Mai multe
| Scrieti-mi pe info@antioxidanti.com si dati-mi datele Dvs. de contact ca sa discutam direct problema Dvs. Solutiile noastre sunt naturale si definitive ptr. ca se bazeaza pe refacerea echilibtului organismului. | ||
|
Antioxidanti_NSE Postat pe 15 Noiembrie 2009 20:43 |
||
|---|---|---|
| Nevoia de a slabi este ori ca iti dai seama ca nu este bine si incepi sa analizezi situatia ori ca de multe ori se face misto pe la spatele nostru. Cati nu comenteaza , cate isi doresc sa iasa cu fusta scurta si lumea se uita dubios..si totasa Altele isi dau seama ca este cazul sa dea jos si sa arate bine, altele continua sa fie plinute insa cu o tinuta nu tocmai buna. Eu aici nu sunt deacord... | ||
|
RoxyRoxx Postat pe 21 Noiembrie 2013 20:27 |
||
| Lumea te barfeste oricum, indiferent de cum arati, cum te imbraci, cum te comporti etc etc... | ||
|
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 22 Noiembrie 2013 10:38 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Afacerea ta | 1 | De la: danielatontsch 5 Martie 2009 22:03 |
| Tinctura de soc | 52 | De la: mhteodora 2 Octombrie 2016 14:29 |
| CIDER VIN FORTE??????????? | 13 | De la: healthy005502 13 Iunie 2010 15:26 |
|
|
||
| Aspartamul si cum ne influenteaza el | 6 | De la: roz5blue6lila7 7 Septembrie 2010 21:13 |
| dureri mari in pept | 19 | De la: vivianapopescu 16 Ianuarie 2010 18:34 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.