Setari Cookie-uri

FERTILIZARE IN VITRO

Buna seara,
Sunt noua pe aici si a-s dori sa imi spuna cineva daca a facut fertilizare in vitro?unde a fost facuta?
daca a facut cineva in Germania spre exemplu.
Daca stie cineva sa imi spuna care sut pasi de urmat,ce acte sunt necesare,daca se fac ceva analize in tara? si cam care sunt costurile in germania.
Va multumesc mult si astept raspunsuri cat mai curand.
Pupycii si multa bafta tuturor care doriti un pui al vostru.
BURSUC1
Postat pe 7 Martie 2009 22:11
De la: healthy000426, la data 2009-03-07 22:11:50Buna seara,
Sunt noua pe aici si a-s dori sa imi spuna cineva daca a facut fertilizare in vitro?unde a fost facuta?
daca a facut cineva in Germania spre exemplu.
Daca stie cineva sa imi spuna care sunt pasi de urmat,ce acte sunt necesare,daca se fac ceva analize in tara? si cam care sunt costurile in germania.
Va multumesc mult si astept raspunsuri cat mai curand.
Pupycii si multa bafta tuturor care doriti un pui al vostru.
BURSUC1
Postat pe 7 Martie 2009 22:13
http://www.moldovacrestina.net/social/ce-spune-biblia-despre-fecundarea-artificiala-in-vitro/

Ce spune Biblia despre fecundarea artificialã “in vitro” ?

Fecundarea “in vitro” este fecundarea ovulului în afara organismului ºi este cea mai folositã metodã în cazul infertilitãþii. În traducere din limba latinã “in vitro” înseamnã “în sticlã” ºi se referã la eprubetele din sticlã în care sunt fecundate ovulele femeii. Prima datã au folosit aceastã metodã medicii din Anglia în anul 1978. Astfel, prin laparoscopie, se prevaleazã ovulul de la femeie. Sperma se obþine de la bãrbat, dar în multe cazuri, de la bãncile de spermã unde sãmânþa bãrbatului se pãstreazã congelatã. Medicii creazã un mediu pe care îl numesc “teren de culturã” ºi acolo provoacã fecundarea ovulului de cãtre spermatozoizi. Zigotul uman se pãstreazã la germinat ºi în termenii de la 36 la 56 de ore de la fecuncare, va fi transferat în uterul femeii în nãdejdea cã va supravieþui. Ce spune Biblia despre aceastã practicã? În mod direct nimic, pentru cã nimeni nu a folosit o astfel de metodã în vremurile când a fost înregistratã revelaþia lui Dumnezeu. Dar Biblia abordeazã foarte mult subiectul valorii vieþii umane ºi, privind la tot ce scrie Sfânta Scripturã, ne putem face concluzii clare în ce priveºte fecundarea “in vitro”.
Fecundarea artificialã aduce mai multã moarte decât viaþã

Doar în perioada 1998-1999, doar timp de doi ani, în Marea Britanie 70.000 embrioni umani au murit pe parcursul aplicãrii metodei de fertilizare “in vitro” pe când 8.300 copiii au ajuns sã se nascã. De la momentul când spermatozoidul fecundeazã ovulul, de când apare zigotul uman, avem de a face cu o un om a cãrui viaþã are exact aceeaºi valoare pe care o are viaþa fiecãrui din noi, cei care am ajuns sã ne naºtem ºi sã trãim pe acest pãmânt. Iatã o lege din Sfintele Scripturi care ne aratã valoarea fetusului:

Dacã se ceartã doi oameni, ºi lovesc pe o femeie însãrcinatã, ºi o fac doar sã nascã înainte de vreme, fãrã altã nenorocire, sã fie pedepsiþi cu o gloabã, pusã de bãrbatul femeii, ºi pe care o vor plãti dupã hotãrârea judecãtorilor. Dar dacã se întâmplã o nenorocire, vei da viaþã pentru viaþã, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, mânã pentru mânã, picior pentru pircior, arsurã pentru arsurã, ranã pentru ranã, vânãtaie pentru vânãtaie. (Exodul 21:22-25)

Atât medicii cât ºi bãrbaþii ºi femeile care apeleazã la ajutorul acestei metode sunt conºtienþi din start cã merg la conceperea copiilor din care cei mai mulþi vor fi omorâþi. Sunt ei oare conºtinenþi ºi de faptul cã urmeazã sã dea socoteala pentru vieþile copiilor proprii omorâþi?
Fecundarea artificialã implicã omorul copiilor prin avort

