Setari Cookie-uri

Concurs: Cea mai penibila experienta la doctor!

Am trecut si eu nu demult printr-o intamplare penibila, dar care acum ma face sa zambesc. Am fost diagnosticata, in urma analizelor obligatorii (acelea de la guvern), cu suspiciune de diabet. Bineinteles, medicul de familie mi-a facut urgent o trimitere catre de Centrul de Diabet si Boli de Nutritie. M-am prezentat eu cu trimiterea inca de la prima ora a diminetii, am reusit, cu chiu cu vai, sa ma strecor intr-unul din cele 5-6 cabinete pe usile carora stateau ca ciorchinii cel putin 10-12 indivizi, ca nu cumva sa intre careva in fata lor. O doctorita amabila imi scrie o hartiuta si ma trimite la laboratorul de analize, unde urma sa fac o glicemie provocata. Alerg repede la o farmacie din apropiere ca sa cumpar glucoza necesara prescrisa de dna doctor si ma intorc la laborator. Mi se recolteaza prima transa de sange si apoi asistenta imi da indicatiile cum sa beau glucoza. Ea a fost clara: "o beti in 5 minute si asteptati 2 ore fara sa mai beti nimic altceva si nici sa consumati alimente". Buuun, insa eu am inteles pe dos. Ma asez linistita la o masa din hol si incep sa beau temeinic - chiar cronometrand cu telefonul mobil - cate o gura de glucoza, din 5 in 5 minute, timp de 2 ore. Si stand asa linistita, intamplarea face ca, putin inainte de incheierea celor 2 ore, sa treaca pe hol asistenta de la laborator. Cand a vazut in ce mod consum eu glucoza, efectiv s-a luat cu mainile de cap, spunandu-mi - de fapt zbierand - ca asa ceva ea n-a mai vazut... pana si un batranii paranoici ar fi tinut minte ce au de facut... ca sunt un caz unicat de cand exista acest tip de analiza... In fine, m-am simtit penibil, mai ales ca deja se adunasera vreo 30 de persoane (majoritatea in varsta) atrase de incident si chicoteau care mai de care. Dupa aceea, asistenta bufnind mi-a recoltat si a doua eprubeta de sange, dar nu se mai putea abtine din ras. A existat totusi si un lucru bun: analizele au demonstrat ca nu am diabet. Tuturor - sarbatori fericite, pline de bucurii! Sanatate...
gogutzel
Postat pe 16 Decembrie 2008 02:19
Intamplator a fost chiar doctorul la care ma nascut mama mea in ziua cand am mers la un consult ginecologic,acolo in cabinet doar eu si el,doctorul care a inceput sa ma pipaie frumos cum se zice .Eram inca tanara pe atunci in jur de 19 ani.Dupa cate imi amintesc m-am dezbracat pentru consult si m-am asezat pe masa aceea unde el se uita la mine si ma mangaia usor .El.Doctorul! Am sarit ca arsa de pe masa nemai tinand cont de orice altceva foarte indignata..atunci el sa asezat la birou poate i se facuse rau cu lesin cine stie..eu m-am indreptat catre usa si el ma oprit imediat cu vocea iritata intrebandu-ma ca unde o sa ies asa ...dezbracata...uff uitaseram sa ma imbrac
Angelyka
Postat pe 16 Decembrie 2008 03:24
Destul de penibil m-am simtit in urma cu 4 ani cand am descoperit un nodul la san. Eram internata in spital si pe langa profesorul care m-a consultat a mai fost si o grupa de studenti la medicina care mi-au luat sanii la palpat. Imi venea sa intru in pamant de rusine...sunt de 23 de ani casatorita si afara de sotul meu imi mai atinsese nimeni sanii.
lidia44
Postat pe 16 Decembrie 2008 17:32
pentru joe: ca sa stii si tu acum,macar dupa 100 ani de la intamplarea respectiva: NU omezul ti-a provocat acea reactie adversa si tocmai CELALALT medicament utilizat pt esofagita de reflux,despre care afirmi cu nonsalanta ca "nu are relevanta". tocmai ca are,si pot spune cu mana pe inima ca era Motilium(subst activa domperidon),care se foloseste f des pt boala ta si are aceasta reactie adversa. Nu pot sa cred cata ignoranta exista!
anabel
Postat pe 17 Decembrie 2008 07:23
Dupa anestezie, am intrebat si eu fetele din salon cine/ce rang poarta -btw cred ca toti doctorii/asistentele ar trebui sa poarte ceva in piept cu nume, rang..macar atata sa stim si noi :p asa...si o fata dintr-un pat mai din colt mi-a spus dupa o discutie de-a noastra-vai ce ok s-a purtat cutaritza etc...ca e asistenta si ca "se schimba des" Ca atare i-am dat o atentie corespunzatoare "rangului" pe care mi-l comunicase colega aceea de salon..
