FERTILIZARE IN VITRO

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
BURSUC1 Avatarul lui BURSUC1

2 mesaje
Membru din: 26/03/2008
Oras: cluj

Buna seara,
Sunt noua pe aici si a-s dori sa imi spuna cineva daca a facut fertilizare in vitro?unde a fost facuta?
daca a facut cineva in Germania spre exemplu.
Daca stie cineva sa imi spuna care sut pasi de urmat,ce acte sunt necesare,daca se fac ceva analize in tara? si cam care sunt costurile in germania.
Va multumesc mult si astept raspunsuri cat mai curand.
Pupycii si multa bafta tuturor care doriti un pui al vostru.
Raporteaza abuz de limbaj
BURSUC1 Avatarul lui BURSUC1

2 mesaje
Membru din: 26/03/2008
Oras: cluj

De la: healthy000426, la data 2009-03-07 22:11:50Buna seara,
Sunt noua pe aici si a-s dori sa imi spuna cineva daca a facut fertilizare in vitro?unde a fost facuta?
daca a facut cineva in Germania spre exemplu.
Daca stie cineva sa imi spuna care sunt pasi de urmat,ce acte sunt necesare,daca se fac ceva analize in tara? si cam care sunt costurile in germania.
Va multumesc mult si astept raspunsuri cat mai curand.
Pupycii si multa bafta tuturor care doriti un pui al vostru.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
www.moldovacrestina.net/social/ce-spune-biblia-despre-fecundarea...

Ce spune Biblia despre fecundarea artificial㠓in vitro” ?

Fecundarea “in vitro” este fecundarea ovulului în afara organismului și este cea mai folosită metodă în cazul infertilității. În traducere din limba latin㠓in vitro” înseamn㠓în sticl㔠și se referă la eprubetele din sticlă în care sunt fecundate ovulele femeii. Prima dată au folosit această metodă medicii din Anglia în anul 1978. Astfel, prin laparoscopie, se prevalează ovulul de la femeie. Sperma se obține de la bărbat, dar în multe cazuri, de la băncile de spermă unde sămânța bărbatului se păstrează congelată. Medicii crează un mediu pe care îl numesc “teren de cultur㔠și acolo provoacă fecundarea ovulului de către spermatozoizi. Zigotul uman se păstrează la germinat și în termenii de la 36 la 56 de ore de la fecuncare, va fi transferat în uterul femeii în nădejdea că va supraviețui. Ce spune Biblia despre această practică? În mod direct nimic, pentru că nimeni nu a folosit o astfel de metodă în vremurile când a fost înregistrată revelația lui Dumnezeu. Dar Biblia abordează foarte mult subiectul valorii vieții umane și, privind la tot ce scrie Sfânta Scriptură, ne putem face concluzii clare în ce privește fecundarea “in vitro”.
Fecundarea artificială aduce mai multă moarte decât viață

Doar în perioada 1998-1999, doar timp de doi ani, în Marea Britanie 70.000 embrioni umani au murit pe parcursul aplicării metodei de fertilizare “in vitro” pe când 8.300 copiii au ajuns să se nască. De la momentul când spermatozoidul fecundează ovulul, de când apare zigotul uman, avem de a face cu o un om a cărui viață are exact aceeași valoare pe care o are viața fiecărui din noi, cei care am ajuns să ne naștem și să trăim pe acest pământ. Iată o lege din Sfintele Scripturi care ne arată valoarea fetusului:

Dacă se ceartă doi oameni, și lovesc pe o femeie însărcinată, și o fac doar să nască înainte de vreme, fără altă nenorocire, să fie pedepsiți cu o gloabă, pusă de bărbatul femeii, și pe care o vor plăti după hotărârea judecătorilor. Dar dacă se întâmplă o nenorocire, vei da viață pentru viață, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, mână pentru mână, picior pentru pircior, arsură pentru arsură, rană pentru rană, vânătaie pentru vânătaie. (Exodul 21:22-25)

Atât medicii cât și bărbații și femeile care apelează la ajutorul acestei metode sunt conștienți din start că merg la conceperea copiilor din care cei mai mulți vor fi omorâți. Sunt ei oare conștinenți și de faptul că urmează să dea socoteala pentru viețile copiilor proprii omorâți?
Fecundarea artificială implică omorul copiilor prin avort

