Mai multe
|
Acum c�teva zile, intr-un ora� din Fran�a, pe un afi� cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria: "�n vara aceasta ce vrei s� fii: sirena sau balena?" Se spune c� o femeie tanara, ale c�rei caracteristici fizice nu conteaz�, a r�spuns la �ntrebarea de publicitate �n ace�ti termeni: "Drag� domnilor: Balenele sunt mereu �nconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o via�a sexual� foarte activ�, r�m�n gravide �i au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza. Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira m�rile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia, marea Barens sau recifii de corali din Polinezia. Balenele c�nt� foarte bine �i chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante �i, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, ap�rate �i admirate de toata lumea. Sirenele nu exist�. �i dac� ar exista, ar sta la coad� la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problem� serioas� de personalitate: "femeie sau pe�te?". Nu au viata sexuala, pentru c�-i omoare pe b�rba�ii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adev�rat, dar singure �i triste. Oricum, cine ar vrea sa apropie de o tipa care miroase ca un peste? Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena. PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele. Cu timpul c�tigam �n greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. A�a c� nu suntem grase, suntem teribil de culte. De ast�zi, c�nd o sa ma uit la fundul meu �n oglind�, o sa ma g�ndesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt ... |
||
|
DESERT_PLANT_healthy Postat pe 22 Mai 2009 22:56 |
||
|---|---|---|
Super tare,ok,
|
||
|
daria74 Postat pe 23 Mai 2009 09:32 |
||
| slabeste folosind DESERT PLANT.FII INTELIGENTA' | ||
|
|
||
|
DESERT_PLANT_healthy Postat pe 23 Mai 2009 16:18 |
||
|
ce este acest desert plant niste pastile? as fii si eu interesata
|
||
|
rimela_healthy Postat pe 15 Iulie 2009 21:19 |
||
|
sunt niste capsule care se iau 1 /zi dimin..sunt f bune..se slabeste 7-10kg pe luna garantat...nu fac deloc rau...chiar iti recomand sa incerci |
||
|
healthy001586 Postat pe 16 Iulie 2009 16:01 |
||
De la: healthy001586, la data 2009-07-16 16:01:20sunt niste capsule care se iau 1 /zi dimin..sunt f bune..se slabeste 7-10kg pe luna garantat...nu fac deloc rau...chiar iti recomand sa incerci Nu fac rau comerciantilor dar consumatorilor da. |
||
|
enemgabriel Postat pe 16 Iulie 2009 16:04 |
||
deh... ce bine ar fi(in viziunea unor persoane) daca inteligenta s-ar masura in functie de marimea pe care o ai la partea dorsala... din pacate nu e deloc asa...o marime cat mai mare denota numai o neputinta de a te stapani in a indesa in gura tot ce iti pica in mana... asa ca imi vine acum in minte maxima: "mancam sa traim" si nu "TRAIM SA MANCAM"! drept pentru care cumpatarea in tot si toate e o mare virtute! si apropo: gustul a ce mananci inseamna " 5 min in gura, toata viata pe fund"!!!!
|
||
|
sagara_laksami Postat pe 16 Iulie 2009 16:43 |
||
vreau si eu !!!! de unde le pot cumpara????
|
||
|
dya_fast Postat pe 22 Octombrie 2009 14:52 |
||
|
Adresa de mail a celui care distribuie este [email protected] Bafta! |
||
|
prier12 Postat pe 22 Octombrie 2009 15:28 |
||
AICI ! (tratamente la cabinet) ACOLO ! (tratamente distale) Pentru ADULTI SI COPII TERAPIE CU LUMINA SI APA VIE ENGLEZA si ROMANA si EBRAICA. PROFESIONALISM , RESPECT , CREATIVITATE , ARMONIE , SANATATE. LIGHT MASSAGE and LIGHT COSMETIC , SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA SI CONSILIERE PSIHOLOGICA, REFLEXOTERAPIE , MASAJ DE RELAXARE SI TERAPEUTIC, TRATAMENTE COSMETICE TRATAMENTE ENERGETICE CU LUMINA POLARIZATA (BIOPTRON PRO) , RAZE INFRAROSII SI HELIU(CERAGEM). dar si TIBETAN REIKI , ASCENSION REIKI, PRANIC HEALING ,FENG SHUI, RADIESTEZIE si INFORENERGETICA,CHI_CHUNG MEDICAL, PSIHOTERAPIE PRANICA, FENG SHUI PRANIC&VASTU, CRISTALOTERAPIE PRANICA , CROMOTERAPIE,MELOTERAPIE, AROMOTERAPIE , etc) dar si cursuri de USUI and TIBETAN REIKI, ASCENSION REIKI, POWER KI oferim gratuit cu IUBIRE SI RECUNOSTINTA LEAVING WATER THERAPY APA VIE =apa structurata si energizata cu proprietati terapeutice si bactericide . Cerem si oferim seriozitate. Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati. [email protected] 0744.300.432 (IOANA) Fix ; 021.420.80.96 |
||
|
IOANA1947 Postat pe 23 Octombrie 2009 10:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| HIPERTENSIUNEA ARTERIALA | 10 | De la: Monicamm85 19 Mai 2010 13:04 |
| Weight Watchers | 3 | De la: [email protected] 9 Iunie 2009 18:17 |
| slabitul e greu ...dar e necesar ...AJUTOR!!! am nevoie de sustinere | 17 | De la: Amaretta 4 Aprilie 2011 18:30 |
|
|
||
| vrei sa telasi de fumat? | 18 | De la: pickard 24 Iunie 2011 18:36 |
| produsele dietetice | 56 | De la: office_salinasusesi_ro 15 Aprilie 2010 16:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.