Setari Cookie-uri

Ciclu menstrual neregulat..

Buna fetelor ... am si eu o mare dilema , sau mai bine zis stau intr-un stres continuu ... Acum 2 luni am luat augumentin ( poate nu este din cauza lui , dar de cand am luat ciclul menstrual mi s-a dereglat) ... Acum 2 luni nu mi-a venit deloc , luna trecuta mi-a venit pe 12 , iar acum luna aceasta nu mi-a venit inca ...Gravida nu-s ca nu am cum ... Oare care o fii cauza ... Cateodata simt ca am simptomele acelea ca ar trebui sa-mi vina ... Dar nu :( ... Sper sa ma poata ajuta cineva care este in masura :( .. Va multumesc ... O zi frumoasa !!
kudika536761
Postat pe 20 Iunie 2013 16:51
depinde ce varsta ai si daca stau bine si ma gandesc poate ai facut un pui de cistita sau poate ai racit cand ai fost la strand sau la vreo apa,rau .Cel mai bine este sa mergi la un dct la un control
Titanika
Postat pe 20 Iunie 2013 16:55
De la: kudika536761, la data 2013-06-20 16:51:41Buna fetelor ... am si eu o mare dilema , sau mai bine zis stau intr-un stres continuu ... Acum 2 luni am luat augumentin ( poate nu este din cauza lui , dar de cand am luat ciclul menstrual mi s-a dereglat) ... Acum 2 luni nu mi-a venit deloc , luna trecuta mi-a venit pe 12 , iar acum luna aceasta nu mi-a venit inca ...Gravida nu-s ca nu am cum ... Oare care o fii cauza ... Cateodata simt ca am simptomele acelea ca ar trebui sa-mi vina ... Dar nu :( ... Sper sa ma poata ajuta cineva care este in masura :( .. Va multumesc ... O zi frumoasa !!

Daca pe prospectul acelui augumentin nu scrie ca unul dintre efectele secundare ale acestuia o reprezinta intarzierea ciclului menstrual, atunci nu e din cauza lui.

Ciclul poate intarzia din varii motive: probleme de natura hormonala, stres, cure de slabire drastice, ovare polichistice etc etc

In orice caz, du-te la medic si lamureste problema intarzierii.
kudika_32792
Postat pe 21 Iunie 2013 09:31
De la: kudika536761, la data 2013-06-20 16:51:41Buna fetelor ... am si eu o mare dilema , sau mai bine zis stau intr-un stres continuu ... Acum 2 luni am luat augumentin ( poate nu este din cauza lui , dar de cand am luat ciclul menstrual mi s-a dereglat) ... Acum 2 luni nu mi-a venit deloc , luna trecuta mi-a venit pe 12 , iar acum luna aceasta nu mi-a venit inca ...Gravida nu-s ca nu am cum ... Oare care o fii cauza ... Cateodata simt ca am simptomele acelea ca ar trebui sa-mi vina ... Dar nu :( ... Sper sa ma poata ajuta cineva care este in masura :( .. Va multumesc ... O zi frumoasa !!

Produsul "Augmentin" nu influenteaza desfasurarea ciclului menstrual!!

Prin efectuarea unui control ginecologic,insotit de investigatiile de rigoare,poti afla motivele care stau la baza dereglarii menstrei!!In functie de rezultatul consultului ginecologic poti merge mai departe cu cercetarea asupra sursei de declansare a problemelor tale,respectiv,un control la Endocrinologie,caci cauza poate fi de natura hormonala,dar care este strans legata de starea de functionare a ovarelor!!!
kudika_15804
Postat pe 21 Iunie 2013 12:17

Poate fı o dereglare hormonala...un chıst...o raceala f puternıca...poate fı orıce...doar un control gınecologıc te poate lamurı
selin32
Postat pe 21 Iunie 2013 14:48
Am fost pe strand acum 2 zile , dar nu este de acum asta .... Miercuri ma voi duce la doctor , ca atunci este ginecoloaga mea :( Pana atunci incerc sa evit ...
kudika536761
Postat pe 21 Iunie 2013 15:18
Am fost si la endocrinologie , mi-am facut toate analizele la sange ,radiografii , mai aveam ecografie la gat , pe care nu am mai ajuns sa o fac din cauza timpului ... Dar doctora endocrinoloaga mi-a spus ca totul este bine ..... Iar la ginecologie am fost acum 3-4 luni si mi-a gasit o mica bacterie pe care am tratat-o ... Oare sa fie eu mai sensibila ?? ..
kudika536761
Postat pe 21 Iunie 2013 15:20
Daca analizele de la endocrinologie ti-au iesit bine, inseamna ca problema ta nu e de natura hormonala. Mai ramane sa primesti si parerea ginecologului, iar daca nici acolo nu-ti gaseste nimic, probabil ca stresul e de vina pentru faptul ca-ti intarzie menstra.

Sa ne spui ce ai rezolvat!
kudika_32792
Postat pe 21 Iunie 2013 15:33
De la: kudika536761, la data 2013-06-21 15:20:45Am fost si la endocrinologie , mi-am facut toate analizele la sange ,radiografii , mai aveam ecografie la gat , pe care nu am mai ajuns sa o fac din cauza timpului ... Dar doctora endocrinoloaga mi-a spus ca totul este bine ..... Iar la ginecologie am fost acum 3-4 luni si mi-a gasit o mica bacterie pe care am tratat-o ... Oare sa fie eu mai sensibila ?? ..

Ti s-a facut vreo ecografie abdominala sau transvaginala?????
kudika_15804
Postat pe 21 Iunie 2013 16:55
De la: kudika536761, la data 2013-06-21 15:20:45Am fost si la endocrinologie , mi-am facut toate analizele la sange ,radiografii , mai aveam ecografie la gat , pe care nu am mai ajuns sa o fac din cauza timpului ... Dar doctora endocrinoloaga mi-a spus ca totul este bine ..... Iar la ginecologie am fost acum 3-4 luni si mi-a gasit o mica bacterie pe care am tratat-o ... Oare sa fie eu mai sensibila ?? ..

curios eu, din cauza augumentinului mi-a venit mai repede menstra,la fel si din cauza stresului acumulat la sercici!
Titanika
Postat pe 21 Iunie 2013 17:23
De la: Titanika, la data 2013-06-21 17:23:54

curios eu, din cauza augumentinului mi-a venit mai repede menstra,la fel si din cauza stresului acumulat la sercici!

*-la sevici
Titanika
Postat pe 21 Iunie 2013 17:25

Nu produsul a fost cauza dereglarii,Titanika,ci motivul pentru care ai luat acel medicament!!!Femeile sunt afectate de stres mai mult decat barbatii si de aici pot rezulta dereglari ale menstrei,dar acestea nu au voie sa
fie repetitive ,decat pe suportul unei disfunctii organice!!!!
kudika_15804
Postat pe 21 Iunie 2013 19:49

Unor femei le intarzie, altora le vine mai repede menstra, daca sunt stresate, dintr-un motiv sau altul, si nu exista probleme de natura hormonala sau ginecologica care sa fie ele cauza acelor intarzieri sau veniri.
kudika_32792
Postat pe 22 Iunie 2013 07:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am o intrebare :) 4 De la: office_salinasusesi_ro 16 Februarie 2010 00:31
clinici bucuresti 1 De la: alex1111 6 Martie 2012 22:43
Parfumuri 1 De la: epopescu58 30 Ianuarie 2009 10:14
infertilitate 5 De la: ismi3ismi 22 Iulie 2010 16:10
durerule de sani 25 De la: tarot 3 Noiembrie 2009 05:34