Când se face fecundarea în afara organismului, sunt creaþi mai mulþi embrioni în eprubetã. Astfel, medicii aplicã conceperea a mai mulþi embrioni (copiii) “de rezervã”, având în vedere cã va supravieþui 1 sau cel mult 2 din 10, adicã vor ajunge vii pânã la naºtere. Apoi, mai mulþi embrioni sunt transferaþi în uterul mamei, în speranþa cã cel puþin unul din ei se va implanta reuºit. În rezultat, de cele mai multe ori apar sarcini multiple ºi apoi medicii recurg la aºa numitã “reducþia embrionarã” ceea ce înseamnã cã o parte din embrioni(copii) sunt eliminaþi (omorâþi), ca sã dea ºanse de supravieþuire unui sau a doi embrioni. Eliminarea embrionilor din organism este avort ºi este omor.
Fecundarea artificialã implicã tratament antiuman faþã de copiii proprii prin condamnare la închisoare

Ce om normal ar accepta sã-ºi trimitã copilul la închisoare? Nici nu poate cuiva sã-i treacã prin cap acest lucru. În pregãtire pentru însãmânþarea artificialã, medicii cautã sã obþinã un numãr mare de embrioni. Apoi, aceºti embrioni (oameni care au viaþã) o parte micã sunt transferaþi în uterul mamei, iar o altã parte vor fi pãstraþi ca ºi rezervã pentru un viitor tratament sau experienþã. Aceºti embrioni sunt pãstraþi în stare congelatã ºi pot fi þinuþi aºa pentru o lungã perioadã.
Fecundarea artificialã este o încercare de a schimba planul lui Dumnezeu

În Biblie este scris cã Dumnezeu este cel ce face pe o femeie sã nascã sau sã fie stearpã, adicã sã nu poatã naºte copii. Acelaºi lucru se aplicã ºi bãrbaþilor. De aceea, este bine sã realizãm lucrul acesta ºi sã primim atât copii cât ºi imposibilitatea de a avea proprii copii ca pe un lucru ce vine de la Dumnezeu. Apoi, tot în Biblie este relatat despre multe femei care au fost sterile pentru o perioadã de viaþã ºi apoi Dumnezeu le-a dat copii, aºa cum scrie în Cartea Psalmilor:

El dã o casã celei ce era stearpã, face din ea o mamã veselã în mijlocul copiilor ei. Lãudaþi pe Domnul! (Psalmul 113:9)

Când oamenii au aºteptat cu rãbdare pânã Dumnezeu a lucrat în vieþile lor ºi le-a dat copii, au avut doar bucurii ºi binecuvântãri. Aºa a fost în viaþa Rahelei, Anei, Elizabetei, etc.

Biblia ne relateazã însã ºi cazuri când cineva a vrut sã ajute pe Dumnezeu ºi au recurs la o metodã de concepere a copilului în afara corpului femeii care fãcea parte din legãmântul de cãsãtorie, ceva similar fecundãrii “in vitro” ºi aceasta le-a adus suferinþe mari. Aºa a procedat Sara, care era sterilã ºi cãreia Dumnezeu i-a fãgãduit cã va avea un fiu. Iatã ce a fãcut ea:

ªi Sarai a zis lui Avram: “Iatã, Domnul m-a fãcut stearpã; intrã, te rog, la roaba mea, poate cã voi avea copii de la ea.” Avram a ascultat cele spuse de Sarai. Atunci Sarai, nevasta lui Avram, a luat pe Egipteanca Agar, roaba ei, ºi a dat-o de nevastã bãrbatului sãu Avram, dupã ce Avram locuise ca strãin zece ani în þara Canaan. El a intrat la Agar, ºi ea a rãmas însãrcinatã. Când s-a vãzut ea însãrcinatã, a privit cu dispreþipe stãpânã-sa. (Genesa 16:2-4)

Acesta a fost doar inceputul problemelor. Mai târziu au venit multe alte probleme ºi de la Agar, ºi de la Ismael care s-a nãscut ºi problemele de atunci s-au extins pânã în ziua de azi asupra poporului Israel. Totdeauna când vrem sã-L ajutãm pe Dumnezeu cu “invenþiile” noastre, vom avea de suferit mult. Dumnezeu însã ºi-a þinut promisiunea ºi Sarai a nãscut un copil al ei, din trupul ei, care a moºtenit fãgãduinþele lui Dumnezeu. În cazul Sarei însã, ea nu a omorât pe nici unul din copiii ei.

