Setari Cookie-uri

Celulita bat-o vina...

Salutare tuturor!
Se stie, cred, deja de toata lumea ca celulita nu e ceva ce trebuie tratat separat doar ca pe o afectiune a pielii. Tratamentul presupune, in primul rand, un regim alimentar echilibrat si sport. Ma intereseaza insa, in afara de acestea, ce remedii naturiste ati folosit si care chiar au avut efecte vizibile. Cremele sunt scumpe si nu prea au cine stie ce mare efect. Rog sa se abtina pe toti cei care au solutii "magice" cu nu stiu ce fel de pastile sau tratament pe care le obtii daca ii suni sau le scrii pe adresa lor de mail.
Multumesc!
olgutza_healthy
Postat pe 18 Martie 2009 10:55
am folosit a crema de la hofigal, care este bunicica si destul de ieftina, supliform , sau incearca produsele de la tis farmaceutic
budurea_mihaelaliliana
Postat pe 21 Martie 2009 18:27
Eu am folosit My silhouette de la nivea ..si este bunicia..intradevar este si un pic cam scumpa...cred ca si un masaj anticelulitic va fii binevenit ..
Dea03
Postat pe 16 Aprilie 2009 12:45
Buna tuturor!
Eu am obtinut rezultate bune folosind ceaiurile din plante si inotul .Este foarte eficient mai ales asociat cu o dieta saraca in grasimi si dulciuri sau fainoase ..Fumatul si alcoolul sunt prietenii celulitei.
kudika002903
Postat pe 7 Mai 2009 18:56
incercati sa folositi colanti anticelulita, vor da rezultate. acesti colanti isi fac efectul cam in 14 zile de cand incepi sa ii porti. ciorapii au pe interior microcapsule ce ajuta la eliminarea acestor grasimi. Ii poti purta oriunde, oricand, nu te deranjeaza, 2-3 ore pe zi.
daca va intereseaza, aici gasiti produsul:
http://www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Colanti-cu-microcapsule-anticelulita-Corsaro

eu mi i-am comandat online de pe site-ul acestui magazin si mi-au fost livrati acasa prin curier rapid.
kudika006707
Postat pe 30 Mai 2009 20:01
O solutie mai la indemana si mai ieftina ar fi zatul de cafea. Il pui caldut pe zonele cu celulita, freci un pic stand in cada, sau punand ziare pe jos. Chiar daca mai cade pe jos va ramane si pe tine. Apoi te impachetezi cu folie alimentara, stai asa 20-30 de minute, apoi te speli. Dupa asta poti sa te dai cu un gel anticelulitic, Supliform este cel mai ieftin si destul de bun. Eu am incercat si pot din nou sa port mini :)
beatricea
Postat pe 1 Iunie 2009 09:39
Nu stiu cum ai facut comanda, dar mie mi-a listat eroare
cria_moroianu
Postat pe 1 Iunie 2009 14:09
Buna , si sora mea avut celulita , si am scapat-o eu cu o crema buna. Persoanele interesate sa trimita email la adresa andreidavid1@yahoo.com
andreidavid1
Postat pe 14 Iunie 2009 23:02
Mergeti la un salon destept unde sa va faceti niste impachetari cu alge si sedinte de starvac si mai vorbim,rezultatele sunt vizibile iar celulita o dati jos de la interior nu de suprafata cum fac cremele si alte pastile,ceaiuri etc.kre strica stomac,fikt inclusiv pielea.Mai sunt si saloane cu preturi super,asak incerkti pt.k se poate scapa de celulita dak intr-adevar vrei.
kudika081339
Postat pe 22 Iunie 2009 07:14
Buna Olgutza!
Pentru a scapa de celulita trebuie sa-ti schimbi stilul de viata: un nutritionist bun iti va da un regim in urma consultului si a analizelor; daca stii sa inoti e f.bine, o sedinta sau doua de inot pe saptamana ajuta; o sedinta de aerobic,o sedinta de fitness, o sedinta de sauna si o sedinta de masaj pe saptamana programate in zile diferite. E foarte greu la prima vedere, insa facut consecvent te ajuta la eliminarea celulitei.Trebuie sa stii un lucru foarte important : pentru a te mentine la un nr de kilograme si a avea o piele frumoasa fara celulita, acest program se mentine toata viata.
Mult succes!
carmenjatarel_yahoo_com
Postat pe 22 Iunie 2009 08:01
Multa apa, zilnic, elibereaza toxinele, functioneaza sigur.
ileanastefan
Postat pe 22 Iunie 2009 10:51
De la: ileanastefan, la data 2009-06-22 10:51:16Multa apa, zilnic, elibereaza toxinele, functioneaza sigur.

