cum se administreaza gingo biloba?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent cum se administreaza gingo biloba?: (5 din 1 vot)
 
Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
marialazar Avatarul lui marialazar

30 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: tg mures

Daca stie cineva cum se administreaza aceste pastile, mi-ar fi de mare ajutor!Am cumparat mai demult o cutie de gingo biloba, pe care nu le-am folosit, dar am aruncat prospectul si acum nu mai stiu cum sa le iau.
Sarah_healthy Avatarul lui Sarah_healthy

63 mesaje
Membru din: 6/12/2008

1-2 cmprimate pe zi. Asa scrie la mine pe cutia de la Pharmamit.
Raporteaza abuz de limbaj
[IMG]http://img6.imageshack.us/img6/3618/61596456.gif[/IMG]
bene_laura Avatarul lui bene_laura

4 mesaje
Membru din: 13/01/2009

Buna.Ginkgo Biloba-Recomandat in:tulburari ale circulatiei sanguine cerebrale tulburari de concentrare si memorie insuficienta circulatorie periferica si sindrom Raynaud. Doua pe zi preferabil 3 luni de tratament pentru a avea un rezultat mai bun.O seara buna
Raporteaza abuz de limbaj
marialazar Avatarul lui marialazar

30 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: tg mures

multumesc!
Raporteaza abuz de limbaj
budurea_mihaelaliliana Avatarul lui budurea_mihaelaliliana

51 mesaje
Membru din: 23/02/2009

se pot administra intre 1-3 pe zi depinde de probleme4
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
FOREVER GINKGO PLUS

Modul de prezentare: 60 tablete hexagonale ambalate în doze de masă plastică inscripționată și sigilată. Capacul este prevăzut cu sistem de siguranță.
Termen de garanție inscripționat pe etichetă: 4 ani.
Produsul este avizat de Ministerul Sănătății din România.

Conține: extract flavonoidic-triterpenic din Ginkgo biloba, reishi (Gonoderma lucidum), Schizandra chinensis, Polygonum multiflorum (remediu fo-ti), celuloză, celuloză microcristalină, hidroipropilceluloză, fosfat tricalcic, protide, grăsimi, hidrați de carbon, acid stearic, sodiu croscaramelozic, fier, sodiu, potasiu, beta-caroten, riboflavină, niacină, lectine.
În produs se află, în esență, două grupe de substanțe pe care cercetătorii le consideră cele mai importante și mai eficiente.
Flavonoide:
1. flavone: luteolina, tricetina;
2. biflavone: amentoflavona, bilobetina, ginkgetina, izoginkgetina;
3. flavonoli: kaempferol, kaempferol-3-rutinozida, quercitina, quercitin-3-rutinozida).
Acestea au efect puternic antioxidant.
Terpenoide: (ginkgolide A, B, C, J, M) cu efect principal anticoagulant.
Frunzele și semințele de ginkgo erau folosite încă din medicina chineză antică pentru tratarea astmului, a bolilor de plămâni și pentru ameliorarea circulației sanguine periferice și cerebrale.
Cercetări recente i-au confirmat aceste efecte benefice. În China extractul de ginkgo este unul dintre cele mai cunoscute remedii natuŹrale, efectele sale fiind datorate conținutului de flavonoide puternic antioxidante.
Contribuie la îmbunătățirea funcțiilor cerebrale (mai ales a capacității de memorare), are efecte pozitive în stările depresive și anxioase, precum și în combaterea migrenelor.
Se utilizează în boli alergice, în astm. Are efect antitrombotic și normalizează tensiunea arterială.
Este eficient în tratamentul bolilor renale și hepatice (hepatoprotector), impotență de diferite etiologii, scăderea acuității vizuale și auŹditive, sindromul Menier (amețeli), diabet, tromboflebite și hemoroizi. Principiile active ale frunzei de Ginkgo biloba responsabile de acțiunea farmacologică sunt: ginkgoflavoglucozidele și terpenele lactonice (ginkgolidele A, B, C și bilobalidele).
1. La nivel vascular are efect vaso-reglator, anti-agregant plachetar prin inhibarea factorului de activare plachetară (PAF);
2. Ameliorează fluxul sanguin cerebral;
3. Stimulează turn-over-ul neuromediatorilor (efect neurotonic);
4. În sindromul Raynaud, claudicație intermitentă (dureri provoŹcate de mers care apar în gambe și dispar la repaus, simptom al arteriopatiei obliterante de diferite cauze);
5. Ameliorează metabolismul energetic bazal, stimulând capŹtarea oxigenului și consumul aerob al glucozei;
6. Favorizează epurarea lactaților produși catabolici celulari, reziduuri celulare;
7. Efect antioxidant prin blocarea formării de radicali liberi în special la nivelul sistemului nervos central;
8. Efect imuno-stimulator (prin lectinele conținute);
9. Efect pozitiv pe forța mușchiului cardiac, ameliorându-i irigarea;
10. Face suportabilă starea cotidiană de stres;
11. Crește capacitatea de efort fizic și intelectual a organismului, respectiv a creierului;
12. Crește viteza impulsului nervos (transmiterii sinaptice);
13. Exercită control asupra tensiunii arteriale crescute;
14. Combate sindromul pre-menstrual.
Schisandra (Schisandra chinensis). Medicina tradițională chineză utilizează planta în cazuri de: tuse uscată, astm bronșic, transpirații nocturne în TBC, diaree cronică. Este utilizată și ca tonic în oboseala cronică. În ultimii 20 de ani, medicii chinezi au început utiliŹzarea plantei în tratamentul hepatitei, bazându-se pe proprietatea hepato-protectoare a acesteia. Schisandra este un „adaptogen” recuŹnoscut, având capacitatea de a crește rezistența organismului față de boli, stres și infecții; echilibrează funcțiile organismului, protejează împotriva radiațiilor ionizante, scade nivelul colesterolului în sânge.
Fo-ti este cunoscut în China ca un remediu tonic, regenerant, are efect antiaging. Tradiția populară chineză îi atribuie calitățile de a preveni încărunțirea părului, dar și a apariției altor semne premature ale îmbătrânirii. Aceeași tradiție consideră că acest remediu crește fertiliŹtatea și menține forța și vigoarea. Experimentele efectuate pe animale cu extract de Fo-ti demonstrează o activitate anti-tumorală. Consumul acestei plante dă o protecție împotriva bolilor cardiace, având o acțiune anticoagulantă și hipotensoare.
Ciuperca Reishi (Ganoderma lucidum). Medicina tradițională chineză o utilizează datorită proprietăților de reglare metabolică și de favorizare a microcirculației cerebrale. Mult timp a fost considerată un adevărat „elixir al vieții”. Majoritatea țărilor asiatice îi atribuie calitățile de tonic, de antiaging (prevenirea îmbătrânirii), comparabile cu cele ale Ginsengului. Oamenii de știință constată următoarele efecte benefice ale ciupercii: reglează nivelul glicemiei, scade nivelul colesterolului, relaxează mușchii cardiaci, stabilizează tensiunea arterială, favoriŹzează micro-circulația sanguină cerebrală, este scavenger al radicalilor liberi, stimulează sistemul imunitar, are efect antiastmatic (astm de origine alergică), scade retenția lichidelor, este bacteriostatic, adjuvant în bolile neurologice cu tropism periferic, antialergic, antiinflamator.
Toate aceste proprietăți benefice ale plantelor mai sus amintite sunt cumulate celor ale extractului obținut din frunzele de Ginkgo biloba.
Preparatul Forever Ginkgo Plus are eficiență deosebită în asteŹnia fizică și psihică, în surmenaj, convalescență, hipovitaminoze, stări alergice, efort fizic de lungă durată, în ateroscleroză și diverse stări patologice secundare acesteia: forme incipiente de demență senilă, Parkinson. În neurastenii și distonii neurovegetative, în stări depresive (simptomatice, reactive, nevrotice), pavor nocturn (spaime nocturne).
Mai are efecte benefice și în ulcer gastro-duodenal.
Acțiune anti-tumorală, în prezent în studiu.
Se consumă 2-3 tablete pe zi.
Una din cele mai răspândite «maladii» ale prezentului este cea a «buzunarului gol». Dacă vrei să reduci numărul celor suferinzi, dă-le oamenilor șansa să câștige pe măsura propriei valori. Este cel mai bun remediu!
kudika018086 Avatarul lui kudika018086

7 mesaje
Membru din: 28/04/2009
Oras: bucuresti

Buna ziua !!!
Eu iau Gingo Biloba de 4 ani fara intrerupere,oare nu este prea mult.doctora mi l-a prescris pentru ca am in ceafa dureri si intepaturi.multumesc mult from dicarmencitta1957 sau dicarmencitta1957@yahoo.com cu respect cd.
Raporteaza abuz de limbaj
DICARMENCITTA1957
Fosta membra Kudika.ro
De la: healthy001893, la data 2009-05-22 09:21:06Buna ziua !!!
Eu iau Gingo Biloba de 4 ani fara intrerupere,oare nu este prea mult.doctora mi l-a prescris pentru ca am in ceafa dureri si intepaturi.multumesc mult from dicarmencitta1957 sau dicarmencitta1957@yahoo.com cu respect cd.

Nu ,nu este,dar depinde ce Ginko ,si mai conteaza si concentratia pentru a avea efect benefic asupra organismului intr-un timp mai scurt.
Una din cele mai răspândite «maladii» ale prezentului este cea a «buzunarului gol». Dacă vrei să reduci numărul celor suferinzi, dă-le oamenilor șansa să câștige pe măsura propriei valori. Este cel mai bun remediu!
Fosta membra Kudika.ro
de la seful meu , o parere
ADUCETI-MI AMINTE SA IAU GINCOBILOBA, CA SA NU UIT SA IAU VIAGRA!
Raporteaza abuz de limbaj
kudika172406 Avatarul lui kudika172406

5 mesaje
Membru din: 24/04/2010

BUNA! EU SANT ANY ,AM 33 ANI SI IAU GIGO-BILOBA DE MAI MULTI ANI [DATORITA FAPTULUI CA SUFAR DE O DEPRESIE ASOCIATA CU UN SINDRON VERTIGINOS.....AMETELI] GINGO-BILOBA SE GASESTE SUB DIFERITE FORME PE PIATA [TICTURI,PASTILE,CEAI.ETC. ] ESTE FF IMPORTANT SA STII CA NU SE RECOMANDA ADMINISTRAREA LUI DUPA ORA 18 ,DEORECE ESTE UN ENERGIZAT SI STIMULANT AL CIRCULATIEI INTRACRANIENE ADICA AGITA SI NU MAI POTI DORMI.DACA IEI GINGO PRIM ,ARE DOZA MARE SI SE RECOMANDA DOAR UNU PE ZI,/DACA IEI TINCTURA [DENUMIREA SA ESTE TANACAN]SE IAU 2 MASURI PE ZI/DACA IEI GINGO-BILOBA SIMPLU ,POTI LUA 3/ZI .NU UITA !!PANA IN ORA 18 .MAI TREB SA-TI SPUN CA UNII MEDICI MI-AU SPUS CA DA POFTA DE MANCARE.....LA MINE N-AM OBSERVAT! IN SPERANTA CA TI-AM FOST DE FOLOS I-TI DORESC SANATATE!!
Raporteaza abuz de limbaj
Plantvita Avatarul lui Plantvita