Când se face fecundarea în afara organismului, sunt creați mai mulți embrioni în eprubetă. Astfel, medicii aplică conceperea a mai mulți embrioni (copiii) “de rezervă”, având în vedere că va supraviețui 1 sau cel mult 2 din 10, adică vor ajunge vii până la naștere. Apoi, mai mulți embrioni sunt transferați în uterul mamei, în speranța că cel puțin unul din ei se va implanta reușit. În rezultat, de cele mai multe ori apar sarcini multiple și apoi medicii recurg la așa numit㠓reducția embrionar㔠ceea ce înseamnă că o parte din embrioni(copii) sunt eliminați (omorâți), ca să dea șanse de supraviețuire unui sau a doi embrioni. Eliminarea embrionilor din organism este avort și este omor.
Fecundarea artificială implică tratament antiuman față de copiii proprii prin condamnare la închisoare

Ce om normal ar accepta să-și trimită copilul la închisoare? Nici nu poate cuiva să-i treacă prin cap acest lucru. În pregătire pentru însămânțarea artificială, medicii caută să obțină un număr mare de embrioni. Apoi, acești embrioni (oameni care au viață) o parte mică sunt transferați în uterul mamei, iar o altă parte vor fi păstrați ca și rezervă pentru un viitor tratament sau experiență. Acești embrioni sunt păstrați în stare congelată și pot fi ținuți așa pentru o lungă perioadă.
Fecundarea artificială este o încercare de a schimba planul lui Dumnezeu

În Biblie este scris că Dumnezeu este cel ce face pe o femeie să nască sau să fie stearpă, adică să nu poată naște copii. Același lucru se aplică și bărbaților. De aceea, este bine să realizăm lucrul acesta și să primim atât copii cât și imposibilitatea de a avea proprii copii ca pe un lucru ce vine de la Dumnezeu. Apoi, tot în Biblie este relatat despre multe femei care au fost sterile pentru o perioadă de viață și apoi Dumnezeu le-a dat copii, așa cum scrie în Cartea Psalmilor:

El dă o casă celei ce era stearpă, face din ea o mamă veselă în mijlocul copiilor ei. Lăudați pe Domnul! (Psalmul 113:9)

Când oamenii au așteptat cu răbdare până Dumnezeu a lucrat în viețile lor și le-a dat copii, au avut doar bucurii și binecuvântări. Așa a fost în viața Rahelei, Anei, Elizabetei, etc.

Biblia ne relatează însă și cazuri când cineva a vrut să ajute pe Dumnezeu și au recurs la o metodă de concepere a copilului în afara corpului femeii care făcea parte din legământul de căsătorie, ceva similar fecundării “in vitro” și aceasta le-a adus suferințe mari. Așa a procedat Sara, care era sterilă și căreia Dumnezeu i-a făgăduit că va avea un fiu. Iată ce a făcut ea:

Și Sarai a zis lui Avram: “Iată, Domnul m-a făcut stearpă; intră, te rog, la roaba mea, poate că voi avea copii de la ea.” Avram a ascultat cele spuse de Sarai. Atunci Sarai, nevasta lui Avram, a luat pe Egipteanca Agar, roaba ei, și a dat-o de nevastă bărbatului său Avram, după ce Avram locuise ca străin zece ani în țara Canaan. El a intrat la Agar, și ea a rămas însărcinată. Când s-a văzut ea însărcinată, a privit cu disprețipe stăpână-sa. (Genesa 16:2-4)

Acesta a fost doar inceputul problemelor. Mai târziu au venit multe alte probleme și de la Agar, și de la Ismael care s-a născut și problemele de atunci s-au extins până în ziua de azi asupra poporului Israel. Totdeauna când vrem să-L ajutăm pe Dumnezeu cu “invențiile” noastre, vom avea de suferit mult. Dumnezeu însă și-a ținut promisiunea și Sarai a născut un copil al ei, din trupul ei, care a moștenit făgăduințele lui Dumnezeu. În cazul Sarei însă, ea nu a omorât pe nici unul din copiii ei.