Apoi am auzit una bodoganind, ba chiar racnind ...
Era cica anestezista...am inteles mai tarziu....nimeni nu zicea nimic..
Nu stiu cine a fost mai penibila eu sau aia?
Adica...eu daca primesc un buchet de ghiocei de la un copil in loc de un buchet de cale nu racnesc...De fapt nici nu imi plac calele, mai mult imi plac ghioceii...
Ca sa fim mai exacti
1. sa poarte numele fiecare in piept ca eu n-am de unde sa visez nopatea cine ce este.
2.sa se stabileasca eventual niste tarife chiar daca e clinica de stat astfel sa nu mai comenteze nimeni nimic
3.Ce sa mai zic de juramantul lui Hypocrat, bla.bla...texte
Mai am n povestiri dinastea naspa dn pacate
lilith1
Postat pe 17 Decembrie 2008 12:47
Buna! Intamplarea mea nu stiu daca e cea mai penibila sau cea mai amuzanta. eram insarcinata si aveam aproximativ 2 luni si jumatate si eram la a doua vizita la ginecolog si medicul a hotarat sa imi faca un ecograf ca sa vedem daca totul este bine. Ma intind pe pat sotul meu sat la capatul patului sa vada si el minunea care crestea in burtica. Doctorul tot se uita pe ecran si la un moment dat se uita la mine si imi zice as brusc "cred ca e o sarcina GEMELARA".Eu in acel moment era sa sar de pe pat ira madicul imi zice "stai doamna unde fugi?" Cand ma uit la sotul meu el era galben la fata si sprijinea de marginea patului pentru ca i se inmuiasera picioarele si se sprijinea ca sa nu cada.Am iesit din cabinetul medical si am traversat orasul parca plutind si a fost nevoie sa treaca cateva zile sa ne obisnuim ca ideea.Acum gemenii (baietei) au 2 ani si 3 luni si impreuna cu fratele lor mai mare sunt bucuria noastra .
pushyy
Postat pe 17 Decembrie 2008 13:18
buna
ce pot zice e ca nu imi place sa merg la doctor mai ales ca pe unii ii intereseaza doar partea finainciara...
nu zic sunt si unii profesionisti dar sunt putini aceaia.
Am fost operata de cezariana si pot zice ca numai frumos nu a fost am fost scarbita de ce era in spitalul respectiv cat si de tratatia primita dar ce puteam face inca nu erau atunci spitale private unde sa fi trata ca o adevarata mammica cu nou nascut
va pup
jamalia
Postat pe 17 Decembrie 2008 13:36
De la: andra13gabriela, la data 2008-12-15 16:16:54Frate-miu, micut, la dentist. Numele dentistului : Domnul Boieru. Dupa consultatie, dentistul catre fratele meu: Tu ce vrei sa fi cind ai sa cresti? Raspunsul fratelui meu : Boier de dinti!
Dupa ani buni, fratele meu a terminat medicina umana, a terminat rezidentiatul de 3 ani si este Medic generalist...hm, asta e, boier de dinti n-a reusit sa ajunga. E foarte reala, dentistul inca traieste! Fratele meu practica; Eu inca ma amuz cind imi amintesc, deci martori exista!

Eu la 6 ani, in perioada "ceausista" de mina cu mama care incerca cu disperare sa ma amine de la scoala (cu siguranta va mai amintiti ce greu era sa nu va dati copiii la 6 ani la scoala). Mama imi spune: daca nu spui "sar'mina", nu-ti iau inghetata. Eu intru in dispensar, dau drumul miinii mamei mele, ma duc la coada de oameni si incep sa fac plecaciuni si sa salut cu sar'mina tot ce misca : batrini, oameni maturi, parinti, copii, ciini, pasari, cadre medicale...nu ma interesa nimic altceva in afara acelei inghetate -care apropos, era o vafa, ca doar d-alea erau-, asaaa si deschid usa cabinetului, iar plecaciuni, iar sar'mina la scune, oameni, copii. Rezultatul? Am stat la gradinita pina la 7 ani si jumatate, mama a primit o trimitere la un psiholog pediatru, iar in sala de asteptare toti copiii spuneau :"sar'mina" in incercarea disperata a parintilor lor de a le prelungi copilaria cu inca un an. Marturii la aceasta poveste? inscrierea mea la scoala si repetarea grupei mari la gradinita. Pardon-aprofundarea.
