscute, in lume fiind deja un miliard de beneficiari ai produsului In lume, inclusiv in America, se afla pe piata deja de 2 ani.
Produsele au certificate FDA-USA si UE.
Diferenta de pret fata de absorbantele obisnuite este nesemnificativa, in raport cu multele avantaje oferite de tampoanele anionice cu protectie activa.
O veste foarte bine primita de doamne si domnisoare care au optat deja pentru absorbantele LOVE MOON :
De acum inainte veti putea beneficia nu numai de
absorbantele pentru ciclu normal,
ciclu abundent sau
pentru uz zilnic,
ci si de absorbante mini, absorbantele pentru bikini,
Talpici cu emisii de infrarosii si de ioni negativi sau
Seturi cu plasturi impotriva durerilor de ciclu
(ofera mai mult de 16 ore de alinare a durerilor, disconfort abdominal,
eliminarea durerilor cauzate de raceala si este ideal
pentru intretinerea ovarelor sau
ingrijirea dupa avort.
Nu trenuie sa devii DISTRIBUITOR daca nu vrei dar poti cumpara aceste produse cu reducere de 25% in calitate de CLIENT PREFERENTIAL.Ce zici ,VREI ?
Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati.
ioana.bobocea@yahoo.com
0744.300.432 (IOANA)
Fix ; 021.420.80.96

…..atunci te rog citeste in continuare..









ACUM !
AICI (local ) !
ACOLO(distal) !
Pentru dumneavoastra
LIGHT& LEAVING WATER THERAPY
ENGLEZA & ROMANA & EBRAICA.
PROFESIONALISM , RESPECT , CREATIVITATE , ARMONIE , SANATATE.
LIGHT MASSAGE & LIGHT COSMETIC ,
SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA SI
CONSILIERE PSIHOLOGICA,
REFLEXOTERAPIE ,
MASAJ DE RELAXARE SI TERAPEUTIC,
TRATAMENTE COSMETICE
TRATAMENTE ENERGETICE
CU LUMINA POLARIZATA , RAZE INFRAROSII SI HELIU.
dar si
TIBETAN REIKI , ASCENSION REIKI, PRANIC HEALING ,FENG SHUI, RADIESTEZIE si INFORENERGETICA,CHI_CHUNG MEDICAL, PSIHOTERAPIE PRANICA, FENG SHUI PRANIC&VASTU,
CRISTALOTERAPIE PRANICA , CROMOTERAPIE,MELOTERAPIE, AROMOTERAPIE , etc) dar si cursuri de
USUI & TIBETAN REIKI, ASCENSION REIKI, POWER KI
oferim gratuit cu “IUBIRE SI RECUNOSTINTA
”LEAVING WATER THERAPY”
APA VIE
=apa structurata si energizata cu proprietati terapeutice si bactericide .
Cerem si oferim seriozitate.
Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati.
ioana.bobocea@yahoo.com
0744.300.432 (IOANA)
Fix ; 021.420.80.96




IOANA1947
Postat pe 18 Noiembrie 2009 21:54
As avea un mic comentariu

Pentru Dusa este destul de confuz cu fibroadenomul.
Ne-au fost prezentate o multime de metode naturale cu multe "Nobel" care in final nu dau un rezultat cert. Si tu folosesti aceiasi gindire umana fara a considera corpul ca un super-computer care este dotat cu toate sistemele de protectie pe care eu stiu ca Dumnezeu le-a pus special in corpul nostru. Felul acesta de a gandi schimba mentalitatea de vindecare a corpului. Repet din nou ca organismul uman are toate capacitatile de AUTOVINDECARE fara mamograme ,operatii,chimotherapie si alte trasnai naturale. Daca voi ma credeti asta ar fi bine si daca nu... veti continua la infinit sa gasiti o solutie si eu cred ca veti afla.Mi-am adus aminte de acel doctor din Austria si sa fiu sincer am fost incintat de explicatia lui.

Costello

kudika009311
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:43
Si unde o pot gasi pe doamna doctor si eu?? ca ma intereseaza.
Am un fibroadenom iar medicul pe care l-am consultat mi-a zis ca imi trece de la sine...fara tratament insa nu cred asta
melania1988
Postat pe 3 Decembrie 2009 15:12
De la: dusa, la data 2009-02-01 18:59:31Pt. Cora75: nu te supara, dar am si eu doua intrebari pentru tine:
1) Crezi ca medicii care mai fac 2 ani (cel putin) de cursuri de medicina alternativa (post universitar) si isi iau competenta in fitoterapie/homeopatie/TCM etc sunt mai putin competenti decat medicii alopati ? Eu cred ca medicii naturopati, prin calea pe care si-au ales-o, merg spre tratarea cauzelor si din acest motiv sunt mai aproape de REZOLVAREA CORECTA a problemelor, decat medicii cu cutitul.
2) Crezi ca daca te-ai operat ai rezolvat definitiv problema ? Poate ca nu stii dar recidivele la operatiile pt. probleme feminine (chist, fibroadenom, endometrioza etc) sunt undeva la 45-55 % (deci una din doua femei fac recidiva in 5 ani - dupa aceea nu se ia in calcul la statistica).
Daca, Doamne pazeste, ai avea ceva urat, abia dupa operatie incepe lupta.
Si mai este ceva: exista un dr. in Austria cu peste 65.000 tumori (de toate soiurile) operate care sustine ca operatia "scoate" numai tesutul fizic, insa exista campul EMF asociat tumorii si care, daca nu este tratat, afecteaza tesuturile adiacente. Acest medic este singurul, dupa stiinta mea, care a avut curajul sa dea o explicatie la nr. enorm de recidive dupa operatie.
Terra_Mater
Postat pe 4 Decembrie 2009 01:29
Am si eu o mare nedumerire... Vreau sa imi fac o mamografie ca am gasit o oferta gratis la o clinica din bucuresti, dar mi-e teama sa nu fiu prea tanara pentru analiza asta...

ce sa fac? de cateva luni ma dor sanii aproape incontinuu si nu prea mai suport.

mersik
tina2012
Postat pe 5 Aprilie 2012 16:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CARTI (va rog nu ocoliti) 9 De la: eleain 3 Februarie 2010 10:43
hemangiom pe buza superioara la bebelusa 9 De la: laraariss 2 Aprilie 2014 14:12
Amenoree primara 4 De la: kudika341784 28 Noiembrie 2012 17:29
ASLO 7 De la: camiflorea 12 Iunie 2010 15:23
iubire,oare? 15 De la: kentfarafiltru 31 Ianuarie 2010 12:43