46 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: pitesti

Ginko Biloba actioneaza cu succes in multe directii in ceea ce priveste sanatatea omului modern. Se cunosc efectele sale benefice in problemele circulatorii insa are mult mai multe proprietati. ARE efet anticancerigen fiind bogat in antioxidanti, are efect antiinflamtor la niveld e mucoase prin continutul de quercitina, protejaza plamanii si mai ales mucoasele prin contionutul de vitamina A. Uneori este recomandat cu prea mare usurinta. Spun asta pentru ca la o persoana cu depuneri pe vasele de sange, cu vase de sange care si-au pierdut elasticitatea, nu se recomanda doze mari.
Mai ales la persoanele de peste 60 de ani este recomandat sa inceapa ci doze mici - tablete cu 10 mg -pana la 3 /zi. Abia dupa o luna de zile de consum se poate trece la tabletele de 30 mg - pana la 3/zi. Exista si o formula cu tablete de 90 mg care va intra si pe piata din Romania in octombrie insa este recomandat persoanelor sanatoase care fac efort fizic si intelectual intens.
Pentru o persoana cu probleme cardiovasculare nu sunt recomandate doze mari de ginko sau cel putin nu din prima ci progresiv.
Raporteaza abuz de limbaj
0720223529
Fosta membra Kudika.ro
De la: danutdraghici, la data 2009-08-07 21:32:56Ginko Biloba actioneaza cu succes in multe directii in ceea ce priveste sanatatea omului modern. Se cunosc efectele sale benefice in problemele circulatorii insa are mult mai multe proprietati. ARE efet anticancerigen fiind bogat in antioxidanti, are efect antiinflamtor la niveld e mucoase prin continutul de quercitina, protejaza plamanii si mai ales mucoasele prin contionutul de vitamina A. Uneori este recomandat cu prea mare usurinta. Spun asta pentru ca la o persoana cu depuneri pe vasele de sange, cu vase de sange care si-au pierdut elasticitatea, nu se recomanda doze mari.
Mai ales la persoanele de peste 60 de ani este recomandat sa inceapa ci doze mici - tablete cu 10 mg -pana la 3 /zi. Abia dupa o luna de zile de consum se poate trece la tabletele de 30 mg - pana la 3/zi. Exista si o formula cu tablete de 90 mg care va intra si pe piata din Romania in octombrie insa este recomandat persoanelor sanatoase care fac efort fizic si intelectual intens.
Pentru o persoana cu probleme cardiovasculare nu sunt recomandate doze mari de ginko sau cel putin nu din prima ci progresiv.
carui studiu este datorata aceasta concluzie?
Raporteaza abuz de limbaj
Una din cele mai răspândite «maladii» ale prezentului este cea a «buzunarului gol». Dacă vrei să reduci numărul celor suferinzi, dă-le oamenilor șansa să câștige pe măsura propriei valori. Este cel mai bun remediu!
Plantvita Avatarul lui Plantvita

46 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: pitesti

De la: enemgabriel, la data 2009-08-07 21:38:48
De la: danutdraghici, la data 2009-08-07 21:32:56Ginko Biloba actioneaza cu succes in multe directii in ceea ce priveste sanatatea omului modern. Se cunosc efectele sale benefice in problemele circulatorii insa are mult mai multe proprietati. ARE efet anticancerigen fiind bogat in antioxidanti, are efect antiinflamtor la niveld e mucoase prin continutul de quercitina, protejaza plamanii si mai ales mucoasele prin contionutul de vitamina A. Uneori este recomandat cu prea mare usurinta. Spun asta pentru ca la o persoana cu depuneri pe vasele de sange, cu vase de sange care si-au pierdut elasticitatea, nu se recomanda doze mari.
Mai ales la persoanele de peste 60 de ani este recomandat sa inceapa ci doze mici - tablete cu 10 mg -pana la 3 /zi. Abia dupa o luna de zile de consum se poate trece la tabletele de 30 mg - pana la 3/zi. Exista si o formula cu tablete de 90 mg care va intra si pe piata din Romania in octombrie insa este recomandat persoanelor sanatoase care fac efort fizic si intelectual intens.
Pentru o persoana cu probleme cardiovasculare nu sunt recomandate doze mari de ginko sau cel putin nu din prima ci progresiv.
carui studiu este datorata aceasta concluzie?


Se datoreaza analizei chimice a compozitiei plantei, se mai datoreaza unui curs de fitoterapie si se mai datoreaza experientei mele personale de 7 ani ca si naturopat. De asemenea, aceasta concluzie se mai datoreaza experientei in utilizarea plantelor a celor 14 medici cu care colaborez in Centrul meu de consultanta pe terapii complementare. Crezi este suficient ?
Raporteaza abuz de limbaj
0720223529
Fosta membra Kudika.ro
De la: danutdraghici, la data 2009-08-08 15:09:12
De la: enemgabriel, la data 2009-08-07 21:38:48
De la: danutdraghici, la data 2009-08-07 21:32:56Ginko Biloba actioneaza cu succes in multe directii in ceea ce priveste sanatatea omului modern. Se cunosc efectele sale benefice in problemele circulatorii insa are mult mai multe proprietati. ARE efet anticancerigen fiind bogat in antioxidanti, are efect antiinflamtor la niveld e mucoase prin continutul de quercitina, protejaza plamanii si mai ales mucoasele prin contionutul de vitamina A. Uneori este recomandat cu prea mare usurinta. Spun asta pentru ca la o persoana cu depuneri pe vasele de sange, cu vase de sange care si-au pierdut elasticitatea, nu se recomanda doze mari.
Mai ales la persoanele de peste 60 de ani este recomandat sa inceapa ci doze mici - tablete cu 10 mg -pana la 3 /zi. Abia dupa o luna de zile de consum se poate trece la tabletele de 30 mg - pana la 3/zi. Exista si o formula cu tablete de 90 mg care va intra si pe piata din Romania in octombrie insa este recomandat persoanelor sanatoase care fac efort fizic si intelectual intens.
Pentru o persoana cu probleme cardiovasculare nu sunt recomandate doze mari de ginko sau cel putin nu din prima ci progresiv.
carui studiu este datorata aceasta concluzie?


Se datoreaza analizei chimice a compozitiei plantei, se mai datoreaza unui curs de fitoterapie si se mai datoreaza experientei mele personale de 7 ani ca si naturopat. De asemenea, aceasta concluzie se mai datoreaza experientei in utilizarea plantelor a celor 14 medici cu care colaborez in Centrul meu de consultanta pe terapii complementare. Crezi este suficient ?

nu,nu este suficient,sau poate nu vorbim de suplimente alimentare 100% naturale,nu exista restrictie de cantitae a substantei active cand vorbim de suplimente alimentare naturale,orice substanta activa cu rol nutritiv pentru organismul uman ramane in organsim atat cat este nevoie ,restul este eliminata prin cale tot naturala.
Raporteaza abuz de limbaj
Una din cele mai răspândite «maladii» ale prezentului este cea a «buzunarului gol». Dacă vrei să reduci numărul celor suferinzi, dă-le oamenilor șansa să câștige pe măsura propriei valori. Este cel mai bun remediu!
4Life Avatarul lui 4Life

1991 mesaje
Membru din: 2/04/2009
Oras: bucuresti

De la: enemgabriel, la data 2009-08-14 22:19:36
De la: danutdraghici, la data 2009-08-08 15:09:12
De la: enemgabriel, la data 2009-08-07 21:38:48
De la: danutdraghici, la data 2009-08-07 21:32:56Ginko Biloba actioneaza cu succes in multe directii in ceea ce priveste sanatatea omului modern. Se cunosc efectele sale benefice in problemele circulatorii insa are mult mai multe proprietati. ARE efet anticancerigen fiind bogat in antioxidanti, are efect antiinflamtor la niveld e mucoase prin continutul de quercitina, protejaza plamanii si mai ales mucoasele prin contionutul de vitamina A. Uneori este recomandat cu prea mare usurinta. Spun asta pentru ca la o persoana cu depuneri pe vasele de sange, cu vase de sange care si-au pierdut elasticitatea, nu se recomanda doze mari.
Mai ales la persoanele de peste 60 de ani este recomandat sa inceapa ci doze mici - tablete cu 10 mg -pana la 3 /zi. Abia dupa o luna de zile de consum se poate trece la tabletele de 30 mg - pana la 3/zi. Exista si o formula cu tablete de 90 mg care va intra si pe piata din Romania in octombrie insa este recomandat persoanelor sanatoase care fac efort fizic si intelectual intens.
Pentru o persoana cu probleme cardiovasculare nu sunt recomandate doze mari de ginko sau cel putin nu din prima ci progresiv.
carui studiu este datorata aceasta concluzie?


Se datoreaza analizei chimice a compozitiei plantei, se mai datoreaza unui curs de fitoterapie si se mai datoreaza experientei mele personale de 7 ani ca si naturopat. De asemenea, aceasta concluzie se mai datoreaza experientei in utilizarea plantelor a celor 14 medici cu care colaborez in Centrul meu de consultanta pe terapii complementare. Crezi este suficient ?

nu,nu este suficient,sau poate nu vorbim de suplimente alimentare 100% naturale,nu exista restrictie de cantitae a substantei active cand vorbim de suplimente alimentare naturale,orice substanta activa cu rol nutritiv pentru organismul uman ramane in organsim atat cat este nevoie ,restul este eliminata prin cale tot naturala.
ce cretinitati poti debita prietene !!!! habar nu ai ce vorbesti...numai tampenii spui !!!
Raporteaza abuz de limbaj
www.4life-romania.ro
Fosta membra Kudika.ro
De la: TF_, la data 2009-08-14 23:06:24
De la: enemgabriel, la data 2009-08-14 22:19:36
De la: danutdraghici, la data 2009-08-08 15:09:12
De la: enemgabriel, la data 2009-08-07 21:38:48
De la: danutdraghici, la data 2009-08-07 21:32:56Ginko Biloba actioneaza cu succes in multe directii in ceea ce priveste sanatatea omului modern. Se cunosc efectele sale benefice in problemele circulatorii insa are mult mai multe proprietati. ARE efet anticancerigen fiind bogat in antioxidanti, are efect antiinflamtor la niveld e mucoase prin continutul de quercitina, protejaza plamanii si mai ales mucoasele prin contionutul de vitamina A. Uneori este recomandat cu prea mare usurinta. Spun asta pentru ca la o persoana cu depuneri pe vasele de sange, cu vase de sange care si-au pierdut elasticitatea, nu se recomanda doze mari.
Mai ales la persoanele de peste 60 de ani este recomandat sa inceapa ci doze mici - tablete cu 10 mg -pana la 3 /zi. Abia dupa o luna de zile de consum se poate trece la tabletele de 30 mg - pana la 3/zi. Exista si o formula cu tablete de 90 mg care va intra si pe piata din Romania in octombrie insa este recomandat persoanelor sanatoase care fac efort fizic si intelectual intens.
Pentru o persoana cu probleme cardiovasculare nu sunt recomandate doze mari de ginko sau cel putin nu din prima ci progresiv.
carui studiu este datorata aceasta concluzie?