Când oamenii în disperare după copii acceptă pentru a avea unul să-și omoare mulți alți copii ai lor, păcatele acestea nu vor rămâne nepedepsite. Iar însămânțarea artificială nu poate fi făcută fără a aplica aceste omoruri ale propriilor copiii care sunt în stare de embrioni.
Fecundarea artificială implică cel mai sălbatic genocid

În Marea Britanie, în perioada 1991-1998, din cei 750.000 de embrioni care au fost creați prin fertilizare artificială, 237.000 au fost distruși, iar 48.000 au fost donați pentru cercetare. Sunt cunoscute cazurile când embrionii ce erau în surplus au fost folosiți pentru obținerea produselor cosmetice. Când i-am spus soției mele aceasta, ea a spus: “Nici fasciștii nu au procedat în felul acesta…”. De altfel, este bine cunoscut că fasciștii în lagărele de concentrare căutau să folosească totul în economia lor: cenușa oamenior arși o foloseau ca și îngrășăminte minerale pentru a crește varză, părul îl foloseau pentru a face perne, din piele de oameni făceau mănuși și din grăsimea lor săpun. Am văzut aceste produse la muzeul războiului din Kiev. Cum poate cineva care a recurs la fecundarea artificială să doarmă liniștit când știe că o parte din copii lui vor fi congelați sau distruși, sau donați pentru cercetări, sau utilizați pentru obținerea produselor cosmetice?

Dumnezeu va cere socoteala de la toți cei vinovați de crima “in vitro”

Cea mai cunoscută de oameni din cele zece porunci este “Să nu ucizi!”. Dumnezeu mai spune despre valoarea vieților acelor copii care au fost omorâți ca și rezultat al experimentului fecundării “in vitro”:

Căci voi cere înapoi sângele vieților voastre; îl voi cere înapoi de la orice dobitoc; și voi cere înapoi viața omului din mâna omului, din mâna oricărui om, care este fratele lui. Dacă varsă cineva sângele omului, și sângele lui să fie vărsat de om; căci Dumnezeu a făcut pe om după chipul Lui. (Genesa 9:5-6)

În Republica Moldova procedura de însămânțare artificială se efectuază cum pretind specialiștii “cu succes” de 10 ani și cuplurile plătesc pentru aceasta 1500 dolari SUA. Sunt oare conștienți medicii și părinții care apelează la această metodă despre valoarea vieții copiilor proprii pe care îi supun la experimente și apoi îi omoară? Sunt ei oare conștienți de faptul că vor da socoteala înaintea lui Dumnezeu? Precum Dumnezeu în Biblie, tot așa și Biserica condamnă această practică a morții.
Și care este soluția pentru cuplurile ce nu pot avea copii?

Să înfieze copiii orfani. Astfel vor salva viețile și viitorul orfanilor și nu vor da naștere copiilor proprii pentru a-i omorâ pe cei mai mulți. Iată ce spune Scriptura despre aceasta:

Religiunea curată și neîntinată, înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani și pe văduve în necazurile lor, și să ne păzim neîntinați de lume. (Iacov 1:27)

A cerceta în acest context înseamnă a fi implicat deplin în viața cuiva care are nevoie să fie sprijinit, să fie ajutat. Primul în această listă este trecut orfanul și cel ce are milă de orfan și îl ajută, îl sprijină, îl ridică, dă dovadă de o adevărată credință în Dumnezeu. O foarte frumoasă mărturie vor avea înaintea lui Dumnezeu și înaintea oamenilor cei ce au milă de orfani, care îi înfiază și apoi le dau un viitor și o nădejde. Dumnezeu să ne ajute să privim la valoarea vieții umane tot așa cum o privește El.
Raporteaza abuz de limbaj
kudika080703 Avatarul lui kudika080703

3 mesaje
Membru din: 6/11/2009

Draga Antonia,nu-ti doresc decat sa-ti dea D-zeu sa nu poti face copii sau daca deja ai,fata sau nora ta viitoare sa se afle in aceasta situatie.Sa vedem atunci cum o sa-l mai invoci pe D-zeu si cum o sa mai interpretezi tu biblia.Deci,cu toata dragostea pt D-zeu,iti doresc sa treci prin asa ceva,tu sau copii tai.Iti doresc multi copii in eprubeta.
Raporteaza abuz de limbaj
kukla Avatarul lui kukla

299 mesaje
Membru din: 26/11/2007
Oras: bucuresti


Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 21:35
Citeaza Raspunde

www.moldovacrestina.net/social/ce-spune-biblia-despre-fecundarea...