Când oamenii în disperare dupã copii acceptã pentru a avea unul sã-ºi omoare mulþi alþi copii ai lor, pãcatele acestea nu vor rãmâne nepedepsite. Iar însãmânþarea artificialã nu poate fi fãcutã fãrã a aplica aceste omoruri ale propriilor copiii care sunt în stare de embrioni.
Fecundarea artificialã implicã cel mai sãlbatic genocid

În Marea Britanie, în perioada 1991-1998, din cei 750.000 de embrioni care au fost creaþi prin fertilizare artificialã, 237.000 au fost distruºi, iar 48.000 au fost donaþi pentru cercetare. Sunt cunoscute cazurile când embrionii ce erau în surplus au fost folosiþi pentru obþinerea produselor cosmetice. Când i-am spus soþiei mele aceasta, ea a spus: “Nici fasciºtii nu au procedat în felul acesta…”. De altfel, este bine cunoscut cã fasciºtii în lagãrele de concentrare cãutau sã foloseascã totul în economia lor: cenuºa oamenior arºi o foloseau ca ºi îngrãºãminte minerale pentru a creºte varzã, pãrul îl foloseau pentru a face perne, din piele de oameni fãceau mãnuºi ºi din grãsimea lor sãpun. Am vãzut aceste produse la muzeul rãzboiului din Kiev. Cum poate cineva care a recurs la fecundarea artificialã sã doarmã liniºtit când ºtie cã o parte din copii lui vor fi congelaþi sau distruºi, sau donaþi pentru cercetãri, sau utilizaþi pentru obþinerea produselor cosmetice?

Dumnezeu va cere socoteala de la toþi cei vinovaþi de crima “in vitro”

Cea mai cunoscutã de oameni din cele zece porunci este “Sã nu ucizi!”. Dumnezeu mai spune despre valoarea vieþilor acelor copii care au fost omorâþi ca ºi rezultat al experimentului fecundãrii “in vitro”:

Cãci voi cere înapoi sângele vieþilor voastre; îl voi cere înapoi de la orice dobitoc; ºi voi cere înapoi viaþa omului din mâna omului, din mâna oricãrui om, care este fratele lui. Dacã varsã cineva sângele omului, ºi sângele lui sã fie vãrsat de om; cãci Dumnezeu a fãcut pe om dupã chipul Lui. (Genesa 9:5-6)

În Republica Moldova procedura de însãmânþare artificialã se efectuazã cum pretind specialiºtii “cu succes” de 10 ani ºi cuplurile plãtesc pentru aceasta 1500 dolari SUA. Sunt oare conºtienþi medicii ºi pãrinþii care apeleazã la aceastã metodã despre valoarea vieþii copiilor proprii pe care îi supun la experimente ºi apoi îi omoarã? Sunt ei oare conºtienþi de faptul cã vor da socoteala înaintea lui Dumnezeu? Precum Dumnezeu în Biblie, tot aºa ºi Biserica condamnã aceastã practicã a morþii.
ªi care este soluþia pentru cuplurile ce nu pot avea copii?

Sã înfieze copiii orfani. Astfel vor salva vieþile ºi viitorul orfanilor ºi nu vor da naºtere copiilor proprii pentru a-i omorâ pe cei mai mulþi. Iatã ce spune Scriptura despre aceasta:

Religiunea curatã ºi neîntinatã, înaintea lui Dumnezeu, Tatãl nostru, este sã cercetãm pe orfani ºi pe vãduve în necazurile lor, ºi sã ne pãzim neîntinaþi de lume. (Iacov 1:27)

A cerceta în acest context înseamnã a fi implicat deplin în viaþa cuiva care are nevoie sã fie sprijinit, sã fie ajutat. Primul în aceastã listã este trecut orfanul ºi cel ce are milã de orfan ºi îl ajutã, îl sprijinã, îl ridicã, dã dovadã de o adevãratã credinþã în Dumnezeu. O foarte frumoasã mãrturie vor avea înaintea lui Dumnezeu ºi înaintea oamenilor cei ce au milã de orfani, care îi înfiazã ºi apoi le dau un viitor ºi o nãdejde. Dumnezeu sã ne ajute sã privim la valoarea vieþii umane tot aºa cum o priveºte El.
antonia_p
Postat pe 13 Aprilie 2009 21:35
Draga Antonia,nu-ti doresc decat sa-ti dea D-zeu sa nu poti face copii sau daca deja ai,fata sau nora ta viitoare sa se afle in aceasta situatie.Sa vedem atunci cum o sa-l mai invoci pe D-zeu si cum o sa mai interpretezi tu biblia.Deci,cu toata dragostea pt D-zeu,iti doresc sa treci prin asa ceva,tu sau copii tai.Iti doresc multi copii in eprubeta.
kudika080703
Postat pe 24 Iulie 2009 08:25

Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 21:35
Citeaza Raspunde

http://www.moldovacrestina.net/social/ce-spune-biblia-despre-fecundarea-artificiala-in-vitro/

Ce spune Biblia despre fecundarea artificialã “in vitro” ?

