Prima vizita la ginecolog... intrebare!

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent Prima vizita la ginecolog... intrebare!: (5 din 1 vot)
 
linalina Avatarul lui linalina

1 mesaj
Membru din: 9/07/2009

Am 19 ani, nu am probleme mari, dar consider ca ar fi cazul sa merg la un control de rutina, sa nu astept pana am o problema neaparat!
Voiam sa intreb cat priveste igiena locului e preferat sa fii epilat complet? Ajuta la decursul controlului?
De asemenea voiam sa mai intreb ceva mai 'tehnic'... una din labiile interioare e mai lunga decat cealalta si nu e la fel de rozalie ca cealalta la varf ci mai gri parca! Nu doare si nimic de genul, dar e normal sa nu fie identice? Ce inseamna?

Multumesc anticipat!
Raporteaza abuz de limbaj
Starlove Avatarul lui Starlove

23 mesaje
Membru din: 25/05/2010

Multi ani sanatosi iti doresc inainte
Este extraordinara initiativa de a merge la control
BRAVO
"Locul" cum spui tu nu are conditii impuse de prezentare la control
Nu este nevoie de epilare generala, daca tu nu faci asta de obicei
Tuns scurt este indicat
Nu uita ca are rolul lui, dar nici sa exageram
Referitor al problema tehnica, situatia se afla sub control
Noi suntem diferiti
Esti cat se poate de ok
Fara teama si sentimente injositoare
Fiecare dintre noi am avut astfel de intrebari in minte, dar ele se pot clarificxa atunci cand ai cu ce compara. Eu incurajez cunosterea intru totul a aparatului genital propriu si de ce nu sa cauti poze, filme, ...etc cu femei diferit structurate organic.
Curaj si sanatate multa.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Fara nicio retinere trebuie sa mergem cel putin odata pe an la ginecoloA foarte multe lucruri nedorite le putem evita. Am avut o nepoata, care dim pacate, nu a respectat ce a zis docturul - sa mearga la 6 luni la control, cand a mers a fost prea tarziu.
Incercati sa fiti foarte deschise si cu mamele, mamele ar trebui sa va spuna multe lucruri care li s-au intamplat si lor.
Initiativa foarte buna, nu te neglijati.
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_bibi Avatarul lui kudika_bibi

82 mesaje
Membru din: 8/11/2009
Oras: focsani

bv tie, uite j eu am fost chiar luna trecuta tot la un control ginecologic si nu aveam nicio pb.si am tot 19 ani. si pot sa spun ca a fost l fel ca si cum m-as fi dus l doctorita de familie cand ma duc l consult, nimik jenant si nici macar nu stiam sa m urc p masa aia dar asta e am invatat
Raporteaza abuz de limbaj
tarot_healthy Avatarul lui tarot_healthy

754 mesaje
Membru din: 19/01/2009

Raporteaza abuz de limbaj
Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
kudika312137 Avatarul lui kudika312137

1 mesaj
Membru din: 6/08/2010

buna numele meu este andreea si am 15ani.acum 2 zile am fost pentru prima oara deoarece se pare ca am una dintre femeile cu un himen mai special(1 la 500.000).Acum 3 seri faceam un dus si in timp ce ma spalam la vulva a inceput sa-mi curga putin sange si m-am spalat apoi i-am spus mamei.M-a programat la ginecolog unde mi-a spus ca himenul mi s-a rupt ca urmare a unui accident deoarece mi-am departat labiile prea tare si ca acest lucru se intampla destul de rar.Adresa mea este andreeazamfir10@yahoo.com si daca doriti sa vorbim va astept
Raporteaza abuz de limbaj
hele Avatarul lui hele

4 mesaje
Membru din: 7/01/2009

De la: kudika312137, la data 2010-08-06 18:00:52buna numele meu este andreea si am 15ani.acum 2 zile am fost pentru prima oara deoarece se pare ca am una dintre femeile cu un himen mai special(1 la 500.000).Acum 3 seri faceam un dus si in timp ce ma spalam la vulva a inceput sa-mi curga putin sange si m-am spalat apoi i-am spus mamei.M-a programat la ginecolog unde mi-a spus ca himenul mi s-a rupt ca urmare a unui accident deoarece mi-am departat labiile prea tare si ca acest lucru se intampla destul de rar.Adresa mea este andreeazamfir10@yahoo.com si daca doriti sa vorbim va astept


daca nu ai nicio problema mai grava cred ca trebuie sa stai linistita......se mai intampka si accidente din astea nefericite....cred ca baiatul cu care o sa fii prima data o sa te inteleaga daca te iubeste
ai grija de tine!
Raporteaza abuz de limbaj
Iubeste si vei fi iubit.