Setari Cookie-uri

Vacuum

Ce parere aveti despre vacuum ca metoda de reducere a celulitei? Nu am facut niciodata si as vrea sa stiu de la cei care au mai fost daca are efect sau nu
The_me
Postat pe 21 Ianuarie 2009 08:53
Am facut. Efect zero...sau ba nu...o gramada de cailare sparte. Nu recomand.
goldie
Postat pe 2 Februarie 2009 17:23
Cam acelasi lucru mi l-a mai zis o persoana,ca s-ar dilata capilarele dar acum intrebarea e daca isi mai revin sau raman asa?
The_me
Postat pe 2 Februarie 2009 22:17
Vreau sa scap de nenorocita asta ce celulita sau macar sa mai reduc cat de cat din ea.
Ce ma enerveaza cel mai tare e ca eu nu mananc prajit,nu cipsuri,nu beau alcool,nu mananc paine decat integrala,carne nu mananc decat de peste(DE VREO 3 ANI)
The_me
Postat pe 2 Februarie 2009 22:26
Dragele mele tot ce va recomand sunt exercitiile,
Mult spor si vointa,
cristina_lavinia
Postat pe 8 Februarie 2009 11:27
Obisnuiam sa merg la sala dar nu facea alt ceva decat sa imi creeze pofta de mancare si mai mare , plus de faptul ca dupa o zi stresanta numai de alergat pe banda si aerobic nu am chef .Ptr mine nu merge
The_me
Postat pe 8 Februarie 2009 22:15
vacumul este bun pentru celulita...eu am folosit in schimb alt tratametn care m-a multumit enorm acum depinde de fiecare persoana in parte.depinde si de salonul unde realizezi tratamentul in sine.e foarte important sa ti se acorde atentia necesara si sa se lucreze cu profesionalism.parerea mea.tratamentul pe care l-am facut eu impotrvia celulitei si a kilogramelor in plus are efecte foarte bune si de durata.asta este foarte important sa nu dai banii si sa nu aiba efect indelungat
mihaela_eugenia
Postat pe 15 Martie 2009 21:33
De la: andrada_28, la data 2009-03-15 21:33:11vacumul este bun pentru celulita...eu am folosit in schimb alt tratametn care m-a multumit enorm acum depinde de fiecare persoana in parte.depinde si de salonul unde realizezi tratamentul in sine.e foarte important sa ti se acorde atentia necesara si sa se lucreze cu profesionalism.parerea mea.tratamentul pe care l-am facut eu impotrvia celulitei si a kilogramelor in plus are efecte foarte bune si de durata.asta este foarte important sa nu dai banii si sa nu aiba efect indelungat

ce tratament ai facut?
alexar
Postat pe 27 Martie 2009 11:50
eu va recomand power plate ... dati un google search ...la mine a dat rezultate uimitoare in 2 luni... dar m-am tinut, de 3 x pe sapt! multa apa si din cand in cand si ceva dulce, daca am simtit nevoia! am combinat si cu masaj special si rezultatele sunt... amazing!!! in timisoara va recomand centrul confidence! foarte atenti si profesionisti!
andreea_cismaru
Postat pe 27 Martie 2009 12:04
De la: The_me, la data 2009-02-02 22:26:11 Vreau sa scap de nenorocita asta ce celulita sau macar sa mai reduc cat de cat din ea.
Ce ma enerveaza cel mai tare e ca eu nu mananc prajit,nu cipsuri,nu beau alcool,nu mananc paine decat integrala,carne nu mananc decat de peste(DE VREO 3 ANI)