Se datoreaza analizei chimice a compozitiei plantei, se mai datoreaza unui curs de fitoterapie si se mai datoreaza experientei mele personale de 7 ani ca si naturopat. De asemenea, aceasta concluzie se mai datoreaza experientei in utilizarea plantelor a celor 14 medici cu care colaborez in Centrul meu de consultanta pe terapii complementare. Crezi este suficient ?

nu,nu este suficient,sau poate nu vorbim de suplimente alimentare 100% naturale,nu exista restrictie de cantitae a substantei active cand vorbim de suplimente alimentare naturale,orice substanta activa cu rol nutritiv pentru organismul uman ramane in organsim atat cat este nevoie ,restul este eliminata prin cale tot naturala.
ce cretinitati poti debita prietene !!!! habar nu ai ce vorbesti...numai tampenii spui !!!
pe ce te bazezi cand spui astea?argumente???????????????????
Raporteaza abuz de limbaj
Una din cele mai răspândite «maladii» ale prezentului este cea a «buzunarului gol». Dacă vrei să reduci numărul celor suferinzi, dă-le oamenilor șansa să câștige pe măsura propriei valori. Este cel mai bun remediu!
Fosta membra Kudika.ro
De la: danutdraghici, la data 2009-08-08 15:09:12
De la: enemgabriel, la data 2009-08-07 21:38:48
De la: danutdraghici, la data 2009-08-07 21:32:56Ginko Biloba actioneaza cu succes in multe directii in ceea ce priveste sanatatea omului modern. Se cunosc efectele sale benefice in problemele circulatorii insa are mult mai multe proprietati. ARE efet anticancerigen fiind bogat in antioxidanti, are efect antiinflamtor la niveld e mucoase prin continutul de quercitina, protejaza plamanii si mai ales mucoasele prin contionutul de vitamina A. Uneori este recomandat cu prea mare usurinta. Spun asta pentru ca la o persoana cu depuneri pe vasele de sange, cu vase de sange care si-au pierdut elasticitatea, nu se recomanda doze mari.
Mai ales la persoanele de peste 60 de ani este recomandat sa inceapa ci doze mici - tablete cu 10 mg -pana la 3 /zi. Abia dupa o luna de zile de consum se poate trece la tabletele de 30 mg - pana la 3/zi. Exista si o formula cu tablete de 90 mg care va intra si pe piata din Romania in octombrie insa este recomandat persoanelor sanatoase care fac efort fizic si intelectual intens.
Pentru o persoana cu probleme cardiovasculare nu sunt recomandate doze mari de ginko sau cel putin nu din prima ci progresiv.
carui studiu este datorata aceasta concluzie?


Se datoreaza analizei chimice a compozitiei plantei, se mai datoreaza unui curs de fitoterapie si se mai datoreaza experientei mele personale de 7 ani ca si naturopat. De asemenea, aceasta concluzie se mai datoreaza experientei in utilizarea plantelor a celor 14 medici cu care colaborez in Centrul meu de consultanta pe terapii complementare. Crezi este suficient ?
poti sa ne spui si noua cum se numeste acest centru condus de tine ?si o adresa?
Raporteaza abuz de limbaj
Una din cele mai răspândite «maladii» ale prezentului este cea a «buzunarului gol». Dacă vrei să reduci numărul celor suferinzi, dă-le oamenilor șansa să câștige pe măsura propriei valori. Este cel mai bun remediu!
Plantvita Avatarul lui Plantvita

46 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: pitesti

Mesajele mele nu vizeza pe cineva anume, cu exceptia cazului in care primesc intrebari directe. Domnule enemgabriel, nu am ceva personal cu dumneata. Daca te respecti inseamna ca vei evita replicile taioase la adresa mea avand in vedere ca nu ma cunosti, nu stii ce pregatire am si nici cate mii de oameni mi-au trecut prin mana si se simt bine datorita sfaturilor mele. Nu am nimic nici cu firma flp, consider ca este loc pentru toata lumea pe piata. Aceasta firma promoveaza un sistem corect si de succes, dar asta nu inseamna ca acest sitem se potriveste tuturor. Un om 100% cinstit si cu incredere in el nu isi face reclama agresiva cum iti faci dumneata.

In MLM mai lucreaza si altii care si-au insusit principiile sanatoase ale acestui sistem si care respecta cu adevarat codul etic RODSA.

Nu m-ar mira sa raspunzi replicilor mele la modul recalcitrant cum am observat ca te-ai obisnuit.
Este important sa ai in vedere ca daca iti faci treaba cum trebuie si daca pui pe primul loc binele clientului restul vine de la sine.
DAr in MLM sita cerne, anii trec. Unii inregistreza rezultate, altii bat din gura.

In momentul in care arunci cu noroi in cei din jur si le pui etichete nu faci decat sa arati ce fel de caracter ai. Lucrurile care te deranjeaza cel mai tare la cei din jur sunt exact cele care te caracterizeaza cel mai bine. Asta nu o spun eu ci psihologi de marca in tratatele lor... asta e mai citesc si in alte domenii din cand in cand.

Cat despre dozele in care se recomanda suplimentele din plante, nu te mai imbata cu apa rece. In momentul in care substanta activa depaseste anumite praguri produsul nu se mai numeste supliment nutritiv ci trece granita catre medicament. Atunci doar medicul are dreptul sa il recomande oricat de natural ar fi el.
Faptul ca organismul uman accepta atat cat are nevoie din acel supliment si ca natural fiind poti sa inghiti oricat de mult este doar partial adevarat, aceasta idee este mai mult o strategie de marketing. Si pentru ca vorbim de Gingko Biloba, peste 180 de miligrame/zi este chiar riscant sa recomanzi la liber, oricui. Un curs de fitochimie ar fi de mare folos, mai ales debutantilor care vor sa distribuie suplimente nutritive.
Iti doresc succes in activitate! Sper sa ajungi la acel nivel de bunastare care sa iti permita sa vorbesti civilizat.
Raporteaza abuz de limbaj
0720223529
ramonav23 Avatarul lui ramonav23

32 mesaje
Membru din: 24/11/2008
Oras: constanta

De la: danutdraghici, la data 2009-08-15 15:55:44Mesajele mele nu vizeza pe cineva anume, cu exceptia cazului in care primesc intrebari directe. Domnule enemgabriel, nu am ceva personal cu dumneata. Daca te respecti inseamna ca vei evita replicile taioase la adresa mea avand in vedere ca nu ma cunosti, nu stii ce pregatire am si nici cate mii de oameni mi-au trecut prin mana si se simt bine datorita sfaturilor mele. Nu am nimic nici cu firma flp, consider ca este loc pentru toata lumea pe piata. Un om 100% cinstit si cu incredere in el nu isi face reclama agresiva cum iti faci dumneata.

In MLM mai lucreaza si altii care si-au insusit principiile sanatoase ale acestui sistem si care respecta cu adevarat codul etic RODSA.

Nu m-ar mira sa raspunzi replicilor mele la modul recalcitrant cum am observat ca te-ai obisnuit.
Este important sa ai in vedere ca daca iti faci treaba cum trebuie si daca pui pe primul loc binele clientului restul vine de la sine.
DAr in MLM sita cerne, anii trec. Unii inregistreza rezultate, altii bat din gura.

In momentul in care arunci cu noroi in cei din jur si le pui etichete nu faci decat sa arati ce fel de caracter ai. Lucrurile care te deranjeaza cel mai tare la cei din jur sunt exact cele care te caracterizeaza cel mai bine. Asta nu o spun eu ci psihologi de marca in tratatele lor... asta e mai citesc si in alte domenii din cand in cand.

Iti doresc succes in activitate! Sper sa ajungi la acel nivel de bunastare care sa iti permita sa vorbesti civilizat.


Danutz, vorbesti discutii. Nu poti discuta civilizat cu un om care din cauza frustrarii create de un sistem care nu ii aduce castig, vorbeste atat de urat incat nu stiu de ce il mai lasa Adminii nebanat. (probabil pe principiul: mizeria face audienta.)
Am cunoscut atatia oameni cocosati de cele 4 sau 12 puncte, incat sunt agresivi de-a dreptul, desi se programeaza sa vada targetul ca o conditie de bun simt. Orice om de bun simt, si-ar da seama ca e inuman.
Raporteaza abuz de limbaj
4Life Avatarul lui 4Life

1991 mesaje
Membru din: 2/04/2009
Oras: bucuresti

De la: ramonav23, la data 2009-08-15 16:10:29
De la: danutdraghici, la data 2009-08-15 15:55:44Mesajele mele nu vizeza pe cineva anume, cu exceptia cazului in care primesc intrebari directe. Domnule enemgabriel, nu am ceva personal cu dumneata. Daca te respecti inseamna ca vei evita replicile taioase la adresa mea avand in vedere ca nu ma cunosti, nu stii ce pregatire am si nici cate mii de oameni mi-au trecut prin mana si se simt bine datorita sfaturilor mele. Nu am nimic nici cu firma flp, consider ca este loc pentru toata lumea pe piata. Un om 100% cinstit si cu incredere in el nu isi face reclama agresiva cum iti faci dumneata.

In MLM mai lucreaza si altii care si-au insusit principiile sanatoase ale acestui sistem si care respecta cu adevarat codul etic RODSA.

Nu m-ar mira sa raspunzi replicilor mele la modul recalcitrant cum am observat ca te-ai obisnuit.
Este important sa ai in vedere ca daca iti faci treaba cum trebuie si daca pui pe primul loc binele clientului restul vine de la sine.
DAr in MLM sita cerne, anii trec. Unii inregistreza rezultate, altii bat din gura.

In momentul in care arunci cu noroi in cei din jur si le pui etichete nu faci decat sa arati ce fel de caracter ai. Lucrurile care te deranjeaza cel mai tare la cei din jur sunt exact cele care te caracterizeaza cel mai bine. Asta nu o spun eu ci psihologi de marca in tratatele lor... asta e mai citesc si in alte domenii din cand in cand.

Iti doresc succes in activitate! Sper sa ajungi la acel nivel de bunastare care sa iti permita sa vorbesti civilizat.


