rh negativ

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent rh negativ: (4.5 din 2 voturi)
 
Fosta membra Kudika.ro
buna ,la toata lumea ,am o intrebare care ma macina, am rh neg am un copil de 2 ani si 3 luni dar sinacer mi-as dori inca unul.Intrebarea mea este urmatoarea,, daca sotul are rh poz si eu rh neg ce sansa am la un al doilea copil sanatos mai e ceva de care mi-e rusine acum cand e prea tarziu, am 2avorturi inainte de nastere si doua dupa ,,,ei,,,
Fosta membra Kudika.ro
vad ca nimeni nu imi spune nimic n-as vrea sa ma dati la o parte dar de fapt....poate asta merit acum
Raporteaza abuz de limbaj
kudika018086 Avatarul lui kudika018086

7 mesaje
Membru din: 28/04/2009
Oras: bucuresti

Eu am rh negativ si sotul il avea rh pozitiv, am nascut doi baieti gemeni si am nascut normal fara cezariana.Copii au 28 de ani si sunt perfect normali, nu au nicio boala, in afara de bolile copilariei.Iti trebuie un doctor bun care sa te sfatuiasca ce trebuie sa faci.Daca nu ai doctor bun, esti in aer.Succes !!!
Raporteaza abuz de limbaj
DICARMENCITTA1957
danieladumitru Avatarul lui danieladumitru

4 mesaje
Membru din: 3/06/2009
Oras: tulcea

daca ai rh negativ si sotul rh pozitiv, ai avut o sarcina si mai multe avorturi, trebuie sa consulti obligatoriu un medic specialist deoarece, pe perioada sarcinii, trebuie sa urmezi un tratament (si nu luat oarecum)
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
buna,mama mea are rh negativ iar tata rh pozitiv.ideea e ca eu sunt cel de-al doilea copil. si mama a urmat un tratament ca sa nu fie sarcina afectata(eu).medicul i-a spus ca la al treilea riscurile sunt mari si ca nu mai are voie sa faca alt copil.Ideea e ca la prima sarcina inca nu se formeaza anticorpi pentru a ataca fatul, dar la a doua sarcina anticorpii rh ai mamei (care sunt negativi)vor ataca sistemul fatului prin intermediul placentei. de aceea e bine tratamentul medical pentru ce de-al 2bebe.
Raporteaza abuz de limbaj
kudika018086 Avatarul lui kudika018086

7 mesaje
Membru din: 28/04/2009
Oras: bucuresti

SI EU AM RH NEGATIV SI AM NASCUT NORMAL FARA CEZARIANA SI AM DOI BAIETI GEMENI,ASA CA SE POATE.
Raporteaza abuz de limbaj
DICARMENCITTA1957
danieladumitru Avatarul lui danieladumitru

4 mesaje
Membru din: 3/06/2009
Oras: tulcea

se poate la prima sarcina, dar la urmatoarele este cam periculos, exista riscul unui avort, sau nasterea unui copil cu handicap si este pacat sa se ajunga aici, cand exista posibilitatea de a urma tratamente care pot anula aceste riscuri.
Raporteaza abuz de limbaj
enoliana Avatarul lui enoliana

4 mesaje
Membru din: 11/04/2009
Oras: drobeta turnu severin

nui o problema daca ai facut analiza la anticorpi in tinpul sarcini si iai avut absenti ti sa facut vaccinu dupa ceai nascut nui o problema poti avea un copil sanatos daca nu ai facut avorturile dupa doua luni de la doua luni se dezvolta placenta si deja devine un risc
Raporteaza abuz de limbaj
calota
Fosta membra Kudika.ro
nu mi s-a facut vaccinul pt ca baietelul meu are rh negativ ca si mine
Raporteaza abuz de limbaj
izab33lla Avatarul lui izab33lla

115 mesaje
Membru din: 7/11/2007

De la: ness, la data 2009-06-15 09:04:41 nu mi s-a facut vaccinul pt ca baietelul meu are rh negativ ca si mine
daca ai facut 2 avorturi dupa acesta nastere atunci e destul de dificil q rh negativ pt ca unu din fetii avortati puteau avea rh pozitiv....consulta un specialist,mergi la institutul de hematologie cel mai bine asa...sanatate
Raporteaza abuz de limbaj
kudika028960 Avatarul lui kudika028960

23 mesaje
Membru din: 24/05/2009
Oras: oradea

si eu am rh negativ.Trebuie sa te duci sa te consulti cu un ginecolog.Si eu am avut un avort-,apoi am avut inca doua sarcini pe care le-am avut cu probleme,am facut trat. la prima sarcina,am avut iminenta da avort din luna a2a ,iar la 3 luni mi s-a facut carclaj--am stat mai mult in spital dacat acasa-am dus sarcina pana la sfarsit, am nascut normal, iar a 2-a sarcina a fost placenta previa,cu mari probleme,am nascut cu cezariana si mi-au facut si mi-au legat si trompele pt. ca nu mai aveam voie sa fac copii si pt. faptul ca am avut probleme de sanatate.Astea toate s-au petrecut acum 30si 28 ani.Copii sunt bine sanatosi fara probleme.Daca nu as fi avut norocul sa-l cunosc pe dr. care mi-a condus sarcinile, nu as fi avut copii niciodata;rameam insarcinata, dar la luni mari pana in 6 luni as fi avortat.Cunosc cazuri care au si 4-5 copii si au avut probleme.In functie de titru sarcina poate fi dusa sau nupana la sfarsit.Concluzia neaparet consult dr.pt. ca numai el poate sa te indrume,trebuie in caz de sarcina sa faci multe ecografii, sa nu cumva fatul sa fie cu malformatii,defapt toate aste le indica medicul tau curant.
Raporteaza abuz de limbaj
scorpia
CRILIV Avatarul lui CRILIV

3 mesaje
Membru din: 8/05/2010

buna seara am si eu rh negativ am doua avorturi si o nastere.As vrea sa mai fac un copil dar imi este foarte frica sa nu se nasca cu probleme.daca fac vaccinul rhogam la 28 sapt nu mai exista probleme se va naste sanatos copilul?
Raporteaza abuz de limbaj
dorina27 Avatarul lui dorina27

209 mesaje
Membru din: 25/07/2008
Oras: suceava

De la: ness, la data 2009-05-06 09:37:54vad ca nimeni nu imi spune nimic n-as vrea sa ma dati la o parte dar de fapt....poate asta merit acum

In primul rand nu trebuie sa-ti fie rusine. Asta este...,copiii se fac cind ai conditii si esti pregatita. De obicei vaccinul se face imediat dupa un avort sau nastere. Cand ai rh.negativ, nu insemneaza ca nu iese copilul sanatos,Este posibil sa nu poti duce sarcina pana la capat. Dar de moment ce ai nascut deja un copil, care este problema?. Dar in orice caz, medicul este acela care iti recomanda ce sa faci si mai ales te va tine sub control mai atent in astfel de cazuri. Vaccinul este gratuit daca esti internata/platitor de CAS. Altfel costa destul de mult..in jur de 500 roni.Dar obligatoriu dupa nastere, in aceiasi zi se face vccinul,altfel poti face complicatii(hemoragie, infectie), Sunt medici care nici nu baga de seama astfel de cazuri si dupa ce a nasut pacienta sau a avortat nu face vaccin si nu este bine =madic inresponsabil. Daca dupa ce ai nascut nu ti-a facut vaccin si nu ai avut complicatii, asta inseamna ca aiavut o imunitate b una, daca vrei sa mai faci un copil, avertizeaza-ti medicul sau schimbal.
Raporteaza abuz de limbaj