iti recomand o dieta cu mai multe proteine (cred ca consumi prea putine) si mai putini carbohidrati. apa bei destula?
eleain
Postat pe 27 Martie 2009 12:34
Ce-i drept sunt vegetariana , deci mai putina proteina mai multi carbohidrati...problema e ca nu as vrea sa imi schimb regimul alimentar, in ultima vreme mananc alune sau migdale (in cantitati reduse) care contin foarte multa proteina si vreau sa investesc intr-o bicicleta de fitness, mi-ar salva mult timp si chiar bani ptr ca platesc 100 ron la sala pe luna.
The_me
Postat pe 27 Martie 2009 19:21
ei pai nu-i bine asa. cunosc o fata de 20 ani -am atins-o odata din greseala in mers pe copsa si era ca untul. altminteri draguta, vegetariana si ea si nici macar grasa. avea problema asta cu coapsele si fundul si era excesiv de voluminoasa in zona aia pentru restul corpului - slab. corpul trebuie sa fie tonic, eu nu zic sa se simta fibra musculara ca la culturisti ca atunci n-am mai fi fete dar sa fie tare, compact. din pacate asta inseamna ca nu consumi destule proteine. ori ti le iei din soia si preparate, tofu si celelalte, daca vrei sa ramai vegetariana ori iti faci carne rosie la gratar cu salate si vei vedea rezultate la tonus. e greu sa tii u regim vegetarian si sa fii si sanatoasa pentru ca 1 costa mult si doi trebuie sa fii foarte bine informata despre toti nutrientii si carentele care pot aparea.
eleain
Postat pe 27 Martie 2009 23:42
va recomand Starvac..
kudika013154
Postat pe 17 Aprilie 2009 20:48
buna fetelor , voi ce crema anticelulitica recomandati pt gradul 1?
healthy001306
Postat pe 1 Mai 2009 20:34
Daca vrei sa o folosesti tu singura poti incerca de la Nivea, daca vrei ptr masaj profesional iti recomand de la Elmiplant crema pe baza de piper, se lucreaza foarte bine. Este si gel din aceeasi gama dar intra foarte repede in piele si consumi un tub la 2 sedinte.Ambele creme sunt accesibile ca pret si dau cat de cat rezultate.
Eu am incercat de la Vichi atat gelul anticelulitic cat si serul ptr drenare si nu au dat nici un rezultat, singurul rezultat au fost banii dati aiurea.
The_me
Postat pe 2 Mai 2009 18:01
chiar astazi mi-am luat gelul de dus de la elmiplant. mai trebuie sa-mi imi iau si gelul de masaj cu efect termoactiv.ai dreptate in legatura cu produsele vichi si o prietena de a mea a folosit si in afara de faptul ca si-a luat o gama intreaga pe care a dat o groaza de bani efectul a fost 0.
healthy001306
Postat pe 2 Mai 2009 18:08
Nu iti recomand sa iti iei gel ptr masaj, ptr ca intra foarte rapid in piele. Crema este mai economica, indiferent de gama. Eu fac masaj anticelulitic si mi-a zis tipa respectiva ca este mai eficienta crema decat gelul.
The_me
Postat pe 3 Mai 2009 20:02
oricum n-am mai gasit gel si acum ma gandeam ce alt gel/crema sa-mi iau.atunci voi merge pe mana ta si voi lua nivea.mersi:)
healthy001306
Postat pe 4 Mai 2009 18:45
este bun are efect dar eu nu il recomand ptr ca risti sa faci niste vanatai f. urate si intr-adevar se cam dilata vasele de sange....si pe langa sat e cam dureros....mai bine nu
alexutzadan
Postat pe 10 Mai 2009 15:50
nu recomand vacuum-ul doarece este dureros si invineteste...
alexutzadan
Postat pe 10 Mai 2009 15:51
Starvacul de exemplu nu doare .... sincer . eu am facut si nu doare . depinde de aparat pt ca inainte am facut intr-un salon cu un vacum rudimentar si intradevar am facut vanatai
kudika013154
Postat pe 12 Mai 2009 00:41
eu am incercat impachetari UCW si dupa prima sedinta am scapat 14,5 cm....sunt foarte eficiente dar cam scumpe insa merita
liquidshugar
Postat pe 14 Mai 2009 10:38
50% reducere la REMODELARE CORPORALA in perioada 15MAI-15IUNIE la preturile afisate pe site(fara pachete) www.sezenstil.com/jolie programari la 0730097003 CONSTANTA
nicolaeflotentina76
Postat pe 14 Mai 2009 10:48
De la: liquidshugar, la data 2009-05-14 10:38:16eu am incercat impachetari UCW si dupa prima sedinta am scapat 14,5 cm....sunt foarte eficiente dar cam scumpe insa merita