Danutz, vorbesti discutii. Nu poti discuta civilizat cu un om care din cauza frustrarii create de un sistem care nu ii aduce castig, vorbeste atat de urat incat nu stiu de ce il mai lasa Adminii nebanat. (probabil pe principiul: mizeria face audienta.)
Am cunoscut atatia oameni cocosati de cele 4 sau 12 puncte, incat sunt agresivi de-a dreptul, desi se programeaza sa vada targetul ca o conditie de bun simt. Orice om de bun simt, si-ar da seama ca e inuman.
problema este ca din cauza acestor specimene disperate dupa cativa banuti,sistemul MLM este asa de hulit in Romania...sperie oamenii cu agresivitatea cu care incearca sa-si promoveze afacerea !!!! problema este ca din cauza acestor specimene,au de suferit inca multi alti aomeni de buna credinta !!!
Raporteaza abuz de limbaj
www.4life-romania.ro
Fosta membra Kudika.ro
FOREVER GINKGO PLUS
Numărul de cod al produsului: 73.
Modul de prezentare: 60 tablete hexagonale ambalate în doze de masă plastică inscripționată și sigilată. Capacul este prevăzut cu sistem de siguranță.
Termen de garanție inscripționat pe etichetă: 4 ani.
Produsul este avizat de Ministerul Sănătății din România.

Conține: extract flavonoidic-triterpenic din Ginkgo biloba, reishi (Gonoderma lucidum), Schizandra chinensis, Polygonum multiflorum (remediu fo-ti), celuloză, celuloză microcristalină, hidroipropilceluloză, fosfat tricalcic, protide, grăsimi, hidrați de carbon, acid stearic, sodiu croscaramelozic, fier, sodiu, potasiu, beta-caroten, riboflavină, niacină, lectine.
În produs se află, în esență, două grupe de substanțe pe care cercetătorii le consideră cele mai importante și mai eficiente.
Flavonoide:
1. flavone: luteolina, tricetina;
2. biflavone: amentoflavona, bilobetina, ginkgetina, izoginkgetina;
3. flavonoli: kaempferol, kaempferol-3-rutinozida, quercitina, quercitin-3-rutinozida).
Acestea au efect puternic antioxidant.
Terpenoide: (ginkgolide A, B, C, J, M) cu efect principal anticoagulant.
Frunzele și semințele de ginkgo erau folosite încă din medicina chineză antică pentru tratarea astmului, a bolilor de plămâni și pentru ameliorarea circulației sanguine periferice și cerebrale.
Cercetări recente i-au confirmat aceste efecte benefice. În China extractul de ginkgo este unul dintre cele mai cunoscute remedii natuŹrale, efectele sale fiind datorate conținutului de flavonoide puternic antioxidante.
Contribuie la îmbunătățirea funcțiilor cerebrale (mai ales a capacității de memorare), are efecte pozitive în stările depresive și anxioase, precum și în combaterea migrenelor.
Se utilizează în boli alergice, în astm. Are efect antitrombotic și normalizează tensiunea arterială.
Este eficient în tratamentul bolilor renale și hepatice (hepatoprotector), impotență de diferite etiologii, scăderea acuității vizuale și auŹditive, sindromul Menier (amețeli), diabet, tromboflebite și hemoroizi. Principiile active ale frunzei de Ginkgo biloba responsabile de acțiunea farmacologică sunt: ginkgoflavoglucozidele și terpenele lactonice (ginkgolidele A, B, C și bilobalidele).
1. La nivel vascular are efect vaso-reglator, anti-agregant plachetar prin inhibarea factorului de activare plachetară (PAF);
2. Ameliorează fluxul sanguin cerebral;
3. Stimulează turn-over-ul neuromediatorilor (efect neurotonic);
4. În sindromul Raynaud, claudicație intermitentă (dureri provoŹcate de mers care apar în gambe și dispar la repaus, simptom al arteriopatiei obliterante de diferite cauze);
5. Ameliorează metabolismul energetic bazal, stimulând capŹtarea oxigenului și consumul aerob al glucozei;
6. Favorizează epurarea lactaților produși catabolici celulari, reziduuri celulare;
7. Efect antioxidant prin blocarea formării de radicali liberi în special la nivelul sistemului nervos central;
8. Efect imuno-stimulator (prin lectinele conținute);
9. Efect pozitiv pe forța mușchiului cardiac, ameliorându-i irigarea;
10. Face suportabilă starea cotidiană de stres;
11. Crește capacitatea de efort fizic și intelectual a organismului, respectiv a creierului;
12. Crește viteza impulsului nervos (transmiterii sinaptice);
13. Exercită control asupra tensiunii arteriale crescute;
14. Combate sindromul pre-menstrual.
Schisandra (Schisandra chinensis). Medicina tradițională chineză utilizează planta în cazuri de: tuse uscată, astm bronșic, transpirații nocturne în TBC, diaree cronică. Este utilizată și ca tonic în oboseala cronică. În ultimii 20 de ani, medicii chinezi au început utiliŹzarea plantei în tratamentul hepatitei, bazându-se pe proprietatea hepato-protectoare a acesteia. Schisandra este un „adaptogen” recuŹnoscut, având capacitatea de a crește rezistența organismului față de boli, stres și infecții; echilibrează funcțiile organismului, protejează împotriva radiațiilor ionizante, scade nivelul colesterolului în sânge.
Fo-ti este cunoscut în China ca un remediu tonic, regenerant, are efect antiaging. Tradiția populară chineză îi atribuie calitățile de a preveni încărunțirea părului, dar și a apariției altor semne premature ale îmbătrânirii. Aceeași tradiție consideră că acest remediu crește fertiliŹtatea și menține forța și vigoarea. Experimentele efectuate pe animale cu extract de Fo-ti demonstrează o activitate anti-tumorală. Consumul acestei plante dă o protecție împotriva bolilor cardiace, având o acțiune anticoagulantă și hipotensoare.
Ciuperca Reishi (Ganoderma lucidum). Medicina tradițională chineză o utilizează datorită proprietăților de reglare metabolică și de favorizare a microcirculației cerebrale. Mult timp a fost considerată un adevărat „elixir al vieții”. Majoritatea țărilor asiatice îi atribuie calitățile de tonic, de antiaging (prevenirea îmbătrânirii), comparabile cu cele ale Ginsengului. Oamenii de știință constată următoarele efecte benefice ale ciupercii: reglează nivelul glicemiei, scade nivelul colesterolului, relaxează mușchii cardiaci, stabilizează tensiunea arterială, favoriŹzează micro-circulația sanguină cerebrală, este scavenger al radicalilor liberi, stimulează sistemul imunitar, are efect antiastmatic (astm de origine alergică), scade retenția lichidelor, este bacteriostatic, adjuvant în bolile neurologice cu tropism periferic, antialergic, antiinflamator.
Toate aceste proprietăți benefice ale plantelor mai sus amintite sunt cumulate celor ale extractului obținut din frunzele de Ginkgo biloba.
Preparatul Forever Ginkgo Plus are eficiență deosebită în asteŹnia fizică și psihică, în surmenaj, convalescență, hipovitaminoze, stări alergice, efort fizic de lungă durată, în ateroscleroză și diverse stări patologice secundare acesteia: forme incipiente de demență senilă, Parkinson. În neurastenii și distonii neurovegetative, în stări depresive (simptomatice, reactive, nevrotice), pavor nocturn (spaime nocturne).
Mai are efecte benefice și în ulcer gastro-duodenal.
Acțiune anti-tumorală, în prezent în studiu.
Se consumă 2-3 tablete pe zi.
Una din cele mai răspândite «maladii» ale prezentului este cea a «buzunarului gol». Dacă vrei să reduci numărul celor suferinzi, dă-le oamenilor șansa să câștige pe măsura propriei valori. Este cel mai bun remediu!
Fosta membra Kudika.ro
Articol Ginkgo biloba - arborele tineretii vesnice

Acest arbore originar din China si Japonia este considerat a fi cel mai “batran” arbore din lume, fiind o relicva din mezozoic (jurasic). Utilizarea sa in medicina are radacini stravechi, fiind mentionat in scrierile antice chineze ca remediu al cancerului, al bolilor venerice, in afectiuni pulmonare, astm, tulburari auditive, fiind un apreciat promotor al vitalitatii si energiei sexuale.

Compozitie si actiuni farmacologice
Extractul din frunze de Ginkgo biloba este studiat de farmacologi din intreaga lume si este utilizat in numeroase tari sub diferite forme de prezentare (tinctura, capsule, tablete). Extractul standardizat de Ginkgo biloba (denumit EGb 761) contine 24% flavonoheterozide (sau flavonglicozide) si 6% terpene lactonice. Este unul dintre preparatele cu cele mai largi prescriptii in Franta si Germania.
• ginkgolide - un grup de substante unice, strict specifice pentru Ginkgo biloba. Principala lor actiune este inhibarea PAF si prevenirea trombozei.
• substante flavonoidice - actioneaza ca vitamina P (sau factor de permeabilitate): se leaga de proteinele intracelulare, scade permeabilitatea capilarelor sangvine si le creste rezistenta.
• bilobalida, o sesquiterpena cu 15 atomi de carbon, se comporta ca antagonist competitiv al receptorilor pentru GABA (acid gama amino-butiric). Principala actiune cunoscuta este neuroprotectia.
• vitamina C, beta-caroten
• acizi organici (kinurenic, shikimic, benzoic). Acidul ginkgolic este antibacterian (active fata de E. coli, Staph. Auriu, B. subtilis si cereus)
• taninuri, polioli, steroli
Flavonoidele si terpenele sunt insolubile in apa dar asocierea cu celelalte componente le mareste solubilitatea. Aceasta sugereaza ca variatii componenti ai extractului au efect sinergic, constituind de fapt un fitocomplex terapeutic.
Actiuni ale extractului de Ginkgo biloba
1. Stimularea circulatiei - fitocomplexul de Ginkgo biloba este un angioactivator eficient:
• la nivelul arterelor produce vasodilatatia
• la nivelul venelor s-a observat un efect spasmolitic musculotrop si cresterea tonusului (venotonic)
• la nivelul microcirculatiei s-a constatat o inhibitie a hiperpermeabilitatii capilare (cauzate de histamina si bradikinina) cu efect antiexsudativ
Actiunea vasodilatatoare si proprietatile de stimulare a circulatiei se remarca mai ales la nivelul arterelor mici si medii din zonele profunde si in portiunile terminale ale capilarelor, sugerind o arie extinsa de actiune, in special asupra creierului si extremitatilor.
2. Antiagregant plachetar
• la inceputul anilor 1980, cercetatorii francezi au descoperit un fapt important si anume ca extractul de Ginkgo biloba, prin ginkgolide, inhiba factorul de agregare plachetara (PAF). Potentialul anti-PAF este cu atat mai ridicat cu cat extractul de Ginkgo biloba este mai bogat in ginkgolide.
3. Imbunatatirea proprietatilor reologice ale sangelui
• Extractul de Ginkgo biloba scade vascozitatea sangelui cu 10%.
4. Mentine troficitatea si integritatea barierei hemato-encefalice
• Aceasta se datoreaza efectelor conjugate ale extractelor trofic si reglator vascular, antiagregant si antioxidant
5. Protectia celulei neuronale
• amelioreaza captarea glucozei si oxigenului la nivelul neuronului, creste sinteza de ATP
• protejeaza integritatea structurala si functionala a membranei neuronale
• imbunatateste ritmul de transmitere a informatiei la nivel neuronal actionand asupra turn-over-ului mediatorilor, densitatii receptorilor sinaptici si prin accelerarea proceselor de compensare
• deoarece memoria depinde de transmiterea influxului nervos, aceste mecanisme au un rol esential pentru functiile cognitive (inclusiv atentie, putere de concentrare)
6. Antioxidant
• Componentele antioxidante din extractul de Ginkgo biloba sunt in special flavonoidele , vitamina C si carotenoidele. Acestea neutralizeaza radicalii liberi, impiedicand peroxidarea lipidelor si imbatranirea ADN-ului mitocondrial. Efectele antioxidante sunt mai pregnante la nivelul creierului, retinei si sistemului cardiovascular
7. Antidepresiv, anxiolitic
• In general pacientii suferinzi de insuficienta cerebrovasculara sunt susceptibili la stari depresive si anxioase, tulburari de somn, scaderea functiilor mentale
• S-a demonstrat ca extractul de Ginkgo biloba este capabil sa contracareze schimbarile chimice majore din creier care au loc in procesul de imbatranire.


