Setari Cookie-uri

Planuri pentru noul an!

Ce ne dorim, ce nu ne dorim, ce am vrea sa facem, ce am vrea sa ni se intample... in 2009!
OanaTrifu
Postat pe 22 Decembrie 2008 15:20
Trei lucruri sunt necesare pentru a fi fericit:
- trup sanatos;
- spirit liber;
- inima curata.
Va doresc tot binele din lume, asezonat cu un dram de noroc, sanatate cat cuprinde si cu multe bucurii.
LA MULTI ANI BUNI!
carmenjatarel_yahoo_com
Postat pe 31 Decembrie 2008 06:38
EU DORESC CA-N 2009 SA DEVIN RICH
lucian_rich
Postat pe 31 Decembrie 2008 09:17
fiecare dintre noi avem dorinte ascunsela care visam si dorim sa ni se implineasca de aceea eu va doresc implinirea tuturor dorintelor ,multa sanatate un an mai bun,mai vesel.LA MULTI ANI!!!
andrea_andre
Postat pe 31 Decembrie 2008 09:45
La multi Ani si voua fetelor! Eu sunt singura...asa am fost si anul trecut si se repeta"istoria"...pe aici ,pe net sunt numai nenorociti..ca sa nu le spun pe"bune" cum sunt..ca nu e frumos aici...sunt total dezamagita...nush cand imi voi gasi eu "jumatatea"..asa..sa-mi refac viatza...ufffffff...Va poop dulce pe toate...avetzi grija de voi! Dumnezeu sa va binecuvinteze cu multa sanatate,noroc,fericire si mai multe impliniri pe 2009! Cu drag si sinceritate,Adriana Manole(Galati).
Andradra
Postat pe 31 Decembrie 2008 19:19
La multi ani si Doamne ajuta sa ne fie
bine, indiferent ce inseamna binele pentru fiecare dintre noi !
piera32
Postat pe 1 Ianuarie 2009 01:14
LA MULTI ANI!!!!!!! sa avem parte de un an minunat.
alinatamasan
Postat pe 1 Ianuarie 2009 22:42
Un an bun tuturor.
Eu imi doresc succes profesional, putere de munca, sanatate, timp petrecut alaturi de familie, fericire... eventual sa reusim sa ne mutam...
Sarah_healthy
Postat pe 4 Ianuarie 2009 09:48
imi doresc sa se intoarca el...
m_geani
Postat pe 22 Octombrie 2009 14:23
Un studiu realizat de Center for Responsive Politics (grup independent de cercetare din Washington D.C. ce urmãreºte traseul banilor în politicã) aratã cã peste 151 de membri ai Congresului American au investit 195 de milioane de dolari în contracte de apãrare. Aceste investiþii le aduc importante profituri datoritã ocupaþiei militare a Irakului ºi a Afganistanului.

În aprilie 2008, generalul David Petraeus, comandantul trupelor americane din Irak, a participat la Capitol Hill la un scurt congres, adresându-se legiuitorilor care obþin din ocupaþia Irakului mult mai mult decât o „ciosvârtã politicã”. Împreunã cu alþi colegi ai lor din Camera Deputaþilor ºi din Senat, politicienii care au primit raportul de situaþie din partea generalului ºi a ambasadorului SUA în Irak, au investit milioane de dolari din banii lor personali în companii care fac afaceri cu Departamentul Apãrãrii (DoD).

În 2006, portofoliile de investiþii a 151 de membri curenþi – mai mult de un sfert din Congres – aveau între 78,7 milioane de dolari ºi 195,5 milioane de dolari investiþi în companii care primesc contracte importante de apãrare (peste 5 milioane $). Portofoliile includ acþiuni la companii care plãtesc miliarde de dolari în fiecare lunã pentru a susþine militar America. Aceste companii furnizeazã aproape tot ceea ce poate fi folosit de cãtre armatã, de la avioane de luptã, muniþie ºi necesar de medicamente pânã la bãuturi rãcoritoare.

Printre congresmenii cu cele mai mari investiþii în companii care au contracte cu DoD se numãrã: senatorul democrat John Kerry (foto), cu mai mult de 38 209 020 $, republicanul Rodney Frelinghuysen cu 49 140 000 $, republicanul Robin Hayes cu 37 105 009 $.

