Mai multe
| Eu am facut masaj combinat cu vacuum la un aparat super numit LPG insa nu am avut vanatai si nici capilare sparte,nu dureri si celulita s-a redus mult,nu a disparut dar s-a atenuat mult.In acelasi timp am facut si impachetari cu parafalgo(sau cam asa ceva) in termocuverta si a fost super,chiar am pierdut multa apa in aceste sedinte ,apa din grasimi din cate am inteles.Celor care au bani chiar le recomand o asemenea cura ,merita toti banii(multi bani chiar,sau sunt multi pt mine),dar LPG este f bun. | ||
|
daria_raluca Postat pe 7 Iulie 2009 12:05 |
||
|---|---|---|
| Imi poti spune si ce preturi au la Salonul Confidence, din Timisoara? Multumesc | ||
|
anicociu Postat pe 19 August 2009 16:29 |
||
| BAnca din Timisoara, imi spui te rog, ce preturi au la salonul Confidence? | ||
|
|
||
|
anicociu Postat pe 19 August 2009 16:34 |
||
| Buna, daca esti din Sibiu , iti recomand eu.... | ||
|
cry_cristinuta Postat pe 15 Septembrie 2009 13:56 |
||
| Eu iti recomand masajul,la mine chiar are efecte... | ||
|
healthy011550 Postat pe 22 Ianuarie 2010 19:35 |
||
| Zilele trecute am fost la o sedinta de vacuum :((a fost prima sedinta...vergeturile pe care le-am avut acum parca sunt insangerate :(( nu stiu daca isi mai revin,sau ce ar trebui sa fac :(( ajutoooor | ||
|
biancatrbl Postat pe 5 Martie 2010 14:35 |
||
| Buna tuturor! imi puteti spune si mie cat de tare v-au strans benzile cu argila in cadrul tratamentului UCW?ar trebui sa fie lejere sau foarte stranse?Multumesc! | ||
|
healthy016051 Postat pe 11 Mai 2010 22:43 |
||
| Hmmm vacuum...in tarile civilizate nici nu se mai foloseste aceasta tehnica pt ca face mai mult rau decat bine.Nu va recomand. Am facut 7 sedinte acum un an si celulita era tot acolo in schimb m-am ales cu multe vase sparte. Va recomand LPG Cellu M6 pt celulita ,nu doare, nu sparge vase, iar rezultatele apar in cateva sedinte. In Timisoara il gasiti la CENTRUL CONFIDENCE | ||
|
healthy016116 Postat pe 13 Mai 2010 14:24 |
||
| buna exact asa am patit si eu.. nu mananc cipsuri nici prajit nici acidulat, in skimb fumatul ar putea fi un factor sau ciocolata.. mie mi s-a zis sa ma las de fumat deoarece si asa am circulatia proasta(maini si picioare intotdeauna reci) si fumatul nu face dekt sa inrautateasca situatia. am folosit creme anticelulitice mult timp, dar nu au dat nush ce rezultate... plus k o pb de-a mea este ca zonele cu celulita ma dor... am inceput sa fac sedinte de vacuum, dar doar de astazi:)) momentan toata sunt niste punctulete rosii kre mi-a zis k o sa se invineteasca dar nu credk este o pb... incearca sa mergi la sala si sa faci sauna, si am sa te anunt peste o sapt dak a dat rezultate:)) | ||
|
bellaklina Postat pe 4 Mai 2011 19:47 |
||
| Eu am incercat si vacuum, intr-adevar poate lasa negrituri pe piele. Depinde de ce intensitate alegi, pentru ca poate fi si dureros. Mie mi se pare ca masajul da rezultate mult mai bune pt celulita si electrostimularea de asemenea. Si nici nu dai f multi bani pt ca poti gasi promotii. Este foarte important sa mergi si la salonul potrivit sa ti se faca asa cum trebuie toate tratamentele. Eu am mers la un salon f aproape de Calea Victoriei, Magic Andreea Beauty se numeste. Au super oferte si la pachetele de slabit, merita sa incerci. | ||
|
kudika382973 Postat pe 10 Mai 2011 15:54 |
||
|
Un ajtor impotriva celulitei este ventuza clasica care o poti folosi cu usurinta acasa, ea este folosita foarte des in saloane de catre maseuri pt un mai bun rezultat in tratarea celulitei, ea creaza vacuum si activeaza circulatia sangvina si imprastie celulita prin miscari circulare. O puteti gasi pe sit-ul http://magazinulmeu.blogspot.com/2011/06/ventuza-ventuze-pentru-masaj.html Eu am cumparat si ajuta mult pe langa exercitiile fizice care le fac. Ventuza are garantie 3 ani si e creata dintr-un material medicinal. Va scuteste de banii care ii dati la maseur. |
||
|
Georgya7 Postat pe 8 Iunie 2011 10:58 |
||
| eu fac masaj anticelulitic.sunt din bacau daca doreste cineva | ||
|
Paula_Ioana_3 Postat pe 9 Aprilie 2013 20:41 |
||
|
Buna, daca vrei sa scapi de celulita trebuie sa faci si sport si ceva terapii si sa fii atenta ce mananci, eu am inceput prin iarna sa merg la un salon unde am facut 3 sed cu Starvac, m-a durut foarte tare si m-am si invinetit. Acum am apelat la alt salon ce foloseste un aparat Velashape, e mult mai bun, are si RF si IR,si niste role motorizate ce iti fac masaj, dar mai merg si la sala sau la alergat.trebuie cate un pic din fiecare k altfel nu vei obtine rezultatele dorite. Daca esti din BUC iti recomand cu incredere clinica. Multa bafta! |
||
|
drella Postat pe 26 Mai 2013 10:37 |
||
| tocmai am auzit de niste capsule cu alge marine,acid hialuronic,zinc,etc pe care il foloseste si Gina Pistol de ceva timp si a scapat de toate problemele pielii.Am vazut aici pe siteul asta www.rithual.ro | ||
|
kudika_925960 Postat pe 27 Iunie 2013 14:35 |
||
| Daca vrei sa slabesti, nu iti recomand, insa, pentru celulita, vacuum-ul este foarte bun! Daca iti sparge vasele de grasime si te inrosesti, este ok! Asta inseamna ca isi face efectul si asa scapi de grasimea inestetica! Eu iti recomand un salon foarte bun, brand international, Goskin, unde poti sa-ti faci cu incredere aceasta metoda! www.goskin.ro | ||
|
Bijuterii-Fashion Postat pe 12 Iulie 2013 12:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| caut petrol dublu rafinat | 1 | De la: silvymgo 27 Decembrie 2008 09:48 |
| Sapunuri naturale | 5 | De la: sapunul 10 Septembrie 2012 18:02 |
| SHAVE NO MORE ...DANGER for HEALTH ! | 3 | De la: TIGRA 20 Octombrie 2010 10:40 |
|
|
||
| Gene rare | 8 | De la: MissRalux 10 August 2010 22:46 |
| Unghii | 14 | De la: alexa_ph 5 Iulie 2011 11:12 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.