Setari Cookie-uri

cind vointa nu..........s-ar spune ca nimic nu e.......... dar totusi kg sunt

deci nu am vointa sunt slaba cespun am 92 de kgla 1.57 pina unde pina cind
healthy005328
Postat pe 28 Octombrie 2009 23:04
Fara panica. Propune-ti ceva simplu pentru inceput, cum ar fi sa nu mananci seara dupa ora 21 (sau 20,19, cum simti ca poti respecta). Dupa un timp adaugi 5 minute de gimnastica de 3 ori pe saptamana si cand simti ca ai capatat incredere adaugi la cele 5 minute. Cand iti consolidezi propria imagine de om care are totusi vointa, iti adaugi la programul de lupta impotriva ta insati si ceva selectie a ceea ce mananci. Nu te gandi la o dieta stricta, nici nu e recomandat. Pur si simplu iti vei schimba modul de viata, evitand unele alimente, dar nu dintr-o data, ci treptat. Daca crezi in Dumnezeu poti face si altceva simplu, sa te rogi si vei vedea cum te vei transforma fara efort, intr-un timp relativ scurt, intr-un om cu o vointa de invidiat.Cam asta poti face si nu uita, placerea de a manca e scurta, de ordinul zecilor de minute pe zi, dar placerea de a fi supla, de a te misca usor, este continua, 24 de ore din 24, asa ca merita sa schimbam placerea gustativa cu placerea de a fi asa cum ne dorim. Mult succes!
GeorgetaMay
Postat pe 24 Ianuarie 2010 08:42
Intra pe site=ul irinei reisler si cauta detalii despre dieta 3+3.E cea mai usoara de tinut dupa parerea mea, si cu rezultate uimitoare.Ai sa vezi acolo zeci de povesti de succes in lupta cu kilogramele.Eu o tin de o sapt si ma simt super bine.
irinareisler.ro
irinush13
Postat pe 24 Ianuarie 2010 09:32
DRAGA MEA CAPUL SUS .STI CA TOTUL PORNESTE DE LA CREIER. IAR TU SUNT CONVINSA CA POTI MAI MULT. SA-TI DAU UN EX:SUNT LA REGIM DE DOUA SAPT SI AM SLABIT 4 KL. ACUM AM 60KL.NU URMEZ UN REGIM ANUME DOAR CE CRED EU .ADEVARUL E CA MAI TOT TIMPUL IMI ESTE FOAME. ASEARA AM MERS PE LA NASI SI CE SA-TI SPUN MI-AU PUS PE MASA TOATE BUNATATILE .DAR EU NU AM MANCAT DECAT UN MINIECLER SI O PUPLA MICA GOALA. TOTUL ESTE SA FI MOTIVATA. SA AI MOTIV .VREAU SA SLABESC PT CA ...EX:MA UIT IN OGLINDA SI ARAT ORIBIL SAU BAIETI NU SE MAI UITA ASA LA MINE CA ALTADATA .CU MULTA VOINTA VEI REUSI .SA NE AUZIM CU BINE
nicolicea
Postat pe 24 Ianuarie 2010 10:09
vad ca mesajul tau a fost trimis anul trecut.... sper ca te`ai ambitionat si ai reusit ceva de atunci, daca nu.... multa bafta! daca chiar iti propui ceva o sa reusesti, ambitie sa ai! :* ....
kora_healthy
Postat pe 24 Ianuarie 2010 10:18
Este un supliment Pounds Away la reducere. Si este eficient. Si niste cafele cu ganoderma. Te ajuta. Dar nu deodata. Trebuie sa ai si vointa si rabdare.
Monalissa_healthy
Postat pe 24 Ianuarie 2010 10:21
Trucuri simple de slabit:

1. Elimina din alimentatie: painea alba, zaharul, prajelile, mezelurile, carnea de porc, sosurile, prajiturile si produsele de patiserie. Fa-ti o lista cu ce ai voie sa maninci.

2. Maninca o masa consistenta dimineata, una ceva mai usoara la pranz iar seara maninca ceva foarte usor si de preferat vegetarian.

3. Nu manca mancare consitenta dupa ora 19.00. Daca iti e foame, bea un pahar mare de lapte batut sau maninca o fructa. Mancarea consistenta seara ingrasa si streseaza organismul.

4. Bea numai apa si ceai fara zahar. Poti pune in ele si lamaie. Bea cit de multa apa poti pe zi, preferabil intre mese.

5. Ia-ti o bicicleta pt acasa si un izopren pt gimnastica. Cumparati un CD cu exercitii sau si mai bine, cauta pe net exercitii pt zonele in care vrei sa slabesti mai rapid (burta, fese etc). Pune-ti bicicleta in fata tv-ului si fa zilnic citiva km uitandu-te la emisiunile preferate. Incepe cu putin si adauga din ce in ce mai multi km.

6. Nu te cintari in fiecare zi ci in fiecare saptamina. Nu dispera ca nu ai slabit in 2 saptamini 10 kg. Un ritm sanatos de slabire e de 3 kg pe luna.