si ai scapat de celulita?
alexar
Postat pe 18 Mai 2009 15:55
Absorbantele igienice LOVE MOON Anion sunt singurele absorbante cu actiune profilactica si terapeutica bazata pe actunea naturala a ionilor negativi ( anioni ).
Daca pana acum absorbantele "igienice" pentru femei acopereau ( ca functionalitate ) o "necesitate" - de acum, prin gama LOVE MOON Anion absorbantele igienice pentru femei capata o noua dimensiune - aceea a ingrijirii sanatatii prin metode profilactice si terapeutice active.
Datorita actiunii lor, absorbantele LOVE MOON sunt indicate pentru o serie larga de infectii si disfunctii : inflamatii si dermatite, infectii cu bacterii de toate tipurile, candidoze, mancarimi, arsuri vaginale, scurgeri excesive, dismenoree, herpes genital, migrene , cancer de col uterin, hemoroizi.
De asemenea materialele din care sunt fabricate sunt pure si de cea mai inalta calitate ( nu sunt folosite materiale reciclate ) - nu contin mercur, plumb, formaldehide sau componente din plastic nonbiodegradabil - care din pacate sunt de gasit in aproape orice alt absorbant. Sunt in conformitate cu standardele Comunitatii Europene.detalii la
loapersonal@yahoo.com 0766685295
kudika028076
Postat pe 12 Iunie 2009 11:59
The_me
Postat pe 12 Iunie 2009 18:33
Daca esti din Timisoara, du-te la Centrul Confidence. Eu am fost si am scapat de celulita... nu in totalitate, dar se vede ca e mai putina si mai putin vizibila. Te duci la ei si iti vor face un program pentru dorintele tale si pentru ce considera ei ca ai nevoie. Colectivul e tanar si super OK. Eu m-am dus sa slabesc (am avut 33% grasime in corp... dupa 12 sedinte am 27%) diferenta se vede si la haine (recunosc eu nu o vad, dar imi spun prietenele pe care nu le-am mai vazut de cateva saptamani).
Am facut Power Plate si Body Sculptor... e adevarat ca dupa prima sedinta de Power Plate am zis ca nu ma mai duc; facusem febra musculara si ma durea tot corpul. Azi mi-am incheiat cele 12 sedinte (atat e o "cura") si am slabit aproape 2 kg pe cantar, dar vreo 5 kg de grasime.
Ma tenteaza sa incep inca o "cura"... poate voi da mai mult...
Inca ceva eu nu am prea tinut regim. Peste ciocolata nu am sarit, am mai pacatuit si am baut pepsi, am prins si 2 nunti la care am mancat si la ora 2 + tortul miresei.. in schimb am baut apropae 2 litri de apa pe zi (inainte nu cred ca beam nici 250 ml/zi) si am incercat sa mananc la ore fixe... iar seara salate de legume (fructele doar dimineata). Dimineata mancam cam orice (de la paine la ciocolata), apoi mai mancam intre mic dejun si pranz (cate un iaurt sau vreun fruct) si ar mai fi trebuit sa mananc ceva intre pranz si cina dar eu saream peste masa aceea intermediara.
Cu alte cuvinte daca ma tineam mai drastic de dieta slabeam si mai mult... dar tentatia e maare

Eu iti sugerez si tie si altor persoane sa incerce... nu e nimic de pierdut.
BAnca
Postat pe 29 Iunie 2009 23:11
si eu am facut vaccuuuummmmmm:(((( plecam vanata de acolo......si cu frt multe vase de sange sparte...un esec total:(((
somnorik
Postat pe 30 Iunie 2009 20:13
Nu stiu ce sa iti spun ..in schimb eu am facut masaj anticelulitic...am vazut rezultatele intradevar..dar am ramas cu vergeturi dupa ce am slabit..
Dea03
Postat pe 3 Iulie 2009 08:50
cunoasteti pe cineva care face masaj anticelulitic/pe cineva bun?
somnorik
Postat pe 3 Iulie 2009 19:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
epilarea inghinala&axiala 95 De la: healthy001306 19 Iunie 2013 18:54
ce-am avut si ce-am pierdut 55 De la: kudika200175 22 August 2010 23:05
pistrui 35 De la: RoxyRoxx 10 August 2011 20:04
Vergeturile 22 De la: cami_goanga10 11 Iulie 2012 16:37
de care...placa de intins /creponat parul? 2 De la: eu_alina 2 Noiembrie 2009 17:38