Setari Cookie-uri

epilare definitiva cu ipl

buna ziua... citeam candva pe forum despre pericolele ce pot surveni unei banale epilari cu ceara. apoi, ma gandeam si la faptul ca nici lama nu este o buna alegere, tinand cont de neplacerile de dupa... am ajuns la concluzia ca pentru corpul si sanatatea mea as putea face un minim de sacrificiu si sa incerc aceasta metoda de epilare, adevarat, ceva mai scumpa dar cu efect indelungat in timp. am inteles ca dupa un numar de sedinte, cand parul a inceput sa dispara cu totul, o revenire ar fi recomandata o data pe an, pentru intretinere. problema mea e ca vorbesc din auzite. ma gandesc ca unele dintre voi chiar ati incercat asa ceva si as fi curioasa de parerile pe care le aveti vis a vis de asta. multumesc mult.
white_lilly
Postat pe 11 Martie 2009 12:46
buna,
eu urmez un tratament de epilare definitiva cu lumina pulsata si sunt foste multumita de rezultate.
dupa primele 3sedinte, parul a disparut in proportie de 70%, dar tratamentul mai dureaza pana in aug, cam 10 sedinte.
asa ca incearca si tu fara retinere. eu fac la coquette.
oamenii de acolo sunt adevarti profesioisti
succes!

Postat pe 11 Martie 2009 20:53
buna
stiu ca am vazut cam tarziu mesajul tau dar daca te mai intereseaza epilarea cu laser eu iti recomand cu incredere.......eu mi-am facut si sunt foarte multumita(sunt la a 3a sedinta si aproape nu mai am par). salonul in care m-am facut eu este specializat pe epilare cu laser(nu IPL). daca te mai intereseaza iti pot da adresa salonului:calea vacaresti,nr 203 A,et 1,tel 0720664450. bafta
irenne15
Postat pe 7 Mai 2009 18:10
cat costa?
lorelaypatricia
Postat pe 26 Iunie 2009 14:25
depinde de zona in care vrei sa te faci dar iti recomand sa te duci acolo sau sa suni pentru ca au tot felul de oferte si promotii. la axila e 190 lei dar eu platesc mai putin pentru ca mi-au facut o reducere. bafta
irenne15
Postat pe 26 Iunie 2009 19:47
Buna fetele,eu nu stiu ce sa mai cred ,oricum am fost de curand la doctor,am inteles ca treb sa te faca cineva profesional,oricum mi-a zis dr.sa mai stau pana se racoreste afara in mod normal nu este corect sa incepi epilarea vara ,deoarece este periculos din cauza caldurii si poti face o infectie de mai mare dragu.,oricum dupa prima sedinta nu se expun picioarele la soare timp de cateva zile si etc,am inteles ca a aparut ceva m.mai bun IPL,parca.
kalis27
Postat pe 28 August 2009 08:04
Hei!
Dermatologul este de acord cu aceasta operatiune? As vrea si eu sa recurg la ea, dar nu inainte de consultarea unui medic. Am foliculita de vreo 7 ani si e din ce in ce mai extinsa. Ma gandesc ca prin intermediul acestei metode poate reusesc sa scap de boala asta de piele care ma demoralizeaza atat de tare. Daca detineti mai multe informatii va rog sa le impartasiti.
Sanatate la toata lumea!
DragAdEA
Postat pe 28 August 2009 08:53
si sora mea a recurs la aceasta metoda la recomandarile dermatologului tot din cauza ca avea foliculita .. foliculita ia disparut dupa prima sedinta cu laser si acum nu mai are nimic, si parul sa rarit mult.. a facut pana acum 3 sedinte doar :).. bafta:)
olihuryah
Postat pe 28 August 2009 09:46
Dar IPL, nu este periculos? nu exista risc de cancer de piele? si eu sunt interesata sa ma epilez cu aceasta metoda, dar nu stiu inca nu mi-a raspuns nimeni la intrebare: La Epilarea cu laser sau IPL exista riscul de cancer de piele?