Fecundarea “in vitro” este fecundarea ovulului în afara organismului ºi este cea mai folositã metodã în cazul infertilitãþii. În traducere din limba latinã “in vitro” înseamnã “în sticlã” ºi se referã la eprubetele din sticlã în care sunt fecundate ovulele femeii. Prima datã au folosit aceastã metodã medicii din Anglia în anul 1978. Astfel, prin laparoscopie, se prevaleazã ovulul de la femeie. Sperma se obþine de la bãrbat, dar în multe cazuri, de la bãncile de spermã unde sãmânþa bãrbatului se pãstreazã congelatã. Medicii creazã un mediu pe care îl numesc “teren de culturã” ºi acolo provoacã fecundarea ovulului de cãtre spermatozoizi. Zigotul uman se pãstreazã la germinat ºi în termenii de la 36 la 56 de ore de la fecuncare, va fi transferat în uterul femeii în nãdejdea cã va supravieþui. Ce spune Biblia despre aceastã practicã? În mod direct nimic, pentru cã nimeni nu a folosit o astfel de metodã în vremurile când a fost înregistratã revelaþia lui Dumnezeu. Dar Biblia abordeazã foarte mult subiectul valorii vieþii umane ºi, privind la tot ce scrie Sfânta Scripturã, ne putem face concluzii clare în ce priveºte fecundarea “in vitro”.
Fecundarea artificialã aduce mai multã moarte decât viaþã

Doar în perioada 1998-1999, doar timp de doi ani, în Marea Britanie 70.000 embrioni umani au murit pe parcursul aplicãrii metodei de fertilizare “in vitro” pe când 8.300 copiii au ajuns sã se nascã. De la momentul când spermatozoidul fecundeazã ovulul, de când apare zigotul uman, avem de a face cu o un om a cãrui viaþã are exact aceeaºi valoare pe care o are viaþa fiecãrui din noi, cei care am ajuns sã ne naºtem ºi sã trãim pe acest pãmânt. Iatã o lege din Sfintele Scripturi care ne aratã valoarea fetusului:

Dacã se ceartã doi oameni, ºi lovesc pe o femeie însãrcinatã, ºi o fac doar sã nascã înainte de vreme, fãrã altã nenorocire, sã fie pedepsiþi cu o gloabã, pusã de bãrbatul femeii, ºi pe care o vor plãti dupã hotãrârea judecãtorilor. Dar dacã se întâmplã o nenorocire, vei da viaþã pentru viaþã, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, mânã pentru mânã, picior pentru pircior, arsurã pentru arsurã, ranã pentru ranã, vânãtaie pentru vânãtaie. (Exodul 21:22-25)

Atât medicii cât ºi bãrbaþii ºi femeile care apeleazã la ajutorul acestei metode sunt conºtienþi din start cã merg la conceperea copiilor din care cei mai mulþi vor fi omorâþi. Sunt ei oare conºtinenþi ºi de faptul cã urmeazã sã dea socoteala pentru vieþile copiilor proprii omorâþi?
Fecundarea artificialã implicã omorul copiilor prin avort

Când se face fecundarea în afara organismului, sunt creaþi mai mulþi embrioni în eprubetã. Astfel, medicii aplicã conceperea a mai mulþi embrioni (copiii) “de rezervã”, având în vedere cã va supravieþui 1 sau cel mult 2 din 10, adicã vor ajunge vii pânã la naºtere. Apoi, mai mulþi embrioni sunt transferaþi în uterul mamei, în speranþa cã cel puþin unul din ei se va implanta reuºit. În rezultat, de cele mai multe ori apar sarcini multiple ºi apoi medicii recurg la aºa numitã “reducþia embrionarã” ceea ce înseamnã cã o parte din embrioni(copii) sunt eliminaþi (omorâþi), ca sã dea ºanse de supravieþuire unui sau a doi embrioni. Eliminarea embrionilor din organism este avort ºi este omor.
Fecundarea artificialã implicã tratament antiuman faþã de copiii proprii prin condamnare la închisoare

