Setari Cookie-uri

Cata rabdare sa ai cand problemele te coplesesc?

Buna,

Imi pare bine sa fiu aici cu voi,stiu ca de azi o sa pot sa imi zic oful fara ca nimeni sa nu imi zica ca sunt o plangacioasa. Dati-mi un sfat:ce sa fac sa nu mai fiu atat de acra cu prietenul cu care locuiesc?Avem probleme financiare,el nu isi gaseste de lucru(doar eu lucrez)si am impresia ca unori exagerez cu comportamentul meu rece.Uneori nu pot sa ma controlez,stiu ca pana nu ne linistim eu tot asa o sa fiu..e remediu?????
ciufi_healthy
Postat pe 6 Ianuarie 2009 17:53
ciufi!!!
tot ce faci tu este sa inrautatesti si mai mult situatia,incearca opusul la ce ai facut pina acum,cit despre remedii exista si destul de bune!!
Georrgy
Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:19
buna ciufi,am si eu cam aceiasi problema locuim impreuna de doi ani si ceva si ne impacam foarte bine dar acum trei luni am gasit un mes in tel lui care ma suparat foarte tare iar acum nu mai am incredere in el si ne certam foarte des,nici eu nu am gasit o rezolvare la problema asta
danaviciu
Postat pe 21 Ianuarie 2009 10:35
prin viata un cuplu trece prin multe ...trebuie sa invatati sa va educati unul pe celalat ata timp cat sunteti impreuna ...dar totodata fiecare trebuie sa aibe o particica doar a lui ca sa nu va sufocati
incearca sa privesti priblemele cu calm si sa discutati fara sa tipati unul la altul ...intreaba-l cu calm despre mesaj .....poate ca el nu are nici o vina ....dar trebuie sa stiti sa iertati si sa uitati ca sa puteti fii unuti
bafta iti doresc toate cele bune
silviaa_s
Postat pe 21 Ianuarie 2009 11:09
probleme exista dar nu uitati ca sunteti tineri si puteti sa va claditi o viata impreuna ....acum este momentul sa va sustineti cand sunteti in impas ...trebuie sa fi alaturi de el si paote o sa-ti fie recunoscator ..arata-l ca il iubesti chiar daca este somer ....si reda-i increderea
muklt succes
silviaa_s
Postat pe 21 Ianuarie 2009 11:15
Atunci cand problemele te coplesesc, rabdarea si stapanirea de sine, controlul sentimentelor negative si a izbucnirilor de disperare sunt remediul pentru a putea incerca sa gandesti lucid si pentru a incepe sa cauti solutii.
Primul pas cred ca este constientizarea faptului ca exista un Dumnezeu care nu ne uita daca noi nu vrem acest lucru si ca trebuie sa gasim rezolvarea problemelor la persoana care ne-a creat si care stie cel mai bine prin ce trecem si de ce avem nevoie.
Stiti de ce scriu aceste randuri, deoarece stiu ca Dumnezeu este singurul care nu minte, care nu ne inseala increderea; am un sot pe care cred ca-l mai iubesc cu care am trei copii, in care am crezut orbeste si el m-a inselat cu o prietena de familie inainte si dupa ce am nascut al 3-la copil.
Viata este si asa destul de grea cu multe responsabilitati si probleme, sunt in concediu de crestere pana la 2 ani, dar problemele de genul acesta te zguduie din temelii si si iti demonstreaza cat de slab esti si ca singur si cu stiinta ta nu poti rezolva nimic.
Acum sotul nu are loc de munca si asa ca trebuie sa trec peste sentimentele care ma otravesc in fiecare moment al zilei si trebuie sa-l sustin sa-i redau increderea in sine, in respectul de sine pe care l-a pierdut odata ce a comis cel mai urat pacat, adulterul, si sa-l ascult si sa-l iubesc sa nu se simta singur si deprimat si fara nici un rost in aceasta lume, cum imi spune de multe ori.
Este greu sa zidesti ceva de calitate si foarte usor se poate distruge, intr-o clipita dac nu ai rabdare si nu gandesti lucrurile si nu le pui in lumina corecta.
