menstruatie

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
healthy004680 Avatarul lui healthy004680

1 mesaj
Membru din: 23/07/2009

Am si eu o mare rugaminte. Eu am inca 14 ani si mi-a venit ciclul de 1 an si ceva. Nu mi-a venit mereu regulat, asa ca nu m-am speriat pana acum.Ba chiar am fost la ginecolog si mi-a zis ca nu e nici o problema ca asa se intampla. Luna asta mi-a venit pe 13 si de atunci nu se mai opreste. Si nu as vrea nici sa ma duc la ginecolog inca odata. Imi puteti spune va rog ce pastila/medicament sa iau sa il opresc. Multumesc.
Raporteaza abuz de limbaj
ramonav23 Avatarul lui ramonav23

32 mesaje
Membru din: 24/11/2008
Oras: constanta

DA, cu D si A mare. Cunosc pe cineva care avea 15 zile ciclu continuu, si care a luat Maca (180 pastile 100% din radacina de Maca, fara chimical de vreun fel) si care a avut ciclu normal de 4 zile. Nu ingrasa si nici nu contine hormoni.

ramonav23@yahoo.com
Raporteaza abuz de limbaj
deliapetrescu@yahoo.com Avatarul lui deliapetrescu@yahoo.com

193 mesaje
Membru din: 3/03/2008

De la: healthy004680, la data 2009-07-23 20:20:22Am si eu o mare rugaminte. Eu am inca 14 ani si mi-a venit ciclul de 1 an si ceva. Nu mi-a venit mereu regulat, asa ca nu m-am speriat pana acum.Ba chiar am fost la ginecolog si mi-a zis ca nu e nici o problema ca asa se intampla. Luna asta mi-a venit pe 13 si de atunci nu se mai opreste. Si nu as vrea nici sa ma duc la ginecolog inca odata. Imi puteti spune va rog ce pastila/medicament sa iau sa il opresc. Multumesc.


Draga mea,
pentru pastrarea sanatatii in zona intima iti recomand folosirea constanta a absorbantelor Lady Anion. Aceste absorbante stimuleaza atât sistemul imunitar printr/un procedeu 100% natural, cât și circulatia sangelui la nivel capilar. Absorbantele din gama Lady ANION (www.ladyanion.ro) sunt compuse din 8 straturi realizate din materiale textile si hartie pura, polimer ultra-absorbant, adezivi non toxici aprobati pentru industria alimentara, materiale impermeabile Hi-Tech care permit patrunderea aerului in timp ce retin lichidele. Pot fi folosite atat in perioada ciclului cât si in afara ei asigurand o protectie antibacteriana si antiinflamatorie perfecta. Cu fiecare pachet este distribuit si un Self Tester - pentru verificarea starii de sanatate. Este un instrument simplu si eficient prin care iti vei putea determina singura starea de sanatate la nivelul aparatului ginecologic. Vei afla in cateva secunde daca trebuie sa mergi urgent la doctor sau daca esti sanatoasa.
Printr-o folosirea constanta absorbantele Lady ANION pot avea efect profilactic si terapeutic in urmatoarele cazuri : Inflamatii si Dermatite, Alergii, Infectii cu bacterii de toate tipurile, Candidoze, mancarimi, arsuri, Infectii trompe uterine, Scurgeri excesive, Dismenoree, Migrene, Cancer de col uterin, Ciclu neregulat. De asemenea, ionii negativi asigura o oxigenare mai buna a sangelui si ajuta la echilibrarea hormonala. Daca exista inflamatii produse de bacterii rezistente la medicamentatie, emisia de ioni negativi din absorbante poate restrange aria acestora iar in cazul unei utilizari consecvente inflamatiile pot fi inlaturate. Certificate de Ministerul Sanatatii.


Pentru informatii detaliate ma poti găsi la tel: 0768.05.68.69 sau la adresa loapersonal@yahoo.com

Raporteaza abuz de limbaj