Ce om normal ar accepta sã-ºi trimitã copilul la închisoare? Nici nu poate cuiva sã-i treacã prin cap acest lucru. În pregãtire pentru însãmânþarea artificialã, medicii cautã sã obþinã un numãr mare de embrioni. Apoi, aceºti embrioni (oameni care au viaþã) o parte micã sunt transferaþi în uterul mamei, iar o altã parte vor fi pãstraþi ca ºi rezervã pentru un viitor tratament sau experienþã. Aceºti embrioni sunt pãstraþi în stare congelatã ºi pot fi þinuþi aºa pentru o lungã perioadã.
Fecundarea artificialã este o încercare de a schimba planul lui Dumnezeu

În Biblie este scris cã Dumnezeu este cel ce face pe o femeie sã nascã sau sã fie stearpã, adicã sã nu poatã naºte copii. Acelaºi lucru se aplicã ºi bãrbaþilor. De aceea, este bine sã realizãm lucrul acesta ºi sã primim atât copii cât ºi imposibilitatea de a avea proprii copii ca pe un lucru ce vine de la Dumnezeu. Apoi, tot în Biblie este relatat despre multe femei care au fost sterile pentru o perioadã de viaþã ºi apoi Dumnezeu le-a dat copii, aºa cum scrie în Cartea Psalmilor:

El dã o casã celei ce era stearpã, face din ea o mamã veselã în mijlocul copiilor ei. Lãudaþi pe Domnul! (Psalmul 113:9)

Când oamenii au aºteptat cu rãbdare pânã Dumnezeu a lucrat în vieþile lor ºi le-a dat copii, au avut doar bucurii ºi binecuvântãri. Aºa a fost în viaþa Rahelei, Anei, Elizabetei, etc.

Biblia ne relateazã însã ºi cazuri când cineva a vrut sã ajute pe Dumnezeu ºi au recurs la o metodã de concepere a copilului în afara corpului femeii care fãcea parte din legãmântul de cãsãtorie, ceva similar fecundãrii “in vitro” ºi aceasta le-a adus suferinþe mari. Aºa a procedat Sara, care era sterilã ºi cãreia Dumnezeu i-a fãgãduit cã va avea un fiu. Iatã ce a fãcut ea:

ªi Sarai a zis lui Avram: “Iatã, Domnul m-a fãcut stearpã; intrã, te rog, la roaba mea, poate cã voi avea copii de la ea.” Avram a ascultat cele spuse de Sarai. Atunci Sarai, nevasta lui Avram, a luat pe Egipteanca Agar, roaba ei, ºi a dat-o de nevastã bãrbatului sãu Avram, dupã ce Avram locuise ca strãin zece ani în þara Canaan. El a intrat la Agar, ºi ea a rãmas însãrcinatã. Când s-a vãzut ea însãrcinatã, a privit cu dispreþipe stãpânã-sa. (Genesa 16:2-4)

Acesta a fost doar inceputul problemelor. Mai târziu au venit multe alte probleme ºi de la Agar, ºi de la Ismael care s-a nãscut ºi problemele de atunci s-au extins pânã în ziua de azi asupra poporului Israel. Totdeauna când vrem sã-L ajutãm pe Dumnezeu cu “invenþiile” noastre, vom avea de suferit mult. Dumnezeu însã ºi-a þinut promisiunea ºi Sarai a nãscut un copil al ei, din trupul ei, care a moºtenit fãgãduinþele lui Dumnezeu. În cazul Sarei însã, ea nu a omorât pe nici unul din copiii ei.

Când oamenii în disperare dupã copii acceptã pentru a avea unul sã-ºi omoare mulþi alþi copii ai lor, pãcatele acestea nu vor rãmâne nepedepsite. Iar însãmânþarea artificialã nu poate fi fãcutã fãrã a aplica aceste omoruri ale propriilor copiii care sunt în stare de embrioni.
Fecundarea artificialã implicã cel mai sãlbatic genocid