Certurile distrug si ultima farma de incredere si nu rezolva nimic ci doar inrautatesc lucrurile, si nu vorbesc din carti ci din expeienta personala, imi este foarte greu deoarece sunt o persoana foarte posesiva cu ce este de drept al meu si am grija de copii,de casa,fac mancare, ma si intretin cat pot, arat destul de bine si sunt si tanara, am doar 30 de ani.
Pentru mine cel mai bun exemplu de rabdare pe care si doresc si incerc din rasputeri sa-l imit este exemplul pe care ni-l da Dumnezeu chiar in cuvantul sau pentru oameni, adica Biblia in care gasim raspunsuri si rezolvari la toate problemele cu care se poate confrunta un om atata timp cat traieste pe acest pamant, sfaturi practice si utile care invioreaza spiritul si-ti dau speranta ca exista un scop maret cu privire la oameni, un scop pe care Dumnezeu ni-l dezvaluie,principalul este ca noi sa vrem alegem cel mai bun mod de viata pe care ni-l recomanda Dumnezeu, mod de viata care nu este deloc usor avand in vedere in ce lume traim, in care nu mai exista IUBIRE si respect pentru nimic.In Biblie in Ioan 17:17 , partea b este descris ce este adevarul:"Cuvantul tau este adevarul"

Arunc[aþi-vã] toate îngrijorãrile asupra lui [Dumnezeu], pentru cã el se intereseazã de voi. (1 Pet. 5:7)

Când trecem printr-o situaþie foarte stresantã, este firesc sã ne îngrijorãm într-o anumitã mãsurã. Însã aceastã îngrijorare se diminueazã, cel puþin în parte, dacã pãstrãm în minte cuvintele lui Isus: „Nu vã mai îngrijoraþi pentru sufletele voastre, ce veþi mânca sau ce veþi bea, sau pentru corpurile voastre, cu ce vã veþi îmbrãca. . . . Continuaþi sã cãutaþi mai întâi regatul ºi dreptatea [lui Dumnezeu] ºi toate aceste lucruri vã vor fi adãugate“ (Mat. 6:25, 33, 34). Este bine sã depunem eforturi pentru a ne rezolva o problemã. Totuºi, dupã ce am fãcut tot ce ne-a stat în putinþã, sã nu ne mai îngrijorãm, ci sã apelãm la Dumnezeu în rugãciune (Ps. 37:5). Pavel a scris: „Nu vã îngrijoraþi de nimic, ci în orice lucru, prin rugãciuni ºi implorãri împreunã cu mulþumiri, faceþi-i cunoscute lui Dumnezeu cererile voastre, iar pacea lui Dumnezeu, care întrece orice gândire, vã va pãzi inima ºi mintea prin Cristos Isus.
kudika022442
Postat pe 24 Februarie 2009 11:15
De obicei un comportament rece si acru il indeparteaza pe unn sot sau pe un iubit de partenera.Daca il iubesti incearca sa il sustii, de obicei barbatii vor sa simta in partenerele lor ajutorul de care au nevoie, sa simta ca sunt respectati pentru ceea ce sunt, sa nu fie comparati, sa fie ascultati si iubiti.daca nu mai rezisti si iti vine sa stigi cat poti la el,mai bin eplangi cand esti singura sau descarca-te vorbind cu o persoana de incredere despre problemele tale, de obcei ar fi mai bine sa fie mai in varsta si cu experienta de viata, prietenele apropiate ar putea fi cele care afla de ce are nevoie prietenul tau si s-ar pute sa intre pe fir( ai mare grija cu prietenele de varsta ta, eu m-am ars ).
In momente in care il asiguri de intelegerea si increderea ta ,poti sa-i vorbesti cu tact si depre sentimentele de amaraciune care te macina deoarece se spune ca: " Ca niste mere de aur in vase de argint sculptate, asa este un cuvant spus la momentul potrivit" Proverbe 25:11,si crede-ma ca functioneaza.
Daca barbatii nu se simt intelesi de partenera lor, fraierii sau dragii de ei cauta in alta parte, dar oricum fara succes, pentru ca atunci cand la o casa s-a sticat o tigla trebuie schimbata tigla ,nu casa ,nu?