statica
Postat pe 17 Decembrie 2008 17:01
Cea mai penibila experienta a fost atunci cand am ramasa insarcinata si a trebuit sa merg pentru prima data la ginecolog.Uimire mare cu masa de consult..Eram in primul trimestru de sarcina, si imi zice sa urc pe masa...Ok, dar cum?! Bineinteles ca incercam eu din rasputeri sa ma urc prin fata cu spatele...top, top, si degeaba...nu reuseam. "Ce faci mamica? Nu asa se urca pe masa,ci intr-o parte", imi zise dansul.M-am urcat, si acum? "Ce fac domnule doctor?", intreb eu mai mult decat rusinata...
"Acum stai in pozitia de facut sex." Imi zise el, sub forma de gluma si imi lua picioarele parca stangace amandoua si ma aseaza intr-un final in pozitie de consult ginecologic.
Eh, aveam si eu 22 ani si era pentru prima data cand ajungeam la un cabinte ginecologic..
Apoi, ne-am imprietenit, era un domn in varsta si ori de cate ori ma duceam la vizita ma invata si ma instruia cum si ce sa fac mai bine pentru mine si pentru sarcina...
Multa sanatate ii doresc mai ales ca dansul mi-a adus fiul pe lume, printr-o operatie de cezariana..

m3rlinetza
Postat pe 17 Decembrie 2008 18:11
STITI CE SIMTE O PERSOANA CAND AFLA CA ESTE BONAVA DE CANCER?
EI BINE EU AM AFLAT IN FEBRUARIE ANUL ACESTA CA AM CANCER,AM FOST TRIMISA LA I.O.B.,CU RECOMANDARE LA UN MEDIC RENUMIT,AM URMAT PROCEDURILE NORMALE DE INREGISTRARE SI IATA CA AJUNG IN FATA RENUMITULUI MEDIC,IN TIMP CE SUNT CONSULTATA INCEPE CALVARUL:-AAAAAA,ESTI PREA GRASA SA TE OPEREZ EU,NU ,NU RISC (MENTIONEZ CA AVEAM 86 KG)DACA NU SLABESTI 30KG,NU NU RISC,II RASPUND CA NU MA POT INFOMETA-SUNT DIABETICA,-AAA PROBABIL AI SI TENSIUNE,RASPUND-DA,INCEPE SA VORBEASCA RASTIT-ASA TARATA NU ,EU NU TE POT OPERA,SI MA SCOS AFARA UNDE AM ASTEPTAT MEDICUL RADIOLOG PENTRU PROGRAMARE LA RADIOTERAPIE.
ABIA AFARA AM IZBUCNIT IN PANS-CAT DE MULT II POATE TRANSFORMA PE OAMENII FUNCTIA,BANII-SE DEZUMANIZEAZA-UITA CA VI CU SPRANTA LA EL CA LA DUMNEZEU.
BINEANTELES AM FOST OPERATA DE CATRE UN ALT MEDIC(CARE NU SI-A FACUT PROBLEME CA SUNT ,,TARATA"-ACUM SUNT BINE,ASA CUM POATE FI O BOLNAVA DE CANCER.
NU AM PUTUT UITA UMILINTA SIAM RAMAS CU UN GUST AMAR DESPRE UNI MEDICI CARE NU AR TREBUI SA PROFESEZE DACA NU SE SIMT STAPANI PE EI.
gina51
Postat pe 17 Decembrie 2008 19:18
Aveam 17 ani si am fost nevoita sa merg la medicul de familie (o doamna doctor) ca sa primesc o trimitere pentru un medic ginecolog pentru tratament hormonal. Nu mai avusesem ciclu de vreo 5-6 luni (amenoree), asa ca i-am povestit "doamnei" - eram si cu mama ... Prima reactie a respectivei doamne doctor a fost sa ma intrebe daca nu cumva sunt sau as putea fi insarcinata! Adunandu-mi tot bunul-simt posibil ca sa n-o jignesc, i-am raspuns ca sunt sigura ca NU sunt insarcinata (eram virgina). A fost si penibil si stupid ... Ma mira si acum aceasta intrebare "inteligenta" - aveam pe atunci 51-52 kg la inaltimea de 1,74m (iar in cabinet eram in blugi si pulovaras subtire); oare in loc de un abdomen plat nu ar fi VAZUT CLAR o burta pronuntata daca eram gravida in luna a 5-a sau a 6-a?!?