În Marea Britanie, în perioada 1991-1998, din cei 750.000 de embrioni care au fost creaþi prin fertilizare artificialã, 237.000 au fost distruºi, iar 48.000 au fost donaþi pentru cercetare. Sunt cunoscute cazurile când embrionii ce erau în surplus au fost folosiþi pentru obþinerea produselor cosmetice. Când i-am spus soþiei mele aceasta, ea a spus: “Nici fasciºtii nu au procedat în felul acesta…”. De altfel, este bine cunoscut cã fasciºtii în lagãrele de concentrare cãutau sã foloseascã totul în economia lor: cenuºa oamenior arºi o foloseau ca ºi îngrãºãminte minerale pentru a creºte varzã, pãrul îl foloseau pentru a face perne, din piele de oameni fãceau mãnuºi ºi din grãsimea lor sãpun. Am vãzut aceste produse la muzeul rãzboiului din Kiev. Cum poate cineva care a recurs la fecundarea artificialã sã doarmã liniºtit când ºtie cã o parte din copii lui vor fi congelaþi sau distruºi, sau donaþi pentru cercetãri, sau utilizaþi pentru obþinerea produselor cosmetice?

Dumnezeu va cere socoteala de la toþi cei vinovaþi de crima “in vitro”

Cea mai cunoscutã de oameni din cele zece porunci este “Sã nu ucizi!”. Dumnezeu mai spune despre valoarea vieþilor acelor copii care au fost omorâþi ca ºi rezultat al experimentului fecundãrii “in vitro”:

Cãci voi cere înapoi sângele vieþilor voastre; îl voi cere înapoi de la orice dobitoc; ºi voi cere înapoi viaþa omului din mâna omului, din mâna oricãrui om, care este fratele lui. Dacã varsã cineva sângele omului, ºi sângele lui sã fie vãrsat de om; cãci Dumnezeu a fãcut pe om dupã chipul Lui. (Genesa 9:5-6)

În Republica Moldova procedura de însãmânþare artificialã se efectuazã cum pretind specialiºtii “cu succes” de 10 ani ºi cuplurile plãtesc pentru aceasta 1500 dolari SUA. Sunt oare conºtienþi medicii ºi pãrinþii care apeleazã la aceastã metodã despre valoarea vieþii copiilor proprii pe care îi supun la experimente ºi apoi îi omoarã? Sunt ei oare conºtienþi de faptul cã vor da socoteala înaintea lui Dumnezeu? Precum Dumnezeu în Biblie, tot aºa ºi Biserica condamnã aceastã practicã a morþii.
ªi care este soluþia pentru cuplurile ce nu pot avea copii?

Sã înfieze copiii orfani. Astfel vor salva vieþile ºi viitorul orfanilor ºi nu vor da naºtere copiilor proprii pentru a-i omorâ pe cei mai mulþi. Iatã ce spune Scriptura despre aceasta:

Religiunea curatã ºi neîntinatã, înaintea lui Dumnezeu, Tatãl nostru, este sã cercetãm pe orfani ºi pe vãduve în necazurile lor, ºi sã ne pãzim neîntinaþi de lume. (Iacov 1:27)

A cerceta în acest context înseamnã a fi implicat deplin în viaþa cuiva care are nevoie sã fie sprijinit, sã fie ajutat. Primul în aceastã listã este trecut orfanul ºi cel ce are milã de orfan ºi îl ajutã, îl sprijinã, îl ridicã, dã dovadã de o adevãratã credinþã în Dumnezeu. O foarte frumoasã mãrturie vor avea înaintea lui Dumnezeu ºi înaintea oamenilor cei ce au milã de orfani, care îi înfiazã ºi apoi le dau un viitor ºi o nãdejde. Dumnezeu sã ne ajute sã privim la valoarea vieþii umane tot aºa cum o priveºte El.

Raporteaza abuz de limbaj
DE CE OARE AM SENZATIA CA ACEASTA PRELEGERE AM MAI CITIT-O SUB ALT ID ?
MAI BINE TACEAI. HABAR N-AI CE DURERE INCERCAM NOI CELE CARE NE DORIM UN COPIL......
kukla
Postat pe 24 Iulie 2009 21:17
Fertilizarea in vitro este un mare rãu. Fertilizarea in vitro este cauza multor crime, pentru cã datoritã fertilizãrii in vitro sunt uciºi mulþi embrioni. De exemplu, numai 4% din 14585 embrioni umani au supravieþuit pânã la naºtere, conform unui studiu european din 1984 ºi un studiu din 1987 din cel mai mare centru IVF din SUA, din Norfolk, Virginia, au tras concluzia cã numai 5% din 4500 de embrioni au supravieþuit naºterii .

Este dovedit fãrã dubiu, cu argumente clare, biologice ºi religioase, cã omul este fiinþã umanã din momentul concepþiei, atât trupeºte, cât ºi sufleteºte. Trupeºte, chiar de la concepþie, adicã de la fecundaþie, ovulul fecundat (zigotul) posedã un cod genetic uman ºi propriu, diferit de codul genetic al mamei ºi de cel al tatãlui, deci chiar de la concepþie este fiinþã umanã unicã. În acel cod genetic sunt programate toate trãsãturile sale trupeºti: culoarea ochilor, culoarea pãrului, înãlþimea la care va ajunge, nuanþa tenului, forma feþei, forma nasului, etc. Toate trãsãturile corpului omenesc sunt programate ºi concentrate în codul genetic. Dezvoltarea ulterioarã a corpului sãu nu este decât o derulare a acestui program care existã deja de la început, din momentul concepþiei.
Iar sufleteºte, Dumnezeu creazã sufletul copilului tot în acel moment al concepþiei.
Viaþa umanã este sacrã ºi inviolabilã. Dumnezeu spune clar într-o poruncã: SÃ NU UCIZI !

« Libertatea de a ucide nu este o libertate adevãratã, ci o tiranie care reduce fiinþa umanã la sclavie. » (Papa Benedict al XVI – lea)

Iatã un articol interesant despre reproducerea asistatã: http://www.darulvietii.cnet.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=271

Puteþi intra pe un blog foarte interesant:

http://www.cezar-iasi.blogspot.com/
Acest blog conþine: înregistrãri video cu miracole ; videoclipuri ; legãturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conþin ºi posturi TV on-line ºi posturi de radio); cãrþi foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fãrã a necesita descãrcare în calculator) ; articole foarte interesante, etc.

Puteþi intra ºi pe blogul urmãtor :

http://www.augustincezar.blogspot.com/
Acest blog conþine: Argumente ºtiinþifice ºi religioase cã omul este om din momentul concepþiei. Adrese, numere de telefon ºi site-uri ale unor asociaþii care oferã ajutor material, consiliere ºi soluþii alternative pentru a nu face avort. Mãrturii publice ale unor femei care au fãcut avort. Mãrturii ale unor femei care nu au fãcut avort. Consecinþe fizice ºi emoþionale ale avortului asupra femeii. Mãrturii ale unor medici care au renunþat sã facã avorturi. Legãturi cu multe alte site-uri asemãnãtoare.

Vã rog intraþi pe bloguri ºi trimiteþi-le mai departe, ca sã foloseascã ºi altora.
vieru_cezar_iasi
Postat pe 30 Iulie 2009 03:28
Auziti, cei cu crima si ca e pacat sa faci in vitro. Sunt persoane, care din pacate , nu au copii din diferite motive. E foarte, foarte dureros, iar daca nu sunteti in tema ramolitilor mai documentati-va si lasati lumea sa fie fericita. Incultilor
VEVE
Postat pe 7 Octombrie 2009 08:33
Apropo, cred ca nici nu au ce cauta aici pe forum, unde lumea cere ajutor, nu parerea lor de 2 bani. Si daca tot vorbim de Dumnezeu, tot el a lasat si asta, altfel, nu le nasteau copii, poate cei inculti ar trebui sa fie izolati si sa nu aiba acces la anumite forumuri.
VEVE
Postat pe 7 Octombrie 2009 08:36
De la: healthy000426, la data 2009-03-07 22:11:50Buna seara,
Sunt noua pe aici si a-s dori sa imi spuna cineva daca a facut fertilizare in vitro?unde a fost facuta?
daca a facut cineva in Germania spre exemplu.
Daca stie cineva sa imi spuna care sut pasi de urmat,ce acte sunt necesare,daca se fac ceva analize in tara? si cam care sunt costurile in germania.
Va multumesc mult si astept raspunsuri cat mai curand.
Pupycii si multa bafta tuturor care doriti un pui al vostru.

in germania nu, doar in romania a facut o prietena. eu astept legea care sa ajute oamenii in situatia asta. din pacate atatia au cheltuit foarte multi bani cu procedura asta fara niciun ajutor sau macar tratamentele sa fie compensate de casa de asigurari unde cotizam cu totii degeaba. referitor la cei care arunca cu pietre in noi pacatosii, si mie imi este greu sa accept partea tehnica, dar stiu atatia oameni care isi doresc mult un copil si nu il pot avea incat trec peste asta si ma bucur ca au o alternativa. si daca tot se mentiona ca in biblie nu se face referire la fertilizare deoarece nu era pe atunci folosit procedeul, atunci sa renuntam la toate care s-au inventat si creat de atunci si pana acum, nu? poate si transplantul care salveaza vieti e un pacat.....(exemple sunt multiple)
ema_7
Postat pe 7 Octombrie 2009 12:04
Dariana te felicit. Eu sunt una din persoanele care care ma chinui de 5 ani sa am un copil si nu-l pot avea.Am facut anul trecut primul ET fara reusita si acum sunt la a doua incercare cat de curand in functie de endometru.Asa ca lasati oameni sa fie fericiti obtinand in felul acesta un bb.probabil ca aveti copii si nu va pasa de suferinta altora. Urat de tot.
LumiTaf
Postat pe 7 Octombrie 2009 21:21
Mina, imi pare rau pentru tine, eu sunt in aceasta situatie de 13 ani, am 36 si incep sa fiu disperata, am facut operatii, insemintari peste insemintari si ultima sansa este FIV, care sper s-o realizez la inceputul anului 2010 si sa am destul noroc sa ma bucur de un mormoloc , la fel iti doresc si tie, iar pentru lumea neavizata,inculta, nici nu mai vreau sa comentez. pentru ei , a face copii este sa dai de 2 ori din b... si s-a rezolvat, nu inteleg ca exista persoane, care nu au nici o vina ca nu pot procrea. sa nu ne condamne pe noi, ci pe cele, care din comoditate sau putoare sau cum vreti voi s-o numiti, stau cu picioarele in sus si avorteaza din luna in luna. Statul la asta nu se ganseste. taxa e ieftina si avorteaza pe capete, in schimb a face un FUV, care oricum nu e garantat, sunt multi bani, si nu e vorba doar de bani, e vorba de sentimente, suflet.... persoanele ca mine ma inteleg, iar cele potrivnice sa comenteze si discutam face in face. Sper sa ni se implineasca la toate dorinta de a avea un sufletel inflotit din imina noastra.
VEVE
Postat pe 7 Octombrie 2009 21:34
Dariana te felicit. Eu sunt una din persoanele care care ma chinui de 5 ani sa am un copil si nu-l pot avea.Am facut anul trecut primul ET fara reusita si acum sunt la a doua incercare cat de curand in functie de endometru.Asa ca lasati oameni sa fie fericiti obtinand in felul acesta un bb.probabil ca aveti copii si nu va pasa de suferinta altora. Urat de tot.

Eu incerc cam de 7 ani. Am facut cam tot ce trebuia facut. Histerosalphinografii, operatii,instilatii, inseminarii si inca mai sper....
Din pacate avem printre noi personaje precum dl Vieru care arunca cu noroi in noi...probabil daca ar sti disperarea si durerea care ne incearca de cele mai multe ori...., poate ca nu ar fi atat de inversunat.....
Oricum va urez si voua care treceti prin situatia asta, multa rabdare, bafta si mult mult noroc.
kukla
Postat pe 8 Octombrie 2009 21:33
fetelor eu va doresc mult noroc succes si mult curaj,va apreciez din toate punctele de vedere, si nu aplecati urechea la ce spune altii,va pup si sa va aud ca spuneti ca aveti unbebe sau de ce nu 2 bebe frumosi si sanatosi, sa va fie intr-un ceas bun, la toate femeile ce isi doresc copii
mihaelatrincu
Postat pe 8 Octombrie 2009 23:40
NU am avut sansa.La decongelat mi-au murit toti embrionii.Acum chiar nu stiu daca mai am rabdare s-o iau de la capat.Si asa am pus viata surorii mele in pericol. Embrionii i-am luat de la ea.Cred ca trebuie sa ma gandesc fb inaite de a o lua de la capat.Care aveti sansa e pacat sa n-o fructificati.Succes.
LumiTaf
Postat pe 29 Octombrie 2009 23:35
tarot_healthy
Postat pe 3 Noiembrie 2009 05:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
noile metode de contraceptie 42 De la: gigivik 23 Noiembrie 2009 21:47
ceaiul din frunze de mur 9 De la: office_salinasusesi_ro 21 Iunie 2010 13:12
vreau sa fiu iar mama 32 De la: healthy006491 21 Octombrie 2009 17:05
APARAT PENTRU TESTARE DIAGNOSTICARE SI TRATAMENT INCLUSIV CANCER 1 De la: healthy006304 23 Decembrie 2009 14:04
Caderea parului 9 De la: alexandra25 22 Aprilie 2010 22:16