Setari Cookie-uri

mancarimi in jurul sfarcurilor

poate cineva sa-mi recomande un medic de familie bun in brasov?
andrea_2004
Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:27
in jurul sfarcurilor am avut o perioada un si de mancarime, mai nou acum pe unul din sfarcuri pielea mi-a crapat usor si ma mananca mai rau, de obicei dupa dus, de ce?
emilia21
Postat pe 14 Februarie 2009 20:42
mergi neaparat macar la cativa ginecologi, grija mare, poate fi ceva mai grav si multi confunda cu o dermatita, este vorba de boala paget... http://www.healthy.ro/articol/oncologie/4551/Boala-Paget-a-sanului-cancerul-greu-detectabil-al-femeilor.html citeste aici pentru lamuriri in privinta asta si... mergi la doctor! Multa sanatate!
dibu_iulia
Postat pe 16 Februarie 2009 13:59
Aveti informatii mai noi referitor la subiectul asta?
[email protected]
Postat pe 8 Aprilie 2009 10:51
sal
si eu am aceeasi problema si acuma mi-am dat seama ca poate fi vorba de candida albicans pentru ca am alaptat si i-au iesit la bebe al meu in gurita niste bubite albe pe care le-am tratat cu pioctamina( asa a zis doctorita ca are canida bucala) Apoi am citit undeva ca poti face candida si la san. Oricum saptamana viitoare merg sa-mi fac analize . Te mai tin la curent
Papa
laura_cotta
Postat pe 8 Aprilie 2009 19:45
multumesc frumos; astept;
weekend placut!
[email protected]
Postat pe 10 Aprilie 2009 12:33
Pentru problemele pe care le aveti pot sa va ajut cu produse naturiste sunt aprobate de Ministerul Sanatatii din Romania ,sunt sigilate ,au termen de garantie 4 ani ,sunt produse pe baza de aloe vera in combinatie cu alte plante.In firma sunt si doctori care distribuie aceste produse si le recomanda.Pentru persoanele interesate trimiteti email la adresa [email protected] .
Aloe vera poate prevenii aparitia cancerului si multe alte boli , aceasta planta fiind folosita de egipteni antici acum sute de ani in diferite boli.
andreidavid1
Postat pe 24 Mai 2009 17:58
buna am si eu aceeasi problema, cu mancarimi in jurul sfarcurilor si pielea usor crapata, m-ar interesa daca ati gasit rezolvare
danahristea78
Postat pe 20 Noiembrie 2009 13:19

Buna, ai grija ca probabil este o boala f urata, se cheamaPAGET. E destul de greu depistata si trebuie tratata f urgent. Nu lasa sa treaca nici o zi, timpul e important. Citeste pe internet. Sanatate multa, Cristina
crromo_clicknet_ro
Postat pe 22 Noiembrie 2009 00:34
Acum vin eu si intreb : la barbati,poate fi vorba de PAGET?fiindca logodnicul meu are aceasta problema,prurit in jurul sfarcurilor plus scurgeri cu o substanta incolora din aceleasi zone si nu stiu ce poate fi.Incerc sa aflu detalii mai multe pana luni cand putem merge la medic.Multumiri!
nicibibi
Postat pe 12 Mai 2010 16:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Parodontoza 20 De la: Swing 15 Iunie 2014 04:36
par gras 1 De la: memeitza 28 Aprilie 2010 13:02
ce parere aveti despre compatibilitatea intre zodii? Cum se intelege un varsator cu un taur? 38 De la: healthy001593 14 Decembrie 2009 20:41
picioare umflate 17 De la: ikaela 8 Octombrie 2012 23:01
energia 8 De la: dragobetica 8 Iunie 2012 20:51