night_sky
Postat pe 22 Decembrie 2008 10:21
poate penibila sau nu...eram programata pt o rezectie apicala..nu stiam cu ce se mananca ...cert e ca eram speriata ca de bombe.am intrat frumusel eu in cabinet si asteptam sa vad ce mi se spune.initial nici o atentie...dupa o jumatate de ora trebuia sa completez un formular cu posibile boli sau nu si apoi asteptam sa intru.vroiam si eu sa citesc ceva de plictiseala, insa tot ce gaseam erau carti de rugaciuni, muzica religioasa pe fundal, de parca eram intr-un film de groaza si asteptam ceva groaznic sa mi se intample.nu zic ca vai rugaciunile nu sant ok,dar in acel moment nu mi-a placut.oricum in acele momente de asteptare a aparut si un baiat destul de dragutz cu care m-ai puteai schimba o vorba sau 2.in continuare operatia,la care am trecut prin niste momente destul de traumatizante..iar finalul fu penibil sau amuzant cum vreti.la plecare sa-mi i-au ramas bun ...cu gura plina de tampoane si amortita..am vrut sa urez o seara frumoasa...si normal nu mi-am dat seama ca zambetul meu...era unul groaznik plin de sange si etc...
toata lumea avea o privire ingrozita asupra mea si normal rusinata am iesit afara in fuga.
marina_teodora
Postat pe 22 Decembrie 2008 14:23
Ca sa schimb si eu un pic medicul,ca toata lumea are experiente neplacute la ginecolog....nu ca nu as avea si eu o gramada......dar sa schimb cu un altul...cu un stomatolog
De ani de zile aveam o lucrare la cei 4 dinti din fata......O lucrare frumoasa dar care dupa atatea ani incepuse sa se cam miste...O prietena imi recomanda un dentist...si tanar si frumos si foarte cautat de clienti..mai ales de gen feminin....Hop si eu sa vad minunea si sa ma programez pentru un consult si daca e cazul sa imi fac o lucrare noua. Stau cuminte pe hol unde mai erau vreo cativa clienti de ambele sexe....schimb amabilitati cu cei din jur....si astept sa iasa doctorul afara sa ii spun si eu ce doresc....Iasa tipul ma ridic sa-i spun cine sunt si ce doresc....si in momentul in care deschid gura imi sar dinti afara din gura si cad pe jos..Dinti mei care se miscau dar nu dadeau semne sa se dezlipeasca....Cred ca daca in acel moment s-ar fi facut o gaura in pamant acolo as fi intrat de rusine.....Asa ca m-am aplecat mi-am luat dinti de jos si in 5 secunde am fost afara....Si nu am mai calcat pe acolo niciodata. Mi-am gasit alt dentist...si m-am dus cu dinti in buzunar...
corinacostea36
Postat pe 22 Decembrie 2008 14:44
Intamplari penibile la doctor nu prea am avut,nu am fost bolnavicioasa sa vizitez spitalul, dar va pot povesti o experinta prin care a trecut un fost coleg de liceu.
Eram in cls a IX-a si trebuia sa ne consulte domana doctor.La inceput a avut loc un lung sir de intrebari, pentru fiecare in parte, apoi urmand sa ne masoare, sa ne cantareasca si sa ne ia tenisunea.
Inaintea mea si a colegei de banca intrase 2 baieti.Noi asteptam in hol, pt ca nu aveam voie sa intram o data cu ei.Insa usa era putin deschisa, era clanta rupta, si daca incerca sa o inchida risca sa ramana acolo.
Eu si colega mea, ramanad ultimele...deci nu riscam sa ne vada nimeni...am incercat sa tragem putin cu ochilul la ceea ce se intampla.
