Mai multe
|
poate cineva sa-mi recomande un medic de familie bun in brasov? |
||
|
andrea_2004 Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:27 |
||
|---|---|---|
| in jurul sfarcurilor am avut o perioada un si de mancarime, mai nou acum pe unul din sfarcuri pielea mi-a crapat usor si ma mananca mai rau, de obicei dupa dus, de ce? | ||
|
emilia21 Postat pe 14 Februarie 2009 20:42 |
||
| mergi neaparat macar la cativa ginecologi, grija mare, poate fi ceva mai grav si multi confunda cu o dermatita, este vorba de boala paget... http://www.healthy.ro/articol/oncologie/4551/Boala-Paget-a-sanului-cancerul-greu-detectabil-al-femeilor.html citeste aici pentru lamuriri in privinta asta si... mergi la doctor! Multa sanatate! | ||
|
|
||
|
dibu_iulia Postat pe 16 Februarie 2009 13:59 |
||
| Aveti informatii mai noi referitor la subiectul asta? | ||
|
[email protected] Postat pe 8 Aprilie 2009 10:51 |
||
|
sal si eu am aceeasi problema si acuma mi-am dat seama ca poate fi vorba de candida albicans pentru ca am alaptat si i-au iesit la bebe al meu in gurita niste bubite albe pe care le-am tratat cu pioctamina( asa a zis doctorita ca are canida bucala) Apoi am citit undeva ca poti face candida si la san. Oricum saptamana viitoare merg sa-mi fac analize . Te mai tin la curent Papa |
||
|
laura_cotta Postat pe 8 Aprilie 2009 19:45 |
||
|
multumesc frumos; astept; weekend placut! |
||
|
[email protected] Postat pe 10 Aprilie 2009 12:33 |
||
|
Pentru problemele pe care le aveti pot sa va ajut cu produse naturiste sunt aprobate de Ministerul Sanatatii din Romania ,sunt sigilate ,au termen de garantie 4 ani ,sunt produse pe baza de aloe vera in combinatie cu alte plante.In firma sunt si doctori care distribuie aceste produse si le recomanda.Pentru persoanele interesate trimiteti email la adresa [email protected] . Aloe vera poate prevenii aparitia cancerului si multe alte boli , aceasta planta fiind folosita de egipteni antici acum sute de ani in diferite boli. |
||
|
andreidavid1 Postat pe 24 Mai 2009 17:58 |
||
| buna am si eu aceeasi problema, cu mancarimi in jurul sfarcurilor si pielea usor crapata, m-ar interesa daca ati gasit rezolvare | ||
|
danahristea78 Postat pe 20 Noiembrie 2009 13:19 |
||
|
Buna, ai grija ca probabil este o boala f urata, se cheamaPAGET. E destul de greu depistata si trebuie tratata f urgent. Nu lasa sa treaca nici o zi, timpul e important. Citeste pe internet. Sanatate multa, Cristina |
||
|
crromo_clicknet_ro Postat pe 22 Noiembrie 2009 00:34 |
||
| Acum vin eu si intreb : la barbati,poate fi vorba de PAGET?fiindca logodnicul meu are aceasta problema,prurit in jurul sfarcurilor plus scurgeri cu o substanta incolora din aceleasi zone si nu stiu ce poate fi.Incerc sa aflu detalii mai multe pana luni cand putem merge la medic.Multumiri! | ||
|
nicibibi Postat pe 12 Mai 2010 16:26 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Parodontoza | 20 | De la: Swing 15 Iunie 2014 04:36 |
| par gras | 1 | De la: memeitza 28 Aprilie 2010 13:02 |
| ce parere aveti despre compatibilitatea intre zodii? Cum se intelege un varsator cu un taur? | 38 | De la: healthy001593 14 Decembrie 2009 20:41 |
|
|
||
| picioare umflate | 17 | De la: ikaela 8 Octombrie 2012 23:01 |
| energia | 8 | De la: dragobetica 8 Iunie 2012 20:51 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.