Setari Cookie-uri

Secretie sange la san

Buna,

Stie cineva ce poate sa insemne daca mi-a curs o picatura mica de sange din san ? Este grav ?Am strans un pic de sfarc si mi-a curs o picatura mica.
Eu am numeroase chisturi la ambii sani, si destul de mari, unul dintre ele este de 3 cm, alte doua de 2.4 cm si 2.8 cm, restul sunt mai mici, oare s-a agravat starea lor ? sau s-au inflamat ?
Inainte imi curgea din sani (tot prin apasare) o secretie mica la un san incolora si la celalalt mai alburie, dar foarte mica iar acum in locul ei a aparut sange foarte rosu.
Am facut numeroase ecografii si toti doctorii m-au linistit spunandu-mi ca nu am nimic grav (in sensul de cancer) dar chisturile daca cresc trebuiesc operate ceea ce momentan nu e cazul.
Am tinut un tratament naturist cu regim alimentar si niste ceaiuri si dupa 3 luni ma simteam mult mai bine dar am zis sa fac o pauza de 3 luni iar acum am din nou sanii inflamati si fff durerosi.

Ce as putea sa mai fac ?
el_
Postat pe 1 Octombrie 2009 10:40
Pai... asta chiar ca nu e normal... Mai du-te si la alt medic, fa o mamografie, ceva, alte secretii sunt una, dar sange??? Cati ani ai? Ai copii? S-ar putea sa fie si asta important...
darksukkubus69
Postat pe 9 Februarie 2010 18:50
chiar nu e in regula,ai mare grija,asa am avut eu,secretiede singe,lasin atunci n-am dat importanta,nu ma interesa viata mea,suferisem,otrauma psihica,am pierdut pe cineva drag din familie,timpul a trecut iar eu am azi cancer de sin in toata regula.nu stiu ce as mai putea face,operatia am refuzat-o la fel orice tratament cu citostatice. m-am documentat pe netsi factratament cu argila albastra de riciu cura interna si externa cataplasme pe san mai multe amanunte la www.argilamiraculoasa,ro sanatate multa
kudika131534
Postat pe 15 Februarie 2010 16:20
te sfatuiesc sa faci operatia de san si apoi sa incepi sa faci citostatice...altfel nu ai nici o sansa la viata.cancerul de san netratat da in metastaze...de multe ori osoase...nu e de joaca...cu operatie si trat citostatic ai sanse mari sa te vindeci....altfel...nici o sansa.tot ce faci tu trat cu argila ...toate se fac impreuna cu operatia si citostaticele.am avut la serviciu 2 colege.una cu mama bolnava de cancer,care a refuzat operatia si a facut metastaze osoase....de nu a mai putut fi salvata...cealalta la fel.nu te juca cu focul si cu viata ta.urgent la medic....
dulgheru
Postat pe 19 Februarie 2010 21:49
fiecare face tratamentul in care are incredere .nu mai dati sfaturi ca nu sunteti dzeu.
niki01
Postat pe 25 Februarie 2010 09:00
consulta de urgenta un medic... cand apar scurgeri de sange este posibil ca unul din chistiri sa se fi spart... majoritatea chisturilor sunt formate din grasime, sange si apa( serum albicios-galben).. nu este de joaca.. doctorul iti poate recomanda creme care sa calmeze inflamatia si un tratament hormonal care sa disolve chisturile..
healthy013095
Postat pe 25 Februarie 2010 09:27
Fiecare trebuie sa faca tratamentul care este necesar in starea lui,nu care-i place sau in care crede, la care raspunde organismul, nu suntem Dumnezeu si nici nu am putea fi, dar de asta sunt forumurile , nu? Sa ne dam parerea si sa impartasim din experienta noastra si poate judecate la rece problemele altora le vezi mai clar decat pe ale tale cand esti subiectiv.
Problema este GRAVA...daca nu foarte grava.Daca tii la viata ta fa toate investigatiile posibile si nu numai la un doctor.Stiu, ti-a placut raspunsul acestuia ...ca nu ai nimic, dar se pare ca nu-i adevarat.Toata tineretea am avut probleme cu sanii si i-am urmarit in evolutie , mai ales ca aveam si eu niste mici chisturi din cauza unei mastoze chistice, cu aceleasi simptome.Mi-a ameliorat starea un tratament de la oncolog (nu te sfii sa te duci la unul)cu Vitamina E si Progestogel...poate si inca ceva , nu mai stiu. Viata are prioritate.Poti face ecografie de san (alege-l pe cel mai bun doctor, ca si aici e o problema "multi vad , putini pricep"), mamografie , teromografie...orice numai sa poti dormi linistita.Din suflet....Sanatate!
Donamishi
Postat pe 25 Februarie 2010 11:45
TREBUIE NAPARAT INVESTIGATII COMPLEXE.SI DESIGUR TRATAMENT ADECVAT.DAR DE AICI PINA LA A RECOMANDA CITOSTATICE PE FORUMURI.....E CALE LUNGA.
maria1931
Postat pe 25 Februarie 2010 21:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
familie 17 De la: healthy011268 15 Februarie 2010 09:39
Ajutati-ma ! 33 De la: kudika_959060 10 Aprilie 2014 12:44
buna 4 De la: office_salinasusesi_ro 21 Aprilie 2010 11:04
ciclul pe durata alaptarii 9 De la: ioanabobocea 18 Noiembrie 2009 21:24
fibrodenom 3 De la: crysa_tm 14 Iulie 2010 10:11