Doamna doctor, cu ochelarii pe varful nasului, si cu pixul in mana, gata pregatita sa scrie raspunsurile pe fisa medicala.....adreseaza urmatoarea intrebare colegului meu : Cate testicule ai?...Baiatul s-a inrosit la fata si se blocase..nu stia ce sa zica. Doamna doctor se ridica..se indreapta catre el si zice: Ce se intampla baiate, ai cumva 3?....colegul meu a dat din umeri...la care doamna doctor adauga: Atunci mai rau, ai decat 1?Ce se intampla cu tine? ti-e rusine de colegul tau?Nu vrei sa vorbesti?......raspunsul baiatului fiind: Stiti doamna doctor, de fapt eu nu stiu ce inseamna....=))......intr-un final mica problema se rezolva...era cat se poate de normal, nu avea nimic...nici in plus, nici in minus.
irina_georgiana_87
Postat pe 22 Decembrie 2008 16:26
Faza cea mai penibila rezultat in urma vizitei la medic fu urmatoarea: avand probleme ku stomacul si dupa o suferinta de 1 an ku pastile control pe la diversi medici m.am hotarat sa ajung la o clinica mai buna si eu avnd probleme si endocrine, am fost internata bineinteles pe aceasta sectie; principala mea problema atunci o consideram stomacul, prima analiza facuta fu un eco al tiroidei; eu stiind ca trebuie sa fac eco kand am ajuns la doctorita in cabinet si mi,a spus sa ma pregatesc in loc sa ma deschid la haina m.am deschis la pantaloni pt a.mi face eco la abdomen; fu foarte nasoala faza k asa bolnava kum fuii fara chef de prea multe am ras de penibil, ku toate k eu am experientza si stiu cu ce se mananca astea cat de cat, dar nu,s ce fu at in mintea mea. Deci fitzi pe faza tiroida e la gat nu la abdomen:)) poop pe toti
maiamia
Postat pe 23 Decembrie 2008 00:59
anamaria, super tare ahahahaha
eleain
Postat pe 23 Decembrie 2008 11:19
Cea mai penibila intamplare a mea a fost acum un an cand am mers cu tatal meu sa-si faca control la inima.Doctorul era un vechi prieten de famile si mai mult stateau de vorba decat sa faca vreaun control...Cand termina sa-i faca controlul tatalui meu doctorul il roaga pe acesta sa ma controleze si pe mine gratis!Evident ca nu a refuzant nimeni.Tata a dat a iesi din cabinet dar,doctoru(un nene cam de vreo 6o-7o de ani)striga dupa el sa vina inapoi...Si asa a trebuit sa-mi fac eu controlul de fata cu tatal meu!
martzuk
Postat pe 24 Decembrie 2008 08:11
Acum aproape 14 ani, eram in spitalul de la Lipova, dupa nasterea prin operatie cezariana. Asa, legata de pat cu perfuzorul, nu prea aveam "loc de intors". Noaptea, vedeam cum se apropie de pat niste gandaci de bucatarie bine crescuti. Cum nu puteam sa cobor din pat sa ii alung, am inceput sa fac ghemotoace de hartie igienica, cu mana libera de perfuzie. Aruncam toata noapte ghemotoace catre gandacii curiosi, sa nu ii las sa se apropie de pat. Dimineata, sora medicala care venea sa ma vada se mira de multitudinea de bilute de pe jos. Cand a aflat ce era cu ele m-a "linistit" spunand ca si in salonul bebelusilor sunt gandaci de bucatarie. Asa am iesit din spital in 6 zile! Sa fi indraznit cineva sa incerce sa ma mai tina! Romania! Nu ma mira ca acum, femeile prefera sa nasca prin Europa (Ungaria, Austria). O zi faina tuturor!
mokush
Postat pe 25 Decembrie 2008 14:33
buna..adevarul e ca in viata poti da peste fel si fel de "specialisti" si mi amintesc cum acum cativa anii, cand nu prea stiam anatomie , m am prezentat la ginecologie, pentru un control de rutina si pt ca nu avusesem never ever probleme, m am trezit dupa control cu duduia dr care mi a zis ff relaxata ca am o rana pe col din nastere , si sa ma duk acasa ca nu are ce sa mi faca..acum ma bufneste rasul, dar atunci stiu ca am sunat o pe mama disperata ( p/s/ my best friend ) si ea s a gandit ca poate am facut un avort si nu i am spus..offf..intr adevar aveam o rana pe col, dar nu din nastere si care a fost tratata de un doctor zic eu capabil si care nu a confundat o rana pe col cu o rana cauzata de hpv..pt ca mi s a intamplat si asa ceva..cred ca din dorinta de a lua mai multu bani..bine ca am schimbat doctorii si i am tot schimbat pana cand am gasit unul ok..care nu se uita in plik inainte de comsultatie..si acum pot zice ca niciodata sa nu dai curs unui singur diagnostic, mai ales daca se despisteaza ceva, ci mai incervati si o a 2 a opinie, chiar o a 3 a..sarbatori fericite tuturoor!!
