Mai multe
|
bn,recunosc ca am inceput viata sexuala dar imi e cam teamaca numi opresc cresterea...este posibil sa nu mai ma dezvolt din aceasta cauza? si incacv ce nu inteleg...mia intarziat...este normal??nu ma tem ca mam protejat dar totusi.... (sper ca aici sami dati niste sfaturi...plsss) |
||
|
Postat pe 17 Martie 2009 21:08 |
||
|---|---|---|
Nu ti se opreste cresterea, asta este o prostie si o idiotenie! Cati ani ai? Se poate intampla sa-ti intarzie ciclul, daca te-ai protejat nu ar trebui sa fie o problema! Si pe fond psihologic se poate intampla asta! Mai asteapta si daca nu vine si nu vine, abia atunci verifica situatia!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 18 Martie 2009 18:50 |
||
| Daca iti intarzie mai mult de doua saptamani, preventiv eu zic sa faci un test de sarcina, desi cel mai probabil ai o mica dereglare. In ceea ce priveste cresterea, stai linistita, inceputul vietii sexuale nu opreste cresterea | ||
|
|
||
|
michelle_healthy Postat pe 18 Martie 2009 19:47 |
||
| am 17 ani....aha....sigur nu e nimic.....ms pt raspuns | ||
|
Postat pe 19 Martie 2009 17:37 |
||
E foarte bine daca ai 17 ani, nu e rau ca ai inceput, dar sa ai intotdeauna grija de sanatatea ta!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 19 Martie 2009 19:00 |
||
pt mn sanatatea mea si cum arat,adica corpul meu e cel mai important...trebuie sa am grija ca doar face parte din mn..poop....ms
|
||
|
Postat pe 22 Martie 2009 23:56 |
||
Si eu am aceste preocupari, sanatate si aspect fizic! Restul se subintelege!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 23 Martie 2009 17:02 |
||
e bine ca ai inceput viata sexuala fara sa stii prea multe...de obicei asa se intampla mereu, dar credeam ca am evoluat , ca suntem mai informati, ca avem acces la informatii despre care se credeau tabu. e bine ca ti-ai dat seama ca nu stii prea multe dupa ce ai facut-o, normal era inainte, dar valul...stii cum e..te ia...dar nu te mai aduce inapoi...Daca te-ai protejat, nu are ce sa se intample rau. E normal sa ai dereglari de menstruatie, pentru ca se schimba ceva in tine, din punct de vedere fizic si psihic. Pana una alta eu zic sa te mai informezi. Nu este greu si nici nu iti ia mult.Pe bune acum, cand trebuie sa te documentezi despre sex, parca este cel mai usor lucru de invatat din lume..si in plus...examenul este practic.
|
||
|
mutzy Postat pe 7 Aprilie 2009 09:38 |
||
as vrea sa stiu mai multe despre sex adk :P cum sa satisfaci un baiat.. cum sa te mijti dak m`atzi putea ajuta
|
||
|
delav Postat pe 17 Aprilie 2009 20:59 |
||
De la: delav, la data 2009-04-17 20:59:36as vrea sa stiu mai multe despre sex Mai domnisoara,sa-ti fie rusine in primul rand pentru ca este Vinerea Mare.In al doilea rand aici nu se preda lectii de sex. |
||
|
enemgabriel Postat pe 17 Aprilie 2009 21:03 |
||
Si care-i treaba, in Vinerea Mare nu poti avea orgasm sau ce?!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 18 Aprilie 2009 17:00 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2009-04-18 17:00:40Si care-i treaba, in Vinerea Mare nu poti avea orgasm sau ce?! Mantuitorul a murit pe cruce pentru noi in Vinerea Mare. Ziua aceasta trebuie sa fie o zi de reculegere. |
||
|
antonia_p Postat pe 18 Aprilie 2009 17:45 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2009-04-18 17:00:40Si care-i treaba, in Vinerea Mare nu poti avea orgasm sau ce?! Poate creierul mataluta sa aibe orgasm,este singurul organ care poate avea. |
||
|
enemgabriel Postat pe 18 Aprilie 2009 18:03 |
||
Si nu se impaca reculegerea cu placerea, la unii?! La mine s-au impacat intotdeauna...