Nu este suficient si in plus apa este de o calitate indoielnica ,mai ales in Romania.
enemgabriel
Postat pe 22 Iunie 2009 11:13
Poti incerca o crema anticelulitica, indiferent de marca in care se pun 3/4
fiole de cofeina. Se gaseau in farmacii, dar am inteles ca in ultima perioada nu s-au mai produs. Poti vb cu o farmacista care poate sa iti spuna exact dc mai exista sau este vreun inlocuitor. Se agita crema inainte de ultilizare pt a se amesteca bine cu cofeina. este forte eficient, eu am incercat si in aproximativ o luna rezultatele erau vizibile. Pentru eficienta maxima se recomanda miscare, chiar ajuta, orice fel de sport contribuie si bineinteles o alimentaie fara grasimi si zahararuri.
healthy003591
Postat pe 22 Iunie 2009 13:22
toate cremele cu efect anticelulitic au ca ingredient de baza comun: cofeina.
Poti sa iti prepari singura si fara efort financiar tratamentul anticelulitic, folosind zatul de la cafea.
Trebuie sa stii ca zatul de cafea este mult mai eficient si rezultatele sunt mai bune daca zatul de cafea este caldut cand il folosesti!
Tratamentul trebuie facut in baie, pentru a evita sa iti murdaresti casa.Ce trebuie sa faci: Amesteca o jumatate de cana din zatul proaspat care ti-a ramas de cand ai facut cafeaua cu doua linguri de ulei de masline. Amesteca-l bine si intinde-l pe zonele care iti sunt afectate de celulita.
Nu-ti fa griji daca o parte din zat cade, pentru ca pe pielea ta va ramane destul ca sa isi faca efectul.
Impacheteaza-ti zonele pe care ai pus amestecul de zat de cafea cu folie de plastic si ramai „impachetata” cca 20 minute. Indeparteaza folia de plastic si curata ramasitele de zat.
Fa un dus, cu apa usor calda, dar nu folosi sapun sau gel de dus. Vei vedea ca acest tratament anticelulitic da rezultate excelente daca vei repeta procedeul cel putin de doua ori pe saptamana.
gasca_vesela
Postat pe 22 Iunie 2009 15:09
Pai atunci nu e mai simplu sa iti pui cofeina direct neamestecata cu nimic?Se gasea la fiola dar nu stiu cum o cumparati voi pentru ca are prescriptie speciala este un drog de fapt nu stiu cum o poti cumpara fara reteta.Eu sincer nu am incredere decat in laser sau bisturiu ca te scapa de celulita slabesti scade si ea dar definitiv nu dispare niciodata zic eu din proprie experienta si apoi toata viata sa mananci numai zarzavaturi si alte alimente supersanatoase nu stiu daca se poate.Sa te uiti la dulciuri si sa nu maninci deloc...Dar intr-adevar sunt persoane care pot manca absolut orice si nu vor face celulita niciodata.Eu daca mi-as permite financiar as face o operatie esteica sa scap de ea pentru totdeauna odata eliminata chirurgical nu mai apare.Am 1,70cm si 55 kg nu sunt foarte grasa dar celulita este la locul ei de cand ma stiu si nici nu oscilez in greutate poate iarna ajung la 57 si vara pe la 53 dar cum spuneam celulita exista.Am incercat si eu supliform de hofigal dar cu rezultat 0.
maria1931
Postat pe 22 Iunie 2009 16:47
Am o veste proasta: celulita apare dupa orice interventie chirurgicala, dupa mezoterapie si dupa orice alte terapii. Organismul nu moare odata cu interventia de orice gen, el continua sa traiasca si-si vede foarte bine de treaba inainte. Daca nu pastrezi un regim sanatos de viata dai banii pe operatie degeaba.
Succes!
carmenjatarel_yahoo_com
Postat pe 22 Iunie 2009 18:00
Odata cu reducerea cantitatii de colagen în þesuturi, acestea se deterioreaza ºi fac mai dificil transportul de toxine din celule spre sistemul limfatic. Este de asemenea, împiedicata circulaþia de nutriþie ºi hidratare care are un efect dãunãtor asupra sãnãtãþii ºi, prin urmare, aspectului pielii ºi a altor celule.
Când þesuturile,sistemul muscular si organismul in general are un deficit ridicat de colagen, trecerea toxinelor spre sistemul limfatic este mai dificilã, singura alternativa fiind impachetarea toxinelor intr-un plic de grasime. Aceasta se manifestã prin aparitia celulitei,atit la femei cit ºi la bãrbaþi, în general, supraponderalii. Pentru cã în organism este grãsime, este folosita ca o protecþie si asta nu inseamna cã persoana este supraponderala pentru a justifica celulita. De fapt,toti oamenii sunt expusi la fel de mult la riscul de a avea celulita si de a fi supraponderali(alimentatie fara suficienta protine, lipsa de miscare, consumul de lichide in principal apa plata, masaje care sa puna in miscare tesutul periferic0.
Aici, intervine colagenul-supliment alimentar- care actioneaza din interior(dermisul al 3-lea strat al pielii contine 75%collagen) recompileazã þesutul, prin urmare, permite circulatia toxinelor ºi grãsimii, in vederea eliminarii reziduurilor,si are rol serios de nutriþie ºi hidratare a celulelor –deci o stare generala de sanatate buna.In urma cercetarilor si documentarilor facute,putem concluziona efectele COLAGENULUI:

- îmbunãtãþirea condiþiei ºi texturii pielii.
- Hidratarea pielii
- Reducerea severa a liniilor ºi ridurilor
- Regenereaza prostata si creste potenta sexuala
- Îmbunãtãþirea condiþiei pãrului
- Reduce celulita in general, da sãnãtate þesutului muscular
-reducerea treptatã a þesutului adipos,
-poliartrita reomatoida, reducerea riscului de accident vascular,
Dincolo de aceste îmbunãtãþiri estetice existã, de asemenea, o îmbunãtãþire a bunãstãrii generale a articulaþiilor ºi cartilajele de colagen.
În America de Nord acest produs este folosit pentru prevenirea durerilor, precum si ca un produs de frumusete.
healthy001487
Postat pe 22 Iunie 2009 18:57
incercati masti cu cafea sau guarana sunt super
alexutzadan
Postat pe 22 Iunie 2009 20:41
Pentru andreidavid1
Buna! As vrea sa stiu despre ce crema este vorba....

ionutza_23@yahoo.com


Mersi
ricciolina
Postat pe 22 Iunie 2009 20:56
Suna-ma!
0723321460
kudika047835
Postat pe 23 Iunie 2009 11:26
eu am vazut intro seara la Oprah , era un doctor foarte bun care raspundea la intrebari. era problema: Celulita. A spus ca nu vom scapa niciodata definitiv de ea. e adevarat, putem sa o diminuam cu creme si diete, dar de scapat niciodata.
ioanaiuliana21
Postat pe 23 Iunie 2009 11:34
Exact nu scapam de ea niciodata definitiv desigur temporar se poate intr-o oarecare masura chirurgical se indeparteaza celulita de pe o anumita zona nu au cum sa o indeparteze de pe tot corpul si e adevarat daca nu iti schimbi regimul alimentar cu unul sanatos te vei deforma pur si simplu nu se va mai depune in zona unde a fost indepartata dar se va acumula in zonele invecinate iar aspectul devine oribil.Mie mi-a spus asta o doamna chirurg estetician.Dar pretul acestor interventii este destul de ridicat cel putin pentru buzunarul meu pentru ca am cu totul alte prioritati acum.deci ma resemnez cu ea nu e chiar atat de pronuntata asa ca asta e.Voi incerca si eu mastile cu zat de cafea sunt curioasa totusi de rezultate.Avand in vedere ca am 37 de ani cred ca va fi mult mai greu.
maria1931
Postat pe 23 Iunie 2009 19:27
As vrea sa stiu daca colagenul - supliment alimentar se gaseste usor si unde (Plafar/farmacii) si ce parere aveti despre acei colanti cu microcapsule anticelulitice sau whatever... ??? teoretic, ma gandesc ca ar trebui sa aiba un efect benefic indiferent daca impotriva celulitei sau nu.. (tocmai i-am comandat, sper sa fie teapa)
adinagavrila
Postat pe 2 Iulie 2009 10:50
am si eu colanti cu microcapsule, nu am observat imbunatatiti, ce-i drept nici nu prea i-am purtat. Ai grija ca nu se spala cu masina, doar cu mana si dureaza pana la 20 spalari.Poate revii sa ne spui parerea despre ei.
gasca_vesela
Postat pe 2 Iulie 2009 16:52
100% PUR COLLAGEN type II-Supliment alimentar (capsule)




