Setari Cookie-uri

Planuri pentru noul an!

Ce ne dorim, ce nu ne dorim, ce am vrea sa facem, ce am vrea sa ni se intample... in 2009!
OanaTrifu
Postat pe 22 Decembrie 2008 15:20
Trei lucruri sunt necesare pentru a fi fericit:
- trup sanatos;
- spirit liber;
- inima curata.
Va doresc tot binele din lume, asezonat cu un dram de noroc, sanatate cat cuprinde si cu multe bucurii.
LA MULTI ANI BUNI!
carmenjatarel_yahoo_com
Postat pe 31 Decembrie 2008 06:38
EU DORESC CA-N 2009 SA DEVIN RICH
lucian_rich
Postat pe 31 Decembrie 2008 09:17
fiecare dintre noi avem dorinte ascunsela care visam si dorim sa ni se implineasca de aceea eu va doresc implinirea tuturor dorintelor ,multa sanatate un an mai bun,mai vesel.LA MULTI ANI!!!
andrea_andre
Postat pe 31 Decembrie 2008 09:45
La multi Ani si voua fetelor! Eu sunt singura...asa am fost si anul trecut si se repeta"istoria"...pe aici ,pe net sunt numai nenorociti..ca sa nu le spun pe"bune" cum sunt..ca nu e frumos aici...sunt total dezamagita...nush cand imi voi gasi eu "jumatatea"..asa..sa-mi refac viatza...ufffffff...Va poop dulce pe toate...avetzi grija de voi! Dumnezeu sa va binecuvinteze cu multa sanatate,noroc,fericire si mai multe impliniri pe 2009! Cu drag si sinceritate,Adriana Manole(Galati).
Andradra
Postat pe 31 Decembrie 2008 19:19
La multi ani si Doamne ajuta sa ne fie
bine, indiferent ce inseamna binele pentru fiecare dintre noi !
piera32
Postat pe 1 Ianuarie 2009 01:14
LA MULTI ANI!!!!!!! sa avem parte de un an minunat.
alinatamasan
Postat pe 1 Ianuarie 2009 22:42
Un an bun tuturor.
Eu imi doresc succes profesional, putere de munca, sanatate, timp petrecut alaturi de familie, fericire... eventual sa reusim sa ne mutam...
Sarah_healthy
Postat pe 4 Ianuarie 2009 09:48
imi doresc sa se intoarca el...
m_geani
Postat pe 22 Octombrie 2009 14:23
Un studiu realizat de Center for Responsive Politics (grup independent de cercetare din Washington D.C. ce urm�re�te traseul banilor �n politic�) arat� c� peste 151 de membri ai Congresului American au investit 195 de milioane de dolari �n contracte de ap�rare. Aceste investi�ii le aduc importante profituri datorit� ocupa�iei militare a Irakului �i a Afganistanului.

�n aprilie 2008, generalul David Petraeus, comandantul trupelor americane din Irak, a participat la Capitol Hill la un scurt congres, adres�ndu-se legiuitorilor care ob�in din ocupa�ia Irakului mult mai mult dec�t o �ciosv�rt� politic�. �mpreun� cu al�i colegi ai lor din Camera Deputa�ilor �i din Senat, politicienii care au primit raportul de situa�ie din partea generalului �i a ambasadorului SUA �n Irak, au investit milioane de dolari din banii lor personali �n companii care fac afaceri cu Departamentul Ap�r�rii (DoD).

�n 2006, portofoliile de investi�ii a 151 de membri curen�i � mai mult de un sfert din Congres � aveau �ntre 78,7 milioane de dolari �i 195,5 milioane de dolari investi�i �n companii care primesc contracte importante de ap�rare (peste 5 milioane $). Portofoliile includ ac�iuni la companii care pl�tesc miliarde de dolari �n fiecare lun� pentru a sus�ine militar America. Aceste companii furnizeaz� aproape tot ceea ce poate fi folosit de c�tre armat�, de la avioane de lupt�, muni�ie �i necesar de medicamente p�n� la b�uturi r�coritoare.

Printre congresmenii cu cele mai mari investi�ii �n companii care au contracte cu DoD se num�r�: senatorul democrat John Kerry (foto), cu mai mult de 38 209 020 $, republicanul Rodney Frelinghuysen cu 49 140 000 $, republicanul Robin Hayes cu 37 105 009 $.

