Setari Cookie-uri

Lyme!

acum am trecut prin niste experiente oribile...zilele acestea...ieri am descoperit ca am simptome asemanatroare acestei boli...incerc sa lupt cu medicamente care ridica imunitatea...am facut imunitatea...ma dor articulatiile...plamanii ,inima, oboseala stare subferila...senzatii dureroase...arsuri...doctorita mea nu crede nici acum ca am asta...dar doctorii nu iti recunosc afectiunile cunoscute ...a crescut infectia in sange vsh 60 /h, anemie cronica... mi-a trecut starea aia de rau...am gasit ceva sa o tin sub control cat de cat sper sa nu se mai intoarca...a fost oribil...am luat un medicament pt ridicarea imunitatii si impotriva cancerului...ii zice Culevit...si m-am rugat la D-zeu..asta la 5 dimineataza astazi am mancat o gramada de usturoi..si m-am culcat pe la 6...in somn...am simtit o caldura in tot corpul...mi s-a mai intamplat asta o data...cand m-am trezit...simptomele acelea practic nu mai erau...ti-am spui ca sa sa sti.... pt ca nu se stie niciodata...sper sa nu ai nevoie de asa ceva tu personal...dar sa sti...cine stie cand si la ce trebuie....
Am avut vara asta..niste gonghite in casa care intapau f rau eu am zis ca sunt plosnite de pat..dar unele erau fff mici ca nisipul...nu ma lasau sa dorm erau f multe... vreau sa stiu ...care sunt pasii care trebuie facuti pt primul tratament.Indicati-mi un specialist sau care sunt acestia ...in Romania...sau ungaria la care pot ajunge.Sunt din Craiova...deocamdata sunt la inceputul bolii...nu vreau sa ajung mai rau.Am facut tratamente pt diverse afectiuni ce pareau sa le am cu antibiotice-augumentin,amoxicicila,moldamin,metronizadol,cefort,tadul.Durerile s-au ameliorat...dar par ca revin .Tabloul clinic corespunde cu cel indicat pe sait...inclusdiv goange care sug sange de marimi mici si foarte mici...incepand de acum un an cand parca mi-au invadat casa.
De atunci intradevar a inceput un cosmar care continua si acum cu efectele din organismul meu. Acum stau pe imunostimulente...am si anemie cronica...si afectiunii multiple din tabloul clinic descris pt acesta boala.
Durerile sunt permanente si continui.
Amintiri despre istoricul bolii-
Invazia unor gongi rosiatice care inteapa urzicator rotunde rosiatice care trag sange.
Fug de lumina.Vin imediat ce sunt in pat.
Caut forme sa le extermin...apar mereu

Pana la urma ajung sa torn cu solutie de SUPERKIL
Repet la 2 saptamnani
Spal, calc, ma trezesc din cauza lor permanent.
Sunt mai mari , juma de unghie de la degetul mic,si unele f mici...merg repede si uneori nu le prinzi decat dupa ce sunt deja satule...pline de sange.
Dorm cateva ore pe noapte...
Acum nu mai sunt ...cred am sa repet dezinsectia,totusi.


In noiembrie2008-arsuri puternice ale gatului cu constrictie aproape de sufocare.la endocrino un mic nodul- tratament.Analize bune pt tiroida.
Vara lui 2009
Oboseala mare....ca si ce din anul trecut...2008...poate chiar mai rau...
Am fost f suparata..de-a lungul intregii mele vieti.
Ma trezesc cu o inflamatie a gatului f urata ustura f rau..gatul este rosu-cangrenos doare f tare rau ,rau..amigdalita!...cum? nu am racit...candida am luat multe antibiotice si acum ataca gatul...ce sa am...amigdalita...si ma doare coxalul drept de m-am ingrasat...un gem mi se pune in piet.
Noaptea ma doare spatele parca mi-ar creste o cocoasa...ma cocosez ce sa mai...am imbatranit.
Dimineta offffffffffff.iar ma tine chestia aia peste coaste sa respir...la cat sunt de suparata..m-o si tine.... de...poate in picioare se duce...da e mai bine...
ce de sunt si ce suparata sunt la scoala...
In noapte au...un fierastrau imi taie glezna...se schimba vremea...dar chiar asa?

Si gatul ma arde tot mai tare ...un reumatim nenorocit...
Auuuuuuuuuuuuu..lucrarea asta dentara................uf...si ziceam ca am rezolvat...ca de aia am pus-o in ceramica...ce o sa zica D-na doctor...?!
De, o fi altceva...asa a zis si ea...Ce tare doare...
Sa tratez si restul...o ceda la augumentin cu metronizadol..
Am facut toti dintii.. nu mai dor...sper sa fie bine!