7. Incearca sa nu bei alcool iar dc iti e pofta atunci prefera un pahar de vin rosu. Daca totusi ai baut ceva tarie, bea mai multa apa dupa si nu stinge taria cu chipsuri, alune sarate sau gustari grase.
ana_maria_pop
Postat pe 24 Ianuarie 2010 15:12
Incearca sa cauti o sala buna unde sa poti face sport (aerobic). Eu merg la Timpuri noi la o sala fff buna si a dat rezultate.
expertworkout
Postat pe 24 Ianuarie 2010 19:17
offfffffffff fetelor ce sa spun aceeasi problema am si eu vointa ...........sunt destul de grasa ff multe lucruri sa-u schimbat in viata mea stiu ca tre sa slabesc tin un regim 2 saptamani si dupa uit si tot asa .......imi dauy seama ca nu m-ai am vointa si asta ma sperie..nu-s ce sa mai fac cum sa ma mai motivez
angel_withe_andreea
Postat pe 24 Ianuarie 2010 22:22
De la: GeorgetaMay, la data 2010-01-24 08:42:11Fara panica. Propune-ti ceva simplu pentru inceput, cum ar fi sa nu mananci seara dupa ora 21 (sau 20,19, cum simti ca poti respecta). Dupa un timp adaugi 5 minute de gimnastica de 3 ori pe saptamana si cand simti ca ai capatat incredere adaugi la cele 5 minute. Cand iti consolidezi propria imagine de om care are totusi vointa, iti adaugi la programul de lupta impotriva ta insati si ceva selectie a ceea ce mananci. Nu te gandi la o dieta stricta, nici nu e recomandat. Pur si simplu iti vei schimba modul de viata, evitand unele alimente, dar nu dintr-o data, ci treptat. Daca crezi in Dumnezeu poti face si altceva simplu, sa te rogi si vei vedea cum te vei transforma fara efort, intr-un timp relativ scurt, intr-un om cu o vointa de invidiat.Cam asta poti face si nu uita, placerea de a manca e scurta, de ordinul zecilor de minute pe zi, dar placerea de a fi supla, de a te misca usor, este continua, 24 de ore din 24, asa ca merita sa schimbam placerea gustativa cu placerea de a fi asa cum ne dorim. Mult succes!


Excelenta lectie de educare a vointei!
kudika079248
Postat pe 25 Ianuarie 2010 10:17
Sport gagici... Mult sport si pentru rezultate mergeþi la sala de 3,4 ori pe saptamana cel Putin.. Faceþi acest efort dacã vreþi rezultate cu adevãrat!!:)
blonda_nicole
Postat pe 25 Ianuarie 2010 15:11
din experienta iti spun.....asa eram si eu ..nu aveam vointa dar acum incurajata si de patenerul meu de viata care este un om extraordinar .incet incet am reusit sa-mi schimb stilul de viata...pt ca, hai sa fim sincere cu diete nu tine si nici nu are rost sa ne infometam cand putem sa mancam bun si sanatos....si acum concret ce am facut....nu mananc prajit gras si dulciuri,beau ciaiuri multe de toate felurile si multa apa(fara chimicalele aste de sucuri), paiine mananc foarte rar,fructe ....sa nu va imaginati ca nu mai mananc cate o prajitura sau eu stiu ceva gatit de mama din cand in cand...dar nu exagerez..si nu in ultimul rand fac miscare aproape zilnic intre 40-50min pe bicicleta de camera seara...dupa care ma rasfat cu un dus si imi hidratez pielea cu o lotiune sau ulei de corp foarte important pt piele ....si se vad si reziltatele:am slabit vreo 3-4kg,am mai multa incredere in mine si ma simt mult mai bine.
pup si vointa multa sa fim frumoase in primil rand pt noi,ca meritam.
pagany
Postat pe 25 Ianuarie 2010 16:41
eu ajunsesem in pragul disperarii cu slabitul si am luat capsula de slabit ,am slabit 15 kg am mai pus ceva la loc am sa o iau iar si tot asa pt ca nu am timp de diete ....si sala sunt o pers ocupata...si eu m-am simtit bine ..
healthy001807
Postat pe 25 Ianuarie 2010 21:56
Trebuie sa faci in fiecare sport. Intr-o zi tae-bo, intr-o zi pilates. Vei vedea in 3 luni cum dispar kg.-le. Succes!
Kathy_healthy
Postat pe 27 Ianuarie 2010 10:28
sau obisnuieste_te cu ideea, stii tu...frumusetea e in ochii privitorului
healthy004769
Postat pe 1 Februarie 2010 01:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
daca poti te rog sa ajuti pe sora mea sa primeasca voturi sa castige concursul international, evidentiind soarta batranilor saraci din tara noastra 9 De la: joy_18 1 Octombrie 2010 17:23
Dieta disociata 333 3 De la: kudika_5229 1 Mai 2012 08:10
Dieta de detoxifiere dupa sarbatori 64 De la: carmen79 21 Noiembrie 2013 20:05
Cursuri de gatit- hobby, pasiune, trucuri 1 De la: raluca_ichim 5 Septembrie 2010 13:17
cum sa ma ingras? 29 De la: office_salinasusesi_ro 21 Iunie 2010 13:21