disimulateangel
Postat pe 25 Decembrie 2008 20:33
De la: Andradra, la data 2008-12-16 00:12:48Buna tuturor..mai intai..si LA Multi Ani!..offffff...era in 1994,in urma cu 14 ani...lucram la un post de radio local ..pe atunci..eram reporter..si am facut cateva reportaje in Spitalul Judetean,din Galati,orashul meu,...intre care si la Ginecologie...un dr. f. renumit..mi-a propus sa ma consulte si pe mine..sa vada dak am vreo "problema" medicala..in zona genitala..am acceptat..si ce credeti??dupa ce-mi facuse o multime de complimente ..ca arat SUPER..ca sunt asa de tanara si de frumoasa..etc..desi aveam niste ani..sot,copii marishori..mi-a spus ca am un fibrom uterin cat un cap de copil de mare..si ca va trebui sa ma operez..asa ca mi-a "aranjat" urgent o internare la sotia lui..la Urologie..deoarece"prezentam" si niste probleme ..pe acolo..care trebuia sa ma "investigheze' si sa ma pregateasca pt. operatie..dar eu..mai intai am plecat de la el..la o d-na dr. la ecografie..unde m-a supus unui examen profund..si ? NICI urma de vreun fibrom...daramite unul cat un cap de copil! aveam un uter f. mic..si ingrijit..s-a luat cu mainile de cap acea d-na dr. cand a auzit asemenea bazaconie...am vrut sa-l dau in judecata..dar m-am multumit sa-i fac o antireclama pe posatul de radio la care lucram..si dupa catva timp..aud ca...dr.-ul cu pricina..a fost" calcat" talhari in propria casa..si a fost f. grav ranit..incercand sa se apere..in urma unei deflagratii cu foc de arme...abia scapase cu viata...cred ca toate femeile carora le-a pus"diagnostice" ca al meu..l-au blestemat!! as putea sa va povestesc multe intamplari autentice din viata mea..de acest gen..dar ma limitez...multumesc ca m-ati "suportat"..prof./jurist,Adriana Manole(Galati).
Andradra
Postat pe 26 Decembrie 2008 21:41
Cand aveam 17 ani si eram in vacanta la o prietena din jud. Suceava (eu fiind din Timisoara) intr-o zi mi se face f rau cu dureri de burta f mari si cu diaree.Prietena mea ma suie in masina si ma duce la urgenta la spital. Asistenta de garda imi pune intrebari, imi face o injectie si imi spune ca nu sunt decat o fata rasfatata si ca nu am decat o indigestie. Norocul meu a fost ca matusa prietenei mele intre timp a mers si a vb cu un chirurg sa ma consulte, concluzie: apendicita, raman internata si peste cateva ore ma opereaza ca sa nu mi se perforeze.
Dupa operatie eu am facut febra vreo 5 zile si imi dadeau mereu injectii cu penicilina si eu mancacioasa de felul meu il tot intrbam pe doctor in fiecare zi ce am voie sa mananc (in prima zi am primit numai ceai, in a 2-a zeama de supa si abia din a 3-a biscuiti). Prin a 4-a zi cred de la internere merg la biroul dr ca sa ii las copia dupa carnetul de eleva (doar asa imi scria externarea). Acesta ma cheama inauntru, imi spune sa iau loc pe canapea, vine langa mine, ia copia in mana si jucandu-se cu ea incepe sa ma pipaie pe piept. Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a luminat in momentele alea ca am sarit, am deschis usa larg si i-am cerut copia (pe hol se plimbau cadre medicale) sa o duc la registratura sau unde trebuia. Dupa experienta asta am plans 1/2 de ora in continuu ca nu intelegeam ce am facut ca sa se poarte asa si nu m-am linistit decat dupa ce am baut o pastila f puternica.
oanasioli
Postat pe 27 Decembrie 2008 16:14
Eram intr-un megaspital, dus de la sectia de reumatologie, la ORL. Aici trebuia sa ma opereze de amigdale. Am stat o saptamana fara sa-mi faca nimic, imi dadea doar niste paracetamol si diclofenac. Cei din salon mi-au spus ca daca nu le imping bani la medici, am sa stau mult si bine in patul ala. Nu stiam strategii de inmanare a banilor, dar la disperare, am cerut sa vorbesc cu seful clinicii, profesor universitar. Acesta m-a poftit in cabinet, m-a intrebat de 'sanatate' fara sa ridice capul din hartii, i-am spus ca vreau sa fiu operat, simultan, i-am impins un plic cu 2milioane printre foile de pe birou, s-a uitat pe sub ochelari in directia respectiva, apoi a strigat: 'Asistenta, pregatiti-l pentru operatie!'Peste o ora intr-o anexa a salii de operatie, in timp ce ma injectau cu xilina in gat, am auzit din sala de operatie unde era in curs de desfasurare o operatie, niste instrumentar chirurgical aruncat pe jos insotite de urletele profesorului nemultumit ca rezidentii nu percutau cu sculele necesare la timp: 'Inchideti-l voi'. Si a plecat. Mi-a venit si mie...sa plec.....Noroc ca la mine n-a avut ce sa inchida....poate doar buzunarul plin cu spaga...