Daca te intereseaza iti pot trimite un articol: "De la cuvinte care ranesc la cuvinte care vindeca". Succes
kudika022442
Postat pe 24 Februarie 2009 11:37
Da! Fuuuuuggggggggiiiiiiiii unde vezi cu ochii. Nu va iubiti si el doar profita, iar tu nu faci decat sa-l tii in starea de parazit. E foarte simplu si foarte clar, chiar daca este dur spus. Nu-l ajuti, ci ii faci mai mult rau. Iar el tie la fel. Ai ajuns intr-o forma de depresie, care se va agrava si atat. Finalul este acelas.Relatia este in criza. Doar daca......(ceeace este aproape imposibil), el isi va lua un serviciu bine platit si din primul salariu va veni cu un buchet mare de flori si o sampanie, si-ti va multumi in genunchi pentru ca l-ai suportat atat.
Daca vrei, mai vorbim cu placere pe adresa mea doinaconstatninescu55@yahoo.com.
Am 54 de ani si 4 copii cu varste intre 23 si 34 de ani si crede-ma stiu ce spun si ma intereseaza de cele ca tine. Te pup, 2na si mult noroc.
doinaconstantinescu55
Postat pe 11 Martie 2009 17:04
Din pacate este vina lui ca nu stie sa tina in frau comportamentul tau. Problema este ca toti avem tendinta sa o luam pe aratura intr-un fel sau altul insa partenerul trebuie sa aiba o personalitate destul de puternica ca sa te trezeasca la realitate, sa iti comunice ca nu e bine ce faci si ca il ranesti.La fel si in cazul tau, daca el ar incepe sa se poarte rece cu tine, tu ai continua relatia ca si cum nu s-a inamplat nimic? Trebuie sa spui stop si hai sa remediem ce s-a defectat inainte sa se strice mai tare.Totusi, ai grija cu partea asta , ca el nu isi gaseste de munca. Asa ceva nu exista. Nu vrea sa munceasca poate vrei sa spui. Prin ambitie si perseverenta, poate porni de la un job mai prost dar astfel se poate face remarcat si sa evolueze sau asa cunoaste oameni prin care poate afla de un job mai bun. Nu tolera ca el sa stea acasa pentru ca altfel vei ajunge la 50 de ani cu el si vei realiza ca el de fapt nu prea a muncit mai deloc in toata viata voastra. Iar timpul liber mult naste monstrii. Asa apar prietenii de pierdut vremea, fetitele odata cu ei ..... . Fii mai atenta ce face el toata ziua si cat timp tu nu stii de viata lui. S-ar putea sa fii surprinsa ce afli despre iubitul tau.
Arlene
Postat pe 11 Martie 2009 18:14
Foarte bine inteleg ca trebuie sa ne sustinem partenerul, dar ce ne facem cand el si-a recapatat increderea si incepe sa se poarte indiferent si sa ne raneasca. Pe noi cine ne sustine......de ce o femeie trebuie sa faca tot ce ii sta in putinta sa-l faca pe barbat fericit....cu noi cum ramane?
kerigan_ro
Postat pe 7 Aprilie 2009 07:14
In aceeasi situatie m-am aflat si eu acum 3 ani, iar cearta iscata intre noi nu a dus decat la o despartire rapida. Acum, daca il iubesti gandeste-te daca se merita sa te certi cu iubitul tau pentru un mesaj.Nu spun ca nu poti sa ii ceri niste explicatii, dar nu exagera.Succes.
alice_cornelia
Postat pe 7 Aprilie 2009 07:21
Eu cred ca nu e bine sa te iei dupa cei care-si dau cu parerea despre ce sa faci tu in casa ta cu partenerul tau.
Mai cred ca trebuie sa fii alaturi de cel pe care-l iubesti tocmai atunci cand este la greu.
Altfel vei fii singur.
Daca vrei sa traiesti cu un partener trebuie sa-l pastrezi.
Datul cu parerea nu incumba nici o responsabilitate.
Ponoasele le tragi numai tu.