Sã începem cu ceea ce se întâmplã cu corpul dumneavoastrã la inaintarea in vârstã!... La douãzeci de ani ºi mai devreme de 20, existã o mare varietate de hormoni de creºtere care promoveazã aceastã creºtere a muºchilor, a ligamentelor ºi tendoanele, colagenul este utilizat la construirea de proteine pentru aceastã creºtere. Când ajungem la 25 de ani, evident, hormonii de creºtere sînt in scãdere ºi se opreºte cresterea, iar colagenul produs de cãtre ficat este utilizat pentru promovarea sãnãtatii ºi muºchilor existenti, construirea de muºchi.
Cu toate acestea, de la vârsta de aproape 25 de ani cantitatea de colagen produsa de corpul nostru se reduce la o ratã de : 1-1,5% pe an. Acest lucru înseamnã cã la vârsta de 45 de ani avem aproximativ 75% din colagenul necesar în organism pentru o sanatate optima.
Odata cu reducerea cantitatii de colagen în þesuturi, acestea se deterioreaza ºi fac mai dificil transportul de toxine din celule spre sistemul limfatic. Este de asemenea, împiedicata circulaþia de nutriþie ºi hidratare care are un efect dãunãtor asupra sãnãtãþii ºi, prin urmare, aspectului pielii ºi a altor celule.
Pentru detalii si comanda contactati:
DAN ANDREI: O.P. 1, C.P. 174.IASI, ROMANIA
andreidan51@gmail.com
telefon:0770492583

healthy001487
Postat pe 2 Iulie 2009 21:35
eu folosesc de la asla vital lapte restructurant anti-cululitic, si chiar da rezultate. nu e deloc scump. am mai folosit o crema pe baza de iedera, si mi se roseau zonele unde ma dadeam si ma usturau foarte tare. dar a dat si aia rezultat, insa nu merita durerea. am mai dat pe o crema 200 de ron anul trecut, prefer sa nu spun numele, pentru ca au fost bani aruncati pe fereastra. zatul de cafea o sa il incerc cat de curand- cumnata mea foloseste o data pe saptamana, si are niste picioare de invidiat. sper sa reusesti. bafta
druidi
Postat pe 18 August 2009 09:03
Eu folosesc Cellulight de la Elmiplant (are in compozitie guarana, alge marine si piper negru) si este foarte ok. si nu e scumpa deloc
Rainbow_healthy
Postat pe 11 Septembrie 2009 07:40
eu cand eram mica faceam foarte mult sport..si de cativa ani am lasat-o mai moale..si inainte aveam musculatura picioarelor foarte dezvoltata insa cu timpul sa inlocuit cu celulita si am tinut regin pentru a-mi micsora oarecum circumferinta si a dat rezultate si acum fac doar cateva minute de exercitii si au dat rezultate foarte mari..daca e cineva interesant..sa ma contacteze si ii pot recomanda ceea ce am facut si eu.
healthy006365
Postat pe 11 Septembrie 2009 16:38
Poti sa incerci crema - tratament termoactiva Bacchara. O gasesti in general in saloane de infrumusetare sau la cei care fac masaje.
BRICART
Postat pe 12 Septembrie 2009 15:27
Salut

Pentru a avea o piele frumoasa fara celulita sau vergeturi incercati cremele IODASE. Sunt produse fabricate in Italia din ingrediente naturale care impreuna cu putina miscare dau rezultate foarte bune intr-un timp foarte scurt. Cremele se pot comanda de pe adresa

www.creme-fitness.ro

Alexanda31
Postat pe 17 Septembrie 2009 15:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
HERPESUL GENITAL 1 De la: asmed_anca 24 Septembrie 2009 16:31
endometrioza 4 De la: valy87 6 Iulie 2011 18:19
BUNA 4 De la: andreutzzza_healthy 5 Ianuarie 2013 15:10
Infectie col cu Klebsiella 12 De la: ioanabobocea 19 Noiembrie 2009 14:57
Analize secretie vaginala!!!! 6 De la: camiflorea 21 Aprilie 2010 07:10