costygavrilus
Postat pe 29 Decembrie 2008 02:26
Buna ziua fetelor.Hai sa va spun eu , care a fost pentru mine cea mai penibila experienta petrecuta la medic.Totul s-a intamplat cand am inceput demersurile pentru Academia de Politie. Logic, a trebuit sa merg sa fac setul de analize. Numai ca aici, surpriza,ginecolog era un domn.Toate bune si frumoase,pana sa ma consulte. Cand sa ma consulte medicul, ce credeti ca am facut? Am cascat niste ochi mari de parca nu eram la ginecologie. si, unde mai pui, ca pana la consult, mi-a mai si pus un set de intrebari pe care nu le pot scrie (nu de alta, dar imi cenzureaza textul si nu vreau).Fetelor, eram rosie din cap pana in picioare de rusine, de parca nu as fi mers de buna voie la consult sau de parca as fi fost prima fata care a mers la medic.Intrebari de genul daca sunt sau nu.......la care eu am cascat ochii ca de melc si i-am raspuns aproape furioasa ca sunt.Mai aveam putin si il bateam daca s-ar fi indoit de cuvantul meu. Eeeeeeeeeeee, asa este prima data.
alice_cornelia
Postat pe 29 Decembrie 2008 11:09
Cea mai penibila experienta la doctor a fost cand am mers cu noul meu sot la fostul, care e radiolog, si mi-a facut ecografii cu bebelusul nostru!
krysaprincess
Postat pe 29 Decembrie 2008 12:06
As putea spune ca am 2 experiente penibile dar sa le luam in ordine cronologica:
1.M-am nascut la 9 luni si 12 zile deoarece acum 21 de ani nu exista epidurala ca sa ajute viitoarele mame al dilatatie...si fara alte medicamente ...mamam mea a a stat internata in spital 2 saptamani si nu avea nci un fel de contracti.... deja doctorii se plecitisisie de ea...in cele 2 saptamani ...mama a fost martaora la peste 80 de nasteri...(se spune ca pofta vine mancand)dar in acest caz nu a coincis.Acum prtea ma urata a sitautiei este ca lichidul amoiotic in care am stat era verde...(sa zicem ca intrasem in procesul de mucegait) iar dupa 2 zile de la nastere...pilea de palme de pe talpi...si nde la subrat se cojea si curgea sange..deoarece asistentele nu s-au sinchisit sa vada ce se intampa.Din cauza ca nu am fost tratata la timp pielea mea este foarte sesibila.
2. La varsat de 7 ani m-am dus la stomatolog...sa-mi scata 2 dinti de "lapte" dupa spusele doamnei doctore care mirosea a vin sau ceva cogniac...nu pot sa imim aduc aminte exact a ce anume...dar este clar doctora nu intrunea normale de lucru..sim-a anesteziat nesimttind nimik ncii macar cei 2 dinti"de lapte"conform doamnei doctor...doar cu o mica problemacei 2 dinti erau buni si nu trebuiau scosi....ei nefiind cariati...si erau si dinti definitivi cum se spune...
alecsa13
Postat pe 29 Decembrie 2008 13:36
in mod normal,trebuia sa se amelioreze durerile de spate,dupa cca.3 luni. Depinde cat de grava a fost afectiunea.Incercati sa faceti macar o radiografie la coloana. Poate cu o trimitere de la medicul de familie,ca sa nu coste...