Una din cele mai răspândite «maladii» ale prezentului este cea a «buzunarului gol». Dacă vrei să reduci numărul celor suferinzi, dă-le oamenilor șansa să câștige pe măsura propriei valori. Este cel mai bun remediu!
ramonav23 Avatarul lui ramonav23

32 mesaje
Membru din: 24/11/2008
Oras: constanta

De la: TF_, la data 2009-08-15 22:44:31
De la: ramonav23, la data 2009-08-15 16:10:29
De la: danutdraghici, la data 2009-08-15 15:55:44Mesajele mele nu vizeza pe cineva anume, cu exceptia cazului in care primesc intrebari directe. Domnule enemgabriel, nu am ceva personal cu dumneata. Daca te respecti inseamna ca vei evita replicile taioase la adresa mea avand in vedere ca nu ma cunosti, nu stii ce pregatire am si nici cate mii de oameni mi-au trecut prin mana si se simt bine datorita sfaturilor mele. Nu am nimic nici cu firma flp, consider ca este loc pentru toata lumea pe piata. Un om 100% cinstit si cu incredere in el nu isi face reclama agresiva cum iti faci dumneata.

In MLM mai lucreaza si altii care si-au insusit principiile sanatoase ale acestui sistem si care respecta cu adevarat codul etic RODSA.

Nu m-ar mira sa raspunzi replicilor mele la modul recalcitrant cum am observat ca te-ai obisnuit.
Este important sa ai in vedere ca daca iti faci treaba cum trebuie si daca pui pe primul loc binele clientului restul vine de la sine.
DAr in MLM sita cerne, anii trec. Unii inregistreza rezultate, altii bat din gura.

In momentul in care arunci cu noroi in cei din jur si le pui etichete nu faci decat sa arati ce fel de caracter ai. Lucrurile care te deranjeaza cel mai tare la cei din jur sunt exact cele care te caracterizeaza cel mai bine. Asta nu o spun eu ci psihologi de marca in tratatele lor... asta e mai citesc si in alte domenii din cand in cand.

Iti doresc succes in activitate! Sper sa ajungi la acel nivel de bunastare care sa iti permita sa vorbesti civilizat.


Danutz, vorbesti discutii. Nu poti discuta civilizat cu un om care din cauza frustrarii create de un sistem care nu ii aduce castig, vorbeste atat de urat incat nu stiu de ce il mai lasa Adminii nebanat. (probabil pe principiul: mizeria face audienta.)
Am cunoscut atatia oameni cocosati de cele 4 sau 12 puncte, incat sunt agresivi de-a dreptul, desi se programeaza sa vada targetul ca o conditie de bun simt. Orice om de bun simt, si-ar da seama ca e inuman.
problema este ca din cauza acestor specimene disperate dupa cativa banuti,sistemul MLM este asa de hulit in Romania...sperie oamenii cu agresivitatea cu care incearca sa-si promoveze afacerea !!!! problema este ca din cauza acestor specimene,au de suferit inca multi alti aomeni de buna credinta !!!


Ai spus-o, insa cu siguranta habar nu ai anvergura scarbei pe care o au oamenii fata de sistemele MLM. SPuneam tot aici pe forum la un alt subiect, ca ACUM ii inteleg pe anti MLM-isti, dupa ce am vazut specimenul cu pricina.

Si pentru ca abia imi vine sa cred ca e adevarat, o iau razna si ma gandesc la teoria conspiratiei, cum ca individul chiar ar fi o persoana care vrea sa distruga MLM-ul. Asta pentru ca nu imi vine totusi sa cred ca poate fi cineva atat de sectat.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
MLM - afacerea prieteniei
MLM este prescurtarea expresiei Multi Level Marketing sau, asa cum a fost folosit în ultima vreme, Network Marketing. În traducere aproximativa aceasta ar însemna marketing în retea, sau în sistem multi etajat.
Mai mult celebru decât cunoscut, criticat de unii sau adulat de altii, MLM-ul este fara îndoiala unul din cele mai mediatizate sisteme de marketing din lume. A fost numit de multe ori “valul mileniului III”, iar pentru multi este cea mai promitatoare perspectiva care se deschide la ora actuala.

MLM a aparut ca o reactie fireasca a oamenilor la competitia acerba din lumea moderna a afacerilor. Acest sistem promoveaza cooperarea in locul concurentei, altruismul in locul egoismului.

MLM presupune munca într-o echipa dar aceasta se face permitând individului sa-si pastreze personalitatea si sa nu devina un numar de cod sau o statistica.

În MLM succesul afacerii tale depinde direct de succesul celor pe care tu îi ajuti. Aceasta noua organizare creeaza posibilitatea ca fiecare sa învete practic ce înseamna sa ai o gândire eminamente pozitiva.

Prin însasi modul sau de structurare, aceasta activitate reproduce fidel modul în care au loc procesele naturale, permitând astfel celor care au inteligenta si curajul sa paseasca pe acest drum, sa descopere un mod de viata în care binele aproapelui conteaza cel putin la fel de mult ca si cel propriu.

Împingând putin lucrurile la extrem am putea spune ca aceasta modalitate de actiune “ne obliga” sa învatam sa fim mai buni crestini.

Modul în care functioneaza MLM este foarte simplu si îl putem vedea folosit pretutindeni în jurul nostru de catre mama natura.

Sa consideram, de exemplu, un arbore bine dezvoltat. Desi el este atât de mare încât sa privim în sus pentru a-i vedea vârful, totusi el a crescut dintr-o minuscula samânta pe care o putem tine pe vârful degetului.
Va dati seama ce s-ar fi petrecut daca imediat ce samânta ar fi fost plantata între celulele sale s-ar fi declansat o concurenta acera si eliminatorie?
Am mai fi putut acum contempla arborele?
Suntem convinsi ca avem acelasi raspuns la aceasta întrebare.

Sa ne gândim ce foc puternic se declanseaza într-o soba de la un mic bat de chibrit sau de la o mica scânteie fara o putere termica prea mare.
În acelasi mod functioneaza acest sistem.
La început suntem doar noi cei care devenim scânteia a ceea ce va urma.
Fara scânteia initiala nu exista focul de mai târziu. Dar fiecare scânteie poate genera mai departe un alt foc pentru ca focul este alcatuit din scântei.

Apoi exista un alt aspect MLM care ne face sa afirmam ca aceasta este cea mai mare descoperire în domeiul organizarii muncii. MLM va permite sa iesiti din cursa atât de stresanta care se numeste lupta pentru supravietire si sa deveniti propriul stapân ducând o munca constructiva în care ceilalti nu mai sunt potential concurenti sau clienti carora trebuie sa le câstigi atentia, ci ei sunt doar coechipieri de al carui succes si realizare depinde succesul si realizarea ta.

Câti dintre oameni nu traiesc o viata dubla trebuind sa se împarta permanent între lumea serviciului si lumea de acasa care este mai apropiata de ceea ce numesc viata lor personala?
Câti oameni nu înceteaza sa se mai vada cu parinti si prietenii daca doresc sa se dedice mai mult carierei profesionale?
De câte ori viata noastra, ca oameni, trece pe locul 2?

Nu este nevoie sa rasundeti. Dar v-ati gândi vreodata ca de fapt acest sistem este astfel construit încât nu va va permite niciodata sa îmbunatatiti ceva deoarece între cele doua lumi exista o deosebire fundamentala? În timp ce lumea serviciului este o lume concurentiala si ne solicita o atitudine adecvata, cealalta presupune armonie, iubire de aproape, ajutor reciproc, colaborare.

În MLM sistemul este de asa natura construit ca succesul tau sa depinda de succesul echipei tale si chiar mai mult, de succesul oricarei echipe. În loc sa concurezi cu ei, te întreci pe tine în a-i ajuta pe ei!!!

Nu este acesta visul oricaruia dintre noi: sa putem lucra împreuna cu cei dragi la realizarea visurilor noastre fara sa mai fie nevoie de sfâsierea sufletului nostru în categorii de cunoscuti?!
Raporteaza abuz de limbaj
Una din cele mai răspândite «maladii» ale prezentului este cea a «buzunarului gol». Dacă vrei să reduci numărul celor suferinzi, dă-le oamenilor șansa să câștige pe măsura propriei valori. Este cel mai bun remediu!
Plantvita Avatarul lui Plantvita

46 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: pitesti

De la: enemgabriel, la data 2009-08-16 09:52:03MLM - afacerea prieteniei
MLM este prescurtarea expresiei Multi Level Marketing sau, asa cum a fost folosit în ultima vreme, Network Marketing. În traducere aproximativa aceasta ar însemna marketing în retea, sau în sistem multi etajat.
Mai mult celebru decât cunoscut, criticat de unii sau adulat de altii, MLM-ul este fara îndoiala unul din cele mai mediatizate sisteme de marketing din lume. A fost numit de multe ori “valul mileniului III”, iar pentru multi este cea mai promitatoare perspectiva care se deschide la ora actuala.

MLM a aparut ca o reactie fireasca a oamenilor la competitia acerba din lumea moderna a afacerilor. Acest sistem promoveaza cooperarea in locul concurentei, altruismul in locul egoismului.

MLM presupune munca într-o echipa dar aceasta se face permitând individului sa-si pastreze personalitatea si sa nu devina un numar de cod sau o statistica.

În MLM succesul afacerii tale depinde direct de succesul celor pe care tu îi ajuti. Aceasta noua organizare creeaza posibilitatea ca fiecare sa învete practic ce înseamna sa ai o gândire eminamente pozitiva.