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 19 Aprilie 2009 19:06 |
||
|
pt cei care au experienta ,dati si la alti ca si voi ati avut cindva 17 ani,uni din voi poate chear mai devreme ati inceput viata sexuala sau mai tarziu,... iar pt Donisoara de 17 ani,dc esti incepatoare ...o sa inveti in timp cei place si sexului opus.pina atunci ai grij de tine si fiindca are si internetul un mare beniciciu ...cauta pe net tot cei legat de sex.iar de la preteni cu experienta cere sfaturi sar nu le si pactica dc nu e cazul. in rest sanatate la totii si mai mereti din 2 in 2 ani si pe la medic sau de nu anual. ca e spre binele vostru sa preveniti si cele mai inofensive probleme.
|
||
|
andreea_carmina Postat pe 14 Mai 2009 12:01 |
||
|
Ca sa afli despre sex lucruri esentiale despre care nu se prea vorbeste e neaparata nevoie sa privesti filmuletzele de aici, pana la sfarsit, cu rabdare. Nu vei regreta. Vizionare placuta! http://uncoltisorderai.blogspot.com/2009/05/socant-dar-adevaratpentru-tinerii.html |
||
|
serbda Postat pe 14 Mai 2009 14:23 |
||
De la: serbda, la data 2009-05-14 14:23:11 Ca sa afli despre sex lucruri esentiale despre care nu se prea vorbeste e neaparata nevoie sa privesti filmuletzele de aici, pana la sfarsit, cu rabdare. Nu vei regreta. Vizionare placuta! Sunt foarte educative filmuletele si tomai buna pentru cele care vor sa-si inceapa viata ssexuala
|
||
|
Oana25_healthy Postat pe 12 Iunie 2009 16:52 |
||
|
Buna ziua, Doresc sa va impartasesc cateva detalii despre un produs NOU, unic pe piata din Romania. Este vorba despre absorbante active LOVE MOON ale corporatiei Winalite (www.edera.ro) care se deosebesc de oricare altele, prin faptul ca au incorporat in ele o banda dintr-un materal special (patentat) care, in contact cu corpul emite o mare concentratie de ioni negativi. Este un produs revolutionar, cu actiune imediata si eficace. Ionii negativi (anionii),datorita sarcinii electrice negative distrug bacteriile anaerobe(care au sarcina electrica pozitiva) avand astfel efecte benefice in starea generala de sanatate si in numeroase afectiuni : eroziune si infectii ale colului uterin cu toate tipurile de bacterii, candidoze, chist ovarian, miom uterin, fibromiom, endometrioza, infectia cailor urinare, prolaps vaginal, incontinenta urinara, arsuri si uscaciune vaginala (la menopauza), dismenoree, scurgeri excesive, herpes, cancer de col uterin etc. Actiunea generarii de anioni este complet naturala si nu are nici o contraindicatie. In plus, elimina mirosurile. Atentie ! - foarte important este ca se livreaza impreuna cu un card de autoanalize (GRATIS !) pentru aflarea imediata a starii de sanatate (in special a colului uterin) etc. In Romania aceste produse abea incep sa fie cunoscute, in lume fiind deja un miliard de beneficiari ai produsului In lume, inclusiv in America, se afla pe piata deja de 2 ani. Produsele au cetificate FDA-USA si UE. Diferenta de pret fata de absorbantele obisnuite este nesemnificativa, in raport cu multele avantaje oferite de tampoanele anionice cu protectie activa. O veste foarte bine primita de doamne si domnisoare care au optat deja pentru absorbantele LOVE MOON : de curand produsele firmei noastre s-au diversificat, iar preturile s-au micsorat, devenind mult mai atractive si accesibile tuturor femeilor care au probleme de sanatate sau doresc sa le previna. De acum inainte veti putea beneficia nu numai de absorbantele pentru ciclu normal, ciclu abundent sau pentru uz zilnic, ci si de absorbante mini, absorbantele pentru bikini, talpici cu emisii de infrarosii si de ioni negativi sau seturi cu plasturi impotriva durerilor de ciclu (ofera mai mult de 16 ore de alinare a durerilor, disconfort abdominal, eliminarea durerilor cauzate de raceala si este ideal pentru intretinerea ovarelor sau ingrijirea dupa avort). . Relatii : loapersonal@yahoo.com si 0745.074.755 |
||
|
kudika028076 Postat pe 4 August 2009 12:36 |
||
| iubita mea, parerea mea legata de sex este cam asa, ca indiferent ca-i vei pupa tot corpul sau ca veti face sex oral sau ce vreti voi, ideea este ca indiferent cate vei auzii in stanga si in dreapta experienta o capeti tu singura, singura ta grija este sa ai grija de sanatatea ta si sa nu iei vro boala si in primul rand verificarile ginecologice care nu trebuie sa lipseasca deloc. | ||