shimmy
Postat pe 28 August 2009 10:21
buna...in legatura cu epilarea definitiva te-ai referit 190 lei /sedinta ?
kudika008324
Postat pe 28 August 2009 14:18
buna,eu sunt din suceava si la mine in oras nu este un salon in acest domeniu,poti sa-mi recomanzi ceva in apropiere?in urma unui tratament pentru a ramane insarcinata mi-a crescut par pe fata si este inestetic,v-as fi recunoscatoare pt ajutor.
healthy002672
Postat pe 28 August 2009 15:01
cauta pe google saloane sau cabinete medicale in zona in care locuiesti, care ofera astfel de servicii. nu raspund pentru alt tip de epilare, pot garanta, insa, pentru epilarea cu ipl. la cabinetul medical la care lucrez, avem o pacienta cu aceeasi problema. dupa 3 sedinte, a ramas extrem de putin par, insa tratamentul trebuie continuat pana dispare de tot (vezi denumirea exacta: epilare progresiv definitiva cu ipl). pentru restul zonelor (axila, inghinal, antbrat si gamba+coapsa), garantez eu. am fost eu insami pacienta... dupa o singura sedinta se vad rezultate. urmeaza sa fac din nou o sedinta, saptamana viitoare. daca va intereseaza, revin cu informatii.
white_lilly
Postat pe 29 August 2009 23:42
este la iasi
la Roderma ...e pe undeva pe langa Billa si eu vreau sa ma duc din octombrie
crinamardare
Postat pe 30 August 2009 10:05
Buna
Eu lucrez cu un aparat de epilare definitiva cu IPL.Este recomandat in cazurile de foliculita,deoarece o trateaza,nemaicrescand fire de par,nu mai faci foliculita.Dermatologul avea dreptate.Epilarea definitiva se face in perioadele reci:toamna,iarna,primavara,deoarece nu ai voie sa te expui la soare inainte si dupa sedintele cu IPL.Este usor,nedureros,si ti-l recomand din toata inima.La noi preturile sunt mai mici :de ex. axila-180lei ambele axile/sedinta.iar la un abonament de 5 sedinte beneficiezi de 15% reducere.Daca te intereseaza poti sa-mi scrii la adresa danutza_o_m@yahoo.com.Sper ca ti-am fost de ajutor.Daca mai ai intrebari...nu ezita.
sparkle
Postat pe 8 Septembrie 2009 11:47
Nu as vrea sa ma refer la metoda ci, mai ales la tarifele sedintelor IPL. Intrucat de foarte mult ori raspunsul la aceasta intrebare poate sa ascunda alte interese decat cele ale pacientului, va rog sa va ganditi ca aparatele IPL sunt, oarecum ca autoturismele: si un Trabant si un Mercedes, te pot duce de pe o strada pe alta, si, intr-o calatorie scurta, aproape ca nu se simte diferenta. Daca este vorba de a calatori dintr-un oras intr-altul, chiar daca ajungi cu ambele masini, deja se simte diferenta de confort; iar daca vrei sa faci ocolul lumii, evident ca nu intentionezi sa o faci cu un Trabant!
Deci, riscul tratamentelor foarte ieftine, este reprezentat de posibilitatea lipsei eficientei sau de cea a aparitiei efectelor adverse (arsurile si hiperpigmentarile!). Lasand la o parte experienta celui care stabileste regimul de expunere, precum si tehnica executarii tratamentului!
Chiar daca as putea fi acuzat de subiectivitate, va sugerez sa urmati tratamentul IPL intr-un cabinet medical nu unul de cosmetica! Avantajele primei optiuni, sunt reprezentate de cunoasterea mult mai buna a caractersiticilor pielii ce va fi tratata, adaptarea permanenta a intensitatii la toleranta tegumentului, ceea ce permite reducerea numarului de sedinte fara a va expune riscului de reactii adverse si, de ce nu, tratamentul prompt si eficient al eventualelor reactii adverse. De cealalta parte, experienta, data de adresabilitatea mai mare, este, incontestabil, atu-ul cabinetelor cosmetice!