Prin însasi modul sau de structurare, aceasta activitate reproduce fidel modul în care au loc procesele naturale, permitând astfel celor care au inteligenta si curajul sa paseasca pe acest drum, sa descopere un mod de viata în care binele aproapelui conteaza cel putin la fel de mult ca si cel propriu.

Împingând putin lucrurile la extrem am putea spune ca aceasta modalitate de actiune “ne obliga” sa învatam sa fim mai buni crestini.

Modul în care functioneaza MLM este foarte simplu si îl putem vedea folosit pretutindeni în jurul nostru de catre mama natura.

Sa consideram, de exemplu, un arbore bine dezvoltat. Desi el este atât de mare încât sa privim în sus pentru a-i vedea vârful, totusi el a crescut dintr-o minuscula samânta pe care o putem tine pe vârful degetului.
Va dati seama ce s-ar fi petrecut daca imediat ce samânta ar fi fost plantata între celulele sale s-ar fi declansat o concurenta acera si eliminatorie?
Am mai fi putut acum contempla arborele?
Suntem convinsi ca avem acelasi raspuns la aceasta întrebare.

Sa ne gândim ce foc puternic se declanseaza într-o soba de la un mic bat de chibrit sau de la o mica scânteie fara o putere termica prea mare.
În acelasi mod functioneaza acest sistem.
La început suntem doar noi cei care devenim scânteia a ceea ce va urma.
Fara scânteia initiala nu exista focul de mai târziu. Dar fiecare scânteie poate genera mai departe un alt foc pentru ca focul este alcatuit din scântei.

Apoi exista un alt aspect MLM care ne face sa afirmam ca aceasta este cea mai mare descoperire în domeiul organizarii muncii. MLM va permite sa iesiti din cursa atât de stresanta care se numeste lupta pentru supravietire si sa deveniti propriul stapân ducând o munca constructiva în care ceilalti nu mai sunt potential concurenti sau clienti carora trebuie sa le câstigi atentia, ci ei sunt doar coechipieri de al carui succes si realizare depinde succesul si realizarea ta.

Câti dintre oameni nu traiesc o viata dubla trebuind sa se împarta permanent între lumea serviciului si lumea de acasa care este mai apropiata de ceea ce numesc viata lor personala?
Câti oameni nu înceteaza sa se mai vada cu parinti si prietenii daca doresc sa se dedice mai mult carierei profesionale?
De câte ori viata noastra, ca oameni, trece pe locul 2?

Nu este nevoie sa rasundeti. Dar v-ati gândi vreodata ca de fapt acest sistem este astfel construit încât nu va va permite niciodata sa îmbunatatiti ceva deoarece între cele doua lumi exista o deosebire fundamentala? În timp ce lumea serviciului este o lume concurentiala si ne solicita o atitudine adecvata, cealalta presupune armonie, iubire de aproape, ajutor reciproc, colaborare.

În MLM sistemul este de asa natura construit ca succesul tau sa depinda de succesul echipei tale si chiar mai mult, de succesul oricarei echipe. În loc sa concurezi cu ei, te întreci pe tine în a-i ajuta pe ei!!!

Nu este acesta visul oricaruia dintre noi: sa putem lucra împreuna cu cei dragi la realizarea visurilor noastre fara sa mai fie nevoie de sfâsierea sufletului nostru în categorii de cunoscuti?!


Ma bucur sa constat ca incepi sa iti revii. Daca respecti tot ce ai scris in randurile de mai sus atunci oamenii te vor urma cu drag. Sistemul MLM este o descoperire sau o inventie mult prea benefica pentru ca noi sa il punem intr-o lumina proasta doar datorita unor orgolii. Este adevarat ca exista firme cu produse bune sau foarte bune si firme cu produse slabe si, de asemenea, cu sisteme de plati mai darnice sau mai putin darnice dar asta nu inseamna ca trebuie sa aruncam cu noroi unii in altii.

Consumatorii nostrii oricum vor aprecia produsele si serviciile de calitate si cu timpul firmele care fac rabat de la calitate vor disparea.

Dupa cum spui mai sus sistemul este de asa natura construit ca succesul tau sa depinda de succesul echipei tale si chiar mai mult, de succesul oricarei echipe. Daca eu ca MLM-ist arunc cu noroi in alt MLM-ist, de fapt arunc cu noroi in mine insumi.

Vorbesc din postura unui individ care activeaza in MLM de cativa ani si nu doar in calitate de consumator. Traiesc din MLM, sunt fidel unei singure firme si faptul ca sunt cateva sute de oameni care au ales sa ma urmeze ma face sa cred ca gandesc si actionez in interesul lor, asa cum este firesc sa fie.

Am tot respectul pentru cei care au ales acest sistem si care au avut curajul sa isi doreasca si sa creada intr-o viata mai buna.

Succes tuturor ! Si nu uitati: este loc pentu noi toti.
Raporteaza abuz de limbaj
0720223529
Fosta membra Kudika.ro
De la: danutdraghici, la data 2009-08-16 21:36:46
De la: enemgabriel, la data 2009-08-16 09:52:03MLM - afacerea prieteniei
MLM este prescurtarea expresiei Multi Level Marketing sau, asa cum a fost folosit în ultima vreme, Network Marketing. În traducere aproximativa aceasta ar însemna marketing în retea, sau în sistem multi etajat.
Mai mult celebru decât cunoscut, criticat de unii sau adulat de altii, MLM-ul este fara îndoiala unul din cele mai mediatizate sisteme de marketing din lume. A fost numit de multe ori “valul mileniului III”, iar pentru multi este cea mai promitatoare perspectiva care se deschide la ora actuala.

MLM a aparut ca o reactie fireasca a oamenilor la competitia acerba din lumea moderna a afacerilor. Acest sistem promoveaza cooperarea in locul concurentei, altruismul in locul egoismului.

MLM presupune munca într-o echipa dar aceasta se face permitând individului sa-si pastreze personalitatea si sa nu devina un numar de cod sau o statistica.

În MLM succesul afacerii tale depinde direct de succesul celor pe care tu îi ajuti. Aceasta noua organizare creeaza posibilitatea ca fiecare sa învete practic ce înseamna sa ai o gândire eminamente pozitiva.

Prin însasi modul sau de structurare, aceasta activitate reproduce fidel modul în care au loc procesele naturale, permitând astfel celor care au inteligenta si curajul sa paseasca pe acest drum, sa descopere un mod de viata în care binele aproapelui conteaza cel putin la fel de mult ca si cel propriu.

Împingând putin lucrurile la extrem am putea spune ca aceasta modalitate de actiune “ne obliga” sa învatam sa fim mai buni crestini.

Modul în care functioneaza MLM este foarte simplu si îl putem vedea folosit pretutindeni în jurul nostru de catre mama natura.

Sa consideram, de exemplu, un arbore bine dezvoltat. Desi el este atât de mare încât sa privim în sus pentru a-i vedea vârful, totusi el a crescut dintr-o minuscula samânta pe care o putem tine pe vârful degetului.
Va dati seama ce s-ar fi petrecut daca imediat ce samânta ar fi fost plantata între celulele sale s-ar fi declansat o concurenta acera si eliminatorie?
Am mai fi putut acum contempla arborele?
Suntem convinsi ca avem acelasi raspuns la aceasta întrebare.

Sa ne gândim ce foc puternic se declanseaza într-o soba de la un mic bat de chibrit sau de la o mica scânteie fara o putere termica prea mare.
În acelasi mod functioneaza acest sistem.
La început suntem doar noi cei care devenim scânteia a ceea ce va urma.
Fara scânteia initiala nu exista focul de mai târziu. Dar fiecare scânteie poate genera mai departe un alt foc pentru ca focul este alcatuit din scântei.

Apoi exista un alt aspect MLM care ne face sa afirmam ca aceasta este cea mai mare descoperire în domeiul organizarii muncii. MLM va permite sa iesiti din cursa atât de stresanta care se numeste lupta pentru supravietire si sa deveniti propriul stapân ducând o munca constructiva în care ceilalti nu mai sunt potential concurenti sau clienti carora trebuie sa le câstigi atentia, ci ei sunt doar coechipieri de al carui succes si realizare depinde succesul si realizarea ta.

Câti dintre oameni nu traiesc o viata dubla trebuind sa se împarta permanent între lumea serviciului si lumea de acasa care este mai apropiata de ceea ce numesc viata lor personala?
Câti oameni nu înceteaza sa se mai vada cu parinti si prietenii daca doresc sa se dedice mai mult carierei profesionale?
De câte ori viata noastra, ca oameni, trece pe locul 2?

Nu este nevoie sa rasundeti. Dar v-ati gândi vreodata ca de fapt acest sistem este astfel construit încât nu va va permite niciodata sa îmbunatatiti ceva deoarece între cele doua lumi exista o deosebire fundamentala? În timp ce lumea serviciului este o lume concurentiala si ne solicita o atitudine adecvata, cealalta presupune armonie, iubire de aproape, ajutor reciproc, colaborare.

În MLM sistemul este de asa natura construit ca succesul tau sa depinda de succesul echipei tale si chiar mai mult, de succesul oricarei echipe. În loc sa concurezi cu ei, te întreci pe tine în a-i ajuta pe ei!!!

Nu este acesta visul oricaruia dintre noi: sa putem lucra împreuna cu cei dragi la realizarea visurilor noastre fara sa mai fie nevoie de sfâsierea sufletului nostru în categorii de cunoscuti?!


Ma bucur sa constat ca incepi sa iti revii. Daca respecti tot ce ai scris in randurile de mai sus atunci oamenii te vor urma cu drag. Sistemul MLM este o descoperire sau o inventie mult prea benefica pentru ca noi sa il punem intr-o lumina proasta doar datorita unor orgolii. Este adevarat ca exista firme cu produse bune sau foarte bune si firme cu produse slabe si, de asemenea, cu sisteme de plati mai darnice sau mai putin darnice dar asta nu inseamna ca trebuie sa aruncam cu noroi unii in altii.

Consumatorii nostrii oricum vor aprecia produsele si serviciile de calitate si cu timpul firmele care fac rabat de la calitate vor disparea.

Dupa cum spui mai sus sistemul este de asa natura construit ca succesul tau sa depinda de succesul echipei tale si chiar mai mult, de succesul oricarei echipe. Daca eu ca MLM-ist arunc cu noroi in alt MLM-ist, de fapt arunc cu noroi in mine insumi.

Vorbesc din postura unui individ care activeaza in MLM de cativa ani si nu doar in calitate de consumator. Traiesc din MLM, sunt fidel unei singure firme si faptul ca sunt cateva sute de oameni care au ales sa ma urmeze ma face sa cred ca gandesc si actionez in interesul lor, asa cum este firesc sa fie.

Am tot respectul pentru cei care au ales acest sistem si care au avut curajul sa isi doreasca si sa creada intr-o viata mai buna.