Ce spune Biblia despre fecundarea artificial㠓in vitro” ?

Fecundarea “in vitro” este fecundarea ovulului în afara organismului și este cea mai folosită metodă în cazul infertilității. În traducere din limba latin㠓in vitro” înseamn㠓în sticl㔠și se referă la eprubetele din sticlă în care sunt fecundate ovulele femeii. Prima dată au folosit această metodă medicii din Anglia în anul 1978. Astfel, prin laparoscopie, se prevalează ovulul de la femeie. Sperma se obține de la bărbat, dar în multe cazuri, de la băncile de spermă unde sămânța bărbatului se păstrează congelată. Medicii crează un mediu pe care îl numesc “teren de cultur㔠și acolo provoacă fecundarea ovulului de către spermatozoizi. Zigotul uman se păstrează la germinat și în termenii de la 36 la 56 de ore de la fecuncare, va fi transferat în uterul femeii în nădejdea că va supraviețui. Ce spune Biblia despre această practică? În mod direct nimic, pentru că nimeni nu a folosit o astfel de metodă în vremurile când a fost înregistrată revelația lui Dumnezeu. Dar Biblia abordează foarte mult subiectul valorii vieții umane și, privind la tot ce scrie Sfânta Scriptură, ne putem face concluzii clare în ce privește fecundarea “in vitro”.
Fecundarea artificială aduce mai multă moarte decât viață

Doar în perioada 1998-1999, doar timp de doi ani, în Marea Britanie 70.000 embrioni umani au murit pe parcursul aplicării metodei de fertilizare “in vitro” pe când 8.300 copiii au ajuns să se nască. De la momentul când spermatozoidul fecundează ovulul, de când apare zigotul uman, avem de a face cu o un om a cărui viață are exact aceeași valoare pe care o are viața fiecărui din noi, cei care am ajuns să ne naștem și să trăim pe acest pământ. Iată o lege din Sfintele Scripturi care ne arată valoarea fetusului:

Dacă se ceartă doi oameni, și lovesc pe o femeie însărcinată, și o fac doar să nască înainte de vreme, fără altă nenorocire, să fie pedepsiți cu o gloabă, pusă de bărbatul femeii, și pe care o vor plăti după hotărârea judecătorilor. Dar dacă se întâmplă o nenorocire, vei da viață pentru viață, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, mână pentru mână, picior pentru pircior, arsură pentru arsură, rană pentru rană, vânătaie pentru vânătaie. (Exodul 21:22-25)

Atât medicii cât și bărbații și femeile care apelează la ajutorul acestei metode sunt conștienți din start că merg la conceperea copiilor din care cei mai mulți vor fi omorâți. Sunt ei oare conștinenți și de faptul că urmează să dea socoteala pentru viețile copiilor proprii omorâți?
Fecundarea artificială implică omorul copiilor prin avort

Când se face fecundarea în afara organismului, sunt creați mai mulți embrioni în eprubetă. Astfel, medicii aplică conceperea a mai mulți embrioni (copiii) “de rezervă”, având în vedere că va supraviețui 1 sau cel mult 2 din 10, adică vor ajunge vii până la naștere. Apoi, mai mulți embrioni sunt transferați în uterul mamei, în speranța că cel puțin unul din ei se va implanta reușit. În rezultat, de cele mai multe ori apar sarcini multiple și apoi medicii recurg la așa numit㠓reducția embrionar㔠ceea ce înseamnă că o parte din embrioni(copii) sunt eliminați (omorâți), ca să dea șanse de supraviețuire unui sau a doi embrioni. Eliminarea embrionilor din organism este avort și este omor.
Fecundarea artificială implică tratament antiuman față de copiii proprii prin condamnare la închisoare