Si, ca un raspuns (e adevarat necerut!) la postarea de mai sus, respectand toate rigorile tratamentului IPL, inclusiv aplicarea lui de catre medici nu de asistente, in centrul nostru medical ambele axile costa incepand cu 50 Euro (deci tot in jurul acelui 180 de lei!), iar la peste 4 sedinte se ajunge, doar in 50% din cazuri in cazul axilelor!
dr_tudose
Postat pe 16 Noiembrie 2009 07:22
Cu tot respectul ,insa, a fi un bun profesionist nu inseamna sa fii neaparat medic.EXISTA SI ASISTENTE FOARTE BINE PREGATITE .
monique0312
Postat pe 20 Noiembrie 2009 20:25
nimeni nu contesta treaba asta, monique, insa... din relatarea d-lui doctor, tu ai pierdut esentialul. probabil esti asistenta medicala si ai luat-o personal. grav . sa discutam, deci, despre ipl, de acord?
white_lilly
Postat pe 21 Noiembrie 2009 15:12
Eu sunt din Hunedoara, aici se foloseste undeva acest tip de epilare? Daca stie cineva va rog sa ma anuntati pe adresa de email gruiescum@yahoo.com
Va multumesc!
referent_1
Postat pe 6 Aprilie 2010 11:26
in sv este in burdujeni langa moldova

healthy011740
Postat pe 6 Aprilie 2010 18:43
Hello! Eu vreau sa va spun k am facut pana acum 8 sedinte de epilare definitiva cu ipl la mustata in Iasi, la Sei Bella, in tudor. Sunt bruneta, firul meu de par e negru, asa k mi s-a spus k in maxim 6-7 sedinte termin....uite k au trecut 8 si vreau sa va spun k nu e absolut nicio diferenta fata de inceput: adik tot des imi e parul, tot gros si tot negru... .....acum exista 3 variante: 1. ori mi se face epilarea cu aceeasi intensitate k la inceput, k sa imi tot ia bani lunar, desi am inteles k intensitatea se tot mareste de la o sedinta la alta si 2: sunt incompetenti complet astia din Iasi; 3. la mine nu prinde deloc tratamentul.... dar sincera sa fiu pana acum nu am auzit pe nimeni care sa zica k nu ar fi mers.... asa k probabil prima varianta e cea mai plauzibila....
healthy015173
Postat pe 19 Aprilie 2010 16:13
nu stiu de unde esti dar merita sa mergi in Brasov ca oricum e orasul super fain. Eu si sora mea am fost la o clinica, Depilfin se numeste, preturile sunt de bun simt pentru ce aparatura au (i-am verificat inainte sa incep tratamentul si au cel mai bun de pe piata mondiala in afara de fete care sunt minunate), am facut 6 sedinte picioare si mustata inghinal si axile si de 1 an nu mi-a mai crescut nici un firicel. good luck to you too
kudika325175
Postat pe 10 Octombrie 2010 22:29
nu stiu de unde esti dar merita sa mergi in Brasov ca oricum e orasul super fain. Eu si sora mea am fost la o clinica, Depilfin se numeste, preturile sunt de bun simt pentru ce aparatura au (i-am verificat inainte sa incep tratamentul si au cel mai bun de pe piata mondiala in afara de fete care sunt minunate), am facut 6 sedinte picioare si mustata inghinal si axile si de 1 an nu mi-a mai crescut nici un firicel. good luck to you too
kudika325175
Postat pe 10 Octombrie 2010 22:29
www.depilfin.ro
kudika325175
Postat pe 10 Octombrie 2010 22:31
eu m-am facut cu un aparat pe care mi l-am achizitionat singurica am dat ceva bani dar stiu ca ma fac cand vreau in orice zona vreau .merita achizitionat
printesa17
Postat pe 17 Octombrie 2010 20:01
stie cineva un centru cu aparatura performanta ipl in Cluj Napoca? si bineanteles cu un cadru medical pe masura...chiar nu am curaj sa ma las pe mana oricui,cu diploma de medic ori nu...