Am auzit ca la Tg. Mures sunt medici - in acest domeniu mai buni, si nu se uita asa mult dupa plicurile cu bani ale pacientilor!
bafta!
alf66
Postat pe 29 Decembrie 2008 14:43
una dintre cele mai penibile intamplari a fost cand o verisoara de-a mea trebuia sa nasca prematur la 6 luni jumate' si toti eram in ingrijorati in privinta copilului si a ei.Dupa lungi asteptari a nascut o fetita de 800 grame.Doctorii credeau ca nu va supravietui,dar a supravietuit.Eu,parintii mei,parintii verisoarei asteptam nerbadori in hol raspunsurile:e fata,baiat,traieste,nu traieste,e sanatoasa sau nu.Una dintre asistente vine si ne zice ca din pacate fetita a murit desi in realitate nu era asa.Am dat vestea tuturor:sotului ei,bunicilor.Eram tristi,iar tatal fetei s-a dus sa o vada si i-a zis urmatoarele:lasa fata tatii k ii facem un cosciug si o ingropam langa bunica mea.Verisoara mea a amutit si mirata intreaba cine a murit.Tatal ei s-a dus la doctor si a intrebat daca nepoata lui traieste sau nu:))
Doctorul a zis k traieste dar va trebui sa stea in spital pana va atinge greutatea normala.Toti au fost bucurosi sa afle ca fata traieste:))
Asistenta am auzit k a fost pedepsita pentru prostia facuta:))A fots o intamplare groaznica as putea sa zic:))
acum fetita are 2 ani si ne amuzam cu ce s-a intamplat,atunci nu parea asa amuzant.

nanaGirl
Postat pe 29 Decembrie 2008 15:05
Cea mai penibila intamplare la doctor la mine sa intamplat in anul 2007.M-am dus la consultatie la un spital din bucuresti pentru niste dureri lombare,acestea persistau de aproape 3 ani si in tot acest timp am tot fost pe la diferite spitale si diferiti medici majoritatea mi-au recoomandat repaus la pat , tratament si lipsa efortului fizic. dar, durerile continuau sa persiste ,pana intr-o zi cand am ajuns din nou la spital .deja stiam cam ce urma sa ma intrebe unde sa ma consulte dr., dar in loc sa imi spuna sa ridic bluza sa imi vada coloana vertebrala imi spune "Intoarcete cu fata sa te vad din fata ", acum ce treaba aveau sanii mei cu coloana numai el stie (tin sa precizez ca sunt foarte mari sanii mei),si imi da raspuns :"Domnisoara toate problemele se trag de la sani ,ia uitati ce mari sunt si incepuse sa mi palpeze prin laterale ", am crezut ca lesin imi venea sa ii dau ce ceva in cap .Pana la urma am plecat mancand pamantul si nici nu vreau sa mai aud de medici.
arianabycarla
Postat pe 29 Decembrie 2008 16:53
buna ziua,
nu stiu daca o ppot numi experienta teribila ce mi s-a intamplat mie la o ecografie acum 10 luni
mai degraba as numi-o trauma
m-am dus in cta la clinica provita la un eco genital si mi-a spus bine cunoscuta ecograf de acolo ca am 20 noduli pe un ovar cu 7 pe altul
ca am nu stiu cum fibronul
dupa care mi-a propus chiar sa fiu cobaiul ei ca tocmai atunci facea cercetari pe boala cu care m-a diagnosticat ea pe mine
a trebuit sa ma duc la alti 3 doctori care sa i-mi infirme ceea ce mi-a spus acea doctorita
asta e una din experientele mele dupa aceea ca la nastere doctorul m-a lasat balta pt ca el era plecat in concediu
va multumesc ca mi-ati citit povestea
o zi buna
dinastie
Postat pe 29 Decembrie 2008 17:23
si eu am avut parte de o experienta nu tocmai placuta cand am fost nevoita sa merg la urgenta spitalului judetean din brasov unde m/au pus sa astept pana ma ia cineva. problema era ca eram intr o criza de rinichi si mai aveam putin si muream de durere iar ei nici nu se uitau la mine. pana cand cineva nu a mai rezistat sa ma vada cum ma zvarcolesc pe hol si a intrat peste ei facand scandal. a fost foarte penibil cum intr un spital din tara ta toti trec pe langa tine si chiar daca esti mort nu se uita la tine. dezgustator...
lali200380
Postat pe 29 Decembrie 2008 20:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs: Osteocare & Jointace – castiga premii in valoare de 600 Ron! 579 De la: Concurs_Healthy 10 Decembrie 2009 16:05
CONCURS INSCRIETE si CISTIGA 0 De la: 9 Martie 2010 08:46
Concurs: Cea mai penibila experienta la doctor! 94 De la: kudika059921 27 Noiembrie 2013 16:53
Castiga un profil de personalitate complex 1 De la: nissieq 22 August 2011 13:42
CEI MAI PENIBILI PACIENTI !!! 22 De la: healthy005533 1 Octombrie 2011 20:15