Ce om normal ar accepta să-și trimită copilul la închisoare? Nici nu poate cuiva să-i treacă prin cap acest lucru. În pregătire pentru însămânțarea artificială, medicii caută să obțină un număr mare de embrioni. Apoi, acești embrioni (oameni care au viață) o parte mică sunt transferați în uterul mamei, iar o altă parte vor fi păstrați ca și rezervă pentru un viitor tratament sau experiență. Acești embrioni sunt păstrați în stare congelată și pot fi ținuți așa pentru o lungă perioadă.
Fecundarea artificială este o încercare de a schimba planul lui Dumnezeu

În Biblie este scris că Dumnezeu este cel ce face pe o femeie să nască sau să fie stearpă, adică să nu poată naște copii. Același lucru se aplică și bărbaților. De aceea, este bine să realizăm lucrul acesta și să primim atât copii cât și imposibilitatea de a avea proprii copii ca pe un lucru ce vine de la Dumnezeu. Apoi, tot în Biblie este relatat despre multe femei care au fost sterile pentru o perioadă de viață și apoi Dumnezeu le-a dat copii, așa cum scrie în Cartea Psalmilor:

El dă o casă celei ce era stearpă, face din ea o mamă veselă în mijlocul copiilor ei. Lăudați pe Domnul! (Psalmul 113:9)

Când oamenii au așteptat cu răbdare până Dumnezeu a lucrat în viețile lor și le-a dat copii, au avut doar bucurii și binecuvântări. Așa a fost în viața Rahelei, Anei, Elizabetei, etc.

Biblia ne relatează însă și cazuri când cineva a vrut să ajute pe Dumnezeu și au recurs la o metodă de concepere a copilului în afara corpului femeii care făcea parte din legământul de căsătorie, ceva similar fecundării “in vitro” și aceasta le-a adus suferințe mari. Așa a procedat Sara, care era sterilă și căreia Dumnezeu i-a făgăduit că va avea un fiu. Iată ce a făcut ea:

Și Sarai a zis lui Avram: “Iată, Domnul m-a făcut stearpă; intră, te rog, la roaba mea, poate că voi avea copii de la ea.” Avram a ascultat cele spuse de Sarai. Atunci Sarai, nevasta lui Avram, a luat pe Egipteanca Agar, roaba ei, și a dat-o de nevastă bărbatului său Avram, după ce Avram locuise ca străin zece ani în țara Canaan. El a intrat la Agar, și ea a rămas însărcinată. Când s-a văzut ea însărcinată, a privit cu disprețipe stăpână-sa. (Genesa 16:2-4)

Acesta a fost doar inceputul problemelor. Mai târziu au venit multe alte probleme și de la Agar, și de la Ismael care s-a născut și problemele de atunci s-au extins până în ziua de azi asupra poporului Israel. Totdeauna când vrem să-L ajutăm pe Dumnezeu cu “invențiile” noastre, vom avea de suferit mult. Dumnezeu însă și-a ținut promisiunea și Sarai a născut un copil al ei, din trupul ei, care a moștenit făgăduințele lui Dumnezeu. În cazul Sarei însă, ea nu a omorât pe nici unul din copiii ei.

Când oamenii în disperare după copii acceptă pentru a avea unul să-și omoare mulți alți copii ai lor, păcatele acestea nu vor rămâne nepedepsite. Iar însămânțarea artificială nu poate fi făcută fără a aplica aceste omoruri ale propriilor copiii care sunt în stare de embrioni.
Fecundarea artificială implică cel mai sălbatic genocid

În Marea Britanie, în perioada 1991-1998, din cei 750.000 de embrioni care au fost creați prin fertilizare artificială, 237.000 au fost distruși, iar 48.000 au fost donați pentru cercetare. Sunt cunoscute cazurile când embrionii ce erau în surplus au fost folosiți pentru obținerea produselor cosmetice. Când i-am spus soției mele aceasta, ea a spus: “Nici fasciștii nu au procedat în felul acesta…”. De altfel, este bine cunoscut că fasciștii în lagărele de concentrare căutau să folosească totul în economia lor: cenușa oamenior arși o foloseau ca și îngrășăminte minerale pentru a crește varză, părul îl foloseau pentru a face perne, din piele de oameni făceau mănuși și din grăsimea lor săpun. Am văzut aceste produse la muzeul războiului din Kiev. Cum poate cineva care a recurs la fecundarea artificială să doarmă liniștit când știe că o parte din copii lui vor fi congelați sau distruși, sau donați pentru cercetări, sau utilizați pentru obținerea produselor cosmetice?