Succes tuturor ! Si nu uitati: este loc pentu noi toti.
m-ai impresionat pana la lacrimi.
Raporteaza abuz de limbaj
Una din cele mai răspândite «maladii» ale prezentului este cea a «buzunarului gol». Dacă vrei să reduci numărul celor suferinzi, dă-le oamenilor șansa să câștige pe măsura propriei valori. Este cel mai bun remediu!
ramonav23 Avatarul lui ramonav23

32 mesaje
Membru din: 24/11/2008
Oras: constanta

De la: enemgabriel, la data 2009-08-16 22:00:52
De la: danutdraghici, la data 2009-08-16 21:36:46
De la: enemgabriel, la data 2009-08-16 09:52:03MLM - afacerea prieteniei
MLM este prescurtarea expresiei Multi Level Marketing sau, asa cum a fost folosit în ultima vreme, Network Marketing. În traducere aproximativa aceasta ar însemna marketing în retea, sau în sistem multi etajat.
Mai mult celebru decât cunoscut, criticat de unii sau adulat de altii, MLM-ul este fara îndoiala unul din cele mai mediatizate sisteme de marketing din lume. A fost numit de multe ori “valul mileniului III”, iar pentru multi este cea mai promitatoare perspectiva care se deschide la ora actuala.

MLM a aparut ca o reactie fireasca a oamenilor la competitia acerba din lumea moderna a afacerilor. Acest sistem promoveaza cooperarea in locul concurentei, altruismul in locul egoismului.

MLM presupune munca într-o echipa dar aceasta se face permitând individului sa-si pastreze personalitatea si sa nu devina un numar de cod sau o statistica.

În MLM succesul afacerii tale depinde direct de succesul celor pe care tu îi ajuti. Aceasta noua organizare creeaza posibilitatea ca fiecare sa învete practic ce înseamna sa ai o gândire eminamente pozitiva.

Prin însasi modul sau de structurare, aceasta activitate reproduce fidel modul în care au loc procesele naturale, permitând astfel celor care au inteligenta si curajul sa paseasca pe acest drum, sa descopere un mod de viata în care binele aproapelui conteaza cel putin la fel de mult ca si cel propriu.

Împingând putin lucrurile la extrem am putea spune ca aceasta modalitate de actiune “ne obliga” sa învatam sa fim mai buni crestini.

Modul în care functioneaza MLM este foarte simplu si îl putem vedea folosit pretutindeni în jurul nostru de catre mama natura.

Sa consideram, de exemplu, un arbore bine dezvoltat. Desi el este atât de mare încât sa privim în sus pentru a-i vedea vârful, totusi el a crescut dintr-o minuscula samânta pe care o putem tine pe vârful degetului.
Va dati seama ce s-ar fi petrecut daca imediat ce samânta ar fi fost plantata între celulele sale s-ar fi declansat o concurenta acera si eliminatorie?
Am mai fi putut acum contempla arborele?
Suntem convinsi ca avem acelasi raspuns la aceasta întrebare.

Sa ne gândim ce foc puternic se declanseaza într-o soba de la un mic bat de chibrit sau de la o mica scânteie fara o putere termica prea mare.
În acelasi mod functioneaza acest sistem.
La început suntem doar noi cei care devenim scânteia a ceea ce va urma.
Fara scânteia initiala nu exista focul de mai târziu. Dar fiecare scânteie poate genera mai departe un alt foc pentru ca focul este alcatuit din scântei.

Apoi exista un alt aspect MLM care ne face sa afirmam ca aceasta este cea mai mare descoperire în domeiul organizarii muncii. MLM va permite sa iesiti din cursa atât de stresanta care se numeste lupta pentru supravietire si sa deveniti propriul stapân ducând o munca constructiva în care ceilalti nu mai sunt potential concurenti sau clienti carora trebuie sa le câstigi atentia, ci ei sunt doar coechipieri de al carui succes si realizare depinde succesul si realizarea ta.

Câti dintre oameni nu traiesc o viata dubla trebuind sa se împarta permanent între lumea serviciului si lumea de acasa care este mai apropiata de ceea ce numesc viata lor personala?
Câti oameni nu înceteaza sa se mai vada cu parinti si prietenii daca doresc sa se dedice mai mult carierei profesionale?
De câte ori viata noastra, ca oameni, trece pe locul 2?

Nu este nevoie sa rasundeti. Dar v-ati gândi vreodata ca de fapt acest sistem este astfel construit încât nu va va permite niciodata sa îmbunatatiti ceva deoarece între cele doua lumi exista o deosebire fundamentala? În timp ce lumea serviciului este o lume concurentiala si ne solicita o atitudine adecvata, cealalta presupune armonie, iubire de aproape, ajutor reciproc, colaborare.

În MLM sistemul este de asa natura construit ca succesul tau sa depinda de succesul echipei tale si chiar mai mult, de succesul oricarei echipe. În loc sa concurezi cu ei, te întreci pe tine în a-i ajuta pe ei!!!

Nu este acesta visul oricaruia dintre noi: sa putem lucra împreuna cu cei dragi la realizarea visurilor noastre fara sa mai fie nevoie de sfâsierea sufletului nostru în categorii de cunoscuti?!


Ma bucur sa constat ca incepi sa iti revii. Daca respecti tot ce ai scris in randurile de mai sus atunci oamenii te vor urma cu drag. Sistemul MLM este o descoperire sau o inventie mult prea benefica pentru ca noi sa il punem intr-o lumina proasta doar datorita unor orgolii. Este adevarat ca exista firme cu produse bune sau foarte bune si firme cu produse slabe si, de asemenea, cu sisteme de plati mai darnice sau mai putin darnice dar asta nu inseamna ca trebuie sa aruncam cu noroi unii in altii.

Consumatorii nostrii oricum vor aprecia produsele si serviciile de calitate si cu timpul firmele care fac rabat de la calitate vor disparea.

Dupa cum spui mai sus sistemul este de asa natura construit ca succesul tau sa depinda de succesul echipei tale si chiar mai mult, de succesul oricarei echipe. Daca eu ca MLM-ist arunc cu noroi in alt MLM-ist, de fapt arunc cu noroi in mine insumi.

Vorbesc din postura unui individ care activeaza in MLM de cativa ani si nu doar in calitate de consumator. Traiesc din MLM, sunt fidel unei singure firme si faptul ca sunt cateva sute de oameni care au ales sa ma urmeze ma face sa cred ca gandesc si actionez in interesul lor, asa cum este firesc sa fie.

Am tot respectul pentru cei care au ales acest sistem si care au avut curajul sa isi doreasca si sa creada intr-o viata mai buna.

Succes tuturor ! Si nu uitati: este loc pentu noi toti.
m-ai impresionat pana la lacrimi.


Ar fi bine sa te vada cineva din FLP, Gabor sau eu stiu cine, sa vada cum arunci singur cu noroi in firma care te hraneste.... prin comportamentul tau infect.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
vai,vai,vai.
Raporteaza abuz de limbaj
Una din cele mai răspândite «maladii» ale prezentului este cea a «buzunarului gol». Dacă vrei să reduci numărul celor suferinzi, dă-le oamenilor șansa să câștige pe măsura propriei valori. Este cel mai bun remediu!
Fosta membra Kudika.ro
De la: ramonav23, la data 2009-08-16 22:05:44
De la: enemgabriel, la data 2009-08-16 22:00:52
De la: danutdraghici, la data 2009-08-16 21:36:46
De la: enemgabriel, la data 2009-08-16 09:52:03MLM - afacerea prieteniei
MLM este prescurtarea expresiei Multi Level Marketing sau, asa cum a fost folosit în ultima vreme, Network Marketing. În traducere aproximativa aceasta ar însemna marketing în retea, sau în sistem multi etajat.
Mai mult celebru decât cunoscut, criticat de unii sau adulat de altii, MLM-ul este fara îndoiala unul din cele mai mediatizate sisteme de marketing din lume. A fost numit de multe ori “valul mileniului III”, iar pentru multi este cea mai promitatoare perspectiva care se deschide la ora actuala.

MLM a aparut ca o reactie fireasca a oamenilor la competitia acerba din lumea moderna a afacerilor. Acest sistem promoveaza cooperarea in locul concurentei, altruismul in locul egoismului.

MLM presupune munca într-o echipa dar aceasta se face permitând individului sa-si pastreze personalitatea si sa nu devina un numar de cod sau o statistica.

În MLM succesul afacerii tale depinde direct de succesul celor pe care tu îi ajuti. Aceasta noua organizare creeaza posibilitatea ca fiecare sa învete practic ce înseamna sa ai o gândire eminamente pozitiva.

Prin însasi modul sau de structurare, aceasta activitate reproduce fidel modul în care au loc procesele naturale, permitând astfel celor care au inteligenta si curajul sa paseasca pe acest drum, sa descopere un mod de viata în care binele aproapelui conteaza cel putin la fel de mult ca si cel propriu.

Împingând putin lucrurile la extrem am putea spune ca aceasta modalitate de actiune “ne obliga” sa învatam sa fim mai buni crestini.

Modul în care functioneaza MLM este foarte simplu si îl putem vedea folosit pretutindeni în jurul nostru de catre mama natura.

Sa consideram, de exemplu, un arbore bine dezvoltat. Desi el este atât de mare încât sa privim în sus pentru a-i vedea vârful, totusi el a crescut dintr-o minuscula samânta pe care o putem tine pe vârful degetului.
Va dati seama ce s-ar fi petrecut daca imediat ce samânta ar fi fost plantata între celulele sale s-ar fi declansat o concurenta acera si eliminatorie?
Am mai fi putut acum contempla arborele?
Suntem convinsi ca avem acelasi raspuns la aceasta întrebare.

Sa ne gândim ce foc puternic se declanseaza într-o soba de la un mic bat de chibrit sau de la o mica scânteie fara o putere termica prea mare.
În acelasi mod functioneaza acest sistem.
La început suntem doar noi cei care devenim scânteia a ceea ce va urma.
Fara scânteia initiala nu exista focul de mai târziu. Dar fiecare scânteie poate genera mai departe un alt foc pentru ca focul este alcatuit din scântei.

Apoi exista un alt aspect MLM care ne face sa afirmam ca aceasta este cea mai mare descoperire în domeiul organizarii muncii. MLM va permite sa iesiti din cursa atât de stresanta care se numeste lupta pentru supravietire si sa deveniti propriul stapân ducând o munca constructiva în care ceilalti nu mai sunt potential concurenti sau clienti carora trebuie sa le câstigi atentia, ci ei sunt doar coechipieri de al carui succes si realizare depinde succesul si realizarea ta.

Câti dintre oameni nu traiesc o viata dubla trebuind sa se împarta permanent între lumea serviciului si lumea de acasa care este mai apropiata de ceea ce numesc viata lor personala?
Câti oameni nu înceteaza sa se mai vada cu parinti si prietenii daca doresc sa se dedice mai mult carierei profesionale?
De câte ori viata noastra, ca oameni, trece pe locul 2?