kudika007253
Postat pe 4 Noiembrie 2010 11:06
De la: dr_tudose, la data 2009-11-16 07:22:30Nu as vrea sa ma refer la metoda ci, mai ales la tarifele sedintelor IPL. Intrucat de foarte mult ori raspunsul la aceasta intrebare poate sa ascunda alte interese decat cele ale pacientului, va rog sa va ganditi ca aparatele IPL sunt, oarecum ca autoturismele: si un Trabant si un Mercedes, te pot duce de pe o strada pe alta, si, intr-o calatorie scurta, aproape ca nu se simte diferenta. Daca este vorba de a calatori dintr-un oras intr-altul, chiar daca ajungi cu ambele masini, deja se simte diferenta de confort; iar daca vrei sa faci ocolul lumii, evident ca nu intentionezi sa o faci cu un Trabant!
Deci, riscul tratamentelor foarte ieftine, este reprezentat de posibilitatea lipsei eficientei sau de cea a aparitiei efectelor adverse (arsurile si hiperpigmentarile!). Lasand la o parte experienta celui care stabileste regimul de expunere, precum si tehnica executarii tratamentului!
Chiar daca as putea fi acuzat de subiectivitate, va sugerez sa urmati tratamentul IPL intr-un cabinet medical nu unul de cosmetica! Avantajele primei optiuni, sunt reprezentate de cunoasterea mult mai buna a caractersiticilor pielii ce va fi tratata, adaptarea permanenta a intensitatii la toleranta tegumentului, ceea ce permite reducerea numarului de sedinte fara a va expune riscului de reactii adverse si, de ce nu, tratamentul prompt si eficient al eventualelor reactii adverse. De cealalta parte, experienta, data de adresabilitatea mai mare, este, incontestabil, atu-ul cabinetelor cosmetice!
Si, ca un raspuns (e adevarat necerut!) la postarea de mai sus, respectand toate rigorile tratamentului IPL, inclusiv aplicarea lui de catre medici nu de asistente, in centrul nostru medical ambele axile costa incepand cu 50 Euro (deci tot in jurul acelui 180 de lei!), iar la peste 4 sedinte se ajunge, doar in 50% din cazuri in cazul axilelor!


Da Domnule Doctor
Dar nimeni nu se gandeste sa mearga la un specialist ca sa-si verifice nivelul hormonal si sa recurga intai la un tratament innainte de a recurge la aceste metode. Nimeni nu se intreaba de ce avem par pe picioare ! ( sau in alte zone) Nu spun ca nu e miraculos sa scapi de par pentru totdeauna. Toate femeile isi doresc asa ceva dar la ce pret? Sa nu vorbim de bani. Peste 15/20 de ani care va fi rezultatul ? A incercat cineva ?
Va multumesc dinnainte daca ati putea sa-mi dati un raspuns.
aranaus
Postat pe 13 Februarie 2011 07:02
Buna.
Am incercat si eu faimoasa epilare cu IPL la un cabinet medical cu renume in Iasi (RODERMA) . Dupa ce am eliminat cauzele medicale care ar fi declansat hirsutismul am ales sa finalizez treatamentul cu singura solutie ramasa: IPL. M-am inarmat cu bani si rabdare insa dupa 9 sedinte fara niciun rezultat incep sa cred ca am platit prea scump pentru un MIT.
Imi pare rau ca nu sunt persoane csre sa-si impartaseasca experinta reala pe net ci doat persoane care fac reclama!
pynky_naughty
Postat pe 29 Noiembrie 2011 23:09
Buna
Este normal sa nu fi scapat de parul de pe fata in 6-7 sedinte intrucat pe zona fetei numarul minim de sedinte necesare este undeva in jur de 10. Ciclul de crestere al firului de par la nivelul fetei este diferit de restul corpului, de fapt exista o impartire in 3 zone mari din acest punct de vedere: fata- unde sunt necesrae minim 10 sedinte, trunchi (de la gat in jos, inclusiv inghinal)- unde sunt necesare minim 6 sedinte, si picioare- 4-5 sedinte. Cat despre intensitatea luminii folosite, aceasta nu depinde de numarul sedintei la care esti, ci de tipul de piele, pigmentare, grosimea firului de par etc. Insa toate aceste lucruri nu sunt cunoscute de o cosmeticiana, din pacate aceste aparate sunt vandute in locuri in care nu exista suficienta pregatire pentru a fi folosite corect! Nu vreau sa spun mai multe despre calitatea aparatului pe care il au in dotare...
Si ce e mai trist este ca daca se face o epilare cu un aparat neperformant si la parametri incorecti, se poate ajunge in situatia in care se depigmenteaza firul de par la nivelul radacinii, facand astfel total ineficiente alte tratamente ulterioare! Intr-adevar exista un mic procent de pacienti la care acest tip de tratament este ineficient, insa este foarte mic! Nu cred ca este cazul tau, doar daca nu cumva exista o conditie medicala care influenteaza tratamentul (dereglare hormonala, gen ovar polichistic)
Oricum, dupa atatea sedinte ar fi trebuit sa vezi o cat de mica diferenta!
Mult succes in continuare in lupta cu pilozitatea nedorita!
kudika504001
Postat pe 6 Februarie 2012 22:32
Buna,
Zona tratata este de la trunchi in jos si nr de sedinte este de 9. Ovar polichistic nu mai am de 4 ani (ecografii facute o data la 3 l.cel putin), nivelul testosteronului este in limite normale (a fost redus considerabil), alte probleme medicale nu exista (analize facute la zi) si de aici diagnosticul de hirsutism ideopatic.
Am schimbat cabinetul (de la cabinet mdical am trecut la cabinet cosetic) si am continuat tratamentul cu IPL numai ca pe alta zona tot de la trunchi in jos. Rezultatele despre care mi se spunea ca urmeaza sa le vad chiar dupa prima sedinta la Roderma (parul va cadea singur, va creste in etape, va iesi usor doar daca tragi putin de el etc..) se vad de-abia acum, si nu am facut decat 2 sedinte la un pret de 4 ori mai mic! Sunt fericita ca nu metoda era problema insa si ofticata ca "mi-am luat tzeapa" cu Roderma.
pynky_naughty
Postat pe 21 Mai 2012 00:47
Epilarea definitva cu IPL sau laser da rezultate f bune si rapide pt persoanele care au parul negru ( radacina sa fie neagra) si care nu au probl de sanatate, cele care se confrunta cu diverse probl hormonale pot obtine rezultate, dar nu atat de repede si nici atat de bune. Numarul sedintelor poate fi dublu. Va trebuie rabdare si..bani, dar sa dai 190 lei pt 2 axile este fff mult!!
Sunt saloane cu preturi mult mai accesibile, sa nu mai vbim k iti fac reduceri si iti dau bonus zonele mici dak te decizi sa te epilezi peste tot.
Un plus ar fi ca terapia sa fie efectuata de catre un medic.Unul care sa va explice totul ink dl prima sedinta, sa va faca si un test inainte ;) sa vedeti rezultatele pe pielea voastra!
Din propria experienta va recomand IPL-ul, pt cine vrea mai multe detalii sa mi lase un msj.
Bafta!
StefBella
Postat pe 21 Octombrie 2013 12:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cura de slabire sau post? 100 De la: DariaMih 10 Decembrie 2011 21:39
ProResvera, pentru a slabi sanatos dar si pentru incetini procesul de imbatranire, 149,9 lei 1 De la: promovare_sanatate 6 Mai 2011 14:06
sala 27 De la: _oktober_ 29 Noiembrie 2010 16:30
Sfaturi 16 De la: kudika_861 18 Octombrie 2012 13:16
Concert Mozart Rock la Sala Palatului Exceptional! 1 De la: deliapetrescu@yahoo.com 9 Iunie 2009 18:28