În anul 2006, 47 de membri ai Congresului (9% din totalul membrilor Camerei Deputaþilor ºi Senatului), investiserã în companii care activau în sectorul apãrãrii. Valoarea pe piaþã a acestor companii practic se dublase faþã de valoarea lor din 2004. În aceste condiþii, investiþiile congresmenilor în aceste contracte le-au adus profituri între 15,8 mil $ ºi 62 mil $ în perioada dintre 2004 ºi 2006.

Companiile ai cãror investitori sunt congresmeni au primit de la guvern finanþãri care au depãºit 275,6 miliarde de dolari. Valoarea minimã a investiþiilor personale în contracte de apãrare a membrilor congresului a crescut cu 5% din 2004 pânã în 2006, conform declaraþiilor oficiale. Dar þinând cont de faptul cã membrii congresului nu sunt obligaþi sã declare exact, ci în limite destul de largi valoarea averilor personale, aceste investiþii ar fi putut foarte bine sã creascã chiar ºi cu 160%.

Pe mãsurã ce operaþiunile militare din Irak ºi Afganistan s-au extins ºi ºi-au modificat caracteristicile, nevoia de bunuri ºi servicii s-a extins ºi ea dincolo de elicoptere, vehicule blindate ºi armament. Corporaþii gigantice din afara sectorului apãrãrii cum ar fi PepsiCo, IBM, Microsoft ºi Johnson&Johnson au primit contracte de apãrare ºi sprijin sub formã de investiþii din partea membrilor congresului. Aºadar, dacã iniþial ne putem gândi la implicarea doar a câtorva contractori evidenþi în domeniul rãzboiului: Boeing, Lockheed Martin, General Dynamics ºi aºa mai departe, în realitate numãrul companiilor care beneficiazã de pe urma acestor conflicte este mult mai mare. Astfel, descoperim cã practic aproape toþi congresmenii au investit în contracte de rãzboi. Extinderea operaþiunilor militare a fãcut foarte dificilã, atât pentru congresmeni cât ºi pentru orice membru al societãþii cu un anumit statut social, neimplicarea în investiþiile de rãzboi. Chiar dacã investitorii obiºnuiþi nu pot lua decizii în legãturã cu legislaþia de apãrare, care ar putea afecta aceste investiþii, legiuitorii din Congres deþin pârghiile necesare ºi, bineînþeles, continuã sã facã afaceri în acest domeniu atât de profitabil. În 2007 averile lor, obþinute de pe urma acestor investiþii strategice în proiecte de apãrare, se situau între 5,3 mil $ ºi 11,1 mil $. Deoarece congresmanii raporteazã valoarea aproximativã a investiþiilor lor, este imposibil de calculat care este de fapt averea acestora. Pe site-ul Open Secrets.org sunt dezvãluite situaþiile financiare din 2008 ale membrilor congresului american.
BEL_AMY1
Postat pe 21 Octombrie 2010 19:48
Un nou rãzboi între Iran, susþinut de o parte a þãrilor arabe ºi Israel, care ar putea izbucni chiar în aceastã toamnã, pare a fi inevitabil. Acesta opinie, susþinutã de o mare parte a analiºtilor militari ai planetei este întãritã de declaraþiile mai multor politicieni israelieni, americani, ruºi ºi englezi.
Analiºtii militari considerã cã declanºarea acestui conflict militar va genera un megarãzboi, de o amploare fãrã precedent, în care armamentul nuclear va fi din nou utilizat, iar analiºtii religioºi îl vãd ca un rãzboi al religiilor, o confruntare a forþelor creºtine ºi iudaice împotriva musulmanilor.
Aceastã confruntare militarã va implica toate marile puteri ale lumii. Rusia va renunþa la comportamentul duplicitar de pânã acum ºi va susþine încã de la început SUA, Marea Britanie ºi Israelul. China, Japonia, India, Coreea vor trebui sã îºi decidã poziþia faþã de cele douã tabere.
Conform informaþiilor furnizate de agenþia rusã Ria Novosti, Rusia ºi Israelul au semnat pe 5 septembrie, la Moscova, un acord de colaborare militarã pentru urmãtorii 15 ani. Fãrã sã dea prea multe detalii, ministrul rus al apãrãrii a afirmat cã Rusia urmãreºte sã asimileze experienþa militarã israelianã pentru modernizarea forþelor sale armate. Israelul urmeazã sã furnizeze Rusiei încã 36 de drone (avioane militare fãrã pilot) pe lângã cel 12 pe care Rusia deja le-a achiziþionat, informeazã New Europe.
În ceea ce priveºte relaþiile ruso-americane, agenþia Ria Novosti declarã cã prim-ministrul Vladimir Putin a afirmat recent cã este convins de sinceritatea iniþiativelor conducerii SUA pentru îmbunãtãþirea relaþiilor dintre cele douã þãri ºi a calificat relaþia dintre el ºi Barack Obama ca fiind „minunatã”. El s-a declarat plãcut surprins de punctele de vedere comune pe care Rusia ºi SUA le au asupra actualelor probleme mondiale.
Rusia întreþine bune relaþii ºi cu Marea Britanie. Corporaþia British Petroleum intenþioneazã sã vândã companiei ruseºti TNK-BP un pachet mare de active ale zãcãmintelor de petrol din Marea Nordului, informeazã ITAR-TASS.
Institutul pentru Dezvoltare Contemporanã (INSOR) din Moscova, apropiat Kremlinului, a realizat un raport privind dezvoltarea relaþiilor Rusia-NATO, intitulat „Perspective de dezvoltare a relaþiei Rusia-NATO”. Acest raport include, printre variantele propuse ºi perspectiva aderãrii propriu-zise a Rusiei la NATO. Sunt propuse trei variante de extindere a relaþiilor: integrarea completã a Rusiei în NATO, aderarea pe baza unui tratat strategic de securitate bilateral ºi crearea unui organism internaþional de cooperare care presupune unirea forþelor organizaþiilor internaþionale – UE, OSCE, Organizaþia de Cooperare de la Shanghai, posibil ONU. Acest raport este în studiul preºedintelui Dmitri Medvedev.

