Setari Cookie-uri

cabinete recomand

recomand clinica hyperion cu sit-ul http://clinicahyperion.ro/ cu medicii ei
si o recomand la toata lumea
allissa_healthy
Postat pe 10 Martie 2009 22:10
Recomand centrul Fiziokinetic Center Forum din Drumul Taberii, piata Valea Ialomitei. Eu am fost la ei la kinetoterapie si am fost extrem de multumita (asta dupa ce am colindat timp de 3 ani la diverse spitale si cabinete particulare).
Sunt profesionisti, amabili, te fac sa te simti bine din toate punctele de vedere si ambianta este foarte buna.
Alapopescu
Postat pe 22 Iulie 2009 08:22
clinica interservisan din cluj
druidi
Postat pe 22 Iulie 2009 08:47
recomand cabinetul stomatologic GIOIA MED DENT cu mare incredere! Desi e in sectorul 5, pe str. Novaci, e la standarde occidentale: aparatura si materiale de ultima generatie, medici foarte draguti, tineri insa f profesionisti. Iar preturile sunt normale, chiar mici in comparatie cu serviciile pe care le ofera. Mergeti cu incredere! Nu mai vorbesc de mijloacele de sterilizare, care sunt super performante. Sincer, acolo am scapat de teama de dentist.
roxybucrom
Postat pe 22 Iulie 2009 12:35
buna,

Va recomand cu caldura cedntrul medical Med-as din bucuresti.are 3 centre unul in centrul istoric (str gabroveni nr 2 ), unul in centru pe bd-ul regina elisabeta nr 57 (vis_a_vis de parcul cismigiu) si in incinta fostei policlinici Titan , tot etajul 5 este al lor si vreau s va spun ca este superb.Pe cel din titan tocmai l-au inaugurat si am fost acolo la doctora mea ginecoloaga si am ramas impresionata !Au lborator, radiologie , mamografie si toate specialitatile in acelasi loc.In afara de aceste locatii am inteles ca mai au si tomograf , rmn , radiologie si laborator in incinta spitalului Sf. Maria (bd-ul Ion Mihalache) + inca un laborator pe dorobanti si inca doua , unul in orasul giurgiu si unul in pitesti.Preturile sunt foooarte accesibile fata de alte clinici private si ei chiar ofera calitate.plus se poate merge si cu bilete de trimitere de la medicul de familie si nu mai platesti nimic.Daca vreti sa aflati mai multe despre ei intrati pe site-ul lor www.med-as.ro .
va pup si sper sa fiti la fel de multumiti ca si mine.
leilaalexandru
Postat pe 23 Iulie 2009 03:23
Recomand cu mare caldura cabinetul stomatologic "Dr. Opran" din Bucuresti, str. Stirbei Voda, nr. 94. Dotari foarte bune, medici la fel de buni si nu costa foarte mult
alina_eugenia
Postat pe 28 Iulie 2009 09:49
buna imi recomanda si mie un cabinet de ginecologie din iasi daca se poate sa fie si doctorita:D?
petronik010792
Postat pe 30 Iulie 2009 10:48
Pentru persoanele interesate de tratamente traditionale recomand centrul de medicina traditionala al doctorului Codrut Tutu. Puteti sa vizitati si site-ul lui www.pirasan.ro, programarile se fac la 021 619 11 17. Pe dansul il puteti suna la 0745 430 351. Am fost foarte multumita de tratamentul facut, desi la inceput am avut mici retineri m-am convins cand am vazut rezultatele analizelor ca am ales un medic foarte bun.

Sanatate tuturor.
healthy006454
Postat pe 14 Septembrie 2009 22:24
Buna ideea asta cu recomandarea! Salutari tuturor.
Eu o recomand pe dna dr stomatolog Laura Hornoiu. Lucreaza in Drumul Taberei. Eu am terminat de curand ce aveam de facut si sunt foarte multumita de rezultate. Preturile sunt acceptabile. Are mare rabdare cu pacientii , mai ales cu cei fricosi(fratele meu, care fusese traumatizat in adolescenta cu niste dureri cumplite la tratamente, la prima sedinta de terapie a lesinat de frica, iar la sfarsitul tratamentului mi-a spus ca nu mai are teama de dentisti!). Iar fetita mea a fost convinsa la cei 4 ani si jumatate sa ramana linistita pe scaun, singurica, si sa i se faca un tratament de canal si nu a plans deloc.Cred ca e foarte important sa ai rabdare,pricepere si intelegere in aceasta meserie teribila...
O puteti gasi la nr 0724504348,sau email dentalia2006@yahoo.com
Mihaela Serban
healthy007829
Postat pe 25 Octombrie 2009 17:05
Buna, eu va recomand cabinetul dermatologic DERMA, dna doctor Corina Zigu-Manu. Am fost foarte impresionata de bunavointa de care a dat dovada, plus de asta de 2 ani ma confrunt cu o acnee urata, iar dna doctor Zigu a fost singura care m-a vindecat. Asa ca eu va recomand orice problema dermatologica aveti sa apelati cu incredere. Are cabinetul in str.george enescu nr.7(cabinetul este super dotat).Nr de tel.pe care il am daca va ajuta este:
0213182782.
Multa sanatate!
aly03
Postat pe 3 Martie 2010 14:43
Recomand clinica de chirurgie estetica Orient Beauty Clinic din Bucuresti, doctor Kasem Abu Bakr, specializat in operatii cu laser, tratamente pentru varice cu laser, implant mamar, implant fesier, abdomenoplastie, blefaroplastie, liposuctie, urechi decolate, marire buze, implant de par, rinocorectie, etc. Preturi accesibile, ambianta placuta. Tel: 0721 188 186.

zabiela2002
Postat pe 18 Noiembrie 2010 00:15
Un medic se promoveaza prin rezultate, nu prin anunturi pe net....
kudika226898
Postat pe 18 Noiembrie 2010 08:22
Eu recomand clinica stomatologica Imperial Dent din Bucuresti. Au medici foarte buni (eu am incercat impalntologul si pediatra pentru copil), serviciile, conditiile, dotarile si materialele folosite sunt premium si nu fac rabat la aceste lucruri cum s-a intimplat cu celelalte nume "mari" din Bucuresti care, din cauza crizei ca sa scada preturile au inceput sa puna implanturi din China, de ex (si aici stiu ce vorbesc)
RalucaRalu
Postat pe 10 Martie 2011 17:51
Si eu recomand Imperial Dent, si in mod special pe domnul doctor Cristian Dumitriu si implantologul cu care lucreaza, imi scapa in momentul asta, Razvan si nu mai stiu cum, e tanar si extrem de talentat...
jurnalul
Postat pe 29 Iunie 2011 18:12
Buna, dragilor!

Ma inscriu si eu la topicul cu recomandari fiindca sunt foarte multumita de serviciile CENTRULUI MEDICAL FOCUS DIN BUCURESTI, la fel si prietenii de-ai mei care au mers la nutritionist, la psihiatru, la cardiologie acolo. Eu m-am operat de cataracta si nu a fost deloc costisitor, in schimb marele castig este vederea, inca ma recuperez. Ce sa zic, chiar le multumesc doctorilor de acolo, stiu sa se poarte cu pacientii si sa-i respecte. Daca vreti sa va convingeti personal, mai bine intrati pe site-ul lor sa vedeti asa ca idee despre ce vorbesc! pupici
valy87
Postat pe 7 Iulie 2011 19:02
Eu as dori sa va recomand clinica Arcalife din strada Jiului.Medicul ortoped de acolo la care m-am dus nu a luat o hotarire definitiva in privinta operatiei pe care urmeaza sa o fac pina nu s-a consultat si cu un specialist vascular si pina nu mi-am facut toate investigatiile.Nu a fost ca alti medici care spun trebuie "taiat" si gata.Toti sunt draguti ,iar preturile sunt accesibile.Am ajuns acolo trimisa de un chirurg dar nu imi pare rau.Urati-mi succes la interventie .
kudika417544
Postat pe 8 August 2011 15:04
eu sunt foarte multumita de serviciile de la Centrul Medical Focus din Bucuresti, m-am operat acum 3 luni de miopie si m-am recuperat imediat si complet, medicii sunt rabdatori, prietenosi, ambientul e placut.
ramonagh
Postat pe 9 August 2011 23:01
dupa cateva esecuri in materie de dr stomatologi sunt in masura sa va recomand cu incredere clinica Imperial Dent si , respectiv, pe dr. Andreea Arnautu cu care m-am tratat. din discutiile cu alti pacienti inteleg ca sunt foarte buni si pe implanturi.
irina_v2011
Postat pe 28 Septembrie 2011 17:46
eu recomand pentru toti suferinzii cu inima o clinica de la brasov, clinicco. acolo parca aveau si sectie ortopedica. am mai citit despre ei si am mai intrebat si doctori din bucuresti care mi-au zis ca totul decurge excelent acolo.
marcinh
Postat pe 3 Octombrie 2011 16:45
Cunoasteti pe cineva care are o durere, cunoasteti pe cineva care se scoala mai obosit decat s-a culcat, care este lipsit de energie toata ziua, care este constient de pericolul telefoanelor mobile pe care le tinem mult prea aproape de noi?
Va propun participarea la un seminar de dezvoltare personala : "Cream echilibrul total pentru viata ta” prin hologramele energetice Cie Aura, unde veti descoperi cum puteti sa va echilibrati toate domeniile vietii ajutand alti oameni.
Prezentarea, demonstratii si detalierea afacerii se tin in zilele de miercuri, la ora 18:30, la Ibis Hotel Gara de Nord, sala Enescu.
Hologramele energetice, de care aveti mare nevoie, puse la dispozitie sunt:
1. Pure Energy Plus (holograme pentru restabilirea echilibrului energetic)
2. Rest Quiet (holograme pentru restabilirea unui somn odihnitor)
3. Pure Relief (holograme care interactioneaza cu organismul tau pentru a reduce rapid sau chiar elimina durerea )
4. Sinus Alergie Relief (pentru reglarea si atenuarea problemelor generate de alergii si sinusuri)
5.EMF (impotriva radiatiilor emise de telefoanele mobile, laptopuri, televizoare, etc.)
6. CX2 Professional Strength Energy (pentru sportivi sau persoanele ce depun un efort fizic sustinut, in vederea imbunatatirii semnificative a rezistentei, concentrarii, performantelor)
7. multe alte produse atractive ce urmeaza sa apara in perioada imediat urmatoare: pentru cresterea imunitatii, pentru slabit, pentru renuntatul la fumat, pentru reglarea diabetului, pentru potenta, bratari de energie, ceaiuri pentru energie sau somn linistit, etc.
Locurile fiind limitate va rugam sa confirmati interesul si prezenta dvs la telefonul de mai jos, sau adresa de e-mail.
Pentru informatii suplimentare, (cum ar fi sistemul de recompensare si comisioane, foarte INTERESANT), va stau la dispozitie :), sau, puteti sa va informati suplimentar si sa comandati direct de pe site-ul meu http://www.andaconstantin.cieaura.com
Tel mobil:0723.478.413/0758.135.789, adresa e-mail: andutza_con@yahoo.com;
Cu multa bafta in descoperirea unui remediu fenomenal.
Aminteºte-þi sã le zâmbeºti celor pe care-i iubeºti,
Toate cele bune,
Anda Constantin
andutza_con
Postat pe 4 Octombrie 2011 16:20
recomand Delta Hospital. am apelat de curand la serviciile lor din policlinica. am fost foarte multumita.

sora mea a fost operata de curand de dr Copaescu, pt care are numai cuvinte de lauda. este cel mai bun specialist roman in chirurgia bariatrica.
irina_v2011
Postat pe 20 Decembrie 2011 01:26
http://alegedoctor.ro
Alegeti clinica, doctorul si serviciul dorit in functie de pret, locatie si disponibilitate.
kudika_927397
Postat pe 10 August 2013 13:26
De la: kudika226898, la data 2010-11-18 08:22:56Un medic se promoveaza prin rezultate, nu prin anunturi pe net....

subscriu
maria-ioana
Postat pe 10 August 2013 16:33
Eu recomand cu toata increderea si caldura, pentru toate problemele ce tin de dureri articulare si nu numai, cabinetul de recuperare medicala Terapie pentru Miscare, unde m-am tratat eu pentru durerile de spate. Personalul este tanar, dar foarte bine pregatit, folosesc proceduri moderne si au rezultate foarte bune cu pacientii pe care ii trateaza. Pe durata recuperarii medicale, am vorbit cu mai multi pacienti care veneau acolo si erau foarte multumiti. Cred ca au succes si pentru ca explica foarte bine pacientului care este problema medicala si cum se poate remedia, dar si pentru ca sunt umani si chiar ii intereseaza cu ce se confruta persoana care apeleaza la ei.
kudika_937258
Postat pe 16 Iunie 2015 10:42
Buna, buna! In cazul in care cineva are nevoie, va recomand cu toata caldura Kinetomedica! Kinetoterapie si Fizioterapie. Eu cred ca sunt cei mai buni!
kudika_981590
Postat pe 25 Iunie 2015 14:12
Eu recomand clinica stomatologica Andra Smile, am fost acolo si sunt foarte multumita de medicii lor am fost la 2 si toti sunt foarte buni si profi, mi-au raspuns la tot ce i-am intrebat, imi explicau pas cu pas ce urmeaza sa faca, sunt mereu cu zambetul pe buze, chiar iti dau o stare buna. iar preturile sunt foarte ok si zona foarte buna, chiar la metrou la Aviatorilor.
kudika_975131
Postat pe 17 Iulie 2015 09:16
Eu una va pot recomanda cu caldura clinica Kinetomedika! Kineto si Fizio si Masaj. Sunt foarte priceputi cei de acolo! De incredere!
kudika_984225
Postat pe 28 Iulie 2015 18:59
Si eu am fost la dr. Andra Custura si mi se pare un medic foarte bun si deschis. Vorbeste cu tine si-ti explica fiecare pas al tratamentului si cel mai mult mi-a placut ca imi da toate variantele, imi spune ce imi recomanda, dar mereu m-a lasat sa aleg. Chiar e un medic cu care comunici foarte bine. Ea m-a convins sa-mi scot maselele de minte, pentru ca imi afectau restul danturii si mi incovoiasera ceilalti dinti. O recomand, are clinica ei Andra Smile la Aviatorilor.
kudika_975131
Postat pe 30 Septembrie 2015 12:23
Eu recomand spitalul Ponderas pentru toti cei care au afectiuni metabolice, gastroenterologice, dar nu numai. Dotarile sunt exceptionale iar medicii, unii dintre cei mai buni pe specialitatile lor se poarta extraordinar de atent cu pacientii. Iar de asistente nu mai vorbesc, lucru din pacate destul de rar in Romania zilelor noastre (unde pana la medici te umilesc cadrele medii in cele mai multe dintre spitale).
Eu am fost pacienta doamnei doctor Oana Dumitrache si a domnului doctor Bogdan Smeu.
jurnalul
Postat pe 26 Octombrie 2015 15:48
Si eu recomand Ponderas (acum am inteles ca face parte din Regina Maria, sper ca nu s-a schimbat nimic in calitatea serviciilor si ca toate echipa e acolo in continuare). IN locul acela mi s-a schimbat viata si le port admiratie medicilor si recunostinta celorlalte persoane care m-au ingrijit pentru modul in care si-au indeplinit jobul si pentru modul in care isi respecta pacientii. Iar doctorul Hutopila este cel care, in cazul meu, a fost autorul miracolului.
saveurbantrees
Postat pe 22 Noiembrie 2016 17:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Clinica stomatologica foarte buna 6 De la: kudika_1012859 1 Noiembrie 2016 08:34
servicii medicale si psihologice 1 De la: psiholog 8 Februarie 2011 23:28
arsuri stomac!!! 10 De la: sabysab 4 Aprilie 2010 15:23
spitalul sf pantelimon sectia ginecologie 4 De la: tarot 19 Mai 2010 12:47
analize medicale 14 De la: office_salinasusesi_ro 16 Februarie 2010 08:16