Nu este nevoie sa rasundeti. Dar v-ati gândi vreodata ca de fapt acest sistem este astfel construit încât nu va va permite niciodata sa îmbunatatiti ceva deoarece între cele doua lumi exista o deosebire fundamentala? În timp ce lumea serviciului este o lume concurentiala si ne solicita o atitudine adecvata, cealalta presupune armonie, iubire de aproape, ajutor reciproc, colaborare.

În MLM sistemul este de asa natura construit ca succesul tau sa depinda de succesul echipei tale si chiar mai mult, de succesul oricarei echipe. În loc sa concurezi cu ei, te întreci pe tine în a-i ajuta pe ei!!!

Nu este acesta visul oricaruia dintre noi: sa putem lucra împreuna cu cei dragi la realizarea visurilor noastre fara sa mai fie nevoie de sfâsierea sufletului nostru în categorii de cunoscuti?!


Ma bucur sa constat ca incepi sa iti revii. Daca respecti tot ce ai scris in randurile de mai sus atunci oamenii te vor urma cu drag. Sistemul MLM este o descoperire sau o inventie mult prea benefica pentru ca noi sa il punem intr-o lumina proasta doar datorita unor orgolii. Este adevarat ca exista firme cu produse bune sau foarte bune si firme cu produse slabe si, de asemenea, cu sisteme de plati mai darnice sau mai putin darnice dar asta nu inseamna ca trebuie sa aruncam cu noroi unii in altii.

Consumatorii nostrii oricum vor aprecia produsele si serviciile de calitate si cu timpul firmele care fac rabat de la calitate vor disparea.

Dupa cum spui mai sus sistemul este de asa natura construit ca succesul tau sa depinda de succesul echipei tale si chiar mai mult, de succesul oricarei echipe. Daca eu ca MLM-ist arunc cu noroi in alt MLM-ist, de fapt arunc cu noroi in mine insumi.

Vorbesc din postura unui individ care activeaza in MLM de cativa ani si nu doar in calitate de consumator. Traiesc din MLM, sunt fidel unei singure firme si faptul ca sunt cateva sute de oameni care au ales sa ma urmeze ma face sa cred ca gandesc si actionez in interesul lor, asa cum este firesc sa fie.

Am tot respectul pentru cei care au ales acest sistem si care au avut curajul sa isi doreasca si sa creada intr-o viata mai buna.

Succes tuturor ! Si nu uitati: este loc pentu noi toti.
m-ai impresionat pana la lacrimi.


Ar fi bine sa te vada cineva din FLP, Gabor sau eu stiu cine, sa vada cum arunci singur cu noroi in firma care te hraneste.... prin comportamentul tau infect.
Mi-a placut la ultimul Succes Day un domn care spunea asa:fiecare dintre noi ne ducem seara la culcare si spunem rugaciunea,da-mi Doamne pe aia ,pe aia si pe aialalta,Dumnezeu se uita la ala de jos si se intreaba:nu mai inteleg nimic,i-am dat astuia 2 maini sa ia tot,sa apuce i-am dat 5 degete,i-am dat doi ochi sa aleaga ceea ce vrea,2 urechi cat borcanul de mare sa auda numai ceea ce vrea,un selector(creierul)sa aleaga numai lucruri bune,i-am dat o gura sa ceara si sa spuna ceea ce vrea,i-am dat 2 picioare sa plece de acolo de unde nu-i place si sa mearga unde ii place,si asta sta ca tampitul si ma roaga in fiecare seara.

Raporteaza abuz de limbaj
Una din cele mai răspândite «maladii» ale prezentului este cea a «buzunarului gol». Dacă vrei să reduci numărul celor suferinzi, dă-le oamenilor șansa să câștige pe măsura propriei valori. Este cel mai bun remediu!
Fosta membra Kudika.ro
De la: danutdraghici, la data 2009-08-16 21:36:46
De la: enemgabriel, la data 2009-08-16 09:52:03MLM - afacerea prieteniei
MLM este prescurtarea expresiei Multi Level Marketing sau, asa cum a fost folosit în ultima vreme, Network Marketing. În traducere aproximativa aceasta ar însemna marketing în retea, sau în sistem multi etajat.
Mai mult celebru decât cunoscut, criticat de unii sau adulat de altii, MLM-ul este fara îndoiala unul din cele mai mediatizate sisteme de marketing din lume. A fost numit de multe ori “valul mileniului III”, iar pentru multi este cea mai promitatoare perspectiva care se deschide la ora actuala.

MLM a aparut ca o reactie fireasca a oamenilor la competitia acerba din lumea moderna a afacerilor. Acest sistem promoveaza cooperarea in locul concurentei, altruismul in locul egoismului.

MLM presupune munca într-o echipa dar aceasta se face permitând individului sa-si pastreze personalitatea si sa nu devina un numar de cod sau o statistica.

În MLM succesul afacerii tale depinde direct de succesul celor pe care tu îi ajuti. Aceasta noua organizare creeaza posibilitatea ca fiecare sa învete practic ce înseamna sa ai o gândire eminamente pozitiva.

Prin însasi modul sau de structurare, aceasta activitate reproduce fidel modul în care au loc procesele naturale, permitând astfel celor care au inteligenta si curajul sa paseasca pe acest drum, sa descopere un mod de viata în care binele aproapelui conteaza cel putin la fel de mult ca si cel propriu.

Împingând putin lucrurile la extrem am putea spune ca aceasta modalitate de actiune “ne obliga” sa învatam sa fim mai buni crestini.

Modul în care functioneaza MLM este foarte simplu si îl putem vedea folosit pretutindeni în jurul nostru de catre mama natura.

Sa consideram, de exemplu, un arbore bine dezvoltat. Desi el este atât de mare încât sa privim în sus pentru a-i vedea vârful, totusi el a crescut dintr-o minuscula samânta pe care o putem tine pe vârful degetului.
Va dati seama ce s-ar fi petrecut daca imediat ce samânta ar fi fost plantata între celulele sale s-ar fi declansat o concurenta acera si eliminatorie?
Am mai fi putut acum contempla arborele?
Suntem convinsi ca avem acelasi raspuns la aceasta întrebare.

Sa ne gândim ce foc puternic se declanseaza într-o soba de la un mic bat de chibrit sau de la o mica scânteie fara o putere termica prea mare.
În acelasi mod functioneaza acest sistem.
La început suntem doar noi cei care devenim scânteia a ceea ce va urma.
Fara scânteia initiala nu exista focul de mai târziu. Dar fiecare scânteie poate genera mai departe un alt foc pentru ca focul este alcatuit din scântei.

Apoi exista un alt aspect MLM care ne face sa afirmam ca aceasta este cea mai mare descoperire în domeiul organizarii muncii. MLM va permite sa iesiti din cursa atât de stresanta care se numeste lupta pentru supravietire si sa deveniti propriul stapân ducând o munca constructiva în care ceilalti nu mai sunt potential concurenti sau clienti carora trebuie sa le câstigi atentia, ci ei sunt doar coechipieri de al carui succes si realizare depinde succesul si realizarea ta.

Câti dintre oameni nu traiesc o viata dubla trebuind sa se împarta permanent între lumea serviciului si lumea de acasa care este mai apropiata de ceea ce numesc viata lor personala?
Câti oameni nu înceteaza sa se mai vada cu parinti si prietenii daca doresc sa se dedice mai mult carierei profesionale?
De câte ori viata noastra, ca oameni, trece pe locul 2?

Nu este nevoie sa rasundeti. Dar v-ati gândi vreodata ca de fapt acest sistem este astfel construit încât nu va va permite niciodata sa îmbunatatiti ceva deoarece între cele doua lumi exista o deosebire fundamentala? În timp ce lumea serviciului este o lume concurentiala si ne solicita o atitudine adecvata, cealalta presupune armonie, iubire de aproape, ajutor reciproc, colaborare.

În MLM sistemul este de asa natura construit ca succesul tau sa depinda de succesul echipei tale si chiar mai mult, de succesul oricarei echipe. În loc sa concurezi cu ei, te întreci pe tine în a-i ajuta pe ei!!!

Nu este acesta visul oricaruia dintre noi: sa putem lucra împreuna cu cei dragi la realizarea visurilor noastre fara sa mai fie nevoie de sfâsierea sufletului nostru în categorii de cunoscuti?!


Ma bucur sa constat ca incepi sa iti revii. Daca respecti tot ce ai scris in randurile de mai sus atunci oamenii te vor urma cu drag. Sistemul MLM este o descoperire sau o inventie mult prea benefica pentru ca noi sa il punem intr-o lumina proasta doar datorita unor orgolii. Este adevarat ca exista firme cu produse bune sau foarte bune si firme cu produse slabe si, de asemenea, cu sisteme de plati mai darnice sau mai putin darnice dar asta nu inseamna ca trebuie sa aruncam cu noroi unii in altii.

Consumatorii nostrii oricum vor aprecia produsele si serviciile de calitate si cu timpul firmele care fac rabat de la calitate vor disparea.

Dupa cum spui mai sus sistemul este de asa natura construit ca succesul tau sa depinda de succesul echipei tale si chiar mai mult, de succesul oricarei echipe. Daca eu ca MLM-ist arunc cu noroi in alt MLM-ist, de fapt arunc cu noroi in mine insumi.

Vorbesc din postura unui individ care activeaza in MLM de cativa ani si nu doar in calitate de consumator. Traiesc din MLM, sunt fidel unei singure firme si faptul ca sunt cateva sute de oameni care au ales sa ma urmeze ma face sa cred ca gandesc si actionez in interesul lor, asa cum este firesc sa fie.

Am tot respectul pentru cei care au ales acest sistem si care au avut curajul sa isi doreasca si sa creada intr-o viata mai buna.

Succes tuturor ! Si nu uitati: este loc pentu noi toti.
Eu nu vreau sa fiu un om obisnuit.
E dreptul meu sa fiu deosebit-daca pot.
Caut sansa si nu siguranta.
Nu doresc sa fiu un cetatean intretinut,umil si sters,in grija statului.
Vreau sa imi asum riscuri calculate,sa visez si sa construiesc,sa gresesc si sa reusesc.
Refuz sa schimb entuziasmul pe lamentari.
Prefer provocarile vietii in locul existentei garantate,fiorul implinirii in locul calmului amagitor al Utopiei.
Nu voi targui libertatea pentru daruri si nici demnitatea pentru pomana.
Este dreptul meu sa gandesc si sa actionez pentru mine insumi,sa ma bucur si sa beneficiez de creatiile mele,sa infrunt lumea cu indrazneala si sa spun:"Am facut toate acestea cu ajutorul lui Dumnezeu"
Raporteaza abuz de limbaj
Una din cele mai răspândite «maladii» ale prezentului este cea a «buzunarului gol». Dacă vrei să reduci numărul celor suferinzi, dă-le oamenilor șansa să câștige pe măsura propriei valori. Este cel mai bun remediu!
Pagini: 1 2 >> Sari la pagina: