Setari Cookie-uri

EU AM UN TEN FOARTE GRAS SI NU STIU CE SA MAI FAC SA NU MAI FIE CHIAR ASA.

AS DORI SA AFLU REMEDI PENTRU TEN GRAS
SI AS DORI DACA POATE CINEVA SA-MI SPUNA CE FOND DE TEN SA FOLOSESC PENTRU TENUL MEU.
VREAU CEVA CARE SA FIE MAT SI SA REZISTE CAT MAI MULT, SA NU-MI LUCEASCA FATA!
mlupascu92
Postat pe 16 Februarie 2009 18:00
M, m-am confruntat si eu cu problema asta pana acum cativa ani. sfatul meu e sa nu folosest nici un produs pe baza de alcool.
ca sa-ti curati tenul si sa ai rezultate atat pe termen scurt cat si lung iti recomand clinique: sitemul de purificare si hidratare
1. Facial Soap Oily Skin Formula -sapunul pentru ten gras
2. Clarifying Lotion 4 (neaparat 4) lotiunea care elibereza porii si curata in profunzime zonele untoase
3. Dramatically Different Moisturizing Lotion - lotiunea hidratanta, dar sincer primele doua sunt cele mai importante, in locul lotiunii poti folosi o crema buna. produsele clinique le poti gasi intr-o parfumerie bine aprovizionata, dar le gasesti si aici:
http://www.parfumeria.ro/cosmetice-make-up/clinique/skin-care-3-steps-system-clarifying-lotion-4
stiu ca preturile sunt mari, dar odata achizitionate iti ajung 6-8 luni (sunt mari-lotiune e de 400 ml) si chiar merita.

in privinta fondului de ten eu am folosit cu optime rezultate
CHANEL Double Perfection Cream Poudre -un fond de ten care odata intins devine pudra, e opacizant si da un aspect natural in acelasi timp. acum depinde cat de mult folosesti, daca folosesti make up in fiecare zi (eu nu) dar si acesta, chiar folosit frecvent ajunge mult timp. iti dau un link sa-l vezi si sa-l notezi, poate chiar sa-l cumperi, desi, sincer, prefer sa-mi cumpar cosmeticele din strainatate din cauza preturilor mari de la noi.
http://www.charm.ro/chanel-double-perfection-cream-poudre-spf-15.html

numai bine,
eleain
Postat pe 16 Februarie 2009 21:17
iti recomand microdermabraziune si mastile aferente . un masaj de drenaj facial . fereste fata de parul capilar si nu pune mainile pe fata in cursul zilei . perna sa fie fff curata ,iar cremele -demachiantele...zilnice sa fie pentru ten gras. www.dermavital-med.ro
mcornelia19
Postat pe 9 Martie 2009 11:33
pt ca tenul tau sa nu mai fie gras nu trebuie sa pornesti de la fond de ten, ci de la intretinerea lui.Iti recomand Artistry de la Amway care au aceeasi calitate ca cele de la Clinique sau Lancome si la pret sunt pe sfert.Ai nevoie de sistemul purifiant Artistry:demachiant, tonic si crema, apoi daca vrei poti sa-ti iei si fondul de ten Time Defiance Artistry.
O sa vezi ca ai rezultate.
ml__aura
Postat pe 9 Martie 2009 21:04
Ieftina si utila, o masca de argila ( iaurt si argila) aplicata pe fata. Puteti folosi aceasta argila pentru par, ten, celulita, albire dinti.Eu sunt distribuitor daca va intereseaza mai multe detalii va stau la dispozitie
lover_woman
Postat pe 9 Martie 2009 22:21
buna, poti folosi un sapun de la harrogate intri pe http://www.harrogate-sulphur-soap.ro/ si citesti mai multe...sunt destul de ok si nu sunt scumpe, iar produsele ptr tenul gras tb sa contina cat mai multa apa (insa dupa cum ai observat pe cosmetice nu scrie cata apa au)...iar sapunul asta te ajuta sa scapi si de cosuri:)
Mari_O
Postat pe 19 Martie 2009 23:34
si eu "am avut" un ten f gras si acneic..... iti recomand sa iti faci de 2 - 3 ori pe saptamana masca de argila pulbere cu suc de gref (argila o gasesti in orice plafar) si sa folosesti o crema de la IVATHERM " crema pt ten gras cu tendinta acneica" o gasesti in farmacii si costa 43 RON. insa iti recomand cu caldura sa consulti un dermatolog. mie mi-a dat si anticonceptionale pt reglarea testosteronului.........numai asa mi-am rezolvat problema cu tenul,mergand la dermatolog bye
pisica_neagra82
Postat pe 30 Martie 2009 00:35
EU AM ACCEASI PROBLEMA SI SINGURUL FOND DE TEN BUN PT TIPUL ACCESTA DE PIELE ESTE DE LA CHANEL MAT SAU MAI POTI GASI LA DIOR
Dafina_sv
Postat pe 30 Martie 2009 00:50
Mastile cu argila (pliculete de argila +apa).

succes!
romdesimed
Postat pe 4 Aprilie 2009 07:54
Eu iti recomand un unguent care nu este nici scump si are si efect foarte bun ...BREVOXYL...costa pana in 30 RON si il gasesti la farmacie .Pe langa ca -ti va curata porii ,iti va echilibra secretia glandelor sebacee de pe fata...Initial tenul ti se va inrosi ,dar nu e nici o problema -trece cu o crema hidratanta...Succes garantat!
Iar ca fond de ten poti folosi Lasting Performance de la MaxFactor...absoarbe tot ce inseamna grasime de pe ten..
sea_shell
Postat pe 11 Mai 2009 20:27
de ce nu incerci sa folosesti o sauna faciala? eu am incercat tot tipul de creme, pentru ca aveam tenul foarte gras, insa nu au avut nici un rezultat. in ultimul timp am inceput sa folosesc o sauna faciala si imi simt fata mai sanatoasa. prin intermediul aburilor, te ajuta sa iti cureti in profunzime tenul si sa scapi astfel de problemele inestetice ale tenului. Sauna faciala are rolul de a deschide porii blocati, de a rehidrata pielea fetei, de a stimula circulatia sangvina si de a indeparta celulele moarte.
daca te intereseaza, eu mi l-am comandat de la un magazin online de tehnica medicala si mi-a fost adus acasa prin curier rapid.
aici se gaseste: http://www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Sauna-faciala-LAICA-BF2062
kudika006707
Postat pe 2 Iunie 2009 13:40
In orice caz iti trebuie produse cosmetice organice , adica fara chimicale. Iti recomand produsele nr.1 mondial - cosmetice organice - LOGONA, pot sa te ajut sa iti vina acasa. Iti trebuie 3 produse de curatare. Scrie-mi pe mail: pricrodica@yahoo.com
healthy002409
Postat pe 7 Iunie 2009 08:47
Buna! Sunt Alina din Brasov!

Pentru tenul gras iti recomand sistemul de ingrijire al tenului de la firma ARTISTRY. Este conceput special pt acest tip de ten. De asemenea vei gasi si un fond de ten extraordinar special pt tenul gras.
Eu am o prietena care a avut aceeasi probl ca a ta si dupa ce a inceput sa-l foloseasca, (rezultatele se vad imediat, nu trebuie sa astepti) tenul ei arata excelent.

Multa bafta!


alinabitca
Postat pe 16 Iunie 2009 08:57
VA MULTUMESC TUTUROR CARE MI-AU DAT SFATURI . AM SA LE IAU SEAMA .
SI MAI ASTEPT RASPUNSURI.

MULTUMESC
mlupascu92
Postat pe 19 Iunie 2009 09:46
Alina din Brasov, are dreptate in ce priveste produsele Artistry. Rezultatele se vad imediat, au aceeasi calitate ca cele de la Qlinique dar sunt mult mai ieftine.
Bafta!
ml__aura
Postat pe 21 Iunie 2009 18:51
Cauta in urmatorul magazin: http://www.magazine-online.ro/romdesimed/ crema purificatoare pe baza de extract de arbore de ceai. Este ff buna pentru tenul gras si puncte negre. Eu o folosesc de cateva saptamani si tenul meu arata ff bine.
valy_cy
Postat pe 24 Iunie 2009 13:27
Pentru tenul gras recomand produsele din gama Logona. Sunt f bune si in plus sunt produse bio. Trimite email la andamargarit@yahoo.com si iti dau detalii.
anda59
Postat pe 26 Iunie 2009 21:40
Servus,
eu am probleme cu tenul gras si cu acneea,folosesc de la Revlon ii mai scump ca si altele dar merita
healthy004321
Postat pe 17 Iulie 2009 18:16
cel mai ieftin si eficient produs este ceaiul verde,ia o capsula pe zi si dupa o sa vezi minunea.se gasesc la orice farmacie sau plafar.sper sa-ti fie de folos.pupici!
claraela
Postat pe 21 Iulie 2009 17:45
Problemele tenului vin din interior(alimentatie,cauze hormonale,etc).Eu sunt de parere ca,inainte de a folosi o sumedenie de produse cosmetice,ar fi bine sa treci pe la medic si sa-ti faci niste analize.
Aphrodisia
Postat pe 7 August 2009 23:12
hello!eu de ani de zile ma confrunt cu aceeasi problema,dar de un an folosesc produsele de la uriage-mai intai te speli cu "URIAGE-HYSEAC MASCQUE GOMMANT DOUX"-este ptr ten mixt si gras,absoarbe impuritatile,matifiaza,eu l-am folosit zilnic-am tenul fffgras,apoi am dat cu apa termala de la bioderma,avene sau uriage,depinde de pret,iar la urma cu o crema care arata ca un fond de ten,e colorata bej,tot de la uriage,cu protectie spf50,ptr ten sensibil,este oil free,deci si ptr ten gras-inlocuieste perfect fondul de ten,se gasesc in farmacii si toate nu te costa mai mult de 100ron.Eu am intrat in farmacie(sensiblu) si m-a indrumat acolo,poti incerca si tu alte produse dar doar de la ivatherm,bioderma,uriage,avene...eu m-am orientat dupa pret..sunt produse dermatologice.....mult succes,te pup..
kudika063319
Postat pe 12 August 2009 13:43
buna . incearca crema Ultralan- 110 mii lei vechi. e foarte foarte buna .la inceput de 3 ori pe zi, apoi dimineata si seara. alte creme de fata nu. personall am incercat tot felul de firme scumpe si nici un rezultat. asta e o crema farmaceutica.e ieftina si bua. pune in strat subtire. o sa fii multumita. Bafta !
lisselot
Postat pe 7 Septembrie 2009 15:32
am avut fond de ten de la L`oreal. era in sticluta, se intindea bine, nu se vedea ca e fond de ten, adica era natural.m-a tinut bine 2 ani de zile si puneam doar pe partile cu pori mari.parerea mea ca loreal e bun, chiar daca costa cam 500 mii de lei vechi.merita !
lisselot
Postat pe 7 Septembrie 2009 15:34
argila ,spuma de curatare ,crema...toate de la logona...eu le folosesc.sunt pe categorii de varsta.au multe produse bune,poti sa-mi scrii daca esti interesata
iuliazah65
Postat pe 7 Septembrie 2009 20:41
buna, incearca de la Vichy - Normaderm. gasesti cam in toate farmaciile.
miki2009
Postat pe 19 Octombrie 2009 11:02
eu folosesc crema de fata de la dr Mugea - estetician la clinica Medestet. Este foarte buna...mi-a corectat secretia de sebum diferita de la nas si frunte la restul fetei, mi-au disparut toate punctele negre pe care le aveam pe nas...si in plus este foarte eficienta pentru riduri...
rendo
Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:23
pt probleme ale tenului gras....iti recomand inprimul rand un scrub organic pt ten mixt sau toate tipurile de ten....se foloseste de max 2 ori pe sapt dupa care poti continua cu un gel de curatare a fetei cu ulei de masline organic, o lotiune tonica cu ulei de masline iar daca ai cosuri sau urme pe fata poti linistita sa te dai cu UNTUL DE SHEA NERAFINAT .eu il folosesc pt fata,cosuri,cicatricile care mi-au ramas in urma cosurilor ,pt sani fiind ca am vergeturi, pt vergeturile de pe coapse, il dau si pe bebele meu cu el daca se opareste si este ca o minune.....de fapt UNTUL DE SHEA are un continut mare de vit.A si E , ceea ce ii confera o eficienta ridicata in regenerarea celulelor si efecte antiimbatranire.Este unul dintre cele mai cunoscute si eficiente produse de hidratare a pielii. Se poate folosi pt fata si corp, fiind recomandat pt PIELE USCATA, DERMATITE, PSORIAZIS, ECZEME, ARSURI, PEELING, IRITATII, PETE ROSII PE FATA SI CORP, ARSURI PROVOCATE DE SOARE, RIDURI FINE, INTEPATURI DE INSESCTE, BUZE CRAPATE. Este potrivit pe ingrijirea pielii gravidelor si dupa nastere. Se gaseste in varianta pura sau cu diferite uleiuri esentiale naturale.
Eventual daca nu vrei Untul ....pt hidratare poti folosi o crema hidratanta usoara de zi pt ten gras si mixt.
Daca sunteti interesate eu sunt din Timisoara si ma ocup cu produsele BIO-ORGANICE 100% OLIVO si am produse de vanzare si caut chiar si colaboratori-reprezentanti pt orice oras al tarii sau judet. Daca aveti intrebari sau vreti sa stiti mai multe va dau id-ul meu si putem vb
alysa_faberlic@yahoo.com
alysa_alex
Postat pe 27 Noiembrie 2009 20:13
De la: mlupascu92, la data 2009-02-16 18:00:16AS DORI SA AFLU REMEDI PENTRU TEN GRAS
SI AS DORI DACA POATE CINEVA SA-MI SPUNA CE FOND DE TEN SA FOLOSESC PENTRU TENUL MEU.
VREAU CEVA CARE SA FIE MAT SI SA REZISTE CAT MAI MULT, SA NU-MI LUCEASCA FATA!