Dumnezeu va cere socoteala de la toți cei vinovați de crima “in vitro”

Cea mai cunoscută de oameni din cele zece porunci este “Să nu ucizi!”. Dumnezeu mai spune despre valoarea vieților acelor copii care au fost omorâți ca și rezultat al experimentului fecundării “in vitro”:

Căci voi cere înapoi sângele vieților voastre; îl voi cere înapoi de la orice dobitoc; și voi cere înapoi viața omului din mâna omului, din mâna oricărui om, care este fratele lui. Dacă varsă cineva sângele omului, și sângele lui să fie vărsat de om; căci Dumnezeu a făcut pe om după chipul Lui. (Genesa 9:5-6)

În Republica Moldova procedura de însămânțare artificială se efectuază cum pretind specialiștii “cu succes” de 10 ani și cuplurile plătesc pentru aceasta 1500 dolari SUA. Sunt oare conștienți medicii și părinții care apelează la această metodă despre valoarea vieții copiilor proprii pe care îi supun la experimente și apoi îi omoară? Sunt ei oare conștienți de faptul că vor da socoteala înaintea lui Dumnezeu? Precum Dumnezeu în Biblie, tot așa și Biserica condamnă această practică a morții.
Și care este soluția pentru cuplurile ce nu pot avea copii?

Să înfieze copiii orfani. Astfel vor salva viețile și viitorul orfanilor și nu vor da naștere copiilor proprii pentru a-i omorâ pe cei mai mulți. Iată ce spune Scriptura despre aceasta:

Religiunea curată și neîntinată, înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani și pe văduve în necazurile lor, și să ne păzim neîntinați de lume. (Iacov 1:27)

A cerceta în acest context înseamnă a fi implicat deplin în viața cuiva care are nevoie să fie sprijinit, să fie ajutat. Primul în această listă este trecut orfanul și cel ce are milă de orfan și îl ajută, îl sprijină, îl ridică, dă dovadă de o adevărată credință în Dumnezeu. O foarte frumoasă mărturie vor avea înaintea lui Dumnezeu și înaintea oamenilor cei ce au milă de orfani, care îi înfiază și apoi le dau un viitor și o nădejde. Dumnezeu să ne ajute să privim la valoarea vieții umane tot așa cum o privește El.

Raporteaza abuz de limbaj
DE CE OARE AM SENZATIA CA ACEASTA PRELEGERE AM MAI CITIT-O SUB ALT ID ?
MAI BINE TACEAI. HABAR N-AI CE DURERE INCERCAM NOI CELE CARE NE DORIM UN COPIL......
Raporteaza abuz de limbaj
vieru_cezar_iasi Avatarul lui vieru_cezar_iasi

193 mesaje
Membru din: 6/02/2009

Fertilizarea in vitro este un mare rău. Fertilizarea in vitro este cauza multor crime, pentru că datorită fertilizării in vitro sunt uciși mulți embrioni. De exemplu, numai 4% din 14585 embrioni umani au supraviețuit până la naștere, conform unui studiu european din 1984 și un studiu din 1987 din cel mai mare centru IVF din SUA, din Norfolk, Virginia, au tras concluzia că numai 5% din 4500 de embrioni au supraviețuit nașterii .

Este dovedit fără dubiu, cu argumente clare, biologice și religioase, că omul este ființă umană din momentul concepției, atât trupește, cât și sufletește. Trupește, chiar de la concepție, adică de la fecundație, ovulul fecundat (zigotul) posedă un cod genetic uman și propriu, diferit de codul genetic al mamei și de cel al tatălui, deci chiar de la concepție este ființă umană unică. În acel cod genetic sunt programate toate trăsăturile sale trupești: culoarea ochilor, culoarea părului, înălțimea la care va ajunge, nuanța tenului, forma feței, forma nasului, etc. Toate trăsăturile corpului omenesc sunt programate și concentrate în codul genetic. Dezvoltarea ulterioară a corpului său nu este decât o derulare a acestui program care există deja de la început, din momentul concepției.
Iar sufletește, Dumnezeu crează sufletul copilului tot în acel moment al concepției.
Viața umană este sacră și inviolabilă. Dumnezeu spune clar într-o poruncă: SĂ NU UCIZI !