Vladimir Evseiev, analist militar al Institutului pentru Economie Mondialã ºi Relaþii Internaþionale din cadrul Academiei de Stiinþe a Rusiei, crede cã apropierea dintre Rusia ºi NATO nu se va produce în viitorul apropiat din cauza unor dezacorduri ce încã persistã între cele douã pãrþi. Alte voci cred cã Rusia a întreprins deja reformele necesare pregãtirii pentru aderarea la NATO. „În câþiva ani armele NATO ºi cele israeliene vor reprezenta 30 la sutã din dotarea armatei ruse”, explicã preºedintele Academiei de studii geopolitice de la Moscova, Leonid Ivasov, arãtând cã armata rusã deja a trecut la sistemul de organizare în brigãzi, achiziþiile de echipament militar ºi exerciþiile comune cu armatele NATO.

Într-un interviu acordat BBC, Tony Blair declarã cã este inacceptabil ca Iranul sã deþinã arme nucleare. Dupã pãrerea sa, singura alternativã pe care comunitatea internaþionalã o are în cazul în care regimul de la Teheran nu stopeazã construirea de armament nuclear este atacul asupra Iranului.

Conducerea Iranului ia foarte în serios aceastã potenþialã confruntare armatã. Surse ale serviciilor secrete Mossad au declarat pentru Debkafile cã preºedintele Mahmoud Ahmadinejad urmãreºte o mobilizare amplã a comunitãþii musulmane atât din Orientul apropiat cât ºi din cel îndepãrtat. Au fost trimiºi emisari iranieni, de la începutul lunii septembrie, în majoritatea capitalelor þãrilor musulmane.
BEL_AMY1
Postat pe 21 Octombrie 2010 19:49
breeee e cam vechi topicul ! are 2 ani ! kudiko inchide-l bre ca e expirat !
coldwind
Postat pe 21 Octombrie 2010 20:05
De la: coldwind, la data 2010-10-21 20:05:00 breeee e cam vechi topicul ! are 2 ani ! kudiko inchide-l bre ca e expirat !

si ce te oftici...ce mai e putin si vine ..."noul an"...asa ca merge
BEL_AMY1
Postat pe 21 Octombrie 2010 20:36
De la: m_geani, la data 2009-10-22 14:23:25imi doresc sa se intoarca el...

o fi venit...?
BEL_AMY1
Postat pe 24 Octombrie 2010 19:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum sa faci bani pe langa salar? 4 De la: Gabriella_Bizzy 5 August 2013 16:00
LA MULTI ANI! 5 De la: healthy000879 19 Ianuarie 2010 09:13
Planuri pentru noul an! 15 De la: alfredodecurtofreco 24 Octombrie 2010 19:57
Poza coafor virtual 2 De la: SERPICO 5 Februarie 2012 15:19
Curatenie 10 De la: kudika_951659 2 Octombrie 2014 09:29