Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 14:33
buna .in urma durerilor de cap medicul de fam.mi-a spus sind. vestibular.imi poate spune cineva daca s-a confruntat cu o prob.asemanatoare si care au fost simtomele.
Mai multe
De la: kmelisa, la data 2009-12-07 20:03:13
Fetelor, cu aceasta problema ma confrunt si eu, m-au vazut medici neurologi, psihiatri,de urgenta( salv.Puls,f buni medici, medici de familie si nu mai stiu de care,ca nu stiu nici eu unde ssa mai merg,dar problema asta tot n-am rezolvat-o definitiv. Am perioade cand ma simt mai bine si perioade cand nu pot sa intorc capul intr-o parte,ametesc dimineata, cand ma spaldeasupra chiuvetei, mai ales cand stau cu ochii inchisi,iar noaptea nu pot sa dorm la orizontala, de doi ani ma chinui si dorm mai mult in sezand si numai somn si odihna nu este asta,iar a doua zi sunt chiauna de cap, nu pot sa ma concentrez,o iau intr-o parte daca merg mai repede,ma duc intr-o parte daca ma aplec la bufetul cu vase s a m d. Fac tratament cu Betaserc-24 mg de doi ani, mai am si alte probleme de sanatate, nu grave, dar suparatoare si studiez medicina, ca amator, de o viatasi tot nu gasesc rezolvarea la aceasta situatie. A m observat ca daca sunt mai obosita, mai nervoasa, mai incarcata de probleme, imi este mai rau si cand este nor, frig si urat afara, aceasta problema este mai accentuata.Pot sa va mai spun ca ne trebuie multa liniste, multa odihna la aceasta afeectiune si multa intelegere de la cei din jur. Am si un prieten de o viata, medic f bun, internist care nu mi-a spus tot ce va spun si eu voua si a mai adaugat ca trebuie sa invat sa traiesc cu problemele pe care le am, fara sa ma sperii. Nu vreau sa va descurajez, acum am o varsta mai maricica, dar aceasta problema a inceput din tinerete, acum imi dau seama, atunci toata lumea o trata ca pe osimpla ameteala si atat, pt ca aparea sporadic si nu dura mult. Deci, odhna, menajare,totul cu masura si multa grija pentru persoana voastra pt ca nimeni nu ne muta de la soare la umbra, va spun di experienta, menajati-va sanatatea, ca nu ne-o mai da nimeni inapoi. Poate va mai e de folos raspunsul meu,desi a venit cam tarziu sore voi, daca mai doriti amanunte,acum nu mai am timp, adresa mea este;ionescu_kamelia@yahoo.com. Astept sa va pot fi de folos si sa ne incurajam intre noi pentru ca cei care ar trebui sa ne fie aproape si sa ne pretuiasca, se pare, ca sunt prea ocupati si nu au timp sa ne asculte,iar medicii sunt si ei oameni si uneori nu pot ssa se trteze nici pe ei. O seara frumoasa si astept sa-mi scrieti.
De la: amalia1081, la data 2010-06-26 14:05:48Buna fetelor.Am citit ce ati scris pe aici, am intrat la indemnul unei cunostinte care mi-a spus ca s-ar putea sa am sindrom vestibular. De ceva timp am niste ameteli crunte care se suplimenteaza cu stari de greata, in sensul ca sunt constienta dar capul este foarte greu si imi pied echilibrul. Am fost la diferiti medici (ORL, OFTALMOLOG, NEUROLOG) insa toti mi-au spus ca par a fi sanatoasa insa eu pe zi ce trece ametesc tot mai tare. M-am programat pt miercuri la un computer tomgraf, aveti idee daca acest sindrom apare acolo? Nu stiu unde sa mai merg si ce sa mai fac, unde am mers am dat doar de medici incapabili care m-au purtat pe holurile spitalelor. Va rog ajutati-ma cu un sfat!am doar 29 de ani si nu vreau sa imi pierd sanatatea!!!!