Drogurile

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Dariush_k Avatarul lui Dariush_k

4 mesaje
Membru din: 23/03/2009

Buna sunt interesata ce boli poate provoca sau ce urmari pe termen lung poate avea un fumator de canabis.E adevarat ca in anumite tari la bolnavii cronici li se poate prescrie canabis?
Raporteaza abuz de limbaj
alckimist Avatarul lui alckimist

33 mesaje
Membru din: 7/11/2007

pe termen scurt: senzatie de relaxare, visare, absenta inhibitiilor, tendinta de a vorbi mult, tendinta de a minca mult dulce (mai ales dupa consumul de hasis), cresterea sensibilitatii auditive si vizuale (mai ales coloristica).e termen lung: scaderea capacitatii de concentrare, memorare si a atentiei, imagini distorsionate (chiar si in absenta imediata a consumului), alterarea hormonilor sexuali (ceea ce duce la scaderea libidoului, a fertilitatii etc). Este adevarat in California se prescrie pe reteta specila consumul de canabis in boli terminale, o substanta din componenta canabisului avind rol analgezic pe anumiti receptori ai durerii. Parerile sunt impartite in ceea ce priveste utilizarea canabisului prin fumare; se incearca obtinerea sintetica a substantei pentru administrare orala deoarece fumatul de canabis este "mai cancerigen" decit fumatul tigaretelor normale, asta pe linga dependenta si consecintele consumului.
Raporteaza abuz de limbaj
Beni_healthy Avatarul lui Beni_healthy

78 mesaje
Membru din: 4/06/2009

Dependenta de droguri,alcool etc se poate trata cu Aur coloidal.
Bye
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Efectul apare cu intarziere daca drogul este mestecat sau baut cu scopul de a-i prelungi prezenta. In acelasi timp insa, efectul e mai greu de controlat. Incepatorii tind sa se simta confuzi, stresati si nelinistiti - adesea se simt panicati si suspiciosi. Luat in doze mari, canabisul poate duce la coma, dar nu se stie sa fie existat cazuri de supradoze fatale. Unii oameni sunt de parere ca acest drog este primul pas catre consumul de droguri grele, precum heroina, dar majoritatea consumatorilor nu au ajuns pana la heroina.
Canabisul administrat vreme indelungata poate produce cancer la plamani, bronsite si alte boli respiratorii asociate fumatului. Nu e limpede daca riscul e mai mare in cazul consumului de canabis decat in cazul tutunului normal. Cu toate astea, consumatorii de canabis tind sa inhaleze mai adanc si drogul contine doze mari de gudron. De multe ori, canabisul provoaca dependenta psihologica. Unele studii arata ca si dependenta fizica e posibila, dar aceasta concluzie nu e impartasita de toata lumea.
Exista insa dovezi ca acest drog poate induce boli cronice, precum scleroza multipla.
Raporteaza abuz de limbaj
gaby_scumpyk Avatarul lui gaby_scumpyk

28 mesaje
Membru din: 5/06/2009

INCERCATI....MERITA!!!!

www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=zghiby&id_user=5582
Raporteaza abuz de limbaj
cami_goanga10 Avatarul lui cami_goanga10

335 mesaje
Membru din: 24/03/2010

De la: Dariush_k, la data 2009-04-03 17:12:43Buna sunt interesata ce boli poate provoca sau ce urmari pe termen lung poate avea un fumator de canabis.E adevarat ca in anumite tari la bolnavii cronici li se poate prescrie canabis?
Cel mai bine este sa cauti cu google mai multe detalii.Presupun ca efectele sunt mai urate decat in cazul tigarilor normale.Mai bine este ca persoana care fumeaza sa se lase.Tigarile nu aduc nimic bun.
Raporteaza abuz de limbaj