Iar sfaturi dau mai degraba cei care nu sunt in stare sa-si rezolve propriile probleme ....
sbucur
Postat pe 7 Aprilie 2009 08:16
ca sa nu mai ai probleme financiare, ca de acolo pornesc certurile, in general, eu te sfatuiesc sa incepi tu sa lucrezi si daca vrei, te iau in echipa mea in MLM cel mai bun, care plateste cel mai bine si distribuie produse unicat in Romania, unele si in lume, creme , geluri, capsule organice 100% pentru tratamentul aproape a tuturor bolilor, apoi cosmetice tot organice 100 , fara chimicale, are vindeca orice ten sau oiele de boli, parfumuri organice care nu contin chimicale si le pot folosi si alergigii. Apoi detergenti organici, din lamaie si portocale, flori deosebit de frumos mirositoare pentru intretinerea intregii locuinte, produse pentru ingrijirea corpului si a parului, toate organice, antialergice, si peste 1000 produse foarte IEFTINE PE CARE LE POTI DISTRIBUI CU USURIONTA SI PRIMESTI BANI DUPA CAT MUNCESTI, ADICA CATI VREI... eU TE AJUT IN ACEST SENS. eSTE mlm CEL MAI BUN.sCRIE ME EMAIL MEU :PRICRODICA@YAHOO.COM SI TE AJUT. RODICA
healthy002409
Postat pe 5 Iunie 2009 14:21
De la: danaviciu, la data 2009-01-21 10:35:55buna ciufi,am si eu cam aceiasi problema locuim impreuna de doi ani si ceva si ne impacam foarte bine dar acum trei luni am gasit un mes in tel lui care ma suparat foarte tare iar acum nu mai am incredere in el si ne certam foarte des,nici eu nu am gasit o rezolvare la problema asta
healthy001803
Postat pe 26 Iunie 2009 23:09
Intr-un impas asemanator ma aflu si eu:suntem impreuna de cind aveam 16 ani si casatoriti de 10 ani(ca sa scurtez povestea el este prima mea iubire).De citiva ani simt ca intre noi nu mai este nimic:si cind spun asta ma refer la sentimente si pareri comune;nu este zi cind sa nu ne certam si discutie care sa se finalizeze cu bine(pt ca fiecare isi mentine parerea si ca el este o persona impulsiva, recalcitranta).
Simt ca mi-amm pierdut timpul si tineretea linga el si ca daca nu intrerup aceasta relatie lucrurile nu se vor schimba in bine;m-am gindit ca poate un copil ne-ar schimba relatia dar cred ca( cu problemele lui de furie necontrolata)nu ar fi o solutie;
mihaelastefu
Postat pe 9 August 2009 12:34
De la: doinaconstantinescu55, la data 2009-03-11 17:04:20Da! Fuuuuuggggggggiiiiiiiii unde vezi cu ochii. Nu va iubiti si el doar profita, iar tu nu faci decat sa-l tii in starea de parazit. E foarte simplu si foarte clar, chiar daca este dur spus. Nu-l ajuti, ci ii faci mai mult rau. Iar el tie la fel. Ai ajuns intr-o forma de depresie, care se va agrava si atat. Finalul este acelas.Relatia este in criza. Doar daca......(ceeace este aproape imposibil), el isi va lua un serviciu bine platit si din primul salariu va veni cu un buchet mare de flori si o sampanie, si-ti va multumi in genunchi pentru ca l-ai suportat atat.
Daca vrei, mai vorbim cu placere pe adresa mea doinaconstatninescu55@yahoo.com.
Am 54 de ani si 4 copii cu varste intre 23 si 34 de ani si crede-ma stiu ce spun si ma intereseaza de cele ca tine. Te pup, 2na si mult noroc.
mihaelastefu
Postat pe 9 August 2009 12:38
In afara problemei financiare mai exista si altele intre voi?Ce simti pt el si cum te sustine moral?cred ca trebuie sa iti pui ordine in ginduri si sa vezi de unde pleaca aceste probleme;daca sunt strict legate de partea financiara poate ca este ceva temporar daca sunt si altele atunci discutati.....daca simti ca nu esti inteleasa.....nu esti "o plingacioasa" ci simti ca te lupti de una singura!
mihaelastefu
Postat pe 9 August 2009 12:48
Impreuna la bine si la rau
hapciucalipta
Postat pe 14 August 2009 05:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Mini-pilula 8 De la: vieru_cezar_iasi 3 August 2009 05:17
sunt in dubii.... 13 De la: MissRainbow 21 Februarie 2012 07:59
buna 1 De la: yssa91 15 Septembrie 2011 10:54
va rog ajutati-ma:(( 12 De la: rubya 21 Martie 2010 08:09
FERTILIZARE IN VITRO 1 De la: cocolino 4 Februarie 2010 16:29