Mai jos am atasat un link in care gasesti o multime de remedii naturiste pentru ten gras. Nu-ti trebuie decat rabdare sa le pui in practica. Si trebuie sa fii atenta si la ce produse cosmetice folosesti, chiar si pentru demachiere.

http://www.doctorating.ro/forum_doctorating/viewtopic.php?f=5&t=50&sid=0ef8c6c2b40bfb944e7c1e8b27c08bb9

http://www.doctorating.ro/forum_doctorating/viewtopic.php?f=5&t=78&sid=0ef8c6c2b40bfb944e7c1e8b27c08bb9
Monicamm85
Postat pe 17 Iunie 2010 13:23




-----------------------
Salina_SUSESI_Timisoara
Postat pe 18 Iunie 2010 22:06
Iar impanzesc ecranul escrocii de la Lifecare, Forever si Amway....
kudika226898
Postat pe 11 Iulie 2010 16:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Operatia Lasik 7 De la: blondymme@yahoo.com 5 Octombrie 2012 01:33
o dieta pt slabit incet 14 De la: kudika514252 23 Mai 2012 16:39
crampa scriitorului 16 De la: MONSENIORUL 5 Ianuarie 2012 21:48
CHISTURI MAMARE 13 De la: dusa 10 Octombrie 2011 17:55
psoriazis 77 De la: oana_0606 22 Februarie 2013 17:12