|
mikydutza_healthy Postat pe 2 Septembrie 2009 12:45 |
||
| si specifica despre ce anume vrei sfaturi, legate de ce anume | ||
|
mikydutza_healthy Postat pe 2 Septembrie 2009 12:46 |
||
De la: delav, la data 2009-04-17 20:59:36as vrea sa stiu mai multe despre sex dar cum sa iei bacalaureatul nu te intereseaza? sau ce poti citi intr-o carte de biologie? acolo poti afla multe informatii, inclusiv despre consecintele sexului; sau manualul de psihologie de clasa a zecea, poti invata sa comunici, ca pana la urma comunicarea cu partenerul e cea mai importanta. relatia intre un barbat si o femeie, ca sa fie benefica, nu trebuie sa se bizuie doar pe sex. |
||
|
camiflorea Postat pe 29 Noiembrie 2009 08:39 |
||
| Ca sa iti satisfaci iubitul, trebuie in primul rand SA FII PREZENTA si sa te bucuri de tot ceea ce primesti, fara a-ti inhiba manifestarile sonore sau gestuale. Traieste la maximum momentul, iar el va fi satisfacut cu adevarat cand te va vedea pe tine multumita. Este bine sa ii comunici ceea ce iti doresti, ceea ce iti place mai mult dar si ceea ce nu prea iti place, iar un partener atent si tandru se va adapta dorintelor si sexualitatii tale. Este bine sa te misti exact asa cum simti in functie de ceea ce se petrece in corpul tau in fiecare moment, fara sa iti propui altceva decat SA FII PREZENTA. | ||
|
mihaelacorina0708@yahoo.com Postat pe 29 Noiembrie 2009 12:45 |
||
| Iar tu, enemgabriel, nu stiu ce ai de impartit cu cei care vor sa primeasca sfaturi de la cei cu mai multa experienta si de ce intri pe astfel de topicuri...Nu ai alte preocupari mai constructive?! Afirmi ca nu se predau aici lectii de sex...Cine a stabilit asta?! Dupa cate vad nu esti nici administrator, nici moderator, ci un simplu membru ca si fata care a avut curajul sa puna niste intrebari despre care nu poate vorbi cu mama ei, mai ales ca e minora!...Daca esti o persoana credincioasa, ar trebui sa stii ca placerea sexuala este unul din cele mai frumoase daruri pe care Dumnezeu le-a facut oamenilor. Desigur ca ar fi ideal ca mai intai sa se casatoreasca...dar daca fata tot a facut pasul, are nevoie de indrumari lipsite de rautate... | ||
|
mihaelacorina0708@yahoo.com Postat pe 29 Noiembrie 2009 12:57 |
||
De la: stanciudeya, la data 2009-05-14 12:01:53pt cei care au experienta ,dati si la alti ca si voi ati avut cindva 17 ani,uni din voi poate chear mai devreme ati inceput viata sexuala sau mai tarziu,... intamplator, la 17 ani, invatam pt bac, nu stiu daca ai reusit sa-l treci, dar dupa cunostintele tale de gramatica se vede ce te-a preocupat mai mult. |
||
|
camiflorea Postat pe 29 Noiembrie 2009 15:24 |
||
De la: , la data 2009-03-22 23:56:22pt mn sanatatea mea si cum arat,adica corpul meu e cel mai important...trebuie sa am grija ca doar face parte din mn..poop....ms dar creierul are vreo importanta?... sau neexistand nu ai cum sa-ti faci griji pt el... |
||
|
camiflorea Postat pe 29 Noiembrie 2009 15:30 |
||
intreaba-l p el cum vrea sa il satisfaci , poate are preferinte
|
||
|
m_geani Postat pe 3 Ianuarie 2010 12:30 |
||
| Nu-ti trebuie studii superioare pentru asta domnisoara. Ca sa satisfaci un baiat incearca sa faci opturi, si asta inseamna sa te misti. | ||
|
Paunul Postat pe 18 Aprilie 2010 17:47 |
||
|
Nu va mai grabiti cu sfaturi ca domnisoara care arunca cu POOP peste forumisti a capatat experienta si nu mai are nevoie de sfaturi.Acum poate sa dea ea sfaturi celor mai in virsta. Din 2009 si pina acum a exersat destul. |
||
|
micabis Postat pe 18 Aprilie 2010 20:52 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Heeeelp !! | 27 | De la: deeatya 12 Mai 2011 14:02 |
| hei | 9 | De la: alx_duda 20 Ianuarie 2011 14:26 |
| ma place asa cum sunt? | 4 | De la: M_Geany 18 Ianuarie 2010 21:33 |
|
|
||
| Acneea si problemele ginecologice | 4 | De la: 3 Februarie 2014 02:03 |
| help!!! | 1 | De la: Cristinell_Snickers_1 20 Noiembrie 2014 22:33 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.