Mai multe
| Mama mea are glaucom. Tratamentul cel mai eficient in cazul ei consta in Timolol 0,5% si Pilocarpin 2% (ambele sunt solutii oftalmice picaturi). Din pacate nu mai gasesc in farmacii Pilocarpin (sau orice echivalent, de exemplu Dropil a mers foarte bine). Are cineva idee unde as putea gasi Pilocarpin 2% (sau echivalente?) | ||
|
Petru_healthy Postat pe 9 Noiembrie 2008 22:10 |
||
|---|---|---|
La policlinica de ochi din Bucuresti - Str.Lahovari - acolo gasesti pilocarpin 2%.
|
||
|
adidum35 Postat pe 9 Decembrie 2008 17:23 |
||
|
cauta o farmacie care sa prepare pilocarpina ...mama mea are glaucom si acum pe linga timolol mai pune si xalatan si azopt care sunt f bune ,dar au fost recomandate de doctor...mi e greu si mie ..mie mila si de ea.. ptr mama mea e o suferinta teribila.. |
||
|
|
||
|
kudika087652 Postat pe 5 Ianuarie 2009 19:17 |
||
|
Am citit in Formula AS de saptamana trecuta un tratament la indemana oricui pentru Glaucom si nu numai: urinoterapia, ce parere aveti?, a urmat cineva acest tratament? As fi curioasa sa stiu daca a dat rezultate bune |
||
|
marialazar Postat pe 26 Ianuarie 2009 11:03 |
||
| Buna ziua! mama mea are glaucom si nu-i merge nimic altceva decat Dropil 2% dar din pacate nu il mai gaseste. stie cineva unde se mai poate gasi? mama este din Bucuresti dar poate stie cineva din tara daca se mai gaseste in vreun oras. face comanda, nu-i problema , numai sa fie!!!!!!! multumesc anticipat | ||
|
ileanacristina79 Postat pe 18 Martie 2009 09:40 |
||
Buna!Incearca sa faci comanda la farmaciile on-line,acolo precis gasesti.Bafta
|
||
|
51160 Postat pe 18 Martie 2009 09:44 |
||
| Eu am gasit Pilocarpina 2% in Germania. E cam scump - 1 flacon costa in jur de 12 EUR. Foarte important: Iti trebuie reteta - nemtii nu prea dau medicamente fara reteta! Este buna orice reteta care are aplicata o parafa de medic! | ||
|
Petru_healthy Postat pe 30 Martie 2009 21:35 |
||
|
Aloe vera �i afec�iunile oculare Efectul benefic �n tratamentul �i prevenirea afec�iunilor oculare este cunoscut din antichitate. Dioscorides �n lucrarea �De Materia Medica� aminte�te pentru prima dat� efectul terapeutic al plantei �n afec�iunile oculare. Acest lucru a fost confirmat de Francois Respail �n lucrarea �Le manuel de la Sante�, �n sec. XIX. �Aloe vera va fi pic�tura de ochi a secolului XXI�. Profesorul oftalmolog rus V.P. Filatov a ob�inut rezultate deosebite �n afec�iunile kerato-conjunctivale prin utilizarea gelului de Aloe vera. Dr. Jerry Lawrence scria �n prestigiosul �New England Journal of Medicine�: �Gelul de Aloe vera transparent (filtrat �i purificat) ob�inut din frunza de aloe are efect dezinfectant �i calmant. C�teva pic�turi de gel scad aproape instantaneu simptomatologia �i �n scurt timp duc la vindecarea anumitor afec�iuni oculare�. Dr. Neville Baron, oftalmolog la New Jersey Secaucus Hospital afirm� c� �Aloe vera va fi pic�tura de ochi a secolului XXI�. S-a demonstrat c� gelul de Aloe vera este deosebit de eficace �mpotriva microbilor ce afecteaz� ochii. Dr. Baron afirm� c� Aloe vera absoarbe radia�iile ultraviolete nocive realiz�nd protec�ia ochiului, pentru c� aceste radia�ii au un rol important �n formarea cataractei �i �n degenerescen�a retinei. Utilizarea gelului de Aloe vera �n form� foarte concentrat� previne ac�iunea nociv� a acestor radia�ii. PENTRU INFORMATII ADRESA MEA ESTE [email protected] TUTUROR!! |
||
|
rodilantos Postat pe 3 Aprilie 2009 09:31 |
||
De la: Petru, la data 2008-11-09 22:10:23Mama mea are glaucom. Tratamentul cel mai eficient in cazul ei consta in Timolol 0,5% si Pilocarpin 2% (ambele sunt solutii oftalmice picaturi). Din pacate nu mai gasesc in farmacii Pilocarpin (sau orice echivalent, de exemplu Dropil a mers foarte bine). Are cineva idee unde as putea gasi Pilocarpin 2% (sau echivalente?) vand solutie oftalmica pilocarpin 2% , adresa [email protected] |
||
|
healthy012906 Postat pe 18 Februarie 2010 18:30 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sanatatea copilului meu | 4 | De la: office_salinasusesi_ro 18 Iunie 2010 21:43 |
| Buna sunt un baiat si as vrea sa va intreb daca ... | 4 | De la: cjcrdd 2 Februarie 2010 21:15 |
| IN ATENTIA PARINTILOR CARE AU COPII CU PROBLEME CARDIACE | 2 | De la: Simply_i 23 Ianuarie 2010 12:44 |
|
|
||
| bola oaselor de sticla | 6 | De la: kudika311713 5 August 2010 09:51 |
| hepatita b cu virus | 14 | De la: office_salinasusesi_ro 2 Martie 2010 23:17 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.