Setari Cookie-uri

STOP CARDIAC

Pentru cei carora le place sa bea apa rece,acest articol se adreseaza direct.Este frumos sa bei un pahar cu apa rece dupa masa,dar apa rece solidifica hrana uleioasa pe care tocmai ai inghitit-o. Va incetini digestia.Cand aceasta reactioneaza cu acidul,se va rupe si va fi absorbita de intestine mai repede decat mancarea solida. Trece in intestine si foarte rapid se transforma in grasime si duce la cancer.Este cel mai bine sa se bea supa fierbinte sau apa calda dupa mancare. Simptome comune de atac de cord.....Un punct serios referitor la atacul de cord - Ar trebui sa stiti ca nu fiecare simptom de atac de cord este durerea bratului stang. Atentie la dureri intense in zona falcilor. S-ar putea sa nu aveti niciodata prima durere in piept in timpul atacului de cord. Nausea(ameteala) si transpiratia intensa sunt tot simptome comune. 60% din cei care au atac de cord in timpul somnului nu se trezesc. Durerea la falci te poate trezi din somnul adanc.Sa fim atenti. Cu cat stim mai mult, cu atat avem mai bune sanse de supravietuire. Un cardiolog spune ca fiecare care citeste acest mesaj si-l trimite la 10 oameni poate salva cel putin o viata.Citeste si trimite unui prieten.Ar putea salva o viata. Deci fii un prieten adevarat si trimite-l tuturor prietenilor tai adevarati la care tii.(traducere din engleza- Mario Demetrovici)
tury65
Postat pe 30 Ianuarie 2009 09:39
foarte interesant dar nu numai durerea in ,,falcii,, atentie si la durerea in COT ,durerea in abdomen ,durerea in mandibula,durerea intr-un deget puls transpiratii reciii care fac lac de apa ,agitatie ,starea de moarte iminenta sau pur si simplu sa nu simti nimik Deci mare atentie la orice durere
cristina_blondyy
Postat pe 10 Februarie 2009 18:40
Draga STOP CARDIAC

Pe mine nu ma impresionezi cu nimic.
Ca sa te definesc, este destul de usor si as putea spune ca esti o acumulare
non-necesara in general ce cholesterol si poate plateleti...+ altele.
Nu incercati sa aflati modalitatea de formare a acestor depozite si vedeti
daca cu puerile voastre putem descongestiona sistemul.
Eu va pot garanta ...ca se poate.
Costello
clungu@hotmail.com
kudika009311
Postat pe 17 Septembrie 2009 10:58
tarot_healthy
Postat pe 12 Noiembrie 2009 04:50
E foarte interesant ,imi inchipui ca asa trebuie sa fie,sa evitam lichidele reci,dar imi place Costello,cred ca e un om foarte sanatos si optimist,pentru el totul e usor si se trateaza,cred ca e o binefacere sa ai astfel de om in preajma.
healthy005889
Postat pe 13 Noiembrie 2009 11:26
De la: tury_65, la data 2009-01-30 09:39:52Pentru cei carora le place sa bea apa rece,acest articol se adreseaza direct.Este frumos sa bei un pahar cu apa rece dupa masa,dar apa rece solidifica hrana uleioasa pe care tocmai ai inghitit-o. Va incetini digestia.Cand aceasta reactioneaza cu acidul,se va rupe si va fi absorbita de intestine mai repede decat mancarea solida. Trece in intestine si foarte rapid se transforma in grasime si duce la cancer.Este cel mai bine sa se bea supa fierbinte sau apa calda dupa mancare. Simptome comune de atac de cord.....Un punct serios referitor la atacul de cord - Ar trebui sa stiti ca nu fiecare simptom de atac de cord este durerea bratului stang. Atentie la dureri intense in zona falcilor. S-ar putea sa nu aveti niciodata prima durere in piept in timpul atacului de cord. Nausea(ameteala) si transpiratia intensa sunt tot simptome comune. 60% din cei care au atac de cord in timpul somnului nu se trezesc. Durerea la falci te poate trezi din somnul adanc.Sa fim atenti. Cu cat stim mai mult, cu atat avem mai bune sanse de supravietuire. Un cardiolog spune ca fiecare care citeste acest mesaj si-l trimite la 10 oameni poate salva cel putin o viata.Citeste si trimite unui prieten.Ar putea salva o viata. Deci fii un prieten adevarat si trimite-l tuturor prietenilor tai adevarati la care tii.(traducere din engleza- Mario Demetrovici)