« Libertatea de a ucide nu este o libertate adevărată, ci o tiranie care reduce ființa umană la sclavie. » (Papa Benedict al XVI – lea)

Iată un articol interesant despre reproducerea asistată: www.darulvietii.cnet.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=271

Puteți intra pe un blog foarte interesant:

www.cezar-iasi.blogspot.com/
Acest blog conține: înregistrări video cu miracole ; videoclipuri ; legături cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conțin și posturi TV on-line și posturi de radio); cărți foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare în calculator) ; articole foarte interesante, etc.

Puteți intra și pe blogul următor :

www.augustincezar.blogspot.com/
Acest blog conține: Argumente științifice și religioase că omul este om din momentul concepției. Adrese, numere de telefon și site-uri ale unor asociații care oferă ajutor material, consiliere și soluții alternative pentru a nu face avort. Mărturii publice ale unor femei care au făcut avort. Mărturii ale unor femei care nu au făcut avort. Consecințe fizice și emoționale ale avortului asupra femeii. Mărturii ale unor medici care au renunțat să facă avorturi. Legături cu multe alte site-uri asemănătoare.

Vă rog intrați pe bloguri și trimiteți-le mai departe, ca să folosească și altora.
Raporteaza abuz de limbaj
VEVE Avatarul lui VEVE

8 mesaje
Membru din: 7/11/2007

Auziti, cei cu crima si ca e pacat sa faci in vitro. Sunt persoane, care din pacate , nu au copii din diferite motive. E foarte, foarte dureros, iar daca nu sunteti in tema ramolitilor mai documentati-va si lasati lumea sa fie fericita. Incultilor
Raporteaza abuz de limbaj
VEVE Avatarul lui VEVE

8 mesaje
Membru din: 7/11/2007

Apropo, cred ca nici nu au ce cauta aici pe forum, unde lumea cere ajutor, nu parerea lor de 2 bani. Si daca tot vorbim de Dumnezeu, tot el a lasat si asta, altfel, nu le nasteau copii, poate cei inculti ar trebui sa fie izolati si sa nu aiba acces la anumite forumuri.
Raporteaza abuz de limbaj
ema_7 Avatarul lui ema_7

24 mesaje
Membru din: 7/07/2008

De la: healthy000426, la data 2009-03-07 22:11:50Buna seara,
Sunt noua pe aici si a-s dori sa imi spuna cineva daca a facut fertilizare in vitro?unde a fost facuta?
daca a facut cineva in Germania spre exemplu.
Daca stie cineva sa imi spuna care sut pasi de urmat,ce acte sunt necesare,daca se fac ceva analize in tara? si cam care sunt costurile in germania.
Va multumesc mult si astept raspunsuri cat mai curand.
Pupycii si multa bafta tuturor care doriti un pui al vostru.

in germania nu, doar in romania a facut o prietena. eu astept legea care sa ajute oamenii in situatia asta. din pacate atatia au cheltuit foarte multi bani cu procedura asta fara niciun ajutor sau macar tratamentele sa fie compensate de casa de asigurari unde cotizam cu totii degeaba. referitor la cei care arunca cu pietre in noi pacatosii, si mie imi este greu sa accept partea tehnica, dar stiu atatia oameni care isi doresc mult un copil si nu il pot avea incat trec peste asta si ma bucur ca au o alternativa. si daca tot se mentiona ca in biblie nu se face referire la fertilizare deoarece nu era pe atunci folosit procedeul, atunci sa renuntam la toate care s-au inventat si creat de atunci si pana acum, nu? poate si transplantul care salveaza vieti e un pacat.....(exemple sunt multiple)
Raporteaza abuz de limbaj
[url=http://www.diaet-ticker.de] [img]http://www.ketoforum.de/diet-ticker/pic/weight_loss/67513/.png[/img] [/url]
LumiTaf Avatarul lui LumiTaf