Gatul asta e de belea dar ce doare..........uf atatea antibiotice..candida................................
Cum sa scap ...ceva pt candida.....nuuuuuu trece.ufffffffffffff
Si doare, doare rau...ustura arde din ce ince mai pe trahee..faringe...
Si nimeni nu zice nimic............................dap
Abia ma ridic de jos am o tona!...dar ce fac aia mai grasi ca mine?
Trebuie sa mananc...cand manac parca nu ma mai doare asa tare..
Mereu mananc...de o tona ma fac
Si ma dor articulatiile acum si genunchiul..mainile mai ales degetul mare il strapunge un ac ..au dar ce doare!
Moldamin asta este!
Candida ...candita..simt ca ma sufoc
E ceva pe gatul meu...un vierme urias ma roade...am limbrici...viermi de la pisici...
Chist hidatic la plamani! Asta este...
Unde sa merg?
Dn-a stomatolog a zis ca de la ea nu e!..hai la interne! Nu mai tine! ..nu dormmm si doare ...doare rau...nu mai am putere sa respir! TBC?
Ce este... ce este?
Internistul ..prieten cu cuscru nu poate consulta...zice de radiografie la plamani...fac...
E de rau...mi se spun de modificari pe plamani si inima....
Hai la infectiose si TBC..e seara tarziu..fratele meu il chinui de ceva vreme cu starea mea..
Nu am decat 35,8...ce temperatura este asta?nu am auzit...cica ar fi minima normala...sunt palida si abia respir... doctorita crede ca delirez..nu pot avea asa multe chestii...de sunt artista...pot inventa...
am luat din tratament de la tbc ..maine la interne..si iar la scoala.
E seara . Doctorita de interne ma asculta cu povestea mea fantastica...in care nu intra goange..doar pisicile...un chist la splina..unul la ovare stare generala f proata..paloare..maine te internez..La Militar! Ezit..era excursie ..cu cei din scoala...dar ma simt prea rau nu pot amana...asta e..trebuie sa stiu ce am...
Analize tomograf,ginecolog...dintiiiiiiiiiiiiiiiii asta e s-au facut iarsi granuloame si deja e umflat...un pic nu doare dar daca apas doare..dar mai rau plamanii
Cefort ,tadul ...etc..a mai cedat durerea...sper sa fie bine..aporape sa ies ...sunt pe cefort simptomele par sa revina..deja sunt in panica...d-na internist e bine..o sa fie bine..nu il vad inca acel bine..
Am iesit...nu este bine antibiotice nu fac si raul revine...pana cand?
Triplez doza de culevit ...ginecologul zicea ceva de o tumora..de la tomograf nu a confirmat...si asa s-a oprit menarha..de aceea este uterul ingrosat..
Mananc ustoroi fructe..Doctorul de BMF a zis ca vrea sa ma revada peste o saptamna cand nu iau antibiotice...dar pare ca e f nedumerit..am gingiile albe nepurulente,nesangerande intii nu dor decat in cateva punce la radacina cand se apasa..spun ca de ala atata nu pot avea asa mari dureri pe articulatiii.
Vineri am ajuns acasa ..ma informez deja pe inernet..imi fac curat in casa mi reasez lucrurile si televizorul merge...merge ca televizorul...
O stire imi atrage atentoia la observator..eu deobicei nici nu stau pe astia...capuse ,plimbat din doctor in doctor..dureri diverse stare de rau si capuse...si.. o booala cu l/// capuse atat prind..caut pe net....
LYME!...SI NIMENI NU TE CREDE..IMI RASUNA IN URECHI CONCLUZIA TINEREI CU FATA DISTRUSA CA SI A MEA DE DURERI!
Caut infrigurata pe net..dezastrul care il vad ma inspaimanta..umbra mortii in dureri de neinchipuit ma cuprinde..si asta imi este rezervata si mie..............................acu stiu!
Trebuie sa lupt..trebuie sa vb despre acest inamic.invizibil dar care se autoinvita in trupul tau se se serveste cu ce vrea...............STOP IGNORANTEI!.
ACESTA E BOALA CARE A CAREI RADACINA E O BACTERIE SPIRATATA..UN FEL DE SIFILIS AL ANIMALEOR CARE..AJUNGE IN OM..

Voi lupta!....enorm..cu fiecare resursa a mea....................!







09.11.09-5.30-febra...tuse suieratoare-contunuua
ora 17.30
Intepaturi in muchii umerilor.Ghem dureros in inima.
In continuare pocnesc incheiturile au trecut si la mana si glezna stanga
Culevit, biotics, Fe,complex B, legume fructe..usturoi..scade durerea in intesitate

liliana04
Postat pe 9 Noiembrie 2009 21:40
intra pe www.ne-tratam.ro , si ai sa gasesti mai multe tratamente care sa te ajute.
multa sanatate iti doresc
naziru
Postat pe 9 Noiembrie 2009 22:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vezica ititata? 2 De la: tarot 11 Noiembrie 2009 23:43
Omitere anticonceptional 16 De la: vieru_cezar_iasi 8 Decembrie 2009 03:59
va rog ajutatima 6 De la: alixia55 3 Martie 2010 10:23
Sunt insarcinata ??????sunt disperata astept un raspuns 24 De la: zuzuuk 19 Iulie 2010 17:25
histerosalpinografie(HSG) 11 De la: healthy017004 2 Decembrie 2010 21:24