Salut Turi!. Orice informatie este bine venita. Noi nu suntem oameni de stiinta cum nici medicii nu reusesc ceva 100% exactitate. Organismul omului este personalizat,Un medic tr. sa stie totul/individ. Cum fiecare specialist se implica mai mult sau mai putin/specialitatea lui, ignora cu buna stiinta celelalte boli ale individului, trateaza strict organul ce tine de specialitatea lui si astfel te omoara prin neglijenta. Cu supra toxic. Nici un cardiolog din orasul meu, nu am observat sa faca mai intai analize complete cum ar fi; in mod special transaminazele(pt. ficat), pancreasul, stomacul,si rinichii. Un factor de risc pentru acei care dezvolta o boala de inima sunt si aceste organe.Dar si tratamentele pt. inima , care odata prescrise , sunt pentru totdeauna, dau dependenta, sunt toxice etc.Medicul odata ce incepe un tratament, ar trebui sa consilieze bolnavul si sa-i prescrie sau sai recomande si suplimente nutritive sau macar ceaiuri pentru dezintoxicarea organismului. Uitativa/toate medicamentele specifice bolilor de inima sau colesterol, sunt cu reactii adverse, sau hepatotxice. Toata lumea(care nu este bolnava de inima), spun ca este o boala ''cuconoasa''. Dar cat este de riscanta si cat toxic bagi in tine si-ti distrugi altceva, ca de ex. ficatul. Mama mea a patit-o. si in final a murit cu hepatita toxica. A raspuns cineva??????????????nu.Chimia te salveaza pe termen scurt. Pe termen lung nu, din potriva imbolnavesc alte organe cu prea mult toxic si ficatul nu mai reuseste sa proceseze si te trezesti cu fibroza si sa nu-ti dea explicatii ce inseamna fibroza la ficat, spun ca ai un pic ficatul gras. Am cunoscut multi oameni cu ficatul ''gras'' care habar nu au ce insemneaza asta. Ma minunez cum sunt unii oameni care din start spun nu, suplimentelor nutritive , minerele vitamine naturale sau dezintoxicare cu plante ceaiuri etc.M-a gasit si pe mine bolnava de inima, Cardiaca ,hipertensiva,tahicardie. Am luat legatura tel. cu un cardiolog ,prof.dr. din iasi, iam citit rezultatele . Mi-a spus ca, nu sunt complete. tr. sa vada si celelalte organe. Un tratament tr. sa tina cont de toate cele. Intelept nu??????. De ce nu sunt toti la fel????????, doar fac aceiasi scoala. NU este clar ca unii se implica ,iar altii cer doar bani?. De unde ne dam noi seama / ce mana suntem?. Parerea mea este ca la un astfel de diagnostic , individul trebuie sa mearga la mai multi medici ca, iata sunt mai multe pareri si trateaza diferit. Pentru viata ta tr. sa alegi ce-i mai bun. si nu trebuie ignorat produsele naturiste, indiferent de la ce firma, sau macar dieta/naturiste de la piata, si mai ales ceaiuri, sucuri naturale. Esclus ; apa minerala,sucuri gazoase,bere etc.
Dupa ce vin de la iasi va spun daca exista o diferenta de opinie. deocamndata mi-a spus sa nu iau madicamentele prescrise din cauza ca, am rinichiul bolnav si sar putea sa fac autointoxicatie. Mai vb. Te felicit ca ai deschis un astfel de subiect. Poate fi de folos si intotdeauna o informatie in plus nu strica, chiar daca parerile sunt diferite.
Va doresc numai bine !. Dorina
dorina27
Postat pe 14 Noiembrie 2009 09:18
este un articol trimis de niste prieteni, mi s-a parut interesant,si din aceasta cauza am zis ca ar putea sa mai intereseze pe cineva,(sunt doar niste simptome)bineinteles ca primul lucru ce trebuie facut sunt investigatiile medicale....eu nu sunt medic si nici nu vreau sa impresionez cu ceva doar sa ajut cu informatii asa cum si mie imi place sa fiu informata...MULTA SANATATE TUTUROR!
tury65
Postat pe 15 Noiembrie 2009 13:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
rinichi cu pielon dublu 3 De la: tarot 12 Noiembrie 2009 04:58
amortesc mainile 7 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 30 Iulie 2010 19:19
ar trebui sa ne facem griji sau sa imi fac griji??? 6 De la: fata 29 Ianuarie 2010 11:02
Tratarea ulcerului varicos si a ranilor diabetice 2 De la: Medicland 21 Iunie 2015 21:55
hallux valgum 1 De la: healthy011821 25 Martie 2010 11:35