�n anul 2006, 47 de membri ai Congresului (9% din totalul membrilor Camerei Deputa�ilor �i Senatului), investiser� �n companii care activau �n sectorul ap�r�rii. Valoarea pe pia�� a acestor companii practic se dublase fa�� de valoarea lor din 2004. �n aceste condi�ii, investi�iile congresmenilor �n aceste contracte le-au adus profituri �ntre 15,8 mil $ �i 62 mil $ �n perioada dintre 2004 �i 2006.

Companiile ai c�ror investitori sunt congresmeni au primit de la guvern finan��ri care au dep�it 275,6 miliarde de dolari. Valoarea minim� a investi�iilor personale �n contracte de ap�rare a membrilor congresului a crescut cu 5% din 2004 p�n� �n 2006, conform declara�iilor oficiale. Dar �in�nd cont de faptul c� membrii congresului nu sunt obliga�i s� declare exact, ci �n limite destul de largi valoarea averilor personale, aceste investi�ii ar fi putut foarte bine s� creasc� chiar �i cu 160%.

Pe m�sur� ce opera�iunile militare din Irak �i Afganistan s-au extins �i �i-au modificat caracteristicile, nevoia de bunuri �i servicii s-a extins �i ea dincolo de elicoptere, vehicule blindate �i armament. Corpora�ii gigantice din afara sectorului ap�r�rii cum ar fi PepsiCo, IBM, Microsoft �i Johnson&Johnson au primit contracte de ap�rare �i sprijin sub form� de investi�ii din partea membrilor congresului. A�adar, dac� ini�ial ne putem g�ndi la implicarea doar a c�torva contractori eviden�i �n domeniul r�zboiului: Boeing, Lockheed Martin, General Dynamics �i a�a mai departe, �n realitate num�rul companiilor care beneficiaz� de pe urma acestor conflicte este mult mai mare. Astfel, descoperim c� practic aproape to�i congresmenii au investit �n contracte de r�zboi. Extinderea opera�iunilor militare a f�cut foarte dificil�, at�t pentru congresmeni c�t �i pentru orice membru al societ��ii cu un anumit statut social, neimplicarea �n investi�iile de r�zboi. Chiar dac� investitorii obi�nui�i nu pot lua decizii �n leg�tur� cu legisla�ia de ap�rare, care ar putea afecta aceste investi�ii, legiuitorii din Congres de�in p�rghiile necesare �i, bine�n�eles, continu� s� fac� afaceri �n acest domeniu at�t de profitabil. �n 2007 averile lor, ob�inute de pe urma acestor investi�ii strategice �n proiecte de ap�rare, se situau �ntre 5,3 mil $ �i 11,1 mil $. Deoarece congresmanii raporteaz� valoarea aproximativ� a investi�iilor lor, este imposibil de calculat care este de fapt averea acestora. Pe site-ul Open Secrets.org sunt dezv�luite situa�iile financiare din 2008 ale membrilor congresului american.
BEL_AMY1
Postat pe 21 Octombrie 2010 19:48
Un nou r�zboi �ntre Iran, sus�inut de o parte a ��rilor arabe �i Israel, care ar putea izbucni chiar �n aceast� toamn�, pare a fi inevitabil. Acesta opinie, sus�inut� de o mare parte a anali�tilor militari ai planetei este �nt�rit� de declara�iile mai multor politicieni israelieni, americani, ru�i �i englezi.
Anali�tii militari consider� c� declan�area acestui conflict militar va genera un megar�zboi, de o amploare f�r� precedent, �n care armamentul nuclear va fi din nou utilizat, iar anali�tii religio�i �l v�d ca un r�zboi al religiilor, o confruntare a for�elor cre�tine �i iudaice �mpotriva musulmanilor.
Aceast� confruntare militar� va implica toate marile puteri ale lumii. Rusia va renun�a la comportamentul duplicitar de p�n� acum �i va sus�ine �nc� de la �nceput SUA, Marea Britanie �i Israelul. China, Japonia, India, Coreea vor trebui s� �i decid� pozi�ia fa�� de cele dou� tabere.
Conform informa�iilor furnizate de agen�ia rus� Ria Novosti, Rusia �i Israelul au semnat pe 5 septembrie, la Moscova, un acord de colaborare militar� pentru urm�torii 15 ani. F�r� s� dea prea multe detalii, ministrul rus al ap�r�rii a afirmat c� Rusia urm�re�te s� asimileze experien�a militar� israelian� pentru modernizarea for�elor sale armate. Israelul urmeaz� s� furnizeze Rusiei �nc� 36 de drone (avioane militare f�r� pilot) pe l�ng� cel 12 pe care Rusia deja le-a achizi�ionat, informeaz� New Europe.
�n ceea ce prive�te rela�iile ruso-americane, agen�ia Ria Novosti declar� c� prim-ministrul Vladimir Putin a afirmat recent c� este convins de sinceritatea ini�iativelor conducerii SUA pentru �mbun�t��irea rela�iilor dintre cele dou� ��ri �i a calificat rela�ia dintre el �i Barack Obama ca fiind �minunat�. El s-a declarat pl�cut surprins de punctele de vedere comune pe care Rusia �i SUA le au asupra actualelor probleme mondiale.
Rusia �ntre�ine bune rela�ii �i cu Marea Britanie. Corpora�ia British Petroleum inten�ioneaz� s� v�nd� companiei ruse�ti TNK-BP un pachet mare de active ale z�c�mintelor de petrol din Marea Nordului, informeaz� ITAR-TASS.
Institutul pentru Dezvoltare Contemporan� (INSOR) din Moscova, apropiat Kremlinului, a realizat un raport privind dezvoltarea rela�iilor Rusia-NATO, intitulat �Perspective de dezvoltare a rela�iei Rusia-NATO�. Acest raport include, printre variantele propuse �i perspectiva ader�rii propriu-zise a Rusiei la NATO. Sunt propuse trei variante de extindere a rela�iilor: integrarea complet� a Rusiei �n NATO, aderarea pe baza unui tratat strategic de securitate bilateral �i crearea unui organism interna�ional de cooperare care presupune unirea for�elor organiza�iilor interna�ionale � UE, OSCE, Organiza�ia de Cooperare de la Shanghai, posibil ONU. Acest raport este �n studiul pre�edintelui Dmitri Medvedev.