34 mesaje
Membru din: 9/07/2009
Oras: bucuresti

Dariana te felicit. Eu sunt una din persoanele care care ma chinui de 5 ani sa am un copil si nu-l pot avea.Am facut anul trecut primul ET fara reusita si acum sunt la a doua incercare cat de curand in functie de endometru.Asa ca lasati oameni sa fie fericiti obtinand in felul acesta un bb.probabil ca aveti copii si nu va pasa de suferinta altora. Urat de tot.
Raporteaza abuz de limbaj
Luminita
VEVE Avatarul lui VEVE

8 mesaje
Membru din: 7/11/2007

Mina, imi pare rau pentru tine, eu sunt in aceasta situatie de 13 ani, am 36 si incep sa fiu disperata, am facut operatii, insemintari peste insemintari si ultima sansa este FIV, care sper s-o realizez la inceputul anului 2010 si sa am destul noroc sa ma bucur de un mormoloc , la fel iti doresc si tie, iar pentru lumea neavizata,inculta, nici nu mai vreau sa comentez. pentru ei , a face copii este sa dai de 2 ori din b... si s-a rezolvat, nu inteleg ca exista persoane, care nu au nici o vina ca nu pot procrea. sa nu ne condamne pe noi, ci pe cele, care din comoditate sau putoare sau cum vreti voi s-o numiti, stau cu picioarele in sus si avorteaza din luna in luna. Statul la asta nu se ganseste. taxa e ieftina si avorteaza pe capete, in schimb a face un FUV, care oricum nu e garantat, sunt multi bani, si nu e vorba doar de bani, e vorba de sentimente, suflet.... persoanele ca mine ma inteleg, iar cele potrivnice sa comenteze si discutam face in face. Sper sa ni se implineasca la toate dorinta de a avea un sufletel inflotit din imina noastra.
Raporteaza abuz de limbaj
kukla Avatarul lui kukla

299 mesaje
Membru din: 26/11/2007
Oras: bucuresti

Dariana te felicit. Eu sunt una din persoanele care care ma chinui de 5 ani sa am un copil si nu-l pot avea.Am facut anul trecut primul ET fara reusita si acum sunt la a doua incercare cat de curand in functie de endometru.Asa ca lasati oameni sa fie fericiti obtinand in felul acesta un bb.probabil ca aveti copii si nu va pasa de suferinta altora. Urat de tot.

Eu incerc cam de 7 ani. Am facut cam tot ce trebuia facut. Histerosalphinografii, operatii,instilatii, inseminarii si inca mai sper....
Din pacate avem printre noi personaje precum dl Vieru care arunca cu noroi in noi...probabil daca ar sti disperarea si durerea care ne incearca de cele mai multe ori...., poate ca nu ar fi atat de inversunat.....
Oricum va urez si voua care treceti prin situatia asta, multa rabdare, bafta si mult mult noroc.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
fetelor eu va doresc mult noroc succes si mult curaj,va apreciez din toate punctele de vedere, si nu aplecati urechea la ce spune altii,va pup si sa va aud ca spuneti ca aveti unbebe sau de ce nu 2 bebe frumosi si sanatosi, sa va fie intr-un ceas bun, la toate femeile ce isi doresc copii
Raporteaza abuz de limbaj
LumiTaf Avatarul lui LumiTaf

34 mesaje
Membru din: 9/07/2009
Oras: bucuresti

NU am avut sansa.La decongelat mi-au murit toti embrionii.Acum chiar nu stiu daca mai am rabdare s-o iau de la capat.Si asa am pus viata surorii mele in pericol. Embrionii i-am luat de la ea.Cred ca trebuie sa ma gandesc fb inaite de a o lua de la capat.Care aveti sansa e pacat sa n-o fructificati.Succes.
Raporteaza abuz de limbaj
Luminita
tarot_healthy Avatarul lui tarot_healthy

754 mesaje
Membru din: 19/01/2009

Raporteaza abuz de limbaj
Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!