Vladimir Evseiev, analist militar al Institutului pentru Economie Mondial� �i Rela�ii Interna�ionale din cadrul Academiei de Stiin�e a Rusiei, crede c� apropierea dintre Rusia �i NATO nu se va produce �n viitorul apropiat din cauza unor dezacorduri ce �nc� persist� �ntre cele dou� p�r�i. Alte voci cred c� Rusia a �ntreprins deja reformele necesare preg�tirii pentru aderarea la NATO. ��n c��iva ani armele NATO �i cele israeliene vor reprezenta 30 la sut� din dotarea armatei ruse�, explic� pre�edintele Academiei de studii geopolitice de la Moscova, Leonid Ivasov, ar�t�nd c� armata rus� deja a trecut la sistemul de organizare �n brig�zi, achizi�iile de echipament militar �i exerci�iile comune cu armatele NATO.

�ntr-un interviu acordat BBC, Tony Blair declar� c� este inacceptabil ca Iranul s� de�in� arme nucleare. Dup� p�rerea sa, singura alternativ� pe care comunitatea interna�ional� o are �n cazul �n care regimul de la Teheran nu stopeaz� construirea de armament nuclear este atacul asupra Iranului.

Conducerea Iranului ia foarte �n serios aceast� poten�ial� confruntare armat�. Surse ale serviciilor secrete Mossad au declarat pentru Debkafile c� pre�edintele Mahmoud Ahmadinejad urm�re�te o mobilizare ampl� a comunit��ii musulmane at�t din Orientul apropiat c�t �i din cel �ndep�rtat. Au fost trimi�i emisari iranieni, de la �nceputul lunii septembrie, �n majoritatea capitalelor ��rilor musulmane.
BEL_AMY1
Postat pe 21 Octombrie 2010 19:49
breeee e cam vechi topicul ! are 2 ani ! kudiko inchide-l bre ca e expirat !
coldwind
Postat pe 21 Octombrie 2010 20:05
De la: coldwind, la data 2010-10-21 20:05:00 breeee e cam vechi topicul ! are 2 ani ! kudiko inchide-l bre ca e expirat !

si ce te oftici...ce mai e putin si vine ..."noul an"...asa ca merge
BEL_AMY1
Postat pe 21 Octombrie 2010 20:36
De la: m_geani, la data 2009-10-22 14:23:25imi doresc sa se intoarca el...

o fi venit...?
BEL_AMY1
Postat pe 24 Octombrie 2010 19:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pot reactiva pagina? 16 De la: FAT_FRUMOS_ 18 Ianuarie 2012 23:17
CUM STERG CONTUL? 27 De la: kudika090477 4 Martie 2013 15:45
Cum sa faci bani pe langa salar? 4 De la: Gabriella_Bizzy 5 August 2013 16:00
firma de curatenie-timp scutit-merita !!! 4 De la: kudika098929 26 Ianuarie 2013 23:33
AJUTORRRRRRRRR 9 De la: hystria1 26 Ianuarie 2011 20:40